-
Κάμερες υπάρχουν.... Ψήνεσαι να σου δώσω λογαριασμό μέσω dyndns για να τσεκάρεις on-line;
-
-
Περί αυτοκίνησης παρακαλώ τα θέματα
Πολύ κίνηση αυτές τις μέρες στο κέντρο
Στον περιφερειακό τί γίνεται? -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Στον περιφερειακό τί γίνεται?Αδιάφορο. Εκεί δεν έχει φουστίτσες.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:offtopicviii:
Περί αυτοκίνησης παρακαλώ τα θέματαΠολύ κίνηση αυτές τις μέρες στο κέντρο
Στον περιφερειακό τί γίνεται?Μα για αυτοκίνηση μιλάμε.... Διπλά διαφορικά, πισωκούνητα οχήματα και cabrio καταστάσεις
:ninja:
Να υποθέσω δηλαδή ότι θέλεις;
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πολύ κίνηση αυτές τις μέρες στο κέντρο
Στον περιφερειακό τί γίνεται?Έχω πάνω από τρίμηνο να πέσω σε μποτιλιάρισμα... Εκτός από το κλασσικό σημείο της ανηφόρας Επταπυργίου όπου όλο και κάποιος θα ξεχάσει να κατεβάσει ταχύτητα πιστεύοντας ότι το 1200άρι του αντέχει να ανέβει την ανηφόρα με 4η και με 5η...
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Εκτός από το κλασσικό σημείο της ανηφόρας Επταπυργίου όπου όλο και κάποιος θα ξεχάσει να κατεβάσει ταχύτητα πιστεύοντας ότι το 1200άρι του αντέχει να ανέβει την ανηφόρα με 4η και με 5η...Το δικό μου 1200άρι ανεβαίνει και με 4η και με 5η! Με 6η ζορίζεται λίγο...
-
-
καλα περαν της πλάκας δεν ειναι το πρόβλημα οι σιγανοί με μικρα αυτοκίνητα αλλα στο οτι κάνουμε οτι να ναι όπως να ναι!
Αλλοι με 80 τέρμα αριστερά, αλλοι σαν χελώνες στην μεσαία λωρίδα αλλοι σφηνες απο παντού κ ολοι μαζι είμαστε μια ωραία παρέα! Οπως λεει κ ο ατσαλάκωτος ολη η πόλη μια παρεα
-
5λεπτη διακοπή ρευματος στην Τούμπα!
Ούτε για αστείο με την ζέστη που έχει!!! -
Στην Τούμπα? Χθες το βράδυ είχε περίπου μισάωρη στην Τριανδρία, κατά τις 12 παρά... Ευτυχώς υπάρχει το αυτοκίνητο και το clima, εκεί την έβγαλα μέχρι να έρθει το ρεύμα
-
Στο πατρικό μου στη Θεσσαλονίκη (ρετιρέ, Βασ. Γεωργίου) δεν έχουμε aircondition και ποτέ δεν πείραξε ιδιαίτερα κανέναν. Μάλλον περισσότερο θα πείραζε αν είχαμε.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Στο πατρικό μου στη Θεσσαλονίκη (ρετιρέ, Βασ. Γεωργίου) δεν έχουμε aircondition και ποτέ δεν πείραξε ιδιαίτερα κανέναν. Μάλλον περισσότερο θα πείραζε αν είχαμε.Χαλαρά θα είχα πέσει από το ρετιρέ στην Βασ. Γεωργίου αν δεν είχα air condition...
-
Τι θερμοκρασία έχεις τώρα στο σπίτι;
-
Αυτή τη στιγμή, εδώ που είμαι έχει 18 βαθμούς έξω και γύρω στους 24 μέσα.
Στη Θεσσαλονίκη αυτή τη στιγμή δεν ξέρω, αλλά έχω ζήσει εκεί όλα τα προηγούμενα καλοκαίρια. Του 2007 μάλιστα, που ήταν πολύ ζεστό για όσους θυμούνται, ήμουν όλη μέρα στο σπίτι διαβάζοντας μέχρι τις 26 Ιουλίου, τα γνωστά με τις καταλήψεις!
-
Tι στον φουτσο εγινε παλι και κλεισαν την Τσιμισκη και απ οσο ειδα στελναν τα αστικα της Εγνατιας απο την Μ.Αλεξανδρου???
-
Ε προφανώς οι του Ηρακλή πάλι...
-
Μπα είχανε χθες αυτοι κ ετσι κ αλλιώς αυριο ανακοινώνετε η παραμανο τους Α'εθνικη κ τέλος!!
Κατι αλλο ειχε γιατι κ το απόγευμα ειχανε στίσει εξέδρα με μουσικη στο άγαλμα του Βενιζελου!
-
λόγω καλοκαιριού και διακοπών οι πορείες και τα συλλαλητήρια είναι προς το παρόν ελάχιστα...από φθινόπωρο θα γίνει της 11ης σεπτεμβρίου...
-
Μετά τη δουλειά πετάχτηκα για μια βουτιά στο Λιόση στην Άφυτο. Λίγος κόσμος, καθαρή κι ήρεμη θάλασσα, lounge μουσική και 2-3 τοπλες τουρίστριες. Ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσεις.
Posts προς Θεσσαλονικείς