-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Άσχετο. Τί βροχή είναι αυτή;;; Το απόγευμα γυρνώντας πίσω στο χωριό από Θεσ/νίκη, στη Μουδανιών πήγαινα με 30... Δεν το έχω ξαναδεί έτσι...
Εμ... όσοι δεν είστε προσαρμοσμένοι στις συνθήκες και τα οχήματά σας είναι ακατάλληλα... Ιταλογιαπωνέζικα μπρίκια...
Εγώ με το πλοίο πήγαινα σταθερά με 80-90 κόμβους, ε.... χαω ήθελα να πω... στο ποτάμι περιφερειακά της πόλης...
BTW 1: Είχε καλή πέστροφα σε αρκετά σημεία του δρόμου, εντός και εκτός πόλης, κρίμα που δεν είχα καλάμι και αγκίστρι μαζί μου...
BTW 2: Anthimos rulezzzzz! Anthimos for mayor!!!!!
Να κανονίσουμε μια ημέρα πάλι, να μαζευτούμε στο χωριό μου... Αλλά πιο νωρίς από την προηγούμενη φορά.
Μπορούμε να το κάνουμε και ΣΚ, και να φέρουν οι παντρεμένοι και τον άμμαχο.Αυτό το ΣΚ βολεύει αρκετά θα έλεγα...
... και να φέρουν οι παντρεμένοι και τον άμμαχο.
Α, θα έρθει και η οικογένεια των δικηγόρων...
Καλορίζικο πάτερ!!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Άσχετο. Τί βροχή είναι αυτή;;; Το απόγευμα γυρνώντας πίσω στο χωριό από Θεσ/νίκη, στη Μουδανιών πήγαινα με 30... Δεν το έχω ξαναδεί έτσι...
Εμ... όσοι δεν είστε προσαρμοσμένοι στις συνθήκες και τα οχήματά σας είναι ακατάλληλα... Ιταλογιαπωνέζικα μπρίκια...
Εγώ με το πλοίο πήγαινα σταθερά με 80-90 κόμβους, ε.... χαω ήθελα να πω... στο ποτάμι περιφερειακά της πόλης...
Εγώ το πλοίο φοβάμαι να το βγάλω στη βροχή... Εδώ χαλάει στον ήλιο... Μπανιέρες....
BTW 1: Είχε καλή πέστροφα σε αρκετά σημεία του δρόμου, εντός και εκτός πόλης, κρίμα που δεν είχα καλάμι και αγκίστρι μαζί μου...
BTW 2: Anthimos rulezzzzz! Anthimos for mayor!!!!!
Να κανονίσουμε μια ημέρα πάλι, να μαζευτούμε στο χωριό μου... Αλλά πιο νωρίς από την προηγούμενη φορά.
Μπορούμε να το κάνουμε και ΣΚ, και να φέρουν οι παντρεμένοι και τον άμμαχο.Αυτό το ΣΚ βολεύει αρκετά θα έλεγα...
Απάντησε ο Μάρκος μετά από συζήτηση με τη σύζηγο....
... και να φέρουν οι παντρεμένοι και τον άμμαχο.
Α, θα έρθει και η οικογένεια των δικηγόρων...
Αυτός θα έρθει με κανονικό σκάφος... Λαμόγια δικηγόροι, που μας ρουφάνε το αίμα...Καλορίζικο πάτερ!!!
edit: Αν είναι να κάνουμε κάτι να οργανωθούμε μέχρι αύριο το βράδυ. Γιατί αλλιώς θα καταλήξει σαν την Τρίτη που έμεινε ο Αλέξανδρος με την αποροία... Καιρός το ΣΚ
http://freemeteo.com/default.asp?pid=15 ... gid=735922υ.γ. Αυτός ο τύπος, που είναι αποκλεισμένος (στο μυαλό του) από το 'τοίχος της Θεσσαλονίκης', πού χάθηκε;;;
-
-
Ευχαριστώ πολύ τέκνα μου.
Τρελάθηκα με τον συνάδελφο!!!
