-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αλλά εγώ ακόμα προσπαθώ να πάω στο stand up του Ζαραλίκου, γμ τις παρέες μου γμ! -
Να σαι καλά, δεν το ήξερα! Την επόμενη Τρίτη λέω να πάω!
-
Να βάζεις το καλό σου κοστούμι και να πηγαίνεις χαμογελαστός στο δικαστήριο για να ακούσεις την 'πανηγυρική σου αθώωση' και να φεύγεις με την κλούβα της Αστυνομίας για τα Διαβατά είναι πολύ βαρύ. Ασήκωτο
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231238289
Πόλη των σκανδάλων η Θεσσαλονίκη
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231238263 -
κι οταν άδειασε τη βιλλιτσα στο Πανόραμα άρων άρων πριν 2 χρονάκια μολις έμαθε οτι ξεσκεπάστηκε, κουστουμάκι φορούσε στο κουβάλημα άραγε;
-
Τον μπαίζουν λιγάκι στον ΟΑΣΘ. Σήμερα κατά τις 2 στα ΚΤΕΛ βρίσκονταν μαζεμένα πέντε 12αρια.
-
Και το ηλεκτρονικό τους σύστημα δεν πρέπει να δουλεύει και πολύ καλά.
Πριν λίγες μερες από το κέντρο το 78 επι μιαμιση ώρα έδειχνε 25 λεπτα ... δεν ήρθε ποτέ! -
Μήπως άραζε κι αυτό στα ΚΤΕΛ;
-
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχουν περιορισει τα δρομολογια σε ορισμενα λεωφορεια,μιλαμε για αρκετα μεγαλες καθυστερησεις ακομα και στα ''πολυσυχναστα''
-
Re: Posts προς Θεσσαλονικείς
Νέα δημοσίευσηαπό cosneo » 06/03/13 19:58
Και το ηλεκτρονικό τους σύστημα δεν πρέπει να δουλεύει και πολύ καλά.Το έχω διαπιστώσει στη στάση 'Πιερράκου' στους Αμπελόκηπους ....
Επίσης,όταν τελευταία είχε γίνει μια πορεία και έιχαν κλείσει οι 2 κεντρικοί δρόμοι της πόλης η Εγνατία και Τσιμισκή και κανένα λεωφορείο δεν κινούταν,οι οθόνες της τηλεματικής ήταν σβηστές ενώ θα μπορούσαν να είχαν ένα μήνυμα που να ενημέρωνε το κοινό ότι λόγω της πορείας δεν εκτελούνται προσωρινά τα δρομολόγια...Αλλά ψιλά γράμματα..Εξάλλου το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ε.Ε κατά 75%.... -
'Να βάζεις το καλό σου κοστούμι και να πηγαίνεις χαμογελαστός στο δικαστήριο για να ακούσεις την 'πανηγυρική σου αθώωση' και να φεύγεις με την κλούβα της Αστυνομίας για τα Διαβατά είναι πολύ βαρύ. Ασήκωτο'
Tην καλυτερη απαντηση για αυτο το σχολιο το διαβασα σε μια ηλεκτρονικη εφημεριδα,εγραφε ο τυπος απο κατω
'δηλαδη αν ηξερες οτι θα φας ισοβια τι θα εβαζες,ρομπα?'
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχουν περιορισει τα δρομολογια σε ορισμενα λεωφορεια,μιλαμε για αρκετα μεγαλες καθυστερησεις ακομα και στα ''πολυσυχναστα''Θα μαζεύονται κι αυτά κάπου όλα μαζί ταυτοχρόνως.
Αλήθεια πόσα 12αρια υπάρχουν?? Πάνω από 6-7??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχουν περιορισει τα δρομολογια σε ορισμενα λεωφορεια,μιλαμε για αρκετα μεγαλες καθυστερησεις ακομα και στα ''πολυσυχναστα''
Θα μαζεύονται κι αυτά κάπου όλα μαζί ταυτοχρόνως.
Εγω πιστευω μηπως π.χ ενα 14αρι το καναν 12 ή κατι τετοιο.Ή απλα δε τα λειτουργουν καν για λιγοτερα εξοδα.Π.χ απο 7 12αρια χρησιμοποιουν τα 6
-
Τα 12άρια ειναι αρκετά τακτικά. Τα 5άρια θεωρούσα παντα τα χειρότερα σε χρόνο αναμονής.
-
Πολλά περισσότερα Πάνο...Για να εκετελεστεί ένα δρομολόγιο,πέρα από τα λεωφορεία που βρίσκονται σε κίνηση υπάρχουν και εφεδρικά...
Επίσης η Δυτική Θεσσαλονίκη είναι πολή ριγμένη σε συχνότητα δρομολογίων σε σχέση με την Ανατολική...Ειδικά η γραμμή νούμερο 21,'Εύοσμος-Αριστοτέλους' έχει αραιά δρομολόγια... -
Επι 1μιση χρονο το 14 υπο κανονικες συνθηκες σε νορμαλ ωρες (οχι π.χ 11 το βραδυ) περνουσε με συχνοτητα τριων εως 6 λεπτων το πολυ.Τωρα πολυ δυσκολα να πεσει στο 5λεπτο.7 με 10 λεπτα θελει συνηθως
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Θα μαζεύονται κι αυτά κάπου όλα μαζί ταυτοχρόνως.
Εγω πιστευω μηπως π.χ ενα 14αρι το καναν 12 ή κατι τετοιο.Ή απλα δε τα λειτουργουν καν για λιγοτερα εξοδα.Π.χ απο 7 12αρια χρησιμοποιουν τα 6
Μα άμα λειτουργούν τα 6 σήμερα που ήταν πέντε μαζεμένα και κάθονταν φαντάζομαι ότι ο χρόνος αναμονής θα ήταν τεράστιος.
Τα 12άρια ειναι αρκετά τακτικά. Τα 5άρια θεωρούσα παντα τα χειρότερα σε χρόνο αναμονής.
Γιατί μάλλον δεν είχες ποτέ την ανάγκη να χρησιμοποιήσεις τα 7,8.
-
Προσεχώς θα έρχομαι στις συναντήσεις του 4τΦΒΕ με το τραμ. Από την Ανω Τούμπα έως τη Μίκρα
http://www.voria.gr/index.php?module=ne ... sid=127598 -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τα 5άρια θεωρούσα παντα τα χειρότερα σε χρόνο αναμονής.
Γιατί μάλλον δεν είχες ποτέ την ανάγκη να χρησιμοποιήσεις τα 7,8.
+4άρι.
Το 5 είναι από τις γραμμές με τη μεγαλύτερη συχνότητα και κίνηση, άσε που στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής καλύπτεσαι κι από το 6.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Το 5 είναι από τις γραμμές με τη μεγαλύτερη συχνότητα και κίνηση, άσε που στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής καλύπτεσαι κι από το 6.
+1
To 5 και το 3 παίζει να έχουν τα συχνότερα δρομολόγια από όλα τα υπόλοιπα.
Επίσης χρησιμοποιώ συχνά το σύστημα με τους χρόνους άφιξης σε συγκεκριμένη στάση και δεν με έχει προδώσει ποτέ! -
άραγε η ιδέα υλοποίησης του τραμ έχει βασιστεί σε έγκυρη συγκοινωνιολογική μελέτη?Είναι πολύ φιλόδοξο έργο...Γιατί από τον Εύοσμο έως τη Τούμπα από ποιούς δρόμους θα περάσει και σε ποιους θα κινούνται τα οχήματα?
Posts προς Θεσσαλονικείς