-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Δεν έχουν κάτι ανώτερο τα ελληνικά κρέατα. Αν μη τι άλλο, στην κτηνοτροφία είμαστε πίσω...
Εξάλλου οι γκουρμεδιές που ήρθαν από την Ευρώπη, με δικά τους κρέατα εφευρέθηκαν.στην κτηνοτροφια ειμαστε πισω γιατι δεν εχουμε καταφερει να την 'εντατικοποιήσουμε' οσο οι εξω.
Απο άποψη ποιοτητας ειμαστε πολυ καλαΑλλωστε να μην ξεχναμε οτι ολα τα διατροφικα σκανδαλα μας ήρθαν απ'εξω
l:
αληθεια, οταν λες ποιοτητα περιλαμβανεις και την ασφαλεια τροφιμων
και αληθεια τι ειναι ποιοτητα τροφιμων?... φανταζομαι εννοειτε οργανοληπτικα χαρακτηριστικα...γευση, οσμη ... συμπληρωστε ελευθερα...
κατα τ αλλα, ΔΕ θελετε να ξερετε πως παραγονται οι πρωτες υλες... κρεας, γαλα
εμενα δε με πειραζουν, αλλα αν ηξεραν οι της πολης τι γινεται στο τιμημενο ελληνικο υπαιθρο
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Δεν έχουν κάτι ανώτερο τα ελληνικά κρέατα. Αν μη τι άλλο, στην κτηνοτροφία είμαστε πίσω...
Εξάλλου οι γκουρμεδιές που ήρθαν από την Ευρώπη, με δικά τους κρέατα εφευρέθηκαν.στην κτηνοτροφια ειμαστε πισω γιατι δεν εχουμε καταφερει να την 'εντατικοποιήσουμε' οσο οι εξω.
Απο άποψη ποιοτητας ειμαστε πολυ καλαΑλλωστε να μην ξεχναμε οτι ολα τα διατροφικα σκανδαλα μας ήρθαν απ'εξω
l:
και αληθεια τι ειναι ποιοτητα τροφιμων?... φανταζομαι εννοειτε οργανοληπτικα χαρακτηριστικα...γευση, οσμη ... συμπληρωστε ελευθερα...
εμενα δε με πειραζουν, αλλα αν ηξεραν οι της πολης τι γινεται στο τιμημενο ελληνικο υπαιθρο
ειμαι κατα καποιον τροπο στην παραγωγη
στα κοτοπουλα κυριως και στα γουρουνια εχουμε ενα θεματακι, αλλα...ενταξει
μοσχαρια και κυριως αρνια ειναι ελευθερας βοσκης.
Νομιζεις οτι στο εξωτερικο τα μεγαλωνουν ταΐζοντας τα ροδοπεταλα;
και επιμενω: Ολες οι 'κακες συνηθειες' μας ηρθαν απ'εξω
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
l:
ειμαι κατα καποιον τροπο στην παραγωγη
στα κοτοπουλα κυριως και στα γουρουνια εχουμε ενα θεματακι, αλλα...ενταξει
δε νομιζω
μοσχαρια και κυριως αρνια ειναι ελευθερας βοσκης.
αρνια ελευθερα βοσκης.... και τα Ν. Ζηλανδιας οπου τα λιβαδια ειναι αμετρητα τι ειναι, σταυλισμενα?
Νομιζεις οτι στο εξωτερικο τα μεγαλωνουν ταΐζοντας τα ροδοπεταλα;
και επιμενω: Ολες οι 'κακες συνηθειες' μας ηρθαν απ'εξω
υπαρχει ενα κοστος παραγωγης το οποιο πρεπει να κρατηθει χαμηλο, δεν θεωρω οτι πηραμε κακες συνηθειες
δεν ειπα οτι στο εξωτερικο τα ταιζουν ροδοπεταλα....
ουτε ειμαι υπερμαχος του ενος ή του αλλου,
αλλα και το ελευθερας βοσκης χωραει πολυ κουβεντα, και απεχει πολυ απο αυτο που νομιζουν οσοι δεν εχουν βγει, πλην εορτων, εξω απο τα τειχη της πολης.....
αλλα θα ειναι κριμα να τους πουμε πως η διαφημιση της Ροδοπης απεχει αιωνες απο αυτο που γινεται στην πραγματικοτητα.....
χωρις να λεω πως αυτο που φθανει στην αγορα ειναι λιγοτερο ασφαλες και ποιοτικο, απεναντιας ειναι καλο προιον -
δεν ειπα οτι στο εξωτερικο τα ταιζουν ροδοπεταλα....
ουτε ειμαι υπερμαχος του ενος ή του αλλου,
αλλα και το ελευθερας βοσκης χωραει πολυ κουβεντα, και απεχει πολυ απο αυτο που νομιζουν οσοι δεν εχουν βγει, πλην εορτων, εξω απο τα τειχη της πολης.....