-
Καλορίζικο φίλε, καλές βόλτες
Αγίασμα του δωσες μπόλικο να φανταστώ. Και στην πολλαπλή να πιάσει καλά
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
edit: Αν είναι να κάνουμε κάτι να οργανωθούμε μέχρι αύριο το βράδυ. Γιατί αλλιώς θα καταλήξει σαν την Τρίτη που έμεινε ο Αλέξανδρος με την αποροία... Καιρός το ΣΚ
http://freemeteo.com/default.asp?pid=15 ... gid=735922υ.γ. Αυτός ο τύπος, που είναι αποκλεισμένος (στο μυαλό του) από το 'τοίχος της Θεσσαλονίκης', πού χάθηκε;;;
Με βλέπω κωλυόμενο για Σαββατόβραδο. Έχω υπηρεσία συνοδείας και αν διαμαρτηρηθώ θα βγω στον τάκο (a.k.a. παντόφλα). (ναι, τραβάτε με και ας κλαίω... )
Τον άλλον που λες, τον αποκλείσαμε στα αλήθεια για να έχει πραγματικό λόγο να γκρινιάζει!
ΥΓ: Εγώ ευχές στο Νικολή θα πω μαζί με το ασήμωμα... όταν μας κάνει ξανά την τιμή...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Με βλέπω κωλυόμενο για Σαββατόβραδο. Έχω υπηρεσία συνοδείας και αν διαμαρτηρηθώ θα βγω στον τάκο (a.k.a. παντόφλα). (ναι, τραβάτε με και ας κλαίω... )
**Τον άλλον που λες, τον αποκλείσαμε στα αλήθεια για να έχει πραγματικό λόγο να γκρινιάζει! **
ΥΓ: Εγώ ευχές στο Νικολή θα πω μαζί με το ασήμωμα... όταν μας κάνει ξανά την τιμή...
Βραχήκατε πουλάκια μου ??? Πλημμύρισαν τα χωριά σας ????
Μάρκο ???? Αν ψαρέψεις τίποτα καλό στο μακρινό περιφερειακό, προσπάθησε να το εισάγεις λαθραία στο κέντρο μπας και πουληθεί !!!!
Βρίσκομαι κατά την διάρκεια συγγραφής δεύτερου τόμου στο έργο ζωής μου : ' Η Θεσσαλονίκη μέσα από τα μάτια των κατοίκων του κέντρου - Τόμος Β' - Αρνητικά των διπλανών χωριών, γιατί να τα αποφύγετε και πως να απαντάτε στους μοδάτους κατοίκους προαστίων' - Ανέκδοτο
-
σύμφωνα με το μέλλον της Ελληνικής οικονομίας....ο χώρος της Ιπποδρομίου μου φαίνεται ότι θα επανακτήσει την παλιά του αίγλη χρησιμοποιούμενος για ζωοπανήγυρη...άνθιση των εμπορικών καταστημάτων, της Μητροπόλεως, πουλώντας ειδη νομής ζώων και πρωτοποριακές κάθετες καλλιέργειες, στα στενά μπαλκονάκια του κέντρου, ζαρζαβατικών...
-
Με βλέπω κωλυόμενο για Σαββατόβραδο. Έχω υπηρεσία συνοδείας και αν διαμαρτηρηθώ θα βγω στον τάκο (a.k.a. παντόφλα). (ναι, τραβάτε με και ας κλαίω...)
Ναι... τραβάτε με κι ας κλαίω...
Κυριακή μεσημέρι;;; Εγώ αν έρθει ένας ακόμα με άμαχο πληθυσμό και βοηθήσει και ο καιρός, θα την κάνω την εξόρμηση.
Άχρηστοι τεμπέληδες γκαζοφονιάδες!
Μάρκο ???? Αν ψαρέψεις τίποτα καλό στο μακρινό περιφερειακό, προσπάθησε να το εισάγεις λαθραία στο κέντρο μπας και πουληθεί !!!!
Ο αποκλεισμός έχει αρχίσει να έχει αρνητικά στην τροφοδοσία σας πουλάκια μου;;; Δυστυχώς, δεν είχα πάρει μαζί μου το καλάμι...
