-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Γιατι ειναι μιζερια να με ενοχλουν τα 2 λεπτα στις 2 το βραδυ!
Γιατί είναι 'γυφτιά' να δέχεσαι να σε κωλοπιάνουν για ένα ποτό στα όρθια μπροστά στα σκουπίδια του Δήμου επειδή το μέρος θεωρείται 'in' και να τσιγκουνεύεσαι να πληρώσεις 3-5 ευρώ για να βάλεις το αμάξι σου σε χώρο στάθμευσης. Απλά σταρχιδισμός και τίποτα άλλο.
Όσο για τους νέους 25-30 χρονών που δυσανασχετούν επειδή κάποιοι διασκεδάζουν και 'έχουν δικαίωμα' να ενοχλούν και να παρανομούν, και εγώ από την άλλη δεν περίμενα άτομα σε αυτή την ηλικία να βαριούνται να πάρουν τα πόδια τους και να περπατήσουν από το πάρκινγκ μέχρι το μαγαζί. Πολύ παραγωγικά άτομα πρέπει να είναι, σκέψου όταν μεγαλώσουν κιόλας!
-
Ο χρήστης thanasis_leo έγραψε:
Το πρόβλημα με τα διπλοσταθμευμένα είναι έντονο. Μερικές φορές, και τριπλοσταθμευμένα βλέπει κανείς στην παραλία Αρετσούς ΚΑΙ στα σύο ρεύματα κυκλοφορίας. Αν δεν γουστάρει κάποιος να πληρώσει για στάθμευση, ας το αφήσει στον διπλανό/πάνω δρόμο βρε αδερφέ!!!
- Δεν υπαρχει ιδιωτικο παρκινγκ στην Καλαμαρια.
2.Πιστεψε με,ολοι οι παραλληλοι/καθετοι δρομοι στην Πλαστηρα ειναι γεματοι απο αυτοκινητα
3.Στο κατω-κατω αμα σας ενοχλουν τοσο πολυ τα αυτοκινητα στην Αρετσου υπαρχει η και Μαρμαρα και ολοι οι αλλοι παραλληλοι δρομοι στην Πλαστηρα που παντα ειναι αδεια απο κινηση.
Η μονη δικαιολογια για να μην ειναι μποτιλιαρισμενη η Πλαστηρα ειναι για να περνανε τα Ασθενοφορα που πηγαινουν προς το Νοσοκομειο Παναγια,αλλα 8 χρονια πο μενω Καλαμαρια δεν εχω δει κανενα να περναει απο εκει(Το εχουν μαθει το κολπο οι οδηγοι τους )
Nα μην πάρουν το αμάξι τους τότε Θανάση. Αλλά ξέρω, όλοι αυτοί ποδαράτοι δεν μπορούν να πουλήσουν μούρη. Ούτε φυσικά να παρκάρουν πιο μακριά, δεν θα φαίνεται η μπέμπα ή η μερσέντα.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ο ένας πρέπει να διασκεδάσει, ο άλλος να πάρει πουράκια από τον χατζηφωτίου κτλ κτλ.
Αγαπητε Ντιριντινο,
γενικως για τα διπλοπαρκαρισμενα συμφωνω.Τα ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ομως αυτου του τοπου δεν μπορει να τα θιγει ετσι ο πασα ενας, ακομα κι αν ειναι φιλος του ΑΠ ή εστω, του William Lawson.
Σε λιγο θα μας πεις οτι δεν μπορουμε να διπλοπαρκαρουμε και στον Τερκενλη. ΕΛΕΟΣ!
Με συγχωρείς, ήταν αργά όταν το έγραφα... Για χατζηφωτίου και τερκενλή (ειδικά αν είναι με επικλάλυψη λευκής σοκολάτας και κρέμα κάστανο) όλα επιτρέπονται.
Α, και για να τελειώνουμε, δηλώνω υπερήφανος μίζερος νεανίας επειδή σέβομαι τους συμπολίτες μου και δεν απαιτώ να ταλαιπωρούνται αυτοί επειδή εγώ θέλω να διασκεδάσω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nα μην πάρουν το αμάξι τους τότε Θανάση. Αλλά ξέρω, όλοι αυτοί ποδαράτοι δεν μπορούν να πουλήσουν μούρη. Ούτε φυσικά να παρκάρουν πιο μακριά, δεν θα φαίνεται η μπέμπα ή η μερσέντα.
