-
Ενω τωρα που ενοχληθηκαμε κι εγω κι ο Πανος κι ο Σωκρατης τι καταφερανε? Ισα ισα που αν ειχανε κι ενα ελαχιστο δικιο το χασανε. Ειναι ομως αυτο που ειπες πιο πριν, η καθε πορεια επηρεαζει διαφορετικα τον καθενα μας. Εγω ηρθα Ελλαδα για 4 μερες και τη μιση την εχασα εξαιτιας τους, ο greo μπορει και να δουλευε σε κανα γραφειο και να αγνατευε τους 45αρηδες αποστρατους (δεν ηταν πορεια φοιτητων, δεν ησουν καλα ενημερος).
ΥΓ: Αντε, και στις αργιες μετα!!
-
Τι αποτέλεσμα έχει το να ενοχληθεί ο αδιάφορος ρε συ Κυριάκο?? Πιστεύεις ότι ο άνεργος και αυτός που βγάζει με τα χίλια ζόρια 500€ μαύρα θα πάρει το μέρος του ΔΥ που του κατέβασαν το μισθό στα 800€ ή μείωσαν τη σύνταξη του απόστρατου στα 1000 και γω δεν ξέρω πόσα ευρώ??
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ενω τωρα που ενοχληθηκαμε κι εγω κι ο Πανος κι ο Σωκρατης τι καταφερανε? Ισα ισα που αν ειχανε κι ενα ελαχιστο δικιο το χασανε. Ειναι ομως αυτο που ειπες πιο πριν, η καθε πορεια επηρεαζει διαφορετικα τον καθενα μας. Εγω ηρθα Ελλαδα για 4 μερες και τη μιση την εχασα εξαιτιας τους, ο greo μπορει και να δουλευε σε κανα γραφειο και να αγνατευε τους 45αρηδες αποστρατους (δεν ηταν πορεια φοιτητων, δεν ησουν καλα ενημερος).ΥΓ: Αντε, και στις αργιες μετα!!
Τεταρτη πρωί είχε πορεία για το Αθηνά. Αν είχε και καμμία άλλη δεν ξέρω, αυτή υπήρχε σίγουρα και αυτή γενικά έκλεισε τους δρόμους. Και φυσικά καταλαβαίνεις ότι το επιχείρημα 'μην κάνετε πορεία γιατί έχω δουλειές στο κέντρο' είναι κάπως αστείο.
-
Αυτός που βγάζει 500€, βλέπει τον ΔΥ σαν να είναι ο Λάτσης. Ενώ ΔΕΝ είναι. Μας έχουν βάλει να σφαχτούμε μεταξύ μας, αντί να είμαστε αλληλέγγυοι. Και το έχουν πετύχει όπως φαίνεται.
Κάθε φορά που κάποιος μου χαλάει τη ζαχαρένια μου ή ακόμα και τη δουλειά μου, προσπαθώ να βρεθώ στη θέση του. Συγκεκριμένα για τους ΤΕΙτζήδες σε κάποιους κόβονται οι σπουδές τους. Δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση τους. Το να κλείσω όμως τους δρόμους θα ήταν σίγουρα μια σκέψη. Πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε απεργίες οι ελεγκτές εναέριας, απεργία τα φορτηγά δημοσίας= κλειστά πρατήρια καυσίμων, απεργία οι ταξιτζήδες κλπ κλπ. Χάσαμε αρκετά χρήματα(πολλαπλάσια των 50€) και άμεσα και στο μέλλον, ως δυσφήμιση του τουρισμού στη χώρα. Σε κάποιους έδινα δίκιο παρά τα νεύρα μου, και σε άλλους άδικο. Ειδικά με τους ταρίφες που και άδικα έβρισκα τα κύρια αιτήματά τους, και τον τρόπο(ξυλοδαρμούς και νταηλίκια) σε όσους ήθελαν να δουλέψουν.
Τέλοσπάντων με 'ανάγκασαν' να ασχοληθώ είτε θετικά, είτε αρνητικά. Αν απέριπτα και μου έφταιγαν τα πάντα, απλά επειδή μου χαλούσαν τη ρουτίνα της δουλειάς μου τότε το πρόβλημα το έχω εγώ. Εϊμαστε κομμάτι μιας κοινωνίας.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι, όταν θεωρώ ότι κάποιος έχει ηλίθια αιτήματα και παράλληλα με ενοχλεί, με κάνει πολέμιό του. Παράδειγμα καθε λογής πορεία οπαδών. -
Στις 10 και μισή το βράδυ κοινωνικοποίησαν το Φιατ ούνο τούρμπο μου χρώμα κόκκινο και πινακίδες ΝΒΕ 1495, έχει δύο μαύρες μπάρες επάνω, απο Εμμανουήλ Ροίδη και Μαρτίου.
