-
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
ξέρει κανείς αν έχει μποτιλιάρισμα ακόμη εκεί για να προτιμήσω το κέντρο;;
Άφοβα. Πέρασα πριν λίγο, κανένα πρόβλημα.
ευχαριστώ
πες την Κυριακή στις 18:32μμ θα έχει κίνηση;;
-
Και πού να ξέρω εγώ; Προφήτης είμαι;
Κυριακή 6.30 πάντως γενικά κινείται πολύς κόσμος. Αν πέσει όμως μια από τις κλασικές πλέον καταιγίδες (έκθεση βιβλίου βλέπεις), να ξέρεις ότι μπορεί να τη βγάλεις και λάδι. Χθες έκανα 1,5 χιλιόμετρο (Κάτω Τούμπα) μέχρι να συναντήσω άλλον τρελό να κυκλοφορεί όταν έριχνε τις απογευματινές καρέκλες!
Θα περάσω από εκεί αύριο και θα σε ενημερώσω μέχρι τέλους του μήνα!
-
Και πού να ξέρω εγώ; Προφήτης είμαι;Κυριακή 6.30 πάντως γενικά κινείται πολύς κόσμος. Αν πέσει όμως μια από τις κλασικές πλέον καταιγίδες (έκθεση βιβλίου βλέπεις), να ξέρεις ότι μπορεί να τη βγάλεις και λάδι. Χθες έκανα 1,5 χιλιόμετρο (Κάτω Τούμπα) μέχρι να συναντήσω άλλον τρελό να κυκλοφορεί όταν έριχνε τις απογευματινές καρέκλες!
Θα περάσω από εκεί αύριο και θα σε ενημερώσω μέχρι τέλους του μήνα!
4 μέρες έκανες για την προηγούμενη ερώτηση
ε,ρωτάω κ εγώ απο τώρα για να απαντήσεις κυριακή μεσημέρι
-
μη το μαματε ρε μη το μαματε..
-
Στην Β. Όλγας στα σημεία που γίνονται εργασίες ανακατασκευής των πεζοδρομίων σε πολλά σημεία ο δρόμος έχει στενέψει και μεγάλωσε το πεζοδρόμιο. Εδώ δρόμους δεν έχουμε και αυτοί τους στενεύουν. Επίσης το τσιμέντο το έφτιαχναν πάνω στον δρόμο και σε πολλά σημεία έχουν μείνει τσιμέντα πάνω στην άσφαλτο.
-
Εκτός από κακόγουστα, τα πεζοδρόμια είναι γεμάτα κακοτεχνίες γιατί οι εργάτες ΔΕΝ είναι τεχνίτες - για να κουβαλάνε πέτρες είναι.
Νομίζω ότι στενεύουν το δρόμο στο γενικό σχέδιο της υποθαλάσσιας, δηλαδή αμφιδρόμηση με δύο λεωφορειολωρίδες ώστε κάποιος να είναι αναγκασμένος να πληρώσει διόδια (αντί να περιμένει 1 ώρα στην Όλγας).
-
Νομίζω ότι στενεύουν την Β.Ολγας για να δημιουργήσουν θέσεις στάθμευσης και θέσεις για τους κάδους. Έτσι και αλλιώς όλοι οι δρόμοι διπλό και τριπλό παρκαρισμένοι είναι.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Νομίζω ότι στενεύουν το δρόμο στο γενικό σχέδιο της υποθαλάσσιας, δηλαδή αμφιδρόμηση με δύο λεωφορειολωρίδες ώστε κάποιος να είναι αναγκασμένος να πληρώσει διόδια (αντί να περιμένει 1 ώρα στην Όλγας).
οι δρόμοι στενεύουν για να 'υποχρεωθούμε' να χρησιμοποιούμε ΜΜΜ!!
σωστό κ αυτό που λες αλλά το θέμα υποθαλάσσια ξεφεύγει κ το έχουμε συζητήσει αρκετές φορές
-
Βράδυ πλέον δεν θα ξαναχρησιμοποιήσω την Ανδριανουπόλεως...πρέπει να σε πιάσει ΚΑΘΕ φανάρι από την Νομαρχία μέχρι το στρατόπεδο Νταλίπη...
Μέρα με τη μέρα, οι εξυπνάτορες κάνουν την πόλη όλο και πιο αργή με τις παρεμβάσεις τους.
-
Ξέρει κανείς αν συμφέρει λόγω κίνησης να πάω Ποτίδεα από Πολύγυρο ή κανονικά από εθνική ;
-
Βράδυ πλέον δεν θα ξαναχρησιμοποιήσω την Ανδριανουπόλεως...πρέπει να σε πιάσει ΚΑΘΕ φανάρι από την Νομαρχία μέχρι το στρατόπεδο Νταλίπη...Μέρα με τη μέρα, οι εξυπνάτορες κάνουν την πόλη όλο και πιο αργή με τις παρεμβάσεις τους.
