-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Πάω σήμερα τράπεζα και περιμένω, είχε 1-2 άτομα πιο μπροστά. Μπροστά μου είναι ένα απίστευτα θεικό πλασματάκι , το οποίο βλέπω να το ψιλοκαρφώνει κι ο ταμίας της τράπεζας. Εν τω μεταξύ με τον άγγελο παρέα είναι και μια καλοντυμένη 40ρα, η οποία κρατάει τα χαρτιά. Στο γκισέ ο ταμίας λέει σε αυτές τις δύο '137 ευρώ'. Δίνουν τα λεφτά κι αυτός τις επιστρέφει κάτι και φεύγουν. Τον ρωτάω κατόπιν αν ήξερε τίποτα και μου λέει ότι η πιτσιρίκα είναι πόρνη, δηλωμένη κανονικά, κι ήρθε μαζί με τη δικηγόρο της( καλοντυμένη 40ρα) για να πληρώσει παράβολο για ιατρικές εξετάσεις που είναι υποχρεωμένες να κάνουνΣε ποια τραπεζα και τι ωρα περιπου;
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Πάω σήμερα τράπεζα και περιμένω, είχε 1-2 άτομα πιο μπροστά. Μπροστά μου είναι ένα απίστευτα θεικό πλασματάκι , το οποίο βλέπω να το ψιλοκαρφώνει κι ο ταμίας της τράπεζας. Εν τω μεταξύ με τον άγγελο παρέα είναι και μια καλοντυμένη 40ρα, η οποία κρατάει τα χαρτιά. Στο γκισέ ο ταμίας λέει σε αυτές τις δύο '137 ευρώ'. Δίνουν τα λεφτά κι αυτός τις επιστρέφει κάτι και φεύγουν. Τον ρωτάω κατόπιν αν ήξερε τίποτα και μου λέει ότι η πιτσιρίκα είναι πόρνη, δηλωμένη κανονικά, κι ήρθε μαζί με τη δικηγόρο της( καλοντυμένη 40ρα) για να πληρώσει παράβολο για ιατρικές εξετάσεις που είναι υποχρεωμένες να κάνουνΔες τι σκέφτηκε ο άτιμος ο ταμίας για να την αφήσεις την κοπελίτσα και να την έχει για πάρτι του...
Και αυτό που της επέστρεψε παίζει να ήταν το τηλέφωνο του. -
καποιος που ξερει, εχει κανα φιλο, ασχολειται ο ιδιος
να μας πει αν τα 137ευρω ανταποκρινονται πραγματι σ αυτες τις εξετασειςδεν εχουμε κανα νταβατζη ή φιλο εδω στο 4ΤΦΒΕ
ετσι θα λαμψει η αληθεια
-
H κάποιος να μας πει την ταρίφα της.
-
ελα οι γνώστες, μην κρυβονται, εδω γυρω τους ειδα
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
να μας πει αν τα 137ευρω ανταποκρινονται πραγματι σ αυτες τις εξετασειςΑλέξανδρε εγώ έχω ακούσει ότι ειναι ... ένα πλήρες ετήσιο check up με την κρατική διατίμηση αιματολογικών, ουρολογικών, γυναικολογικών παθολογικών εξετασεων για αφροδίσια νοσήματα.
-
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
να μας πει αν τα 137ευρω ανταποκρινονται πραγματι σ αυτες τις εξετασεις
Αλέξανδρε εγώ έχω ακούσει ότι ειναι ...
Το έσκασες το παρασύνθημα...
-
Τούμπα στο ρεύμα προς κακομοιρια, σορρυ, προς καλαμαρια στο ύψος Πανοράματος! Επίσης χθες κατά τις 6 κολοσσιαια τουμπα στην έξοδο για πρακτικερ από δρόμο χαλκιδικης
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Τούμπα στο ρεύμα προς κακομοιρια, σορρυ, προς καλαμαρια στο ύψος Πανοράματος! Επίσης χθες κατά τις 6 κολοσσιαια τουμπα στην έξοδο για πρακτικερ από δρόμο χαλκιδικηςΠρος καλαμαρια σημερα εγιναν δυο στην κατηφορα μετα το τουνελ. Το ενα που ειδα ηταν ελα Lancia ypsilon οπου μονο του εφερε σβούρες.
-
Μήπως εβρεξε την περιφερειακή μας η χτηπησαν οι ορμόνες κοκκινο με τη ζέστη!
-
-
Ε δεν παμε καλα πως τρακαρουν στην ευθεια;
-
Uploaded with ImageShack.us
Αυτο ηταν το πρωτο μετα απο 30-40 μετρα ηταν το δευτερα κατα τις 13:30 οπου μονο το Lancia ηταν το καρμα μαλλον σημερα για εκεινο το σημειο!!!
-
Πολύ μπαντιλίκι σήμερα. Civic προηγούμενης γενιάς να μπαίνει με το πλάι από Ι.Δραγούμη σε εγνατία και BMW 5-series παλαιάς γενιάς να μπαίνει στην Α.Δημητρίου από στενό πάλι με το πλάι.
-
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ένα πέρασμα από την Περιφερειακή αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι περιστατικά όπως το παραπάνω είναι πολύ λογικό να συμβαίνουν.Εγώ που την διασχίζω καθημερινά και προς τις δύο κατευθύνσεις γιατί δεν το καταλαβαίνω δηλαδή;
-
Ούτε και αυτοί το καταλάβαιναν...
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ούτε και αυτοί το καταλάβαιναν...Μπα... απλά δε νιώθουν.
-
Στις ευθείες κατά 99% παίζει θέμα κλεισίματος. Στα δύσκολα σημεία φταίει η
Posts προς Θεσσαλονικείς