-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Όπως σίγουρα μπορεί να επιβεβαιώσει και ο famas και ο koubeast λόγω ενασχόλησης, σύμφωνα με την ΠΟΛ. 1062 και το ΦΕΚ Α 66/31.03.2011, η εξ αρχών τροπολογία του Νόμου μπορεί να καθοριστεί ως ευθύνη των επικουρικών ταμείων ασφάλισης για την αμοιβή του γιατρού, επιπροσθέτως της απόδειξης για τα διαφυγόντα φορολογικά έσοδα. Αντιγράφω από το κείμενο της εγκυκλίου,'Η Διαθεματική προσέγγιση δεν έχει ανάγκη παρόμοιας τακτικής. Γι αυτό και έχει προηγηθεί η εκπόνηση του ως άνωθι (Δ.Ε.Π.Π.Σ.), του οποίου η αποδοχή και κυρίως η παρουσία, ει δυνατόν, σε κάθε λειτουργική ενδοτέλεια κρίνεται απαραίτητη. Πρόκειται για μιαν ενδοκλαδική συνοχή, την οποία επιχειρούμε να διασφαλίσουμε μέσα από την εννοιοκεντρική οργάνωση της φορολογικής γνώσης ελαχιστοποιώντας ή ακόμη εκμηδενίζοντας πρωθύστερα και επικαλύψεις.'
Για αυτό κ.Corsair θεωρώ λάθρα την άνευ επιχειρημάτων υποστήριξη του ιατρικού ομίλου με τον οποίο (τυχαία;) συνεργάζεσθε.
+1
http://www.policenet.gr/portal/downloads/ethon-nomothesia/ -
σημερινη φωτο....ο κιτρινος καπνος που αμυδρα διακρινεται σαν να καιγεται το σειχ σου ειναι σκονη γυρης απο τα πευκα...
μοναδικο θεαμα που δεν αποδιδεται στην φωτο λογω κραδασμων... -
Τι μηχανή φοράει αυτό Στέφανε; Έχεις τιμονιέρα ή με την λαγουδέρα είσαι;
-
ειναι williams turbojet 445 πραγματικη σφεντονα......δεν ειναι δικο μου.....κοστιζει οσο ενα εξοχικο, με εκανε βολτα το καρντασι λογω επαγγελματος.....
-
Πολύ ωραία έγινε η περιοχή μπροστά από το Μέγαρο μουσικής. Έφυγε εκείνο το χάλι με τα αυτοκίνητα παρκαρισμένα παντού και δημιουργήθηκε χώρος πρασίνου με οριοθέτηση από κολωνάκια απαγορεύοντας την πρόσβαση στα αυτοκίνητα ώστε να κάνουν τη διαδρομή της εξωτερικής περιμέτρου του Μεγάρου(το συνήθιζα παλιότερα αρκετά . Παράλληλα δημιουργήθηκε κι ένα υπαίθριο πάρκινγκ μπροστά από το ποσειδώνιο(2 ευρώ η μια ώρα) + το υπόγειο πάρκινγκ του μεγάρου.
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
σημερινη φωτο....ο κιτρινος καπνος που αμυδρα διακρινεται σαν να καιγεται το σειχ σου ειναι σκονη γυρης απο τα πευκα...
μοναδικο θεαμα που δεν αποδιδεται στην φωτο λογω κραδασμων...Ωραία φαίνεται η πόλη μας από την θάλασσα. Το φαινόμενο με την γύρη είναι κλασικό για την εποχή. Που να μην είχαν κάψει και το μισό Σέιχ Σού.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Πολύ ωραία έγινε η περιοχή μπροστά από το Μέγαρο μουσικής. Έφυγε εκείνο το χάλι με τα αυτοκίνητα παρκαρισμένα παντού και δημιουργήθηκε χώρος πρασίνου με οριοθέτηση από κολωνάκια απαγορεύοντας την πρόσβαση στα αυτοκίνητα ώστε να κάνουν τη διαδρομή της εξωτερικής περιμέτρου του Μεγάρου(το συνήθιζα παλιότερα αρκετά . Παράλληλα δημιουργήθηκε κι ένα υπαίθριο πάρκινγκ μπροστά από το ποσειδώνιο(2 ευρώ η μια ώρα) + το υπόγειο πάρκινγκ του μεγάρου.περιττό να σου πω, ποσο επηξε ολη η περιοχη ως και Β. Ολγας απο αυτο το μικρο 'κλεισιμο' που κάνανε... Επίσης ετοιμάζουν παρκινγκ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ και στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ. Ο τζαμπας πεθανε.
