-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
^έχεις πολύ χαμηλά στανταρ.Ή απλα βλεπω ποσα πραγματα γυρω μου δε λειτουργουν κ αρχισα να εκτιμαω εναν ΟΑΣΘ που καπως λειτουργει.
Εχω κ εγω αγανακτησει πολλες φορες στο παρελθον,αλλα αν το σκεφτεις δεν ειναι πολλα αυτα που μπορει να κανει σαν οργανκσμος.
Η κινηση κ οι ταριφες ειναι αυτα που ειναι,οι απεργιες που ξεκωλλιαζουν τα δρομολογια ειναι αυτες που ειναι,το ιδιο και οι συνανθρωποι μας που απαξιουν να πλυθουν/βαλουν αποσμητικο ή θεωρουν λογικο να κανουν μερικα χιλιομετρα χωρις να πληρωσουν ουτε μισο ευρω.
Για το στολο συμφωνω εν μερει,αλλα υπαρχουν ήδη αρκετα οχηματα που ειναι αξιοπρεπεστατα.Πιο συχνα δρομολογια κ εγω θα ηθελα,ειδικα οσα εχουν ψιλομακρινους τερματικους ειναι ανα μισαωρο ή ωρα,αλλα και παλι η δουλεια γινεται με υπομονη.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
**Όποιος τρέξει στα 5χιλ ας δηλωθεί εδω να ενισχύσουμε τα παιδιά:
**
http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... Itemid=134Η εγγραφή γίνεται μέσω του site του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ (http://www.thesshalfmarathon.org).
Στο πεδίο «Σύλλογος/Ομάδα/Club» πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να γράψετε τη λέξη DOWN. Έτσι, γίνεστε αυτομάτως μέλος της DOWN RUNNING TEAM και ενισχύετε τους σκοπούς του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN.
Πέντε (5) ευρώ από τις εγγραφές ενηλίκων και ένα (1) ευρώ από τις φοιτητικές εγγραφές πιστώνεται υπέρ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN.
Οι εγγραφές λήγουν την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013. -
Χθες είχε φορητό ραντάρ κρυμμένο πίσω από αυτοκίνητα στη συμβολή Όλγας με Δελφών. Αν κατεβαίνεις από πάνω κι έχεις πετύχει 2-3 φανάρια πράσινα άνετα ξεπερνάς τα 50 χαω του ορίου.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήρες λεωφορείο. Αυτά προς τις chic συνοικίες στα ανατολικά παλεύονται. Για βγες στον πηγαιμό για δυτικά και έλα ξαναπέστο μου αυτό.Φέτος τον Ιούλιο, μετράει;
Έχω πάρει παρεμπιπτόντως και λεωοφορεία στα δυτικά, ακόμα και το 9.. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Χθες είχε φορητό ραντάρ κρυμμένο πίσω από αυτοκίνητα στη συμβολή Όλγας με Δελφών. Αν κατεβαίνεις από πάνω κι έχεις πετύχει 2-3 φανάρια πράσινα άνετα ξεπερνάς τα 50 χαω του ορίου.Ραντάρ εντός πόλης; Ή τα οικονομικά της Τροχαίας είναι τραγικά ή γίναμε Ευρώπη.
-
^Τόσα πιάνω εκεί με το ποδήλατο...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήρες λεωφορείο. Αυτά προς τις chic συνοικίες στα ανατολικά παλεύονται. Για βγες στον πηγαιμό για δυτικά και έλα ξαναπέστο μου αυτό.
Φέτος τον Ιούλιο, μετράει;
Έχω πάρει παρεμπιπτόντως και λεωοφορεία στα δυτικά, ακόμα και το 9..Zorz, διαφωνία για την διαφωνία.
Σαφώς και ο j.marr έχει δίκιο και δε χωράει αμφισβήτηση. Άλλος θεός στα ανατολικά (που κανονικά έπρεπε να λέγονται νότια αλλά τελοσπάντων) και ειδικά ''παραθαλάσσια'' δρομολόγια (5,6,33). Αυτά χρησιμοποιώ κυρίως και δεν έχουν καμία μα καμία απολύτως σχέση με όλα τα υπόλοιπα.
-
Οντως, η λεγομενη ανατολικη Θεσ/νικη ειναι στην πραγματικοτητα νοτια. Αν φταχναμε μπουγατσα με πυξιδα θα το ξεραμε...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Δευτέρα σκαει το costa pacifica στο λιμάνι, κλαιν να μου πείτε, αλλα μιας κ ειναι αδερφάκι του concordia του δινει μια καλτ αίγλη!