παρα και λιγο γκαζι ρε γριουλα...
-
Ο χρήστης dea@735 έγραψε:
Ξέρει κανείς αν συμφέρει λόγω κίνησης να πάω Ποτίδεα από Πολύγυρο ή κανονικά από εθνική ;Απο Πολύγυρο μόνο για δεύτερο πόδι.
Για Ποτίδαια εναλλακτικήδιαδρομή όταν έχει κίνηση ,στρίβεις για Γουώτερλαντ συνεχίζεις για Αγίο Αντώνιο, Πετράλωνα ,Τρίγλια και βγαίνεις λίγο πριν απο Ν. Μουδανία.
Είναι διαδρομή με στροφές, οπότε αν τις προτιμάς και έχεις λίγο στριφτερό αυτοκίνητο, το χαμόγελό σου Θα φτάσει ως τα αυτιά! -
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Ξέρει κανείς αν συμφέρει λόγω κίνησης να πάω Ποτίδεα από Πολύγυρο ή κανονικά από εθνική ;
Απο Πολύγυρο μόνο για δεύτερο πόδι.
Για Ποτίδαια εναλλακτικήδιαδρομή όταν έχει κίνηση ,στρίβεις για Γουώτερλαντ συνεχίζεις για Αγίο Αντώνιο, Πετράλωνα ,Τρίγλια και βγαίνεις λίγο πριν απο Ν. Μουδανία.
Είναι διαδρομή με στροφές, οπότε αν τις προτιμάς και έχεις λίγο στριφτερό αυτοκίνητο, το χαμόγελό σου Θα φτάσει ως τα αυτιά!Ευχαριστώ πολύ ... Όντως το Πινίν είναι πολύ ..... στριφτερό
-
η συγκλονιστικη διαδρομη του χωλωμοντα ειναι φρεσκοστρωμενη με θεικη ασφαλτο
-
Α ξέχασα, σήμερα πάλι, focus mk2 τουμπαρισμένο στην αερογέφυρα του τριλόφου, ρεύμα προς θεσσαλονίκη.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
η συγκλονιστικη διαδρομη του χωλωμοντα ειναι φρεσκοστρωμενη με θεικη ασφαλτοedit: αντί να πάνε να στρώσουνε καμιά καινουρια άσφαλτο στο δρόμο προς μουδανιά, κ προς μύτη 1ου ποδιού, πάνε κ στρώνουν άσφαλτο εκεί που πατά το 1/10 των αυτοκινήτων... τί να πω... κ μετά έχει μποτιλιάρισμα με 1 ωρα στην 1η ταχύτητα πηγαίνοντας προς 1ο πόδι...
τόσα χρόνια, δεν μπορούν να κάνουν 80 χλμ με 2-3 λωρίδες ανά κατεύθυνση? τόσα ατυχήματα κ δυστυχήματα γίνονται κάθε χρόνο...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
edit: αντί να πάνε να στρώσουνε καμιά καινουρια άσφαλτο στο δρόμο προς μουδανιά, κ προς μύτη 1ου ποδιού, πάνε κ στρώνουν άσφαλτο εκεί που πατά το 1/10 των αυτοκινήτων... τί να πω... κ μετά έχει μποτιλιάρισμα με 1 ωρα στην 1η ταχύτητα πηγαίνοντας προς 1ο πόδι...
Πεστα ντε... καθε φορα που παω Χαλκιδικη... στην μυτη του πρωτου ποδιου... τα ιδια χαλια... λυπαμαι το αμαξι δηλαδη. Εχει να δει ασφαλτο εκεινο το μερος απο τοτε που τον εστρωσε η Χουντα...
-
Εδω ρε παιδια δε στρωνουν δρομους μες στη Θεσ/κη που η κατασταση τους ειναι τραγικη!Αυτη η Σοφουλη κ η Χιλης ειναι λες κ τις εχουν βομβαρδισει!Ελεος!!!Μονο πεζοδρομια εχουν ξεσκιστει να φτιαχνουν...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Εδω ρε παιδια δε στρωνουν δρομους μες στη Θεσ/κη που η κατασταση τους ειναι τραγικη!Αυτη η Σοφουλη κ η Χιλης ειναι λες κ τις εχουν βομβαρδισει!Ελεος!!!Μονο πεζοδρομια εχουν ξεσκιστει να φτιαχνουν...δεν μας νοιαζει.... ο χολομων να ειναι καλα και ολοι οι αλλοι στα ταρταρα
(θελω αμαξι να τον τρεξω οπως θελω )
Posts προς Θεσσαλονικείς