-
στον ζουγκλα φμ..
-
Χθες εγινε σοβαρο τροχαιο στη περιοχη Βουλγαρη, στην αερογεφυρα. Μου ειπανε οτι ενα απο τα αμαξια σχεδον εξαυλωθηκε. Γνωριζει κανεις τιποτα;
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αγαπητοί συμφορουμίτες...
Οι ημέρες του Πάσχα πλησιάζουν και θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή στο αγαθό έργο της Τροχαίας στην Χαλκιδική. Συγκεκριμένα Σάββατο προς Κυριακή κατα τις 2.00 το πρωί υπήρχε ραντάρ χειρός στη διασταύρωση της Σωζόπολης με κατεύθυνση προς Μουδανιά. Δεν μου έχει τύχει ποτέ ραντάρ χειρός βράδυ οπότε έχετε το νου σας.
Επίσης να αναφέρω οτι το συγκεκριμένο ραντάρ πάει καλά. 170κάτι κοντερίσια. Βλέπω τον φακό απο μακριά, αλκοτέστ λέω δεν βαριέσαι δεν πίνω έτσι κι'αλλιώς.
-Αστυνομικός: Καλησπέρα σας, κοιτώντας με με το στοργικό βλέμμα του πατέρα προς τον mentally challenged έφηβο γιό του.
-Εγώ: Καλησπέρα, με το βλέμμα καρφωμένο στο ραντάρ.
-Α: (δεν λέει κάτι, μου γυρίζει την οθόνη... 168)
-Ε (ούτε και εγώ λέω κάτι, αλλα τη σκέψη 'πάει το δίπλωμαααα' ακολουθάει ο συνειρμός του Κίτσου με το γαιδούρι απο τη διαφήμηση της vodafone)
-Α: Άδεια δίπλωμα κτλ...Ευτυχώς πέσαμε σε λογικούς αστυνομικούς... Πρόστιμο και πόντοι. Να αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι είχε κάθε δικαίωμα να με σκίσει επιτόπου αλλά μου τη χάρισε, το σωστό να λέγεται. Επαγγελματικό δίπλωμα που το επαγγελματικό μέρος το χρησιμοποιώ σχεδον καθημερινά, ευτυχώς ήταν ελαστικός.
Πάντως την αμαρτία μου θα την πω... δεν αξίζει πλέον ούτε τρεχάματα ούτε προσπεράσεις. Έχω μαζέψει 15 ποντάκια τα τελευταία 2 χρόνια απο τέτοιες μακακίες, προσπέρασμα σε διπλή με 2 χλμ ορατότητα, τρέξιμο σε έρημο δρόμο 2 το πρωί, 70 αντι για 50 σε κατοικημένη περιοχή. Το δίπλωμα είναι εργαλείο, απο τούδε εφεξής +20 το πολύ και πίσω για χιλιόοοομετρα απο τον κάθε αφηρημένο τουρίστα με το νοικιάρικο panda που χαζεύει το τοπίο
Όσοι κινηθείτε προς και εντός Χαλκιδικής για το Πάσχα προσοχή.
Με 170 που πήγαινες.... αν ημουν τροχομπατσος... δεν θα σε εγραφα για υπερβολική ταχυτητα, αλλά θα καλούσα σίγουρα το ΣΔΟΕ και θα περνουσα απο κόσκινο τα πάντα (και τα κοάλα) Που βρήκες κύριε τα χρήματα και πάτησες 170? ε? Φοροδιαφευγουμε?
Το προηγουμενο Σ/Κ που επεστρεφά απο Χαλκιδική ήμουν στο αριστερό ρεύμα και ΜΟΝΟΣ (καμια υπερβολή)! Τους περνουσα ΟΛΟΥΣ με 120km/h.... Το σοκ ήταν τεράστιο. Αισθάνθηκα απίστευτα ΑΠΛΑΣ. Ολοι καθισμένοι δεξιά με 100 αντε 110... Στην διαδρομή ζήτημα να εκανα δεξιά για να περάσουν 4-5 οχήματα, πατημένοι γύρω στα 130-140...
Φυσικά πλέον η Χαλκιδική φέτος, πηρε απαγορευτικο με τα 40ευρα που θέλει για πανε-ελα...
να μη πηγαίνετε χαλκιδική φέτος, ειδικά αν είστε αρρωστιάρηδες
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Χθες εγινε σοβαρο τροχαιο στη περιοχη Βουλγαρη, στην αερογεφυρα. Μου ειπανε οτι ενα απο τα αμαξια σχεδον εξαυλωθηκε. Γνωριζει κανεις τιποτα;Το είδε ο αδερφός μου. Ένα S2000, ένα Cuore και 2 άλλα. Το S πρέπει να πήγαινε μαλλιά...