Και πως να πανε ? Με bus ? Δεν ειναι φοιτητες ...
Τελος παντων, οποιος ομως διαμαρτυρεται και τον πειραζουν τοσο πολυ τα doubleparked cars υπαρχουν και αλλοι δρομοι στην Καλαμαρια.
Και αν θελετε parking για να τα παρκαρουν τα παραπονα στον Δημαρχο που μετα απο το 2004 ο λακος μπροστα απο το δημαρχειο της Καλαμαριας εχει μεινει ο ιδιος και απαραλακτος (Νεες κατασκευες..Parking απο λασπη... )
-
Το πρόβλημα με τα διπλοσταθμευμένα είναι έντονο. Μερικές φορές, και τριπλοσταθμευμένα βλέπει κανείς στην παραλία Αρετσούς ΚΑΙ στα σύο ρεύματα κυκλοφορίας. Αν δεν γουστάρει κάποιος να πληρώσει για στάθμευση, ας το αφήσει στον διπλανό/πάνω δρόμο βρε αδερφέ!!!
- Δεν υπαρχει ιδιωτικο παρκινγκ στην Καλαμαρια.
2.Πιστεψε με,ολοι οι παραλληλοι/καθετοι δρομοι στην Πλαστηρα ειναι γεματοι απο αυτοκινητα
3.Στο κατω-κατω αμα σας ενοχλουν τοσο πολυ τα αυτοκινητα στην Αρετσου υπαρχει η και Μαρμαρα και ολοι οι αλλοι παραλληλοι δρομοι στην Πλαστηρα που παντα ειναι αδεια απο κινηση.
Η μονη δικαιολογια για να μην ειναι μποτιλιαρισμενη η Πλαστηρα ειναι για να περνανε τα Ασθενοφορα που πηγαινουν προς το Νοσοκομειο Παναγια,αλλα 8 χρονια πο μενω Καλαμαρια δεν εχω δει κανενα να περναει απο εκει(Το εχουν μαθει το κολπο οι οδηγοι τους )
Έχω πάει αρκετές φορές Αρετσού και πότε μα ΠΟΤΕ δεν έχω διπλοπαρκάρει, αλλά πάντα έψαξα και βρήκα μέρος να αφήσω το αυτοκίνητο, που δεν ενοχλώ.
Θα αφήσω το αυτοκίνητο 1' μακριά από τα μαγαζί, 2', 5', 10', 15'; Ναι, θα το κάνω, προκειμένουν να μην ενοχλώ ούτε την κυκολοφορία, ούτε κάποιον ταλαίπωρο που θα ψάχνει να με βρει και δεν θα με βρίσκει, όταν θελήσει να φύγει(για οποιονδήποτε λόγο, δεν θα του ζητήσω και εξηγήσεις).Αυτό δεν γίνεται μόνο στην παραλία Αρετσούς: ακόμα και στο κέντρο να πάω ή οπουδήποτε, από τη στιγμή που δεν θέλω να εμποδίζω εν γνώσει μου, θα το αφήσω και ένα και δύο χιλιόμετρα μακριά, κουτσός δεν είμαι ευτυχώς.
Ιδιαίτερα από την στιγμή που είτε δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης είτε είναι γεμάτος είτε είναι ακριβός για την τσέπη μου, θα περπατήσω. Θα αφήσω την παρέα στο σημείο που θέλει και θα γυρίσω να τους βρω(κινητό έχουν οι περισσότεροι).Να σκεφτείς, έχω γυρίσει ΚΑΙ πίσω, 1-2 φορές που, ερχόμενος από δουλειά και πηγαίνοντας για δουλειά κοντά στην Μαρτίου, μη βρίσκοντας χώρο στάθμευσης ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και ΠΟΥΘΕΝΑ στους γύρω/παραγύρω/παραπαραγύρω δρόμους(ούτε επί πληρωμή, δηλαδή), πετάχτηκα ως την Express που μένω, άφησα το αυτοκίνητο και πήγα με ταξί.
-
Και πως να πανε ? Με bus ? Δεν ειναι φοιτητες ...
Τελος παντων, οποιος ομως διαμαρτυρεται και τον πειραζουν τοσο πολυ τα doubleparked cars υπαρχουν και αλλοι δρομοι στην Καλαμαρια.
