-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ειμαι στο ΕΤΕΚΑ στην Αλκαμενους και περιμενω να ολοκληρωθει το μεσα-εξω με 7,5 ευρω. Ο κυρ θανατος με το cyclon στη γωνια το πηγε στα 8 ευρω και ειπα να μην τον γυροφερνω σαν ερωτευμενος σχιζοφρενης. Γρηγορα το επιασαν, δεν μου αρεσε ιδιαιτερα ενα τσεκ στα λαδια που δεν ζητησα και η ακολουθη προτροπη πλυσιματος μηχανης. Θα δειξει, παντως εχει καρεκλες και ανοιχτο wifi γειτονα!for fucks shake... WE DON'T CARE!
Διευκρίνισε ομως... οτι σου χρεωνουν 7,5 ευρώ επειδή έχεις μισο αμάξι μέσα... οπότε...
-
Αλλο ενα ποστ προσφορας στο κοινωνικο συνολο πασπαλισμενο με αχνη και κανελα απο τον Χαρη Σασκανωκαιγραφο. Λολ
Οχι τσιφ, 7.5 κανει για ολα τα αμαξια, αλλα το μεσα πρεπει να το εκανε σε μισο λεπτο! Θα ζητησω εκπτωση! Το απεξω μονο το εχουν 5 λεει.
-
Επίσης όταν είσαι δίπλα από το γραφείο μου να έρχεσαι για καφέ
-
Διεύθυνση και τηλέφωνο παρακαλώ. Γιατί θα έρθω.
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Επίσης όταν είσαι δίπλα από το γραφείο μου να έρχεσαι για καφέΤο ίδιο και σε σενα κύριος. Οταν παμε για καφέ δίπλα στο γραφείο σου ... να έρχεσαι!
Αυτη τη φορά θα παμε μακρυά απο το γραφείο σου! -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
η υπόλοιπη Χαλκιδική ΔΕΝ δουλεύει με Θεσσαλονικείς.
Βαριές κουβέντες. Μακάρι κάποτε να βάλουν διόδια και ακριβά μάλιστα... έτσι θα φανεί και κατα πόσο έχεις δίκιο.
Δευτερο ποδι εχω εμπειρια απο Μαρμαρα οπου μονο Θεσσαλονικης δεν πηγαινουν. Περισσοτεροι ειναι τουριστες και οι υπολοιποι απο διαφορες πολεις.
Ο Κυριακος σιγουρα θα ξερει απο πρωτο χερι τι παιζει Νικητη και γυρω περιοχες.
Και στο πρωτο ποδι βλεπεις σιγουρα σχεδον ολη τη Θεσσαλονικη (και ολα τα Γιαννιτσα ) -
Είναι και η 'αυστραλεζικη' φυλή ιθαγενών και μη του νίτρο και του πολυέστερ, της καγκουριάς γενικότερα που κυκλοφορεί σχεδόν στο 100% στα Φλογητα/Νέα Πλαγια!
Πέρσι πλάκωσαν και απο τους αλλους γειτονικούς πλανήτες. Σόρρυ! Νομούς.
'Συνδυασμός' πρασινολαχανί BMW απο το Κιλκίς με δίπλα το ρουμανικο Logan ... υπερθέαμα! -
Φλογητά-Πλάγια-Καλλικράτεια θεωρούνται Χαλκιδική, όσο θεωρείται Θεσσαλονίκη ο Σοχός.
Και δεν εννοώ γεωγαφικά ή πολιτικά. Εννοώ τι εννοεί ο Χ τουρίστας όταν αναφέρεται στη Χαλκιδική ή τη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δευτερο ποδι εχω εμπειρια απο Μαρμαρα οπου μονο Θεσσαλονικης δεν πηγαινουν.Για 15 χρόνια παραθέριζα σχεδόν ένα μήνα κάθε καλοκαίρι, αποκλειστικά στο PC έξω από τον Μαρμαρά. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει αλλά όλο και κάποιοι θα πηγαίνουν...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ειμαι στο ΕΤΕΚΑ στην Αλκαμενους και περιμενω να ολοκληρωθει το μεσα-εξω με 7,5 ευρω. Ο κυρ θανατος με το cyclon στη γωνια το πηγε στα 8 ευρω και ειπα να μην τον γυροφερνω σαν ερωτευμενος σχιζοφρενης. Γρηγορα το επιασαν, δεν μου αρεσε ιδιαιτερα ενα τσεκ στα λαδια που δεν ζητησα και η ακολουθη προτροπη πλυσιματος μηχανης. Θα δειξει, παντως εχει καρεκλες και ανοιχτο wifi γειτονα!ΕΛΕΕΙΝΟΙ στο βενζινάδικο της Αλκαμένους...πέρα από 2-3 φορές που κάναν πουστίτσες σε μένα και γνωστούς μου του στυλ 'να σου φουλάρω γιατί να ξέρεις αυριο θα ανακοινώσουν απεργία τα βυτιοφόρα' χωρίς καμία δόση αλήθειας, όσες φορές το έχω πάει και έχω κάτσει για πλύσιμο,βάζουν κάτι πιτσιρικάδες -χωρίς να το ζητήσουν οι ιδιοκτήτες- να ανοίγουν τα καπώ, να ελέγχουν τα λάδια και ΠΑΝΤΑ να λένε σε ΟΛΟΥΣ 'έλα να δεις τι μαυρίλα έχουν τα λάδια σου, πρέπει άμεσα να βάλεις αυτά που έχουμε τώρα σε προσφορά κτλ κτλ....'