Αντε να δούμε πως θα κοιμηθώ το βράδυ (και πόσα ακόμα) -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Αυτός που βγάζει 500€, βλέπει τον ΔΥ σαν να είναι ο Λάτσης. Ενώ ΔΕΝ είναι. Μας έχουν βάλει να σφαχτούμε μεταξύ μας, αντί να είμαστε αλληλέγγυοι. Και το έχουν πετύχει όπως φαίνεται.Τοσα χρόνια ισότητας/ισονομίας και ΤΩΡΑ μας βάλανε να σφαχτούμε.
-
Σου εύχομαι ολόψυχα να το δεις αυτό από τα χέρια των παιδιών σου... Ξεφτίλα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Και φυσικά καταλαβαίνεις ότι το επιχείρημα 'μην κάνετε πορεία γιατί έχω δουλειές στο κέντρο' είναι κάπως αστείο.Φυσικά και είναι αστείο, το συζητάς; Δε μπα να 'ναι 1000 άτομα και να ταλαιπωρούν 100.000 πολίτες, το δικαίωμα στην πορεία και στο κλείσιμο του κέντρου είναι ιερό!!!
Κάποιοι εξακολουθούν να πιστεύουν πως με το να ταλαιπωρούν τον διπλανό τους θα κερδίσουν την συμπάθεια του.
Α! και πλέον υπάρχουν πολύ πιο σύγχρονοι τρόποι για να ενημερώσεις τους συμπολίτες σου για τα προβλήματα σου από την πορεία, τις ντουντούκες, τα πλακάτ και τα φέιγ-βολάν!Αυτός που βγάζει 500€, βλέπει τον ΔΥ σαν να είναι ο Λάτσης. Ενώ ΔΕΝ είναι. Μας έχουν βάλει να σφαχτούμε μεταξύ μας, αντί να είμαστε αλληλέγγυοι. Και το έχουν πετύχει όπως φαίνεται.
Δεν πιστεύω πως υπάρχει πολίτης αυτής της χώρας που να βλέπει τον ΔΥ σαν να είναι ο Λάτσης. Γιατί πολύ απλά κανείς από εμάς δεν πληρώνει τον Λάτση για να κάθεται
Κανείς δεν μας βάζει να σφαχτούμε, αν και αρκετούς τους βολεύει αυτή η δικαιολογία. Απλά τόσα χρόνια, όταν κολυμπούσαμε στα δανεικά και το χρήμα έρεε άφθονο υπήρχαν αυτοί -πολλοί- που τρώγανε και οι υπόλοιποι που δεν έτρωγαν άλλα λόγο της αφθονίας τα βγάζαν πέρα και δεν μιλούσαν (και γιατί επίσης αυτοί που τα έτρωγαν είχαν απλωθεί τόσο πολύ που και να μιλούσες το δίκιο σου δύσκολα να το έβρισκες, το πολύ πολύ να έχανες και αυτά που είχες).
Τώρα που κόπηκε το χρήμα όμως και ζορίζεσαι να βρεις δουλειά, που το χρήμα βγαίνει πιο δύσκολα, τώρα ο κόσμος αντιδρά και δεν ανέχεται καταστάσεις του παρελθόντος. Και με τον ΔΥ που πληρώνεται παραπάνω από όσο αξίζει ή δεν είναι σωστός στην δουλειά του θα τα βάλω, με τον ταξιτζή που τόσα χρόνια έπαιρνε διπλές, τριπλές κούρσες, απόδειξη δεν έκοβε δήλωνε το 1/3 των εισοδημάτων του θα τα βάλω, και τον καθένα που θεωρεί πως στην δική μου πλάτη μπορεί να κάνει αυτός την ζωούλα του επειδή έτσι τον είχαν μάθει τόσα χρόνια.Και αφού όπως βλέπουμε οι πορείες είναι τις μόδας, γιατί τόσα χρόνια δεν έχει γίνει ούτε ΜΙΑ πορεία για να σταματήσουν όλες αυτές οι σπατάλες, η κακοδιαχείριση, η ατιμωρησία;
ΥΓ. Μιας και αναφέραμε τα ΤΕΙ, να πούμε και το εξής. Πράγματι θα πρέπει να υπάρξει μια μεταβατική περίοδος για τα Τμήματα που μεταφέρονται σε άλλες πόλεις και μια πρόβλεψη για τους φοιτητές αυτών των Τμημάτων. Από την άλλη όμως, είναι δυνατόν σε μια χώρα σαν την Ελλάδα να έχουμε σήμερα 534 Τμήματα σε 63 πόλεις??? Μιλάμε για Πανεπιστημιακά Ιδρύματα όχι για σχολεία...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ενω τωρα που ενοχληθηκαμε κι εγω κι ο Πανος κι ο Σωκρατης τι καταφερανε? Ισα ισα που αν ειχανε κι ενα ελαχιστο δικιο το χασανε. Ειναι ομως αυτο που ειπες πιο πριν, η καθε πορεια επηρεαζει διαφορετικα τον καθενα μας. Εγω ηρθα Ελλαδα για 4 μερες και τη μιση την εχασα εξαιτιας τους, ο greo μπορει και να δουλευε σε κανα γραφειο και να αγνατευε τους 45αρηδες αποστρατους (δεν ηταν πορεια φοιτητων, δεν ησουν καλα ενημερος).
