-
δίπλα στο δάσος του Σέιχ Σου και με θέα τον Θερμαϊκό Κόλπο
φανταστειτε τωρα που θα χαζευουν κιολας πως θα γινονται οι καραμπολες
Επιπλέον σε όλο το μήκος της υπάρχουσας εσωτερικής περιφερειακής από τον κόμβο Κ5 μέχρι τον κόμβο Κ10 θα αυξηθούν οι λωρίδες κυκλοφορίας από δύο σε τρεις ανά κατεύθυνση ενώ θα δημιουργηθεί και λωρίδα έκτακτης ανάγκης.
αυτοι ρε δεν ξερουν πως ειναι τωρα....
καμια μακετα υπαρχει να το δουμε???? προσπαθω να το οραματιστω αλλα δεν εχω καπνισει αρκετα
Οι περιβαλλοντικοί όροι για το έργο
αλλου δε θα φανε βουνο και αλλου θα φανε, αν καταλαβα καλα?
δλδ αλλου ειναι σημαντικα τα δεντρα (οικοπεδα) και αλλου οχι
-
είστε πολύ ρηχοί για να καταλάβετε τέτοια έργα
-
I smell the starter money...
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
μετα το πλωτό δέντρο εχουμε τη ιπταμένη περιφερειακήεπόμενο βημα ποιο ειναι, υπόγειο αεροδρόμιο
τα απλα εργα δεν μπορουμε να κάνουμε καλα καλα
Δεν βλέπω τα πλωτά πάρκινγκ που είχε εξαγγείλει ο Παπαγεωργόπουλος.
Θα είχε περισσότερο γέλιο όταν θα βούλιαζαν φορτωμένα με αμάξια. -
Eνα τελεφερικ για την Ανω Πολη να φτιαξουν παρακαλω! Μην ξεχασουν και το καταμαραν για Καλαμαρια, αεροδρομιο κλπ.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Αυτη η ******* η Τσιμισκή γιατι ειναι παλι κλειστη;
sent from my amazing Defy+
-
πάλι?
χτες πήρα το 10 να φάω έναν γύρο κορυφή κ στο γυρισμό περπάτησα από Αγίας Σοφίας μέχρι Σταθμό με τα πόδια....μας είπε ο οδηγός να κατεβούμε κ να πάμε ποδαράτοι
τουλάχιστον χώνεψα και τα ελασσονίτικα -
Ένα περίεργο πορτοκαλί άουντι κουπέ, τέλη 70s πήρε το μάτι μου στα νεκροταφεία της Πυλαίας προς Πανόραμα. Τι είναι ξέρουμε; Ποιο μοντέλλο κτλ;
-
Μηπως εννοεις το παλιο 100 της δεκαετιας του 70
http://www.productioncars.com/gallery.p ... &model=100
-
Το παρακατω link εχει πιο πολλα μοντελα.
http://www.flickr.com/photos/jk1971/gal ... 924731462/ -
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Ένα περίεργο πορτοκαλί άουντι κουπέ, τέλη 70s πήρε το μάτι μου στα νεκροταφεία της Πυλαίας προς Πανόραμα. Τι είναι ξέρουμε; Ποιο μοντέλλο κτλ;Μάλλον εννοείς ένα περίεργο Audi που το έχει συμφορουμίτης και το είχα ποστάρει πριν πολλούς μήνες στο Carspotting. Δεν θυμάμαι όμως το όνομα του μοντέλου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ένα περίεργο πορτοκαλί άουντι κουπέ, τέλη 70s πήρε το μάτι μου στα νεκροταφεία της Πυλαίας προς Πανόραμα. Τι είναι ξέρουμε; Ποιο μοντέλλο κτλ;
Μάλλον εννοείς ένα περίεργο Audi που το έχει συμφορουμίτης και το είχα ποστάρει πριν πολλούς μήνες στο Carspotting. Δεν θυμάμαι όμως το όνομα του μοντέλου.
Audi Coupe......σκέτο
-
Μάλιστα. Αυτό πρέπει να είναι. Πρόλαβα να δω στοιχεία φτιασιδώματος, για μισό δευτερο το πρόλαβα, αλλά ήταν κεφαλογύρισμα
-
http://www.mysalonika.gr/articles_produ ... rticle=848
-
δεν ξέρω αν εχει συζητηθεί:
η αγ. σοφίας τα 'παρτέρια' τα έχει για τις γιορτές ή θα παραμείνει μόνιμα αυτό το θαύμα της αρχιτεκτονικής; -
Λογικά τα παρτέρια θα παραμείνουν και μετά τις γιορτές. Πάντως προχθές που πέρασα είχε αρκετό κόσμο να περπατά στον πεζόδρομο. Γενικά την είδα πιο 'ζωντανή' την περιοχή σε σχέση ειδικά με τις πρώτες μέρες εφαρμογής του μέτρου.
-
-
Συμφωνα με τον ΣΚΑΙ χιονίζει Πανόραμα, Ωραιοκαστρο και Επταπύργιο.
-
Σύμφωνα με τα μάτια μου, χιονίζει μέσα στην πόλη τώρα
-
kouladi-13gr βγάλε έξω το κεφάλι σου να δεις οτι χιονάει
Posts προς Θεσσαλονικείς