Και αν θελετε parking για να τα παρκαρουν τα παραπονα στον Δημαρχο που μετα απο το 2004 ο λακος μπροστα απο το δημαρχειο της Καλαμαριας εχει μεινει ο ιδιος και απαραλακτος (Νεες κατασκευες..Parking απο λασπη... )
Γιατί, θα πέσει η μύτη τους αν πάρουν λεωφορείο; Ή ταξί; Θανάση, εγώ βγαίνω αρκετά συχνά στην Αρετσού πλέον. Ούτε μια φορά δεν έχω διπλοπαρκάρει, και δεν πάρκαρα και στο παλατάκι. Οπότε μην τρελαθούμε, αν θέλεις να είσαι σωστός, μπορείς.
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Έχω πάει αρκετές φορές Αρετσού και πότε μα ΠΟΤΕ δεν έχω διπλοπαρκάρει, αλλά πάντα έψαξα και βρήκα μέρος να αφήσω το αυτοκίνητο, που δεν ενοχλώ.
Θα αφήσω το αυτοκίνητο 1' μακριά από τα μαγαζί, 2', 5', 10', 15'; Ναι, θα το κάνω, προκειμένουν να μην ενοχλώ ούτε την κυκολοφορία, ούτε κάποιον ταλαίπωρο που θα ψάχνει να με βρει και δεν θα με βρίσκει, όταν θελήσει να φύγει(για οποιονδήποτε λόγο, δεν θα του ζητήσω και εξηγήσεις).Αυτό δεν γίνεται μόνο στην παραλία Αρετσούς: ακόμα και στο κέντρο να πάω ή οπουδήποτε, από τη στιγμή που δεν θέλω να εμποδίζω εν γνώσει μου, θα το αφήσω και ένα και δύο χιλιόμετρα μακριά, κουτσός δεν είμαι ευτυχώς.
Ιδιαίτερα από την στιγμή που είτε δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης είτε είναι γεμάτος είτε είναι ακριβός για την τσέπη μου, θα περπατήσω. Θα αφήσω την παρέα στο σημείο που θέλει και θα γυρίσω να τους βρω(κινητό έχουν οι περισσότεροι).Να σκεφτείς, έχω γυρίσει ΚΑΙ πίσω, 1-2 φορές που, ερχόμενος από δουλειά και πηγαίνοντας για δουλειά κοντά στην Μαρτίου, μη βρίσκοντας χώρο στάθμευσης ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και ΠΟΥΘΕΝΑ στους γύρω/παραγύρω/παραπαραγύρω δρόμους(ούτε επί πληρωμή, δηλαδή), πετάχτηκα ως την Express που μένω, άφησα το αυτοκίνητο και πήγα με ταξί.
15' μακρια αλλα οχι και να παω για ποτο στο βρακα(raka) και να παρκαρω το αυτοκινητο στη beer academy και στο miami.
Να σκεφτείς, έχω γυρίσει ΚΑΙ πίσω, 1-2 φορές που, ερχόμενος από δουλειά και πηγαίνοντας για δουλειά κοντά στην Μαρτίου, μη βρίσκοντας χώρο στάθμευσης ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και ΠΟΥΘΕΝΑ στους γύρω/παραγύρω/παραπαραγύρω δρόμους(ούτε επί πληρωμή, δηλαδή), πετάχτηκα ως την Express που μένω, άφησα το αυτοκίνητο και πήγα με ταξί.
Στη δουλεια θα πας και με ταξι γιατι αν ειναι να εχεις τζιρο 25 Ευρο και τα 6 να ειναι τα εξοδα ενταξει,αλλα οχι να πας για εξοδο που αντι για 9 Ευρω θα πληρωσεις 15 Ευρω .Δηλαδη,στην δουλεια εχεις καποιο κερδος.Ενω στην εξοδο προσπαθεις να το κρατησεις χαμηλα διοτι ειναι μονο εξοδα και οχι εσοδα...
Ασχετο :
Θα αφήσω την παρέα στο σημείο που θέλει και θα γυρίσω να τους βρω(κινητό έχουν οι περισσότεροι).
