-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Φάνκυ
Θα εκτυπώσω το κείμενο να μου γράψεις αφιέρωσηΣτη δημόσια ανάγνωση του βιβλίου φοβάμαι μην εμφανισθεί καμιά Αθίνη-Τσούνη...
Θα αρχίσω να ψήνω τον Κωνσταντίνο για την εικονογράφηση, μετά από εκείνο με τις μοίρες του Κενταύρου.
-
Πατερ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!
sent from my iDefy+
-
Καλημερααααααααα ανακαλυψα ενα πολυ χρησιμο site δεν εχω δει να αναφερετε εδω μεσα με live την κινηση στους δρομους της πολης πολλοι θα παρατηρησατε κατι καινουργιες κολονες σε αρκετους δρομους της πολης ειναι αισθητηρες που μεταφερουν δεδομενα για την κινηση σε αυτο το site http://www.eox.imet.gr/TrafficInfo.aspx
-
Ο χρήστης Atel... έγραψε:
Καλημερααααααααα ανακαλυψα ενα πολυ χρησιμο site δεν εχω δει να αναφερετε εδω μεσα με live την κινηση στους δρομους της πολης πολλοι θα παρατηρησατε κατι καινουργιες κολονες σε αρκετους δρομους της πολης ειναι αισθητηρες που μεταφερουν δεδομενα για την κινηση σε αυτο το site http://www.eox.imet.gr/TrafficInfo.aspxκαι εγω απορουσα με τις κολονες που ειδα εχθες... έχουν βαλει σε ολη την πολη?
-
Να 'σαι καλά ρε Atel!!!
Και εμένα με είχε φάει η περιέργεια τι είναι αυτές οι χαμηλές οριζόντιες κολώνες! Δεν έχει σε όσους δρόμους δείχνει κίνηση πάντως.
-
Πραγματικά πολύ χρήσιμο site.
Στα καθ' ημάς τώρα, φαίνεται ότι ο funky είχε δίκαιο όταν πληροφόρησε τον cosneo ότι φέτος το καλοκαίρι ματαιώνεται! Ο χειμώνας θα πάρει την θέση του για φέτος. Καλοκαίρι πάλι, το 2013 και αν...
-
Μπα, το 2013 δεν έχει καλοκαίρι κύριε. Θα κοπεί κ αυτό με τα νέα μέτρα που έρχονται τον Ιούνιο
Παλιόκαιρος
-
Eίναι στημένο για να πάρουν λεφτά από του φόρους του πετρελαίου.
-
Ναι, αλλά χάνει η ΔΕΗ από τα αιρ-κοντίτσιον!
Εσείς νομίζετε ότι έκανα πλάκα όταν προφήτευσα τον μη ερχομό του καλοκαιριού...εδώ ακούγεται φήμη στα ιερατεία ότι φέτος δεν πρόκειται να γίνει Ανάσταση λόγω περικοπών.
-
Να γινει Ανασταση για να φαω! Για ποσο να αντεξω την νηστεία!
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
Καλημερααααααααα ανακαλυψα ενα πολυ χρησιμο site δεν εχω δει να αναφερετε εδω μεσα με live την κινηση στους δρομους της πολης πολλοι θα παρατηρησατε κατι καινουργιες κολονες σε αρκετους δρομους της πολης ειναι αισθητηρες που μεταφερουν δεδομενα για την κινηση σε αυτο το site http://www.eox.imet.gr/TrafficInfo.aspx
και εγω απορουσα με τις κολονες που ειδα εχθες... έχουν βαλει σε ολη την πολη?
Παντως στο κεντρο τις εχω δει σε αρκετους κεντρικους δρομους οπως και προς βιλκα στο λιμανι πολυ χρησιμο site ειδικα για ατομα ατομα που κινουνται μεσα στην πολη με το αυτοκινητο τους λογω δουλειας σαν και μενα να λειτουργουσανε και οι καμερες στον περιφερειακο ακομα καλυτερα αλλα απο τοτε που περασανε στην δικαιοδοσια της περιφερειας πανε απο το κακο στο χειροτερο οι περισσοτερες εκτος λειτουργιας απο τον Φεβρουαριο
-
Ποιος καλός άνθρωπος μπορεί να το κάνει εφαρμογή android αν η εικόνα που βλέπουμε είναι real-time και όχι συλλογή στοιχείων ανά ώρα κάθε μέρα;
-
Εγώ πάντως τους ίδιους ακριβώς χρωματισμούς που είδα στις 2 το μεσημέρι, βλέπω και τώρα.