(παρακαλείτε ο καπετάνιος να παρει ανοιχτά τη στροφη στο φάρο του μεγάλου εμβόλου μη εχουμε κ εδω ντράβαλα )
-
Αυτό ήρθε;
http://voria.gr/index.php?module=news&f ... sid=145964
The World: Το μεγαλύτερο γιοτ του κόσμου στη Θεσσαλονίκη
Η μεγαλύτερη ιδιωτική θαλάσσια κατοικία του κόσμου, το γιοτ «The World» θα πιάσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 19 Σεπτεμβρίου για τρεις ημέρες.
Οι κάτοικοι του μεγαλύτερου γιοτ του κόσμου, της μεγαλύτερης θαλάσσιας κατοικίας, του «The World», μετά από δύο χρόνια, επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη- σταθμό στο μεγάλο ετήσιο ταξίδι τους στην υδρόγειο.Όπως πληροφορείται η Voria.gr, το «Τhe World – Residences at Sea», θα πιάσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 19 Σεπτεμβρίου και θα μείνει αγκυροβολημένο για δύο νύκτες και τρεις ημέρες στο Θερμαϊκό, μεταφέροντας την εικόνα και την αίσθηση ενός άλλου κόσμου, αυτού που ζει στην ονειροχώρα των πολυτελών διακοπών στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη, ανέγγιχτος από την οικονομική κρίση και την ύφεση.
Το «Τhe World» αξίζει μίας ιδιαίτερης αναφοράς, καθώς πρόκειται για τη μεγαλύτερη ιδιωτική θαλάσσια κατοικία στον κόσμο, ένα... γιοτ με μήκος 644 πόδια ή 196,4 μέτρα.
-
στο http://www.marinetraffic.com πάντως δε το βλεπω πουθενά τριγύρω εδώ!
-
To πρωί πάντως δεν το πήρε πουθενά το μάτι μου..
-
ηρθε in stealth mode....
-
Κάθομαι στη διαγώνιο για καφέ. Έρχεται και διπλοπαρκάρει ο ιδιοκτήτης του καφέ με ένα Evo(Punto evo). Εν τω μεταξύ ο ακριβώς απέναντι έχει παρκάρει υπό γωνία κι εξέχει πολύ, οπότε με το που παρκάρει κι ο άλλος στένεψαν πολύ τον δρόμο. Του λέμε ότι δεν θα χωράει το λεωφορείο. Εντάξει μωρέ θα το πάρω σε λίγο. Μετά από ούτε 5 λεπτά κατεβαίνει με τη σειρήνα το πυροσβεστικό με ταχύτητα, γκράου ο δεξιός καθρέφτης από το φίατ, κομμάτια. Το πυροσβεστικό ούτε που έκοψε. Βγαίνει το αφεντικό, μαζεύει τα κομμάτια του καθρέφτη και κάθεται και τα κοιτάει.
-
Karma is a bitch
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Κάθομαι στη διαγώνιο για καφέ. Έρχεται και διπλοπαρκάρει ο ιδιοκτήτης του καφέ με ένα Evo(Punto evo). Εν τω μεταξύ ο ακριβώς απέναντι έχει παρκάρει υπό γωνία κι εξέχει πολύ, οπότε με το που παρκάρει κι ο άλλος στένεψαν πολύ τον δρόμο. Του λέμε ότι δεν θα χωράει το λεωφορείο. Εντάξει μωρέ θα το πάρω σε λίγο. Μετά από ούτε 5 λεπτά κατεβαίνει με τη σειρήνα το πυροσβεστικό με ταχύτητα, γκράου ο δεξιός καθρέφτης από το φίατ, κομμάτια. Το πυροσβεστικό ούτε που έκοψε. Βγαίνει το αφεντικό, μαζεύει τα κομμάτια του καθρέφτη και κάθεται και τα κοιτάει.Θεία Δίκη!!!!!!
-
Καλώς τα δεχτήκαμε
http://www.cityportal.gr/articles_det1. ... e_id=53649 -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Η μπουγάτσα Δελφών και Καραϊσκάκη γωνία (Φυλλαδόρος, αλλά η ταμπέλα δεν πολυφαίνεται)
σημερα πηγα για δοκιμη. πολυ καλος!
εεπ, αυτο:
είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει στα 3 χρόνια που αλώνιζα την πόλη με το Γκετζ και δοκίμασα από Μηχανιώνα μέχρι Ωραιόκαστρο.
με τετοιο ιστορικο σου κοβουν μισθο στον ταβερνοχωρο! εκτος κι αν...
επισης, που θα βρω καστανα ψητα αυριο;
ειναι ενα στο πανω πεζοδρομιο στη τσιμισκη αλλα νομιζω πως ειναι κλειστος τις κυριακες. -
Γιαννη δεν αξίζει να αγοράσεις από καστανά. 5 κάστανα, 3 €!!! Κλοπή! Πήγαινε πάρε από μια λαϊκή και αν δεν έχεις τζάκι, ψήσε τα πάνω στο μάτι της κουζίνας.
-
τοσο κανουν;!
*γιαννης
Posts προς Θεσσαλονικείς