-
εχθες παρατηρησα πως στα δυο βενζιναδικα που ειναι στην λαγκαδα (στην αρχη της οπως μπαινουμε απο βαρδαρη) ειχαν το πετρελαιο στο 1.487. Θυμαμε πως το πρωτο βενζιναδικο πριν καποια χρονια ειχαν βρει οτι κανει νοθεια με θερμανσης (αποχρωματισμο) και ειχαν φαει γερο προστιμο.
Δεν ειδα ταξι απεξω να γεμιζουν (βεβαια ηταν χαλαρη ωρα) και δεν ξερω για την ποιοτητα τους. Γνωριζει καποιος εαν εχει ακουστει κατι για τα εν λογω βενζιναδικα? γιατι η τιμη τους ηταν σπεσιαλ σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χθες εγινε σοβαρο τροχαιο στη περιοχη Βουλγαρη, στην αερογεφυρα. Μου ειπανε οτι ενα απο τα αμαξια σχεδον εξαυλωθηκε. Γνωριζει κανεις τιποτα;
Το είδε ο αδερφός μου. Ένα S2000, ένα Cuore και 2 άλλα. Το S πρέπει να πήγαινε μαλλιά...
Για την ακριβεια αυτα που ενεπλακησαν ητανε ενα s2000 που ειχε χαλασει αρκετα την μουρη του και ενα yaris οπου την αριστερη μερια την ειχε διαλυσει προφανως απο εκει σκοτωθηκε και ο 77χρονος περασα 5-10 λεπτα μετα το ατυχημα και ητανε αρκετα ασχημο
-
ενα μαγαζι με ηλκτρονικα ειδη, καλωδια ηχου, κλπ κοκοψονια
στη Χαριλαου, Ιωαννιδης, καλος είναι? εχει αλλος εμπειρια?
πηρα κατι μετρα καλωδιο, σε πολυ καλη τιμη, και θα ψαξω να ψωνισω και αλλα απο αυτον
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
ενα μαγαζι με ηλκτρονικα ειδη, καλωδια ηχου, κλπ κοκοψονιαστη Χαριλαου, Ιωαννιδης, καλος είναι? εχει αλλος εμπειρια?
πηρα κατι μετρα καλωδιο, σε πολυ καλη τιμη, και θα ψαξω να ψωνισω και αλλα απο αυτον
Πουλάει και .... καλάι ???
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Πουλάει και .... καλάι ???
καλαι εχω μπολικο
αλλα με 0,95 το μετρο, θα παρω 2 10μετρα
και τα παλια θα πανε για το δευτερο ζευγος ηχειων, που προς το παρον ειναι με το κλασικο κοκκινομαυρο καλωδιο
για να εχουμε τη συνειδηση μας ησυχη
-
πηρα κατι μετρα καλωδιο, σε πολυ καλη τιμη, και θα ψαξω να ψωνισω και αλλα απο αυτονΤον έχω τιμήσει κατά καιρούς, αν και πλέον τον έχω κόψει γιατί όσες φορές χρειάστηκε να πάω να ψωνίσω κάτι, έκανα 10 γύρες στην περιοχή, δεν βρήκα να παρκάρω και έφυγα άπραγος και εκνευρισμένος.
Γενικά ακούγεται πως έχει σχετικά τσιμπημένες τιμές, αν και προσωπικά δεν έχω κάνει σύγκριση με άλλους για να έχω προσωπική άποψη. Σε εκείνη την περιοχή πάντως δεν πρέπει να υπάρχει άλλος και ποικιλία έχει αρκετά καλή.Για μαγαζιά με ηλεκτρονικά στην Θεσσαλονίκη, αν θέλεις ρίξε μια ματιά και στο παρακάτω site:
http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=36439
Πρέπει να πω βέβαια πως πριν λίγο καιρό που πήγα στον Γεωργιάδη στην Δωδεκανήσου, δε βρήκα ούτε τα μισά από αυτά που ήθελα, μέσα υπήρχαν όλο κι όλο 2 υπάλληλοι και το μαγαζί έμοιαζε έτοιμο για κλείσιμο. Καμιά σχέση με παλιότερα, κρίμα...Ίσως να φταίει και το γεγονός πως οι περισσότεροι πλέον προτιμούν να αγοράζουν από ebay ή μεγάλα καταστήματα ηλεκτρονικών του εξωτερικού (Mouser, DigiKey, Farnell, κλπ).
Καλές αγορές!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
πηρα κατι μετρα καλωδιο, σε πολυ καλη τιμη, και θα ψαξω να ψωνισω και αλλα απο αυτονΤον έχω τιμήσει κατά καιρούς, αν και πλέον τον έχω κόψει γιατί όσες φορές χρειάστηκε να πάω να ψωνίσω κάτι, έκανα 10 γύρες στην περιοχή, δεν βρήκα να παρκάρω και έφυγα άπραγος και εκνευρισμένος.