Λειτουργεί αυτό το πράγμα; -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Εγώ πάντως τους ίδιους ακριβώς χρωματισμούς που είδα στις 2 το μεσημέρι, βλέπω και τώρα.
Λειτουργεί αυτό το πράγμα;μπααααααα δεν νομιζω πριν απο 10 λεπτα που γυρισα απο Τουμπα που χτυπησα 2 ωραιοτατα γυρονια σε γνωστο σουβλατζιδικο στην Λαμπρακη ειχε κινηση οπως δειχνει και το σαιτ τυχαιο δεν νομιζω???
-
Αγαπητοί συμφορουμίτες...
Οι ημέρες του Πάσχα πλησιάζουν και θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή στο αγαθό έργο της Τροχαίας στην Χαλκιδική. Συγκεκριμένα Σάββατο προς Κυριακή κατα τις 2.00 το πρωί υπήρχε ραντάρ χειρός στη διασταύρωση της Σωζόπολης με κατεύθυνση προς Μουδανιά. Δεν μου έχει τύχει ποτέ ραντάρ χειρός βράδυ οπότε έχετε το νου σας.
Επίσης να αναφέρω οτι το συγκεκριμένο ραντάρ πάει καλά. 170κάτι κοντερίσια. Βλέπω τον φακό απο μακριά, αλκοτέστ λέω δεν βαριέσαι δεν πίνω έτσι κι'αλλιώς.
-Αστυνομικός: Καλησπέρα σας, κοιτώντας με με το στοργικό βλέμμα του πατέρα προς τον mentally challenged έφηβο γιό του.
-Εγώ: Καλησπέρα, με το βλέμμα καρφωμένο στο ραντάρ.
-Α: (δεν λέει κάτι, μου γυρίζει την οθόνη... 168)
-Ε (ούτε και εγώ λέω κάτι, αλλα τη σκέψη 'πάει το δίπλωμαααα' ακολουθάει ο συνειρμός του Κίτσου με το γαιδούρι απο τη διαφήμηση της vodafone)
-Α: Άδεια δίπλωμα κτλ...Ευτυχώς πέσαμε σε λογικούς αστυνομικούς... Πρόστιμο και πόντοι. Να αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι είχε κάθε δικαίωμα να με σκίσει επιτόπου αλλά μου τη χάρισε, το σωστό να λέγεται. Επαγγελματικό δίπλωμα που το επαγγελματικό μέρος το χρησιμοποιώ σχεδον καθημερινά, ευτυχώς ήταν ελαστικός.
Πάντως την αμαρτία μου θα την πω... δεν αξίζει πλέον ούτε τρεχάματα ούτε προσπεράσεις. Έχω μαζέψει 15 ποντάκια τα τελευταία 2 χρόνια απο τέτοιες μακακίες, προσπέρασμα σε διπλή με 2 χλμ ορατότητα, τρέξιμο σε έρημο δρόμο 2 το πρωί, 70 αντι για 50 σε κατοικημένη περιοχή. Το δίπλωμα είναι εργαλείο, απο τούδε εφεξής +20 το πολύ και πίσω για χιλιόοοομετρα απο τον κάθε αφηρημένο τουρίστα με το νοικιάρικο panda που χαζεύει το τοπίο
Όσοι κινηθείτε προς και εντός Χαλκιδικής για το Πάσχα προσοχή.