αλλα θα ειναι κριμα να τους πουμε πως η διαφημιση της Ροδοπης απεχει αιωνες απο αυτο που γινεται στην πραγματικοτητα.....
χωρις να λεω πως αυτο που φθανει στην αγορα ειναι λιγοτερο ασφαλες και ποιοτικο, απεναντιας ειναι καλο προιον+1
Με έναν άνθρωπο που είναι μέσα στα πραγματα που έχει καθημερινές εικόνες και εμπειρίες αλλά και εκπάιδευση αυτό που κερδίζεις είναι η ενημέρωση για το τι τρως ή πίνεις και όχι η δημιουργία ανησυχίας και φοβίας. Σίγουρα μετά την συζήτηση μας περι γάλακτος, πίνω το γάλα μου πιο ενημερωμένος και χωρίς καμία αμφιβολία!
Παρεμπιπτόντως τα χαιρετίσματα μου στην Τασούλα! -
Στη Νεα Ζηλανδια υπάρχει όριο ηλικίας στη σφαγή των αρνιών (έτσι τουλάχιστον μου είχαν πει στην Αυστραλία) και αυτό που λέμε εδώ αρνακι γάλακτος των 10 κιλών, εκεί απλά δεν υπάρχει. Όλα μεγαλώνουν και γίνονται από 25 κιλά και πάνω.
Πάντως δεν ξέρω αν όλα τα διατροφικά σκάνδαλα ήρθαν από έξω. Ξερω ότι έξω αποκαλύφθηκαν. Εδω το σίγουρο είναι ότι δεν αποκαλύφθηκε κανένα διατροφικό σκάνδαλο. Η μία αιτία μπορεί να είναι επειδή είμαστε όλοι τίμιοι. Υπάρχουν και άλλες
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Η μία αιτία μπορεί να είναι επειδή είμαστε όλοι τίμιοι.Βάλε και τους πολύ αυστηρούς ελεγχους που έχουμε!
-
τα διατροφικα σκανδαλα ανακαλυφθηκαν εκει που δημιουργηθηκαν.
Η αιτια ειναι το γεγονος 'να βγαλω απο τη μυγα ξύγκι'
η τεχνογνωσια στις ζωοτροφες ερχεται απ'εξω.
αυτοι 'σκεφτηκαν' να βαλουν τα φυτοφαγα μηρυκαστικά να τρώνε αλλα ζωα και να ταΐζουν τα κοτοπουλα και τα γουρουνια με μηχανολαδδα απο την ανακυκλωση.Κανει και ο Μπαρμπαμητσος εδω λαμογιες, αλλα δεν 'ανακαλυπτει'
Συνηθεστερο προβλημα τα κοκτέλς αντιβιωτικών -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η μία αιτία μπορεί να είναι επειδή είμαστε όλοι τίμιοι.
Βάλε και τους πολύ αυστηρούς ελεγχους που έχουμε!
σιγουρα οι ελεγχοι τωρα ειναι σαφως καλυτεροι απο μια 20ετια πριν.... απλως απωθω στο πισω μεροςτου μυαλου μου με τι γαλουχηθηκαμε οσοι μεγαλωναμε με αυτη τη διαφημιση....
τα διατροφικα σκανδαλα ανακαλυφθηκαν εκει που δημιουργηθηκαν.
Η αιτια ειναι το γεγονος 'βγαζω απο τη μυγα ξύγκι'
η τεχνογνωσια στις ζωοτροφες ερχεται απ'εξω.
αυτοι 'σκεφτηκαν' να βαλουν τα φυτοφαγα μηρυκαστικά να τρώνε αλλα ζωα και να ταΐζουν τα κοτοπουλα και τα γουρουνια με μηχανολαδδα απο την ανακυκλωση.Κανει και ο Μπαρμπαμητσος εδω λαμογιες, αλλα δεν 'ανακαλυπτει'
Συνηθεστερο προβλημα τα κοκτέλς αντιβιωτικώνβεβαια ο Μπαρμπαμητσος, μπορει να κανει και χειροτερα....
η 'νοσος των τρελων αγελαδων' τωρα που εχει καταλαγιασει η σκονη, στην επιστημονικη κοινοτητα αρχιζουν και μιλανε για μια 'φουσκα' που πηρε τεραστιες διαστασεις σε σχεση με αυτο που θα μπορουσε να προκαλεσει στη δημοσια υγεια...
και η εκφραση μηρυκαστικα τρωνε αλλα ζωα, ειναι λαικισμος επιπεδου Ευαγγελατου.... Αλλο πραγμα εγινε εκεινον τον καιρο....
κοκτειλς αντιβιοτικων
λυνεται πολυ ευκολα, αλλα ΚΑΝΕΙς δεν εχει τη βουληση να το κανει....Στη Νεα Ζηλανδια υπάρχει όριο ηλικίας στη σφαγή των αρνιών (έτσι τουλάχιστον μου είχαν πει στην Αυστραλία) και αυτό που λέμε εδώ αρνακι γάλακτος των 10 κιλών, εκεί απλά δεν υπάρχει. Όλα μεγαλώνουν και γίνονται από 25 κιλά και πάνω.
