-
Πες το και ετσι... Θετική σκέψη φιλε... Εγώ βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο..... Λολλλλ
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Πες το και ετσι... Θετική σκέψη φιλε... Εγώ βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο..... ΛολλλλΣωστα φιλε μου. Πρεπει να το δουμε ετσι γιατι αλλιως την καμμενη φλαντα την εχουμε σιγουρη για αρχη. Μου θυμησες εναν πολυ καλο μου φιλο με το μισογεματο ποτηρι (μου το λεει συχνα). Ετσι ειναι!
-
Το καναδέζικο το λες και αποκρουστικό σε αντίθεση με το ινδικό αντιστοιχο.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ψηφιζω Ινδικο. Μια χαρα ειναι.
-
Και εγώ ινδικό ψηφίζω.
Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι το ίδιο πίσω. Στο ινδικό μου φαίνεται πιο χαμηλό το πίσω κομμάτι. Αν είναι ίδιο ινδικό με χίλια.
Αν όχι μούρη ινδικού και από πρώτη κολόνα και πίσω καναδικό -
Επίσης, ξέρουμε αν θα μπει ο 1.2 4d-t στην corrola?
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Και εγώ ινδικό ψηφίζω.
Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι το ίδιο πίσω. Στο ινδικό μου φαίνεται πιο χαμηλό το πίσω κομμάτι. Αν είναι ίδιο ινδικό με χίλια.
Αν όχι μούρη ινδικού και από πρώτη κολόνα και πίσω καναδικόΜια χαρά και το πίσω του.
-
Πάντως δεν είναι ο ίδιος 'κώλος'. Ωραίος άλλα όχι ο ίδιος.
Προσωπικά προτιμώ τον καναδικό.
Τελικά μούρη από Ινδία και κώλο από Καναδά.
Αλλά σιγά μην έρθει Ελλάδα.edit:
ουπς για κοιτά τι μαθαίνει κανείς αν διαβάζει λίγο και δεν κοιτάει απλά φωτογραφίες
'Just launched in Canada, it’s essentially a rebadged Scion iA, which in its turn is a rebadged Mazda2 sedan.' -
Ναι. Το Mazda 2 sedan είναι.
Απλά η Toyota έκανε το όμορφο 2αρι ... τέρας!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και εγώ ινδικό ψηφίζω.
Αν όχι μούρη ινδικού και από πρώτη κολόνα και πίσω καναδικόΜια χαρά και το πίσω του.
Συμφωνω. Για το εσωτερικο εχουν δωσει καμια φωτογραφια;
-
Ορίστε:
-
thnx Cosneo. Καλο φαινεται. Εχει ωραιους φωτισμους στο καντραν.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
edit:
ουπς για κοιτά τι μαθαίνει κανείς αν διαβάζει λίγο και δεν κοιτάει απλά φωτογραφίες
'Just launched in Canada, it’s essentially a rebadged Scion iA, which in its turn is a rebadged Mazda2 sedan.'Ειμαι φοβερος τυπος τελικα.. Τωρα να πηγαινα να γραψω οτι ειναι σα mazda και επεσα πανω σε αυτο..
-
Δεν είναι πρώτη φορά που συζητιέται εμπορική συναλλαγή Toyota με ISIS.
Οι πρώτοι δεν ξέρουν, οι δεύτεροι μάλλον δεν τα κλέβουν ...
http://antiratsistiko.blogspot.gr/2016/01/toyota.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&m=1 -
Βρε Κώστα τι είναι αυτά τώρα;
Δηλ. πουλάει απευθείας στην ISIS ; μήπως κάνανε και διακρατική συμφωνία;
Χάθηκε δηλ. να μαζέυει κανάς μεγαλέμπορος ότι hilux κινείται και να τους τα δίνει;
Αντίθετα αν κάποιο συμπέρασμα βγαινει είναι ότι μόνο τα Toyota είναι τόσα αξιόπιστα που τα προτιμά ένα εμπόλεμο κράτος που δεν έχει σταθερές γραμμές ανεφοδιασμού και ανταλλακτικών!
Κρίμα δηλ. που θα χάνουν και το after sales της! -
Η ΤΟΥΟΤΑ είναι εταιρεία που χαρακτηρίζεται από απίστευτη οργάνωση. Προφανώς στην Λιβύη παρόλο τον εμφύλιο θα διατηρούν καλή αντιπροσωπεία και οι παραδώσεις συνεχίζονται κανονικά.
-
Σε τέτοιες περιπτώσεις αρκεί να ψωνισεις από γειτονική χώρα ή να βάλεις μεσαζοντα.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Η ΤΟΥΟΤΑ είναι εταιρεία που χαρακτηρίζεται από απίστευτη οργάνωση. Προφανώς στην Λιβύη παρόλο τον εμφύλιο θα διατηρούν καλή αντιπροσωπεία και οι παραδώσεις συνεχίζονται κανονικά. -
Γνώμες για toyota corolla 2015- 1.6 132 hp.
-
Μας τελειωσανε τα yaris-ibiza..?
Οταν φτασεις 70-80 χρονων οτι πρεπει ειναι η corolla
TOYOTA FORUM