-
Έχει 175000 κουτάκια για μικροπράγματα μέσα όμως, και μάλλον ξέχασαν το λαμπάκι
(σορρυ, δεν κρατήθηκα ) -
Το τελευταίο 'κουτάκι' πάντα αναβοσβήνει! ΕΙΝΑΙ το προειδοποιητικό λαμπάκι!!!Αν είναι δυνατόν ....
Εμπειρικά πάντως,όταν το λαμπάκι αναβοσβήνει έχεις καμιά 20χλμ ακόμα.
-
Στο 1,3 το yaris με λαμπάκι έχω καμμιά 80αριά χλμ. Dynamat σε ποια σημεία έβαλες;
-
Εξαρτάται για ποιο mk Yaris μιλάμε,αν στεγνώνεις κυριολεκτικά τη ρεζέρβα και σε τι είδους διαδρομή οδηγείς.
-
Τελικα εγινε η μλκια! Ενω πηγαινα προς το βενζιναδικο και εχε 2 κουτακια κ το τριπ ελεγε 18 χλμ, ξαφνικα αναβοσβηνε το τελευταιο κουτακι και εδειχνε 0 χλμ! Δεν την πολυπαλευει το ολο συστηματακι, ειδικα ο μλκας ο δεικτης!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγκυκλοπαιδικά, σε ποια μέρη του αυτοκινήτου έβαλες Dynamat και πόσο σου στοίχισε;
Πρώτα έβαλα στις μπροστινές πόρτες επειδή άλλαξα τα άθλια εργοστασιακά ηχεία.
Τώρα το καλοκαίρι έβαλα και στο πάτωμα. Το πρώτο πακέτο στοίχισε 200€ και το δεύτερο 500€.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος όμως οπότε μάλλον θα βάλω λίγο ακόμα, στις 3 πόρτες που απομένουν και στα πίσω φτερά... -
Ζύγισες καθόλου τα φύλα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ζύγισες καθόλου τα φύλα;Δεν είναι βαριά. Εκεί είναι το μυστικό για αυτό είναι και ακριβά. Άντε να είναι τώρα συνολικά +7 κιλά βαρύτερο οπότε μέχρι το τέλος να είναι στα +10... Και πάλι ΠΟΛΥ ελαφρύτερο είναι από τα περισσότερα RAV4 που κυκλοφορούν (έκδοση comfort ).
-
Μετωπική Auris με άλλο αμαξι προχθες.
Ο αεροσακκος οδηγού δεν ένοιξε!!! Στο νοσοκομειο με σπασμένο κεφάλι ο οδηγος, αν και φορουσε ζώνη έπσασε το παρπριζ με το κεφάλι. -
Του συνοδηγού; Ή έχει αισθητήρα στον κάθισμα για αυτόν;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Του συνοδηγού; Ή έχει αισθητήρα στον κάθισμα για αυτόν;Ο οδηγος ήταν μόνος του στο αμάξι και η συγκρουση έγινε στην Εθνικη, όχι δλδ και με λίγα χιλιόμετρα.
-
... πως ειναι δυνατον να σπασει το παρ-πριζ με το κεφαλι, οταν ειναι δεμενος με τη ζωνη?
το παρ πριζ ειναι πολυ μπροστα απο τον οδηγο.. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
... πως ειναι δυνατον να σπασει το παρ-πριζ με το κεφαλι, οταν ειναι δεμενος με τη ζωνη?
το παρ πριζ ειναι πολυ μπροστα απο τον οδηγο..είναι λίγο περίεργο βέβαια αλλά νομιζω η εξηγηση - και ίσως η μόνη - που υπάρχει ειναι ότι ο οδηγος ειχε το καθισμα του τραβηγμενο πολυ μπροστα κοντα στο τιμόνι.
-
και παλι δε γινεται ρε γαμωτο.. εκτος αν ... αποκεφαλιστηκε...
το auris εχει ΠΟΛΥ μακρια κονσολα για να φτασει να χτυπησει το κεφαλι στο παρ-πριζ σε οποιοδηποτε σημειο... το εχουν οι γονεις μου και το εχω οδηγησει πολλες φορες.. δε νομιζω να υπαρχει ποτε ενδεχομενο, δεμενος να φυγεις! η μονη πιθανοτητα ειναι να χωθηκε πουθενα απο κατω, αλλα και παλι, λογω προσκρουσης εικαζω πως το παρ πριζ θα ειχε θρηματιστει πριν φτασει να χτυπησει το κεφαλι... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
και παλι δε γινεται ρε γαμωτο.. εκτος αν ... αποκεφαλιστηκε...
το auris εχει ΠΟΛΥ μακρια κονσολα για να φτασει να χτυπησει το κεφαλι στο παρ-πριζ σε οποιοδηποτε σημειο... το εχουν οι γονεις μου και το εχω οδηγησει πολλες φορες.. δε νομιζω να υπαρχει ποτε ενδεχομενο, δεμενος να φυγεις! η μονη πιθανοτητα ειναι να χωθηκε πουθενα απο κατω, αλλα και παλι, λογω προσκρουσης εικαζω πως το παρ πριζ θα ειχε θρηματιστει πριν φτασει να χτυπησει το κεφαλι...καλά αυτο με το παρπριζ ειναι λεπτομερια. Ο αεροσακκος γιατι δεν άνοιξε μου λες εμένα;
-
Μανώλη πώς είστε σίγουροι ότι φορούσε ζώνη;
-
γιατι δεν ανοιξε ο αεροσακος δε μπορω να πω...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
γιατι δεν ανοιξε ο αεροσακος δε μπορω να πω...Υπάρχει αυτοκίνητο που ο αερόσακος να απενεργοποιείται αυτόματα εάν ο οδηγός δεν φοράει ζώνη;
-
δεν το γνωριζω
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Υπάρχει αυτοκίνητο που ο αερόσακος να απενεργοποιείται αυτόματα εάν ο οδηγός δεν φοράει ζώνη;Σε όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα υπάρχει αισθητήρας ζώνης συνδεδεμένος με τον αερόσακο. Αν η ζώνη δέν είναι τοποθετημένη, ο αερόσακος είτε δέν ανοίγει καθόλου, είτε ανοίγει με διαφορετικό χρονισμό ωστε να μειωθούν οι πιθανότητες τραυματισμού.
TOYOTA FORUM