-
Ο χρήστης mario boni έγραψε:
Το κορολλα που λες (Ε12) βγαινει μονο με vvt-i μοτερ.
Τιμη αναλογως κυβικων (~10κ+, απότι θυμαμαι). Δες: xe.gr
Kαταναλωση: νορμαλ
Οδικη συμπ.: ομοιως (ειναι και ο χαρακτηρας του αυτ.)
Κοστος συντ.: αρκετα καλο (ειδικα αν γινεται εξω)δηλαδή με λίγα λόγια είναι ουδέτερο αμάξι
Αν δεν βγάζει και κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα μηχανικά είμαστε καλά!Νομίζω ότι αξίζει το 1.6 μέ 110 ίππους.
-
Ο χρήστης mario boni έγραψε:
Κοστος συντ.: αρκετα καλο (ειδικα αν γινεται εξω)δηλαδή με λίγα λόγια είναι ουδέτερο αμάξι
Αν δεν βγάζει και κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα μηχανικά είμαστε καλά!Δε θα το έλεγα...Πολλοί έχουν αλλάξει κινητήρα λόγω κατανάλωσης λαδιού Μέσα στους επόμενους είμαι κι εγώ.............
-
Εμένα μού φάνηκε πάντως ότι το 1.4 ήταν πλησίαζε σε επιδόσεις τα σούπερμίνι 1.4 οπότε ποίος ο λόγος για να πάρεις 1.6? Για αυτό το λόγο το 90% των κορολών προηγούμενης γενιάς ήταν 1.4!
Η επάρκεια πάντως του 1.4 σημαίνει ότι τα 1.6 έχουν απαξιωθεί περισσότερο οπότε ίσως συμφέρει η αγορά τους από αυτήν την άποψη...
-
ξέρει κανείς τι είναι στα σκαριά για το επόμενο 6μηνο-έτος;;
το rav4 παρουσιάστηκε πέρσι
το yaris το ίδιο
corolla-auris είναι φετινά
το avensis πέρσι έγινε facelift -
διαβάζω τις ατελείωτες συζητήσεις σας, αλλά καμιά νύξη για το νέο Auris της TOYOTA.Kάτι κάποιος, έχετε ακούσει, διαβάσει οτιδήποτε θετικό ή αρνητικό, πείτε μου παρακαλώ γιατί ενδιαφέρομαι πολύ να το αγοράσω...
-
Ο χρήστης anastasia έγραψε:
διαβάζω τις ατελείωτες συζητήσεις σας, αλλά καμιά νύξη για το νέο Auris της TOYOTA.Kάτι κάποιος, έχετε ακούσει, διαβάσει οτιδήποτε θετικό ή αρνητικό, πείτε μου παρακαλώ γιατί ενδιαφέρομαι πολύ να το αγοράσω... -
καλά δεν εννοώ ότι δεν το έχω δει κιόλας, το έχω οδηγήσει και έχω ξετρελαθεί αλλά δεν νομίζετε ότι είναι λίγο τσιμπιμένο για την κατηγορία του, γιατί π.χ το c4 είναι κοντά στις 12.000?
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ξέρει κανείς τι είναι στα σκαριά για το επόμενο 6μηνο-έτος;;το rav4 παρουσιάστηκε πέρσι
το yaris το ίδιο
corolla-auris είναι φετινά
το avensis πέρσι έγινε faceliftμπαααα, μόνο ράδιο αρβύλα...
-
Ο χρήστης anastasia έγραψε:
καλά δεν εννοώ ότι δεν το έχω δει κιόλας, το έχω οδηγήσει και έχω ξετρελαθεί αλλά δεν νομίζετε ότι είναι λίγο τσιμπημένο για την κατηγορία του, γιατί π.χ το c4 είναι κοντά στις 12.000?Με τι ακριβώς ξετρελάθηκες; Για να ξέρω δλδ τις προτεραιότητές σου...
-
Εεεεε ξετρελάθηκε με εεεε με εεεε....
....
εεεεεεε
με.....
με τα 6χρόνια εγγύησης!
Ε ναι μ` αυτάααααα....
-
Ναι ε;
-
Ο χρήστης harrysvr έγραψε:
Αν δεν βγάζει και κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα μηχανικά είμαστε καλά!Δε θα το έλεγα...Πολλοί έχουν αλλάξει κινητήρα λόγω κατανάλωσης λαδιού Μέσα στους επόμενους είμαι κι εγώ.............
καιει λάδια???
-
Ο χρήστης harrysvr έγραψε:
Δε θα το έλεγα...Πολλοί έχουν αλλάξει κινητήρα λόγω κατανάλωσης λαδιού Μέσα στους επόμενους είμαι κι εγώ.............
Οταν λες 'πολλοι', ποσους ακριβως εννοεις? (ποσους γνωριζεις)
-
Στη δυτική Ελλάδα σε μία αντιπροσωπία έχουν γίνει 5-6 αλλαγές τους τελευταίους 2 μήνες.
Σήμερα κοίταξα τα λάδια, ο δείκτης μηδέν, παίρνω ενα λίτρο πάλι μηδέν, άλλο λίτρο και ανεβαίνει στη μέση της βέργας...