-
Να μην τρέχετε παιδιά, δεν είναι σωστό
-
Επίσης να μη τρώτε ούτε λάδι την σαρακωστή και φυσικά για σεξ την Μ. Βδομάδα ούτε λόγος!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επίσης να μη τρώτε ούτε λάδι την σαρακωστή και φυσικά για σεξ την Μ. Βδομάδα ούτε λόγος!ενω τις υπολοιπες χαμος,
μερικοι δεν προλαβαινουν ουτε για κατουρημα να πανεπαντως παιδια ειναι κακο να τρεχετε, ιδιως αν εχει και ρανταρ
-
Ο χρήστης Lemon3 έγραψε:
Αγαπητοί συμφορουμίτες...Οι ημέρες του Πάσχα πλησιάζουν και θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή στο αγαθό έργο της Τροχαίας στην Χαλκιδική. Συγκεκριμένα Σάββατο προς Κυριακή κατα τις 2.00 το πρωί υπήρχε ραντάρ χειρός στη διασταύρωση της Σωζόπολης με κατεύθυνση προς Μουδανιά. Δεν μου έχει τύχει ποτέ ραντάρ χειρός βράδυ οπότε έχετε το νου σας.
Επίσης να αναφέρω οτι το συγκεκριμένο ραντάρ πάει καλά. 170κάτι κοντερίσια. Βλέπω τον φακό απο μακριά, αλκοτέστ λέω δεν βαριέσαι δεν πίνω έτσι κι'αλλιώς.
-Αστυνομικός: Καλησπέρα σας, κοιτώντας με με το στοργικό βλέμμα του πατέρα προς τον mentally challenged έφηβο γιό του.
-Εγώ: Καλησπέρα, με το βλέμμα καρφωμένο στο ραντάρ.
-Α: (δεν λέει κάτι, μου γυρίζει την οθόνη... 168)
-Ε (ούτε και εγώ λέω κάτι, αλλα τη σκέψη 'πάει το δίπλωμαααα' ακολουθάει ο συνειρμός του Κίτσου με το γαιδούρι απο τη διαφήμηση της vodafone)
-Α: Άδεια δίπλωμα κτλ...Ευτυχώς πέσαμε σε λογικούς αστυνομικούς... Πρόστιμο και πόντοι. Να αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι είχε κάθε δικαίωμα να με σκίσει επιτόπου αλλά μου τη χάρισε, το σωστό να λέγεται. Επαγγελματικό δίπλωμα που το επαγγελματικό μέρος το χρησιμοποιώ σχεδον καθημερινά, ευτυχώς ήταν ελαστικός.
Πάντως την αμαρτία μου θα την πω... δεν αξίζει πλέον ούτε τρεχάματα ούτε προσπεράσεις. Έχω μαζέψει 15 ποντάκια τα τελευταία 2 χρόνια απο τέτοιες μακακίες, προσπέρασμα σε διπλή με 2 χλμ ορατότητα, τρέξιμο σε έρημο δρόμο 2 το πρωί, 70 αντι για 50 σε κατοικημένη περιοχή. Το δίπλωμα είναι εργαλείο, απο τούδε εφεξής +20 το πολύ και πίσω για χιλιόοοομετρα απο τον κάθε αφηρημένο τουρίστα με το νοικιάρικο panda που χαζεύει το τοπίο
Όσοι κινηθείτε προς και εντός Χαλκιδικής για το Πάσχα προσοχή.
Με 170 που πήγαινες.... αν ημουν τροχομπατσος... δεν θα σε εγραφα για υπερβολική ταχυτητα, αλλά θα καλούσα σίγουρα το ΣΔΟΕ και θα περνουσα απο κόσκινο τα πάντα (και τα κοάλα) Που βρήκες κύριε τα χρήματα και πάτησες 170? ε? Φοροδιαφευγουμε?
Το προηγουμενο Σ/Κ που επεστρεφά απο Χαλκιδική ήμουν στο αριστερό ρεύμα και ΜΟΝΟΣ (καμια υπερβολή)! Τους περνουσα ΟΛΟΥΣ με 120km/h.... Το σοκ ήταν τεράστιο. Αισθάνθηκα απίστευτα ΑΠΛΑΣ. Ολοι καθισμένοι δεξιά με 100 αντε 110... Στην διαδρομή ζήτημα να εκανα δεξιά για να περάσουν 4-5 οχήματα, πατημένοι γύρω στα 130-140...
Φυσικά πλέον η Χαλκιδική φέτος, πηρε απαγορευτικο με τα 40ευρα που θέλει για πανε-ελα...
-
+1
Με 170χαω +5.000 ευρώ τεκμήριο στη φορολογική σου δήλωση.
Posts προς Θεσσαλονικείς