Γιατι να τους αφησεις ??? Τους κανεις το ταξιτζη τζαμπα,θα τους κανεις και χαρες απο πανω ? Θα ερθουν μαζι σου,και 10 Χλμ μακρια
(Εκτος και αν ειναι κοπελιες.... )
-
Ασχετο :
Θα αφήσω την παρέα στο σημείο που θέλει και θα γυρίσω να τους βρω(κινητό έχουν οι περισσότεροι).
Γιατι να τους αφησεις ??? Τους κανεις το ταξιτζη τζαμπα,θα τους κανεις και χαρες απο πανω ? Θα ερθουν μαζι σου,και 10 Χλμ μακρια
(Εκτος και αν ειναι κοπελιες.... )
Τι να σου πω... είναι φορές που δεν μπορώ την γκρίνια, και είναι φορές που αν δεν εκτιμούν ότι τους(τις) πάω από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη πολλάκις σε μια έξοδο και γκρινιάζουν και από πάνω αν περπατήσουν λιγάκι, τότε δεν ρωτώ κανέναν και κανένας δεν κατεβαίνει αν δεν πει ο καπετάνιος...
Το σωστό πάντως, είναι να κατεβαίνουμε όλοι μαζί, αφού είμαστε και μια παρέα, έστω ως εκτίμηση στον οδηγό.
-
Είναι πραγματικά απίστευτο πως κάποιος μπορεί να κάνει 20 posts για να πείσει ότι οι νέοι των 25 χρονώ θα πρέπει να διασκεδάζουν και να μην γκρινιάζουν για τα διπλοπαρκαρισμένα μπροστά στο Coral, αλλά να μην ενοχελείται καθόλου πως διασκέδαση για αυτόν είναι ένα ακριβοπληρωμένο ποτό στο όρθιο, στριμωγμένος σε ένα πλακάκι πεζοδρομίου...
-
Προτιμώ να μην ενοχλώ κ ας περπατήσω αργήσω δυσκολευτώ για να βρω σωστό μέρος να αφήσω το τυτού.....
Η μηχανή με βολεύει απείρως καλύτερα σε μέρη λαοπροσκυνήματοςΚΑΙ φυσικά...
ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΜΕK δεν εννοώ να πιούμε μια θάλασσα ποτά.......
δυστυχώς κ με αυτά (τα λίγα ποτά σφηνάκια μπύρεσ) που νομίζουμε ότι το ελέγχουμε είμαστε απελπιστικά αργοί στις αντιδράσεις μας......Γιατί έχω την εντύπωση πως οι περισσότεροι από αυτούς που διπλοτριπαρκάρουν θα πιουν αρκετά για να είναι επικίνδυνοι για μένα κ άλλους, κ απίστευτα σίγουροι ότι αυτό δεν συμβαίνει.?????
Νομίζω ότι απλά ΝΟΜΊΖΟΥΝ πως θα οδηγήσουν πολύ προσεκτικά κ ότι το ελέγχουν κ ας κάνουν κ οι άλλοι λίγο υπομονη .....βρε αδερφέ....
ακριβώς όπως νομίζουν ότι το παρκάρισμά τους δημιουργεί λίγο πρόβλημα
το οποίο με μια λογική θα πρέπει να γίνει αποδεκτό κ από ους άλλους....Πόσοι άραγε όταν είναι να πιουν δεν παίρνουν αυτοκίνητο μηχανή κ αν συμβεί το δίνουν σε άλλο οδηγό ή απλά γυρίζουν με ταξί????
-
Ή πίνουν όσο αντέχουν(αυτοί και η τσέπη τους) αλλά πήγαν και ήρθαν με ταξί;
Ή δεν παίρνουν αυτοκίνητο και να μην ταλαιπωρούνται, π.χ. από στάθμευση, σαν τον sv2;
-
Αιντε...Καλά ρε μάγκες,η κίνηση στη νίκης το μεσημέρι οφείλεται σε διπλοπαρκαρισμένα?Αφού κάθε 5 λεπτά περνά η δημοτική και τσακίζει.Το βράδυ στη 1 δε πα νάχει 2 Χ5 τη μια πανω στην άλλη,η Νίκης είναι ελεύθερη.Ε τώρα εαν παραπονιέστε για τη Τσιμισκή Παρασκευή βράδυ οτι είναι μποτιλιαρισμένη καθήστε σπίτια σας και δείτε ντιβιντιζ .