ps: Αντιλαικά μετρα ολα τα παραπάνω, και ο Αδης θα πήξει άσχημα... αλλα στα @@@ μου Να πλερωκει το καπιταλοκαθαρμα...
-
κορσαιρ καλύτερα να ασχολείσαι με το αντροιντ τοπικ και το πως θα μπομπαρδίσεις κανα ξυπόλητο κορεάτη
δε θα διστάσω πάντως να χειροκροτήσω τις πρωτοβουλίες που οδηγούν στην αναπτυξη των δραστηριοτήτων πάρκινγκ που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και αυτή των ιδιοκτητών πιο πλούσια όπως επίσης και για τις νέες θέσεις εργασίας που άνοιξαν με τη μετακίνηση σταντακίων από το πλακόστρωτο της Αριστοτέλους στον εσωτερικό διάδρομο, ακριβώς μπροστά στα μαγαζιά, σχηματιζοντας νέες Θερμοπύλες!
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Πολύ ωραία έγινε η περιοχή μπροστά από το Μέγαρο μουσικής. Έφυγε εκείνο το χάλι με τα αυτοκίνητα παρκαρισμένα παντού και δημιουργήθηκε χώρος πρασίνου με οριοθέτηση από κολωνάκια απαγορεύοντας την πρόσβαση στα αυτοκίνητα ώστε να κάνουν τη διαδρομή της εξωτερικής περιμέτρου του Μεγάρου(το συνήθιζα παλιότερα αρκετά . Παράλληλα δημιουργήθηκε κι ένα υπαίθριο πάρκινγκ μπροστά από το ποσειδώνιο(2 ευρώ η μια ώρα) + το υπόγειο πάρκινγκ του μεγάρου.πηγαινες για ψαρεμα να υποθεσω....
ακομα περναει περιμετρικα το μεγαρο, με μηχανη...
αληθεια στο πλακοστρωτο δεν ενοχλουνται απο τα ποδηλατα που τρεχουν
και τρελαινονται οταν βλεπουν μηχανη να ρολαρει με 1η για να παει να αραξει....και δεν εννοω να διασχισεις ολη την παραλιακη, αλλα να μπεις απο καποια ραμπα, και να πας 50 μετρα δεξια ή αριστερα, να αραξεις για ενα τσιγαρο....
-
ειναι θεμα ΚΟΚ....
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μπορείς να ξεκινήσεις όπως λέει ο χάρτης σου και μετά να κινηθείς λίγο βόρεια προς το κιόσκι, το Φιλίππειο, τον Άγιο Βασίλειο (εκκλησία) κλπ. για να γυρνάς κιόλας. Πολύς κόσμος περπατάει εκεί, δεν θα νιώσεις άβολα καθόλου. Έχει ποδηλάτες, σκυλοβόλτες, ζευγάρια, είναι αρκετά ωραία. Φαίνεται έντονα η παρουσία του δρόμου και του κόσμου.Εναλλακτικά, αλλά πιο μακριά από εκεί που μένεις, λεωφορείο 14, στάση Γηροκομείο ή Βαρνάβα και μπαίνεις από την γέφυρα της περιφερειακής που υπάρχει πριν τα Κωνπολίτικα. Επίσης κυκλοφορεί κόσμος αρκετός και μπορείς να πας ξανά προς βόρεια και να αρχίσεις επιστροφή ή προς νότια και να πας προς το Τσέπιτς Κίσλα που είναι η περιοχή που φαίνεται ρυμοτομημένη πάνω από το τούνελ. Εκεί μπορείς να κινηθείς προς τη θέση Αμυγδαλιές (παλιά -μέχρι 2005 περίπου που το περπατούσα τακτικά- το ρυάκι ενωνόταν με το ρέμα Πασχάλη, δηλ. μαιευτήριο Γένεσις χοντρικά) ή προς τα πάνω προς Ασβεστοχώρι. Πολύς κόσμος ειδικά τα απογεύματα, όσο ξεμακραίνεις όμως αδειάζει. Ειδικά προς Ασβεστοχώρι μόνο εντουράδες θα δεις.