Βρίσκομαι κατά την διάρκεια συγγραφής δεύτερου τόμου στο έργο ζωής μου : ' Η Θεσσαλονίκη μέσα από τα μάτια των κατοίκων του κέντρου - Τόμος Β' - Αρνητικά των διπλανών χωριών, γιατί να τα αποφύγετε και πως να απαντάτε στους μοδάτους κατοίκους προαστίων' - Ανέκδοτο
Τι έγινε;;; Η βροχή καθάρισε το καυσαέριο που είχε κάτσει και ξυπνήσαμε;;;
Χάρυ Κλυν for mayor ρεεεεεε!
BTW, πριν λίγο άκουγα στο ραδιόφωνο ότι μόνο τα έπιπλα για την αίθουσα συνεδριάσεων και το γραφείο του δημάρχου κόστισαν 192.000 ευρώ... Πολύ large (με ξένα κόλυβα) ο πτερωτός... το αστείο είναι ότι η δαπάνη δεν εγκρίθηκε από το ελεγκτικό συνέδριο...
-
Από τα μπαλκόνια μας μόνο τα ζαρζαβατικά λείπουν .... Στο δικό μου πχ πρέπει να χωράει 1 ντοματιά
Να ρωτήσω ρε παιδιά το αφεντικό για την Κυριακή....
Αν και με τη γρίπη που μας ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες και τους τρεις μάλλον δεν τη βλέπω να συναινεί ...
-
Κυριακή έχει και την εξής εκδήλωση
http://ta-anilia.blogspot.com/2010/10/7.htmlΤο 3 τελευταία χρόνια δεν πήγα λόγο και των +25 κιλών που πήρα.... Όποιος θέλει και έρθει, είναι καταπληκτική διαδρομή. Θα δει μια Χαλκιδική που δεν έχει ξαναδεί. Πάντως δεν είναι εύκολη ...
Αλλιώς μπορούμε να πάμε για καφέ στον τερματισμό από νωρίς, και μετα για φαγάκι..
υ.γ. Ρε ξεψάρωμα οι κάτοικοι του κέντρου.... -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Βρίσκομαι κατά την διάρκεια συγγραφής δεύτερου τόμου στο έργο ζωής μου : ' Η Θεσσαλονίκη μέσα από τα μάτια των κατοίκων του κέντρου - Τόμος Β' - Αρνητικά των διπλανών χωριών, γιατί να τα αποφύγετε και πως να απαντάτε στους μοδάτους κατοίκους προαστίων' - ΑνέκδοτοΤο δικό μου χωριό δεν έπαθε τίποτα... Στη Θέρμη χάθηκε ένας άνθρωπος όμως επειδή ο πιτσιρικάς αστυνομικός ήταν Γιωτάς...
Ανέκδοτο και μάλιστα πετυχημένο!
-
Το δικό μου χωριό δεν έπαθε τίποτα... Στη Θέρμη χάθηκε ένας άνθρωπος όμως επειδή ο πιτσιρικάς αστυνομικός ήταν Γιωτάς...
Ανέκδοτο και μάλιστα πετυχημένο!
την απόλυτη συμπάθειά μου και συμπαράσταση στην οικογένεια ... Εννοείται πως έκανα πλακίτσα πριν ...
Απλά σε όλη αυτή την ιστορία δεν κατάλαβα μία σειρά από πράγματα :
-
Περνάς από σημείο που έχει κομμένο η τροχαία για προφανέστατο λόγο ....
-
Μόλις βλέπεις ότι σου έσβησε το αυτοκίνητο και έχεις σοβαρότατο πρόβλημα τηλεφωνείς στους γονείς σου και όχι στην αστυνομία ή στην πυροσβεστική ... (ενώ είσαι και αστυνομικός)
-
Έρχονται οι γονείς σου από 3 χλμ απόσταση και προσπαθούν μόνοι τους να σε σώσουν
-
Κρατιέσαι από ένα κλαδί όλη νύχτα σε 0.5 μέτρα νερό
-
Σε εντοπίζουν και αντί να σε διασώσει η πυροσβεστική έρχεται ο δήμαρχος της περιοχής και σε βγάζει αυτός
Δεν ξέρω εύχομαι να μή βρεθώ ποτέ σε αντίστοιχη θέση, και δεν ξέρω αν θα αντιδρούσα καλύτερα, αλλά μιλάμε για σωρεία λάθος χειρισμών από υποτίθεται εκπαιδευμένο νέο άνθρωπο ...