Προσωπικά με φτιάχνει να βλέπω το κοραλ και το μαστ να μαζεύουν ενα νταβαντούρι μέχρι απέναντι,τη βρίσκω να βλέπω Ζ4 και 911 διπλοπαρκαρισμένα έξω απο τα στέκια,γουστάρω να βλέπω πίτα το σοσιαλ και ας πρέπει να διασχίσω το δρόμο απο την άλλη πλευρά.
Ε δε χάθηκε ο κόσμος απο τα 2 (και αν) λεπτά που πρέπει να περιμένω,ούτως η άλλως η αναμονή είναι απείρως περισσότερη σε πολλούς τομείς της καθημερινής μας δραστηριότητας.
-
-
Θελεις κανα ντεπον αναβράζον?
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Θελεις κανα ντεπον αναβράζον? -
Περναει και με τη μ@λακια ο πονοκεφαλος?
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Αιντε...Καλά ρε μάγκες,η κίνηση στη νίκης το μεσημέρι οφείλεται σε διπλοπαρκαρισμένα?Αφού κάθε 5 λεπτά περνά η δημοτική και τσακίζει.Το βράδυ στη 1 δε πα νάχει 2 Χ5 τη μια πανω στην άλλη,η Νίκης είναι ελεύθερη.Ε τώρα εαν παραπονιέστε για τη Τσιμισκή Παρασκευή βράδυ οτι είναι μποτιλιαρισμένη καθήστε σπίτια σας και δείτε ντιβιντιζ .Όταν δεν έχει παρκαρισμένα ή διπλοπαρκαρισμένα, η κίνηση είναι πολύ πιο ομαλή από όταν έχει, και κάθε τόσο κόβεις για να σου μπει μπροστά σου ο άλλος που βλέπει ξαφνικά το αμάξι με τα αλάρμ μπροστά του. Ξέρεις πολύ καλά ότι πίσω από την δημοτική ξανάρχονται και ξαναπαρκάρουν. Μέχρι να ξανάρθει η δημοτική κοκ.
Το βράδυ, μπροστά από τα μαγαζιά που μαζεύουν κόσμο δεν είναι ελεύθερη η κίνηση. Όταν μπροστά από το κοράλ υπάρχουν διπλοπαρκαρισμένα, στην Αριστοτέλους διπλοπαρκαρισμένα, στον Αέρα και στο μπλε διπλά κτλ κτλ, η κίνηση δεν είναι νορμάλ.
Και δεν κατάλαβα, γιατί να δω ντιβιντίζ την παρασκευή; Επειδή θέλω από το σπίτι μου στην Καυταζόγλου να είμαι κούσκουρα σε 10-15 λεπτά και όχι σε μισάωρο τουλάχιστον; Είτε με το ταξί, είτε με το αστικό, είτε με το ΙΧ.
Προσωπικά με φτιάχνει να βλέπω το κοραλ και το μαστ να μαζεύουν ενα νταβαντούρι μέχρι απέναντι,τη βρίσκω να βλέπω Ζ4 και 911 διπλοπαρκαρισμένα έξω απο τα στέκια,γουστάρω να βλέπω πίτα το σοσιαλ και ας πρέπει να διασχίσω το δρόμο απο την άλλη πλευρά.
Με γεια σου και χαρά σου που σε φτιαχνει. Και η μαρμελάδα τσουκνίδα να σε έφτιαχνε, δικαίωμα σου, κανείς δεν στο αφαιρεί αυτό. Αλλά μέχρι το σημείο να γράφουν όλοι στα μπολίνια τους τους υπόλοιπους που δεν είναι στον δρόμο για να διασκεδάσουν υπάρχει τεράστια απόσταση.
Ε δε χάθηκε ο κόσμος απο τα 2 (και αν) λεπτά που πρέπει να περιμένω,ούτως η άλλως η αναμονή είναι απείρως περισσότερη σε πολλούς τομείς της καθημερινής μας δραστηριότητας.
Εφόσον υπάρχει αναμονή σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας, γιατί να μην προσπαθήσουμε να μην υπάρχει και στις όποιες στιγμές διασκέδασης; Επειδή μας βολεύει καλύτερα έτσι, ε;
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Εσύ είσαι μάλλον ο σύμβουλος του Αβραμόπουλου, κ για αυτό οι αναμονές στα νοσοκομεία είναι δυσθεόρατες!!!