ΜΕΓΑΛΟ Χ από μένα πλέον
-
Συγκεντρωση διαμαρτυριας απο απληρωτους εργαζομενους πριν λιγο στη Σοφουλη μπροστα στον Χατζη. Ακριβως διπλα γεματο απο κοσμο το 'κοσμικο' Χαλαρο οπως το ιδιο με διπλοπαρκαρισμενα και πιο πριν στο Βασιλοπουλο.
Ειναι μια ψιλο-σουρεαλ εικονα στην νεοελληνικη πραγματικοτητα!!!Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ειναι μια ψιλο-σουρεαλ εικονα στην νεοελληνικη πραγματικοτητα!!!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Χα χα! Όντως
Send from my Galaxy 5
-
Χθες εμαθα πως στην Αθηνα δεν πινουν ρετσινα, τσιπουρο/γραπα ουτε τα σερβιρουν σε ταβερνες και διαφορα φαγαδικα. Επισης δεν εχουν bougatserie
Το μονο που ηξερα μεχρι τωρα ηταν πως εκλεινε η πιτα αλλα μεχρι εκει. Ομολωγω πως ακομα ειμαι σοκαρισμενος...
-
Welcome to the real world
-
Χθες εμαθα πως στην Αθηνα δεν πινουν ρετσινα, τσιπουρο/γραπα ουτε τα σερβιρουν σε ταβερνες και διαφορα φαγαδικα.Ε όχι δα! Που πήγες και δεν είχε ρετσίνα; Τσίπουρο βρίσκεις σε ψαροταβέρνες αν και προτιμάται το ούζο, το οποίο προτιμώ κι εγώ άλλωστε.
Για μπουγάτσα, ίσως βρεις γλυκιά μόνο σε τυροπιτάδικο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χθες εμαθα πως στην Αθηνα δεν πινουν ρετσινα, τσιπουρο/γραπα ουτε τα σερβιρουν σε ταβερνες και διαφορα φαγαδικα.
Ε όχι δα! Που πήγες και δεν είχε ρετσίνα; Τσίπουρο βρίσκεις σε ψαροταβέρνες αν και προτιμάται το ούζο, το οποίο προτιμώ κι εγώ άλλωστε.
Φετοπιταδικο εννοεις...
-
Χθες εμαθα πως στην Αθηνα δεν πινουν ρετσινα, τσιπουρο/γραπα ουτε τα σερβιρουν σε ταβερνες και διαφορα φαγαδικα. Επισης δεν εχουν bougatserieΤο μονο που ηξερα μεχρι τωρα ηταν πως εκλεινε η πιτα αλλα μεχρι εκει. Ομολωγω πως ακομα ειμαι σοκαρισμενος...
Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Ρετσίνα παίζει αρκετή στα ταβερνία, τσίπουρο λιγότερο, ενώ ανερχόμενη δύναμη είναι το ρακόμελο.
Μπουγάτσα με κρέμα βρίσκεις σε ΟΛΑ τα τυροπιτάδικα-σαντουιτσάδικα (όπου σάντουιτς εννοώ τύπου Everest όχι με γύρους κτλ ) ενώ υπάρχουν και αρκετά εξειδικευμένα με μπουγάτσες όλως των γεύσεων. Σαν τις βορειοελλαδίτικες δεν είναι βέβαια, αλλά το παλεύουν...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Χθες εμαθα πως στην Αθηνα δεν πινουν ρετσινα, τσιπουρο/γραπα ουτε τα σερβιρουν σε ταβερνες και διαφορα φαγαδικα. Επισης δεν εχουν bougatserie
Το μονο που ηξερα μεχρι τωρα ηταν πως εκλεινε η πιτα αλλα μεχρι εκει. Ομολωγω πως ακομα ειμαι σοκαρισμενος...
Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Ρετσίνα παίζει αρκετή στα ταβερνία, τσίπουρο λιγότερο, ενώ ανερχόμενη δύναμη είναι το ρακόμελο.
Μπουγάτσα με κρέμα βρίσκεις σε ΟΛΑ τα τυροπιτάδικα-σαντουιτσάδικα (όπου σάντουιτς εννοώ τύπου Everest όχι με γύρους κτλ ) ενώ υπάρχουν και αρκετά εξειδικευμένα με μπουγάτσες όλως των γεύσεων. Σαν τις βορειοελλαδίτικες δεν είναι βέβαια, αλλά το παλεύουν...
Σαφώς, κυρίως Κουρτάκη η οποία είναι αξιοπρεπέστατη. Αλλά και χύμα! Άλλωστε η ρετσίνα αναπτύχθηκε στα Μεσόγεια της Αττικής κατά τους αρχαίους χρόνους και από εκεί εξαπλώθηκε. Ούζο και ρακόμελο επίσης βρίσκεις παντού. Το τσίπουρο είναι πιο ζόρικο αλλά βρίσκεις ρακή σχετικά εύκολα που είναι το ίδιο πράγμα.
Εξειδικευμένα μπουγατσατζίδικα; Ομολογώ ότι αυτά δεν τα πρόλαβα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χθες εμαθα πως στην Αθηνα δεν πινουν ρετσινα, τσιπουρο/γραπα ουτε τα σερβιρουν σε ταβερνες και διαφορα φαγαδικα.
Ε όχι δα! Που πήγες και δεν είχε ρετσίνα; Τσίπουρο βρίσκεις σε ψαροταβέρνες αν και προτιμάται το ούζο, το οποίο προτιμώ κι εγώ άλλωστε.
Δεν πηγα εγω ρε συ, μου τα μετέδωσαν. Γενικα η ρετσινα δεν εχει περαση, προτιμουν το λευκο κρασι. Το ουζο το ξερω οτι προτιμαται αλλα το θεωρω αηδια εναντι του τσιπουρου.
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Φετοπιταδικο εννοεις...
Posts προς Θεσσαλονικείς