Αν ήθελες να κάνεις χαρντκοριά περπάτημα, θα πρότεινα Προφήτη Ηλία πάνω περίπου από την Εξοχή. Έχει θέα top of the world, λίμνες κλπ. και ένα εκκλησάκι στην κορυφή.
να 'σ' καλα
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
εκτός από τον Παπανδρέου κι έναν ακόμα στη Ν. Εγνατία, ξέρουμε κανέναν άλλον;
[/quote]
Μαυροφρύδης στην Ωραιοκάστρου-Σταυρούπολη. Για μια ψιλοδουλειά μου άφησε αρκετά καλή εντύπωση. Το ίδιο κ σ έναν φίλο μου.
Για περισσότερο ολοκληρωμένες/απαιτητικές δουλειές του, δεν έχω άποψη.
Τυχαία, είχα περάσει και ρώτησα κάτι σε ένα μαγαζί του χώρου στην Ιασωνίδου, κοντά στην Εγνατίας και μου φάνηκε παπατζής παλαιάς κοπής (απ τις καλές εποχές που ο μάστορας το παιζε επιστήμων στον αδαή πελάτη κλπ). Δουλειά δεν έχω δει.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τυχαία, είχα περάσει και ρώτησα κάτι σε ένα μαγαζί του χώρου στην Ιασωνίδου, κοντά στην Εγνατίας και μου φάνηκε παπατζής παλαιάς κοπής (απ τις καλές εποχές που ο μάστορας το παιζε επιστήμων στον αδαή πελάτη κλπ). Δουλειά δεν έχω δει.
Είναι αυτοί που πουλούσαν τα ολοκληρωμένα dvd-gps 800-900 ευρώ όταν από ebay τα παίρναμε στη μισή τιμή.
-
Δεν ξερω αν εχει σχολιαστει πιο πανω,εκλεισε το ΚΕΠ στην Αριστοτελους και πηγε κατα σταθμο μερια.
-
Όχι φίλε μου,το έχω αναφέρει πρώτος έγω...πήγε στην οδό Αγγελάκη 4!!!Εντός του Σιιδηροδρομικού Σταθμού υπάρχει παράρτημα του ΚΕΠ...
-
http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... Itemid=134
-
Ο χρήστης Atel... έγραψε:
http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=93803:me-tetoio-amaksi-parkareis-opou-goustareis-sth-thessalonikh-foto&catid=94:2011-10-25-14-43-11&Itemid=134ποιανου ειναι? και γιατι ειναι κρατουμενος?
πειτε και μας που δεν ξερουμε τον οδηγο καθες φεραρολαμποργκινοαστουπολιτη που κυκλοφορει
αυτη η ειδησεογραφια του κωλου
-
μαλιστα....
το πρωί στις 7 που πήγαινα στη δουλειά τον είχε σταματήσει ένα μπατσικό (octavia για την ακρίβεια ) για έλεγχο, μπροστά στο Βασιλικό Θέατρο και μετά πήγαν μαζί συνοδεία προς κέντρο. Μάλλον προς το Α.Τ. Λευκού Πύργου όπως βλέπω και στην φώτο
-
http://www.cityportal.gr/articles_det1. ... e_id=48815
-
Καλό και αυτό το μέτρο. Αν γίνει οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια να περνούν σουβλάκι τα λεωφορεία όλη την πόλη και όχι μόνο το ιστορικό κέντρο (που ακόμα δεν γίνεται), είμαι σαφέστατα υπέρ.
Posts προς Θεσσαλονικείς