Τεταρτη πρωί είχε πορεία για το Αθηνά. Αν είχε και καμμία άλλη δεν ξέρω, αυτή υπήρχε σίγουρα και αυτή γενικά έκλεισε τους δρόμους. Και φυσικά καταλαβαίνεις ότι το επιχείρημα 'μην κάνετε πορεία γιατί έχω δουλειές στο κέντρο' είναι κάπως αστείο.
Το επιχείρημα 'μην κάνετε πορεία γιατί έχω δουλειές στο κέντρο' αν εσύ το βρίσκεις αστείο, αυτός που παίζει την δουλειά του σίγουρα δεν το βρίσκει. Ξαναρωτάω, γιατί όχι Κυριακή οι πορείες? Περισσότερα άτομα θα μαζευτούνε και θα ταλαιπωρηθούν σημαντικά λιγότεροι συμπολίτες σου. win-win κατάσταση. Βέβαια τότε πως θα κολλήσει το ρητό 'ο αγώνας θέλει θυσίες'?
-
Εξουδετέρωση Βόμβας από την Ομάδα Εξουδετέρωσης Πυρομαχικών της 113 ΠΜ (14/3/2013)
http://www.haf.gr/el/news.asp?id=7320...όσοι πάνε για Plane spotting, προσοχή
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Το επιχείρημα 'μην κάνετε πορεία γιατί έχω δουλειές στο κέντρο' αν εσύ το βρίσκεις αστείο, αυτός που παίζει την δουλειά του σίγουρα δεν το βρίσκει. Ξαναρωτάω, γιατί όχι Κυριακή οι πορείες? Περισσότερα άτομα θα μαζευτούνε και θα ταλαιπωρηθούν σημαντικά λιγότεροι συμπολίτες σου. win-win κατάσταση. Βέβαια τότε πως θα κολλήσει το ρητό 'ο αγώνας θέλει θυσίες'?
Δήμο κι εγώ είχα δουλειά στο κέντρο και έφαγα απίστευτο πήξιμο, αλλά καλά κάνουν και διαμαρτύρονται όσοι θίγονται!!! Κανονικά επανάσταση έπρεπε να είχε γίνει, όχι απλά πορείες!!!
-
Ας την κανουν μερα και ωρα που δεν ταλαιπωρειται ο κοσμος, αυτονοητο θα επρεπε να ειναι.
-
Τρίτη 3 το πρωί είναι καλά;
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ας την κανουν μερα και ωρα που δεν ταλαιπωρειται ο κοσμος, αυτονοητο θα επρεπε να ειναι.Οι πορείες πολλές φορές συνδυάζονται με απεργίες, οπότε εξ' ορισμού πρέπει να είναι σε εργάσιμη μέρα! Επίσης, όταν θέλεις να πας και να συναντηθείς με κάποιον υπεύθυνο πρέπει να το κάνεις εργάσιμη ημέρα και ώρα. Σιγά μην βρεις υπουργό Κυριακή ξημερώματα στο γραφείο του...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Αυτός που βγάζει 500€, βλέπει τον ΔΥ σαν να είναι ο Λάτσης. Ενώ ΔΕΝ είναι. Μας έχουν βάλει να σφαχτούμε μεταξύ μας, αντί να είμαστε αλληλέγγυοι. Και το έχουν πετύχει όπως φαίνεται.
Κάθε φορά που κάποιος μου χαλάει τη ζαχαρένια μου ή ακόμα και τη δουλειά μου, προσπαθώ να βρεθώ στη θέση του. Συγκεκριμένα για τους ΤΕΙτζήδες σε κάποιους κόβονται οι σπουδές τους. Δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση τους. Το να κλείσω όμως τους δρόμους θα ήταν σίγουρα μια σκέψη. Πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε απεργίες οι ελεγκτές εναέριας, απεργία τα φορτηγά δημοσίας= κλειστά πρατήρια καυσίμων, απεργία οι ταξιτζήδες κλπ κλπ. Χάσαμε αρκετά χρήματα(πολλαπλάσια των 50€) και άμεσα και στο μέλλον, ως δυσφήμιση του τουρισμού στη χώρα. Σε κάποιους έδινα δίκιο παρά τα νεύρα μου, και σε άλλους άδικο. Ειδικά με τους ταρίφες που και άδικα έβρισκα τα κύρια αιτήματά τους, και τον τρόπο(ξυλοδαρμούς και νταηλίκια) σε όσους ήθελαν να δουλέψουν.