αγαπητέ φίλε σκέψου πως μια ζωή κρίνεται σε 5 λεπτά... πως θα περάσει ένα ασθενοφόρο από τη λεωφόρο νίκης αν συμβεί ένα καρδιακό ή ένα εγκεφαλικό σε κάποιον θαμώνα της παραλιακής?
-
βλεπω οτι γιγαντωνεται το θεμα!
καταρχας δε μου αρεσαν τα μαγαζια που κλεισανε και στα τομπολινια μου κιολας...για καθενα απο δαυτα θα φυτρωσουν αλλα 3...
στο ψητο! αλλη αιτια του προβληματος του μεσημεριου σε εκεινη τη περιοχη και αλλο των βραδιων...
το μεσημερι το κεντρο της πολης αδυνατει να διαχειριστει τα χιλιαδες αυτοκινητα που κινουνται μεσω της πολης προς οποιαδηποτε κατευθυνση...και συνηθως τα τελευταια χρονια δεν εχει αυτοκινητα σε εκεινο το σημειο οπως ειχε πριν απο 7-8 χρονια...απο τοτε δηλαδη που καμπανιασαν ολο το κοσμο μεσα σε ενα καλοκαιρι δεν υφισταται προβλημα ουσιαστικο λογω διπλοπαρκαρισματος..ειναι θεμα ογκου κυκλοφοριας..
το βραδυ ομως............δε φταινε τα μικρα που πανε ως εκει και διπλοπαρκαρουν...στο κατω κατω αντιγραφουν τη νοοτροπια των πατεραδων τους...
η ομαλη κυκλοφορια στη πολη πρεπει να εξασφαλιζεται απο τη τροχαια..υπαρχει προβλημα καπου? παει η τροχαια, καμπανιαζει ολο τον κοσμο και τελειωνει σε ενα δευτερολεπτο..παιρνει και ενα γερο κομποδεμα και τερμα...
αυτο δε συμβαινει γιατι μαλλον καποιοι μεσα απο κει επαιρναν ηδη ενα γερο κομποδεμα συν τους 'ντυμενους' τροχαιους που αμφιβαλλω αν ξερουν τα βασικα καθηκοντα τους καταληγουμε στο μπουρδελακι του ππσκ...εμενα δε με νοιαζει..δεν αγχωνομαι καθολου γιατι ξερω οτι οποτε μου τη βαρεσει ουτε καθρεπτες θα δω ουτε τπτ...ετσι και αλλιως στο διπλοπαρκαρισμα θα μου πει και ευχαριστω ο αλλος αν τον χτυπησω...αρκει να μη βιαζομαι...
δυστυχως ομως υπαρχουν και ανθρωποι που ειτε πηγαινουν στη δουλεια τους ειτε γυρνανε απο αυτην τις ωρες που εμεις κωλοβαραμε μπας και δουμε κανα κοριτσακι με καμια φουστα...αυτοι δεν εχουν καμια υποχρεωση να περιμενουν 2 λεπτα...λιγο ρισπεκτ στη κουραση του αλλου δε χαλασε κανεναν...
δινω ενα 80% στη 'ντυμενη' τροχαια και 20% στους κλαρινιτζιδες...
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Ε τώρα εαν παραπονιέστε για τη Τσιμισκή Παρασκευή βράδυ οτι είναι μποτιλιαρισμένη καθήστε σπίτια σας και δείτε ντιβιντιζ .Οκ, θα κάτσω εγώ σπίτι μου για να διπλοπαρκάρεις εσύ, έγινε...
Καλά έγω γουστάρω και φτιάχνομαι με άλλα στην ζωή, αλλά δημοκρατία έχουμε...
Το τελικό ερώτημα αυτής της κουβέντας είναι ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ? Στους πολίτες της που έχουν το δικαίωμα να περπατάν από τα πεζοδρόμια και να διασχίζουν με τα αυτοκίνητά τους τους δρόμους ή σε μια χούφτα επιχειρηματίες που μας γράφουν όλους στα αρχείδια τους και παρανομώντας καθημερινά κάνουν την ζωή μας κόλαση? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΤΕΛΙΚΑ?
Posts προς Θεσσαλονικείς