Το μοντέλλο είναι 1.6 6/2002 80000χλμ σχεδόν πάντα γονατισμένο -
[quote='mario boni'][quote='xenos']
Το κορολλα που λες (Ε12) βγαινει μονο με vvt-i μοτερ.Τιμη αναλογως κυβικων (~10κ+, απότι θυμαμαι). Δες: xe.gr
Δε θα το έλεγα...Πολλοί έχουν αλλάξει κινητήρα λόγω κατανάλωσης λαδιού Μέσα στους επόμενους είμαι κι εγώ.............
καιει λάδια???
Τι άλλο θα ακούσουμε !!!!!!
Ο αλλος λέει
' Η οδική συμπεριφορά θέλει λίγο προσοχή καθώς μπορείς να χάσεις πολύ εύκολα την ουρά σου αλλά με το γρήγορο τιμόνι το διορθώνεις κάπως εύκολα! Θα προτιμούσα έκδοση με ESP πάντως... ''
Βρε παιδιά! Συγγώμη αλλά πιωμένοι οδηγείτε ???
Σε λίγο θα ακούσω ότι κάνατε πατιλίκια χορεύοντας στους δρόμους!!
Στον φίλο μας να απαντήσω ότι δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά.
-
Ο χρήστης Everville έγραψε:
καιει λάδια???
Ο αλλος λέει
' Η οδική συμπεριφορά θέλει λίγο προσοχή καθώς μπορείς να χάσεις πολύ εύκολα την ουρά σου αλλά με το γρήγορο τιμόνι το διορθώνεις κάπως εύκολα! Θα προτιμούσα έκδοση με ESP πάντως... ''
Προφανώς λοιπόν, ο άλλος φίλος που θ' αλλάξει μοτέρ λόγω κατανάλωσης λαδιού, το είδε στον ύπνο του, ή μάλλον πάει υπνοβατώντας την νύχτα και κλέβει λαδάκι για να βάζει στην σαλάτα ...(χωριάτικη...έχει και φετούλα...).
Δηλαδή, είναι εντελώς αδύνατον να καίει ένα Toyota λαδάκι ε; Πλάκα έχετε! -
καιει λάδια???
Ο αλλος λέει
Από τον ...τόπο που βρίσκεσαι καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν έχεις κανένα απολύτο λόγο να είσαι μεροληπτικός υπέρ της κορόλα! Ωστόσο υπάρχουν και άλλες γνώμες. Μιά από αυτές λέει ότι με συγκεκριμένο τρόπο οδήγησης (έντονη μεταφορά βάρους) σε συγκεριμένο σημείο όπου άλλα αυτοκίνητα επίδείκνυαν πιο ουδέτερη συμπεριφορά, αυτό έβγαλε μία μάλλον απροσδόκητη για την κατηγορία του υπερστροφή. Αξίζει να σημειώθει πως ούτε πιωμένοι οδηγούμε αλλά ακόμα και αμάξια που τα θεωρούμε τίμια και σοφές αγορές πρέπει να επισημάνουμε τα κακώς κείμενα ώστε ο υποψήφιος αγοραστής να μπορεί να τα αποφύγει (ESP). Όσο για το μοτέρ που καίει λάδια δεν είναι απίθανο, με τις πωλήσεις της κορόλας και την ύπαρξη αρκετών 'γρήγορων' που τα 'σκίζουν' ή των δευτεριάτικων αυτοκινήτων όλα είναι πιθανά. Τα συμπεράσματα δικά του.
-
Mετα απο τετοιου ειδους επιχειρηματολογια, τι να πουμε οι υπολοιποι?
-
Εγώ πάντως δεν έχω ακούσει ούτε ένα Ε12 να καίει λάδι και λόγω corollaclub γνωρίζω πάρα πολλά άτομα που έχουν Ε12. Το δικό μου με 130.000 ιδιαίτερα ανήσυχα χιλιόμετρα μέχρι την τελευταία αλλαγή δεν έκαιγε... (ελπίζω να μην αρχίσει τώρα )
Άρα το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι πολλά αυτά που καίνε, πως σίγουρα θα υπάρχουν κάποια εγώ δεν το αμφισβητώ, αλλά είμαι σίγουρος πως είναι ελάχιστα.Η αλήθεια είναι πως το Ε12 μπορεί να οδηγηθεί υπερστροφικά ακόμα και μαμά και παρά τις κλίσεις του που μπορεί να φοβίζουν στρίβει αρκετά καλά. Αυτά σε σύγκριση με το GOLF 5 του αδερφού μου στο οποίο η ουρά δε γυρίζει με τίποτα όπως χαρακτηριστικά λέει
Και φίλε Everville εγώ έκανα παντιλίκια σε πολλούς δρόμους
Το τιμόνι είναι μεν ικανοποιητικά άμεσο, αλλά όσο ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα παραμένει αρκετά ελαφρύ κάτι που μπορεί να ξενίσει. Εμένα πάντως άρχισε να με ενοχλεί από όταν οδήγησα κάποια άλλα αυτοκίνητα...
-
Britney Spears Stripteasing & Spreading Snatch!
http://www.freedutchmovies.com/PlayMovi ... tch=775502
TOYOTA FORUM