-
δεντροποταμο
top μαγαζιά ωραίο κόσμο
-
Τις καλές τιμές ξέχασες να αναφέρεις!
-
Μπόνους η παιδική χαρά με το κουφάρι.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
δεντροποταμοtop μαγαζιά ωραίο κόσμο
?
To ειπες για πλακα ή ισχυει?Σοβαρα ρωταω -
Μια φορά που βρέθηκα βράδυ εκεί με το αυτοκίνητο κατά λάθος, διέσχισα την Κωνσταντινουπόλεως σε περίπου 15', μπορεί και να χάσαμε μερικούς ιθαγενείς εκεί...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μια φορά που βρέθηκα βράδυ εκεί με το αυτοκίνητο κατά λάθος, διέσχισα την Κωνσταντινουπόλεως σε περίπου 15', μπορεί και να χάσαμε μερικούς ιθαγενείς εκεί...ασε τα σαπια.....
-
Ποιος μάζεψέ το φανάρι στη μεσαία λωρίδα Εγνατία με Καυταντζόγλου και περνούσαν χθες τις βάσεις για να το ξαναβαλουν??
Λιγα μετρά ποιο νωρίς είχε κ αρκετά πριονίδια - άμμο για τα λάδια που μοίρασε αρκετά μέτρα μάλιστα!
Sent from Chinatown!
-
Έχει μέρες αυτό. Κλασσικά κάποιος συνέχισε ευθεία. Πάντα το σκέφτομαι όταν είμαι πρώτος στο φανάρι...
-
Και πεζός...
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
δεντροποταμο
top μαγαζιά ωραίο κόσμο
?
To ειπες για πλακα ή ισχυει?Σοβαρα ρωταωΓια πλακα φυσικα!!! Ολο το γυφταριο ειναι μαζεμενο εκει, απεφυγε και απλη βολτα απο κει ειδικα αφου σκοτεινιασει γιατι δεν ξερεις τι σε περιμενει.
-
Που να ηξερα.Δεν επιασα το χιουμορακι του j.marr
-
Σιγα σιγα θα μαθαινεις τα μυστικα.
Παντως εκεινες τις περιοχες οπως και αυτην σταν ΚΤΕΛ, Μενεμενη γυρω απο το σταθμο απεφευγετες ειδικα πεζος και βραδυ. -
Υπερβολές. Ακόμη και ξημερώματα να περάσεις έχει πολλούς πεζούς. Γυναίκες κυρίως, αν και δε βάζω το χέρι μου στην φωτιά!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Έχει μέρες αυτό. Κλασσικά κάποιος συνέχισε ευθεία. Πάντα το σκέφτομαι όταν είμαι πρώτος στο φανάρι...Καθε μηνα το αλλαζουν!! πριν ή μετα τις γιορτες αν δεν κανω λαθος τοτε εβαζαν καινουργιο.. ισα ισα που εκλεισε μηνα!
-
Υπερβολές. Ακόμη και ξημερώματα να περάσεις έχει πολλούς πεζούς. Γυναίκες κυρίως, αν και δε βάζω το χέρι μου στην φωτιά!Σιγουρα αλλα δεν ειναι και οτι πιο ασφαλες. Θυμαμαι περιστατικο 6.30 το πρωι στο σταθμο να μπαινει μια καπου στα 30 με το αυτοκινητο της εκει οπου παρκαρουν τα αστικα και απο πισω 2 τυποι αλλοδαποι που την ακολουθουσαν.
Μαλλον την εκοψε οτι εκει βρισκονταν οδηγοι του ΟΑΣΘ και security oι οποιοι και τους εδιωξαν. Τελικα εφυγε με συνοδια περιπολικου δινοντας και τα στοιχεια του αυτοκινητου. Γενικα ειναι να μη σου τυχει. -
Panos1256, ο axel12p ξεκάθαρα εννοεί ότι ο socratesn μπορεί άνετα να περάσει από εκεί, αρκεί να μην έχει γυναίκα μαζί. Σαν να πηγαίνεις με το σπιτικό ψωμί σου (blackpug you got me) στο φούρνο.
Ντεντροπόταμο βρέθηκα επειδή στα δυτικά όπως έχω ξαναπεί δεν κάνουν τον κόπο να βάλουν καμιά πινακίδα.
-
Υπερβολές. Ακόμη και ξημερώματα να περάσεις έχει πολλούς πεζούς. Γυναίκες κυρίως, αν και δε βάζω το χέρι μου στην φωτιά! -
Γεμάτα τα **πεζοδρόμια **λέμε!
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ντεντροπόταμο βρέθηκα επειδή στα δυτικά όπως έχω ξαναπεί δεν κάνουν τον κόπο να βάλουν καμιά πινακίδα.
Η αλήθεια είναι πως έχουν ένα θέμα με τις πινακίδες. Ξέρεις πόσα αυτοκίνητα μπήκαν στον Δενδροπόταμο με πινακίδες και βγήκαν χωρίς; Και χωρίς αριθμό πλαισίου να μην σου πώ...
-
Είναι σαν το τρίγωνο των Βερμούδων εκεί. Οτιδήποτε έχει μέταλλο χάνει την πυξίδα του...
-
είστε ρατσιστές και προκατειλημμένοι
Posts προς Θεσσαλονικείς