Τέλοσπάντων με 'ανάγκασαν' να ασχοληθώ είτε θετικά, είτε αρνητικά. Αν απέριπτα και μου έφταιγαν τα πάντα, απλά επειδή μου χαλούσαν τη ρουτίνα της δουλειάς μου τότε το πρόβλημα το έχω εγώ. Εϊμαστε κομμάτι μιας κοινωνίας.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι, όταν θεωρώ ότι κάποιος έχει ηλίθια αιτήματα και παράλληλα με ενοχλεί, με κάνει πολέμιό του. Παράδειγμα καθε λογής πορεία οπαδών.Εγώ συνεχίζω να λέω πως δεν έχω πρόβλημα το να γίνουν πορείες ΑΛΛΑ είτε άλλη ώρα και όχι αιχμής και κυρίως σε ΕΝΑ μόνο σημείο.
Ξαναθυμίζω ότι πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία και αλληλοκατανόηση. Το μέρος του ΤΕΙτζή φυσικά και θα το πάρω αλλά όχι όταν περιφέρεται μέσα στην πόλη. Όταν πάει και τη στήσει έξω από το υπουργείο ή έξω από το σπίτι του υπουργού τότε ναι μαζί του. Το μέρος του ταξιτζή δε θα το πάρω, η χειρότερη φάρα που τόσα χρόνια εκμεταλλευόταν δεν έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται. Του απόστρατου επίσης, οι συντάξεις τους είναι ικανοποιητικές. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τρίτη 3 το πρωί είναι καλά;Κάτσε ρε φίλος. Εμείς που θέλουμε να βγούμε και να πιούμε, πως θα γίνει το έργο;; Θα έχουμε επιπλέον μπατσικά για αλκοτέστ; Να την κάνουν την πορεία τους δυτικά, δε με βολεύει ανατολικά και κέντρο.
Εγώ συνεχίζω να λέω πως δεν έχω πρόβλημα το να γίνουν πορείες ΑΛΛΑ είτε άλλη ώρα και όχι αιχμής και κυρίως σε ΕΝΑ μόνο σημείο.
Άρα βασικά έχεις πρόβλημα όταν γίνοντια πορείες. Εκτός αν γίνονται μακρυά από εσένα.
Ξαναθυμίζω ότι πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία και αλληλοκατανόηση. Το μέρος του ΤΕΙτζή φυσικά και θα το πάρω αλλά όχι όταν περιφέρεται μέσα στην πόλη. Όταν πάει και τη στήσει έξω από το υπουργείο ή έξω από το σπίτι του υπουργού τότε ναι μαζί του. Το μέρος του ταξιτζή δε θα το πάρω, η χειρότερη φάρα που τόσα χρόνια εκμεταλλευόταν δεν έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται. Του απόστρατου επίσης, οι συντάξεις τους είναι ικανοποιητικές.
Το μέρος του ΤΕΙτζή είναι καλό να το πάρεις, ΑΝ πιστεύεις ότι έχει δίκιο. Και άσχετα με το αν η πορεία του σε ενόχλησε. Όμοια με τους απότρατους-ταξιτζήδες-φορτηγατζήδες. Αυτός που με ενοχλεί δεν είναι αυτός που με ταλαιπωρεί διεκδικόντας το αυτονόητο. Με ενοχλεί και με στρέφει εναντίον του ΜΟΝΟ αυτός που έχει άδικο(με τη δική μου πάντα κρίση).
-
φτάνει με τις απεργίες/πορείες
-
Τι έγινεεεε...δεν μπορούμε να κάνουμε και ζηλεύουμεεεε;
-
viewtopic.php?f=13&t=46473&hilit=%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
φτάνει με τις απεργίες/πορείες+1 δε θα βγάλουμε άκρη οπότε ας επανέλθουμε ontopic.
Προχθες τίμησα το γυράδικο ''Φαινόμενο'' στην πλ.Αντιγονιδών. Αν είστε λάτρεις του μπαγιάτικου θα σας ικανοποιήσει ΠΛΗΡΩΣ...
Ίσως του δώσω κάποια στιγμή και μια 2η ευκαιρία αλλά η όλη εικόνα του μαγαζιού δεν πείθει ότι θα τα καταφέρει.
Posts προς Θεσσαλονικείς