Γενικά ακούγεται πως έχει σχετικά τσιμπημένες τιμές, αν και προσωπικά δεν έχω κάνει σύγκριση με άλλους για να έχω προσωπική άποψη. Σε εκείνη την περιοχή πάντως δεν πρέπει να υπάρχει άλλος και ποικιλία έχει αρκετά καλή.Για μαγαζιά με ηλεκτρονικά στην Θεσσαλονίκη, αν θέλεις ρίξε μια ματιά και στο παρακάτω site:
http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=36439
Πρέπει να πω βέβαια πως πριν λίγο καιρό που πήγα στον Γεωργιάδη στην Δωδεκανήσου, δε βρήκα ούτε τα μισά από αυτά που ήθελα, μέσα υπήρχαν όλο κι όλο 2 υπάλληλοι και το μαγαζί έμοιαζε έτοιμο για κλείσιμο. Καμιά σχέση με παλιότερα, κρίμα...Ίσως να φταίει και το γεγονός πως οι περισσότεροι πλέον προτιμούν να αγοράζουν από ebay ή μεγάλα καταστήματα ηλεκτρονικών του εξωτερικού (Mouser, DigiKey, Farnell, κλπ).
Καλές αγορές!
την ειχα βρει αυτη τη σελιδα, που τον κραζουν, αλλα ειναι του '05
κατω κεντρο πηγαινα Βασ. Ηρακλειου, αλλα η 1η επαφη στον Ιωαννιδη εδειξε καλα δειγματα, με μεγαλη ποικιλια, και καλη διαθεση, + το οτι το καλωδιο ηταν αρκετα φθηνο+θα παω με μηχανη οποτε δε μ απασχολει το παρκιν, και ειναι διπλα μου
-
αλλα με 0,95 το μετρο, θα παρω 2 10μετρα
και τα παλια θα πανε για το δευτερο ζευγος ηχειων, που προς το παρον ειναι με το κλασικο κοκκινομαυρο καλωδιο
για να εχουμε τη συνειδηση μας ησυχη -
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
εχθες παρατηρησα πως στα δυο βενζιναδικα που ειναι στην λαγκαδα (στην αρχη της οπως μπαινουμε απο βαρδαρη) ειχαν το πετρελαιο στο 1.487. Θυμαμε πως το πρωτο βενζιναδικο πριν καποια χρονια ειχαν βρει οτι κανει νοθεια με θερμανσης (αποχρωματισμο) και ειχαν φαει γερο προστιμο.Δεν ειδα ταξι απεξω να γεμιζουν (βεβαια ηταν χαλαρη ωρα) και δεν ξερω για την ποιοτητα τους. Γνωριζει καποιος εαν εχει ακουστει κατι για τα εν λογω βενζιναδικα? γιατι η τιμη τους ηταν σπεσιαλ σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
κανενας?
-
Το πρώτο βενζινάδικο πάντως είχε αλλάξει ιδιοκτήτη(διεύθυνση) και το διαφήμιζε.
-
Πάω σήμερα τράπεζα και περιμένω, είχε 1-2 άτομα πιο μπροστά. Μπροστά μου είναι ένα απίστευτα θεικό πλασματάκι , το οποίο βλέπω να το ψιλοκαρφώνει κι ο ταμίας της τράπεζας. Εν τω μεταξύ με τον άγγελο παρέα είναι και μια καλοντυμένη 40ρα, η οποία κρατάει τα χαρτιά. Στο γκισέ ο ταμίας λέει σε αυτές τις δύο '137 ευρώ'. Δίνουν τα λεφτά κι αυτός τις επιστρέφει κάτι και φεύγουν. Τον ρωτάω κατόπιν αν ήξερε τίποτα και μου λέει ότι η πιτσιρίκα είναι πόρνη, δηλωμένη κανονικά, κι ήρθε μαζί με τη δικηγόρο της( καλοντυμένη 40ρα) για να πληρώσει παράβολο για ιατρικές εξετάσεις που είναι υποχρεωμένες να κάνουν
-
τηλ. για να κλείσεις ραντεβού και να την χλατωσεις σου έδωσε ??
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
τηλ. για να κλείσεις ραντεβού και να την χλατωσεις σου έδωσε ??τσουκ, δεν μιλούσε ελληνικά. Α, σύμφωνα με το χαρτί που προσκόμισε ήταν ακριβώς 20 χρονών.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
τηλ. για να κλείσεις ραντεβού και να την χλατωσεις σου έδωσε ??
τσουκ, δεν μιλούσε ελληνικά. Α, σύμφωνα με το χαρτί που προσκόμισε ήταν ακριβώς 20 χρονών.
το αρχαιοτερο επαγγελμα...
-
οπότε να χλατσώσεις δεν πρόκειται
τι σε νοιάζει τότε
Posts προς Θεσσαλονικείς