Πάντως δεν ξέρω αν όλα τα διατροφικά σκάνδαλα ήρθαν από έξω. Ξερω ότι έξω αποκαλύφθηκαν. Εδω το σίγουρο είναι ότι δεν αποκαλύφθηκε κανένα διατροφικό σκάνδαλο. Η μία αιτία μπορεί να είναι επειδή είμαστε όλοι τίμιοι. Υπάρχουν και άλλες
απλως στη Ν Ζηλανδια ξερουν να τρωνε αρνι, εμεις τρωμε κατι που στο μεγαλυτερο ποσοστο του ειναι νερο... το Αρνακι Γαλακτος, αντιστοιχα και Κατσικακι, ειναι μονο για να τρως τις πετσες οταν το σουβλιζεις....
προσοχη, δε λεω οτι δεν ειναι ωραιο... και γω μια χαρα το τρωω
τα σφάγια των 25+ κιλων ειναι κρεας για να μαγειρεψεις και να φας κανονικα..
¨οχι οτι οι Ελληνες δεν τρωνε τετοια κρεατα... απλως δεν τους το λενε... Οταν δειτε στο τσιγγελι κανα αρνι με σβερκο τυπου Σχορτσιανιτη, και απο κατω λεει Ντοπιο Ελληνικο, νταξ, ανεκδοτο.....
[
Παρεμπιπτόντως τα χαιρετίσματα μου στην Τασούλα!
Ανταποδιδει , και λεει οτι θα σε περιμενει με γλυκα οταν με το καλο....
-
Στο Γουελινγκτον σφάζουν αρνιά
και στο Κρισττσέρτς κριάρια
και στης Γουϊνόνα την ποδιά
αρνιά μεγάλα σα μοσχάριαΠαραδοσιακό των Μαορί
-
http://m.theglobeandmail.com/report-on- ... ice=mobile
-
-
εμεις τρωμε κατι που στο μεγαλυτερο ποσοστο του ειναι νερο... το Αρνακι Γαλακτος, αντιστοιχα και ΚατσικακιΔεν ξέρω για αυτά αλλά θα μιλήσω για τις μοσχαρίσιες γάλακτος. Πριν λίγο καιρό έκανα το λάθος να πάρω τέτοιες μετά από χρόνια. Σαν να τρως χόρτο... άσπρο κρέας, μαλακό μεν, τελείως άνοστο δε. Από εδώ και πέρα μόνο γαλακτισμένες... κόκκινες και νόστιμες! Κρεατίλα ρε παιδί μου!
-
http://www.thestival.gr/police/item/901 ... ssalonikis
Opel... τουμπάρουν στην ευθεία!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
http://www.thestival.gr/police/item/90111-deite-foto-apo-to-anapodogyrismeno-oxima-ston-perifereiako-tis-thessalonikisOpel... τουμπάρουν στην ευθεία!!!
εφτασες στο σημειο να κλεινεις Opel στον δρομο για να τουμπαρουν και να τα ποσταρεις? Μα τοσο μίσος για την Opel?
ps: δεν νομιζω να στεναχωρεθηκε ιδιαιτερα ο κατοχος του Corsa... με τετοιο κινητηρα καλα εκανε και τουμπαρε
-
Θα ήθελε να έχει Οπελ.
Το γυρίζεις κανονικά, περνάς μια αλοιφή για τις γρατζουνιές και είσαι έτοιμος για να πας στη δουλειά σου. -
πως τα κατάφερε ο αθεόφοβος στα 750 μετρα βαση gmap απο το φανάρι (max δηλαδη)!
-
dp
Το φόρουμ μου μέσα... -
Κυκλοφορούν μεγάλοι κασκαντέρ ανάμεσά μας! Μερικές φορές δεν ευθύνονται οι ίδιοι, αλλά άλλοι μεγαλύτεροι stuntmen οι οποίοι τους 'κλείνουν' (διακοπή πορείας κατά τον Κορσέ που προφανώς κάτι παραπάνω ξέρει και με ανακάλυψε ). Το γεγονός όμως παραμένει ότι μπορούν να κάνουν ένα αυτοκίνητο να φέρει τούμπες εκεί που εμείς οι 'χεράδες' δεν θα το καταφέρουμε ούτε στην 10η προσπάθεια!
Έχω καταλήξει λοιπόν ότι είμαι γατάκι (περιμένω τον ΙΚΕ να το κρατήσει αυτό... ) και δεν έχουμε τις δικές τους ικανότητες στα special effects!!!
-
Δείτε VIDEO από την φωτιά στο κτίριο στην Βενιζέλου
http://www.thestival.gr/society/item/90 ... -benizeloy
-
Ο 'Φωκάς' στη συμβολή των οδών Ερμού με Βενιζέλου κλεινει....
Posts προς Θεσσαλονικείς