-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το μέγα θέμα είναι αν οι Αθηναίοι λένε τπτ σωστά...Νότ μάι πρόμπλεμ
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
Αθηναίος:Ναι γεια σας θα ήθελα 5 καλαμάκια και 1 κοκα κολα!
ΝτελιβερΆς:Αααααααχ καταραμένη φτώχεια.....Καλο...
Αλλα παλι το σαντουιτς στην Αθηνα δεν ειναι πιτα - γυρος
-
-
Βρήκα το παρακάτω στην Α. Τούμπα. Οποίος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με την Ιφιγένεια!
-
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Αλλα παλι το σαντουιτς στην Αθηνα δεν ειναι πιτα - γυρος
Και φυσικά δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι αφού η μηδενική γευστική φαντασία της Αθήνας δεν θα σου επιτρέψει να σκεφτείς ότι γύρο μπορείς να βάλεις και σε ψωμάκι ή πχ σε λαγάνα οπότε να μπορείς να το ονομάσεις και σάντουιτς.
-
Να ευχαριστήσω τους φίλους που παραβρέθηκαν στο χθεσινό καφέ για την ανιδιοτελή βοήθεια που μου προσέφεραν κατόπιν στην εκκίνηση του οχήματος που είχα εχθές μόνο. Ειδικότερα στον** Funkyreverend** που προσέφερε τα απαραίτητα αμπέρ κάτω από δύσκολες συνθήκες κρύου και νυκτός που αντιμετωπιζόταν από τα φώτα των αυτοκινήτων των αγαπητών συμφορουμιτών.
Για την ιστορία σήμερα το πρωί το αυτοκίνητο πέρασε κανονικά ΚΤΕΟ. -
Ναι, οι απώλειες ήταν τεράστιες. Περίπου 5 λεπτά! Σοβαρά μιλάς ρε famas;
-
Ομίχλη λέμε.....
-
Φερε ενα μαχαρι να την κοψω ουτε τα δεντρα απεναντι μου βλεπω.
-
Οντως ειδικα το πρωι κατα τις 6 η ωρα που πηγα να ξεπαρκαρω το τουτου μου δεν εβλεπα μπροστα μου. Μετα καθαρισε το τοπιο
-
Σπάνιο φαινόμενο (τουλάχιστον για την περιοχή), από το πρωί μέχρι αυτή την στιγμή, περιμετρικά της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα στις Σέρρες, στο Κιλκίς και στην περιοχή των Γιαννιτσών μέχρι την Θεσσαλονίκη έχει ρίξει παγωμένη (στην κυριολεξία) βροχή με αποτέλεσμα να έχουν παγώσει τα πάντα.
Οι δρόμοι έχουν γίνει παγοδρόμιο με αποτέλεσμα δεκάδες ατυχήματα σε όλη αυτή την περιοχή.
Ειδικότερα στην εθνική οδό Εδέσσης - Θεσσαλονίκης (Γέφυρα, Μεσήμβρια, Χαλκηδόνα) και στον δρόμο Πολυκάστρου - Κιλκίς όπου κάποια στιγμή έκλεισε.Η αυλή μου έχει γίνει σκηνικό από το dancing on ice.
-
^^
Αυτό συμβαίνει σε όλη την ευρώπη αυτές τις μέρες.
-
Για να μην βρεθεί κανείς προ εκπλήξεως,
Ο χρήστης [url=http έγραψε:
OAΣΘ[/url:2p670ak4]':2p670ak4]24ωρη απεργία την 7η Φεβρουαρίου 2012
Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί:24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 7η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012
Κατά την ημέρα της απεργίας ο Οργανισμός, θα κυκλοφορεί λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας. Τα δρομολόγια των γραμμών που θα εξυπηρετούνται με το προσωπικό ασφαλείας, θα εκτελούν το πρώτο δρομολόγιο από 04:25΄ και το τελευταίο 23:18΄περίπου.
Στον επισυναπτόμενο πίνακα καταγράφονται οι γραμμές που θα εξυπηρετούνται με προσωπικό ασφαλείας, ο αριθμός λεωφορείων ανά γραμμή και οι ώρες κυκλοφορίας των λεωφορείων κατά γραμμή (πρώτο – τελευταίο δρομολόγιο).
Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» θα λειτουργήσει κανονικά από τις 22:30΄ - 06:25΄.
Ο Ο.Α.Σ.Θ. ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού διότι λόγω της 24ωρης απεργίας θα παράσχει μερικώς, κατά την ημέρα της απεργίας, τις υπηρεσίες του στο επιβατικό κοινό της πόλης μας. -
Και για όσους δεν ακούνε ειδήσεις ... και καλά κανουν, 24ωρη αυριο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Ας το έχουν υποψιν τους σε ενδεχόμενες αυριανές συναλλαγες με το Δημόσιο. -
Μιλαμε για πολυ βροχη.. Μεχρι και τον Νεμο χαιρετησα σημερα στο δρομο!!
-
Ποσο φυσαει
-
Μέγιστη ταχύτητα ριπής ανέμου 77.1 km/h
Αν αυτή η ταχύτητα ήταν σταθερή για ένα δεκάλεπτο, θα μιλούσαμε για 9 μποφόρ
-
η δυτικη θεσσαλονικη απο ιωνια μεχρι και σινδο που την περπατησα, θελει οπωσδηποτε αλυσιδες. εβαλα τις κουβερτες γιατι γλιστρουσε τραγικα ο δρομος. και το παραδοξο? το ωραιοκαστρο ειχε μονο νερο το πρωι
-
Πολύ προσοχή σε όσους κινηθούν δυτικά της Θεσσαλονίκης. Μη σας ξεγελά η κατάσταση στην πόλη. Κατά τις 5 που πέρασα από Εξωτερική Περιφερειακή, ήταν καθαρή αλλά στο κομμάτι μετά την Ιωνία είχε αρχίσει να μαζεύει χιόνι στα πλαινά. Ευτυχώς υπήρχαν αλατιέρες που έριχναν αλάτι και στις δύο κατευθύνσεις.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι στην Εθνική Οδό στο κομμάτι μετά την Σίνδο. Πρακτικά η αριστερή δεν 'πάει' ενώ δεν είδα πουθενά αλατιέρες. Ευτυχώς είχα μπροστά μου κάτι φορτηγατζήδες από Ρουμανία που το δικό μας το χιόνι το έχουν φαίνεται για πρωϊνό. Πηγαίναν με καμιά 70-80 στην δεξιά. Τους ακολουθούσα σταθερά με 4η και ευτυχώς όλα καλά. Μου έκανε εντύπωση πως όταν δοκίμασα να πάω με 3η το αυτοκίνητο γλιστρούσε πολύ περισσότερο και έφευγε δεξιά. Εκτός του ότι δεν λέει να πας στον παγωμένο δρόμο, με πρόσφυση κοντά στο μηδέν, σιγά σιγά και να βλέπεις να έρχονται από πίσω σου νταλίκες 'πατημένες'
Εννοείται πως στα χωριά της περιοχής, σε στενάκια κλπ απαιτούνται αλυσίδες.
Posts προς Θεσσαλονικείς