-
-
Να εύχεσαι να μην χρειαστεί να σε σώσει αυτός.
-
-
Περνάς από σημείο που έχει κομμένο η τροχαία για προφανέστατο λόγο ....
-
Μόλις βλέπεις ότι σου έσβησε το αυτοκίνητο και έχεις σοβαρότατο πρόβλημα τηλεφωνείς στους γονείς σου και όχι στην αστυνομία ή στην πυροσβεστική ... (ενώ είσαι και αστυνομικός)
-
Έρχονται οι γονείς σου από 3 χλμ απόσταση και προσπαθούν μόνοι τους να σε σώσουν
-
Κρατιέσαι από ένα κλαδί όλη νύχτα σε 0.5 μέτρα νερό
-
Σε εντοπίζουν και αντί να σε διασώσει η πυροσβεστική έρχεται ο δήμαρχος της περιοχής και σε βγάζει αυτός
Δεν ξέρω εύχομαι να μή βρεθώ ποτέ σε αντίστοιχη θέση, και δεν ξέρω αν θα αντιδρούσα καλύτερα, αλλά μιλάμε για σωρεία λάθος χειρισμών από υποτίθεται εκπαιδευμένο νέο άνθρωπο ...
Ειναι σίγουρο jtb οτι έγινε ετσι το όλο συμβάν?? Μιλαμε για απίστευτα λαθος αντιδράσεις πανω στο πανικό σε συνδυασμό με τη νοοτροπία που έχουνε οι αστυνομικοί στην ελλαδα!
Κρίμα
-
-
Αρχικά οι ευχές στα ευχάριστα!
funkyreverend καλοτάξιδο το κουκλάκι! 'Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος' να το χαρείς ανοιχτό!!!Τα δυσάρεστα τώρα!
- Περνάς από σημείο που έχει κομμένο η τροχαία για προφανέστατο λόγο ....
- Μόλις βλέπεις ότι σου έσβησε το αυτοκίνητο και έχεις σοβαρότατο πρόβλημα τηλεφωνείς στους γονείς σου και όχι στην αστυνομία ή στην πυροσβεστική ... (ενώ είσαι και αστυνομικός)
- Έρχονται οι γονείς σου από 3 χλμ απόσταση και προσπαθούν μόνοι τους να σε σώσουν
- Κρατιέσαι από ένα κλαδί όλη νύχτα σε 0.5 μέτρα νερό
- Σε εντοπίζουν και αντί να σε διασώσει η πυροσβεστική έρχεται ο δήμαρχος της περιοχής και σε βγάζει αυτός
Συμφωνώ και εγώ.
Μπάχαλο-κατασταση! Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Θεσσαλονίκης νωρίς το πρωί να λέει ότι λίγα μέτρα απο το αυτοκίνητο βρέθηκαν 2 νεκροί και μια ώρα μετά να λέει ότι τον 'πληροφόρησαν' λάθος, τα καναλια να δείχνουν ένα σταματημένο μπλε Astra με σπασμένα τζάμια σε μια λακούβα με νερά αλλά το γεγονός του νεαρού να είναι αλλού (φαίνεται οι δημοσιογραφοι έψαχναν 'μπλε αυτοκίνητο μέσα σε νερα'. Ο νεαρός είχε μπλε Bora).
Εκείνο που έδειξε πάντως η τηλεόραση ήταν μια κρατική οργανωμένη ανοργανωσιά και μια αυθόρμητη πρωτοβουλία 2 ιδιωτών να μπαίνουν σε μισό μετρο νερό για να διασώζουν έναν νεαρό που μάλλον έκανε την χαζομάρα του.
Αποτέλεσμα ... ένας νεκρός στον Θερμαικό 30 ώρες μετά! -
επειδή ήμουν εκεί όλη μέρα ψάχνοντας τον αγνοούμενο (μούλιασα μέχρι κ@λ@τρυπίδ@ς) το συμπέρασμα είναι ότι το νερό ήταν πάρα μα πάρα πολύ και αρκετοί δεν έχουν αντίληψη της κατάστασης που αντιμετωπίζουν.
ο διασωθείς 'ταξίδεψε' παρασυρόμενος εντός αυτοκινήτου σχεδόν 3 χιλ και αφού απεγκλωβίστηκε από το όχημα παρασύρθηκε άλλα 3 χιλ. μέχρι που πιάστηκε από ένα δένδρο και εκεί εντοπίστηκε και διασώθηκε.
ο πατέρας του παρασύρθηκε όταν μετακινήθηκε το αυτοκίνητο μετά από προσπάθειά του να το απομακρύνει από το σημείο...
η ποσότητα του νερού φαίνεται και από το πόση απόσταση κάλυψε (περίπου 7 χιλ) μέχρι την ακτή (δίπλα από το ALDI) παρασυρόμενος (χωρίς να σκαλώσει σε κανένα από τα πολλά κλαδιά, μπάζα κλπ ) και το πόσο ανοιχτά στη θάλασσα τελικά εντοπίστηκε.
η ασχετοσύνη φάνηκε και μπροστά μου όταν ένας ηλικιωμένος με BMW χωρίς να μειώσει ταχύτητα πήγε να περάσει τον χείμαρρο από συνήθεια!!!!
-
περιμένουμε βόλτα από τον ευτυχή κάτοχο μισού αμαξιού
-
Να επιστρέψεις από τη Λυγκηστίδα και να με πάρεις τηλέφωνο.
-
Στις 22 Οκτωβρίου 2010, στις 8:15 το πρωί, στη λεωφόρο Δενδροποτάμου στη Θεσσαλονίκη, στη γέφυρα που πάει προς Μενεμένη, ασυνείδητος οδηγός χτύπησε μηχανή στην οποία επέβαιναν ένας 27χρονος άνδρας και μια 23χρονη γυναίκα.
Το όχημα έριξε τη μηχανή μαζί με τους αναβάτες πάνω στις μπάρες, με αποτέλεσμα το θάνατό τους. Ο ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειπε τους ανθρώπους και εξαφανίστηκε.
Σύμφωνα με πραγματογνώμονα που έχει εξετάσει τον τόπο του δυστυχήματος, το όχημα που χτύπησε τους ανθρώπους πρέπει να ήταν φορτηγό-φορτηγάκι. Έσυρε τη μηχανή πάνω στις μπάρες και όταν η μηχανή έφτασε σε κάποιο σημείο από τις μπάρες που δεν είχε αντικατασταθεί/συντηρηθεί, έπεσε κάτω. Η μηχανή είχε ταχύτητα περίπου 40 χιλιομέτρων/ώρα.
Είναι μεγάλη ανάγκη να βρεθούν αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος.
Οποιοσδήποτε ήταν παρών εκείνη την ώρα, οποιοσδήποτε πέρασε αμέσως πριν ή αμέσως μετά από το σημείο, αλλά και οποιοσδήποτε έχει ακούσει κάτι για το δυστήχημα, παρακαλείται θερμά να επικοινωνήσει άμεσα.
Ακόμα και μια ανώνυμη συμβολή ή βοήθεια μπορεί να ρίξει φως σε αυτό το τραγικό περιστατικό.
Κάθε πληροφορία μπορεί να βοηθήσει τους συγγενείς των θυμάτων. Για παράδειγμα: περιγραφή του οχήματος που προκάλεσε το δυστύχημα, αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος, κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του, περιγραφή του οδηγού. Ακόμα και αν δε γνωρίζετε την ταυτότητα του οδηγού, αν έχετε συγκρατήσει κάποια πληροφορία, ακόμα και αν δε σας φαίνεται σημαντική, επικοινωνείστε το συντομότερο δυνατό.
Η σελίδα αυτή θα ανανεώνεται με περισσότερα στοιχεία για το δυστύχημα. Μπορείτε ελεύθερα να δημιουργείτε συνδέσμους προς αυτή και να την κοινοποιείτε σε ανθρώπους που πιστεύετε ότι μπορεί να έχουν δει κάτι τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα ή να έχουν κάποια πληροφορία να δώσουν στους συγγενείς των θυμάτων.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 69700221090
e-mail επικοινωνίας: xampospap@yahoo.grhttp://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/1 ... _1013.html
Posts προς Θεσσαλονικείς