-
Λοιπόν, μετά από παζάρι μου κάνουν δώρο τους αισθητήρες παρκαρίσματος βαμένους στο χρώμα του αμαξώματος και το προστατευτικό πατάκι του χώρου αποσκευών.
Προσπάθησα και για τον συναγερμό, αλλά το θεώρησαν υπερβολικό και συμφώνησα να τον βάλουν με 150 ευρώ (τα οποία τα είχαν κάνει έκπτωση από την αρχική τιμή του αυτοκινήτου).
Βέβαια, δεν είμαι ακόμα σίγουρος γενικότερα ότι είναι χρήσιμος ο συναγερμός στο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης DPoly έγραψε:
Λοιπόν, μετά από παζάρι μου κάνουν δώρο τους αισθητήρες παρκαρίσματος βαμένους στο χρώμα του αμαξώματος και το προστατευτικό πατάκι του χώρου αποσκευών.Προσπάθησα και για τον συναγερμό, αλλά το θεώρησαν υπερβολικό και συμφώνησα να τον βάλουν με 150 ευρώ (τα οποία τα είχαν κάνει έκπτωση από την αρχική τιμή του αυτοκινήτου).
Βέβαια, δεν είμαι ακόμα σίγουρος γενικότερα ότι είναι χρήσιμος ο συναγερμός στο αυτοκίνητο.
σωστος
-
Το μονο χρησιμο στον συναγερμο που θα σου βάλουν είναι το φωτακι που θ αναβοσβηνει και θα δηλωνει αποτρεπτικα οτι εχεις συναγερμο.
Κατα τα αλλα ο συγκεκριμενος συναγερμος που θα σου βάλουν είναι ό,τι πιο απλο εχουν και τους κοστιζει πολυ κατω απο τα 150 ευρω που σου λενε....
-
γεια σας.ειχα κανει μια ερωτηση σχετικα με την αγορα μτχ mr2 που σκοπευω(μοντ00-01)αλλα ειδα δυστυχως οτι κανεις δεν απαντησε.γνωριζει κανεις τιποτα για το συγκεκριμενο μοντελο?πολυ φοβαμαι οτι κ η ιδια η τογιοτα δεν το θυμαται κ θα εχει την εξελιξη του paseo(στα αζητητα δηλ).αν ειναι να στραφω σε αλλα μοντελα
-
Όλες οι λειτουργίες της οθόνης που ΔΕΝ σχετίζονται με ραδιοκασετόφωνο παρέμειναν ενεργές. Δηλ., κατανάλωση, θερμοκρασία, μέση ταχύτητα, κτλ εμφανίζονται κανονικά.
Ευχαριστω για την πληροφορια. Αυριο κιολας θα παω.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ψάχνοντας να βρω 15άρες ζάντες για την Corolla μου έπεσα σε μια αγγελία για ζάντες από Yaris TS. Ξέρει κανείς τι καρέ και offset έχουν; Είναι πολύ πιθανό ο ίδιος ο ιδιοκτήτης να μην ξέρει (τουλάχιστον το offset).offset 38, καρε 4x100,
η καλύτερη ζάντα που κυκλοφεί αυτή τη στιγμή σε 15 ιντσες, με μόνο μειονέκτημα οτι κάθεται καλά μόνο μεχρι 185 λάστιχο,
ακόμη καλύτερες είναι οι ζάντες από mr2 που παίρνει και το 195,
τιμή και για τις 2 κοντά στα 410 το κομμάτι.
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Ψάχνοντας να βρω 15άρες ζάντες για την Corolla μου έπεσα σε μια αγγελία για ζάντες από Yaris TS. Ξέρει κανείς τι καρέ και offset έχουν; Είναι πολύ πιθανό ο ίδιος ο ιδιοκτήτης να μην ξέρει (τουλάχιστον το offset).
offset 38, καρε 4x100,
η καλύτερη ζάντα που κυκλοφεί αυτή τη στιγμή σε 15 ιντσες, με μόνο μειονέκτημα οτι κάθεται καλά μόνο μεχρι 185 λάστιχο,
ακόμη καλύτερες είναι οι ζάντες από mr2 που παίρνει και το 195,
τιμή και για τις 2 κοντά στα 410 το κομμάτι.
Thanks!
-
Eγω αυτον τον καιρο τυχαινει να οδηγω συχνα ενα εταιρικο corolla 1.6 2003.
Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι αναβει σχεδον παντα το λαμπακι του κινητηρα ,και οι τεχνικοι μου ειπανε οτι ειναι ενας αισθητηρας λαδιου ο οποιος ειναι μανισια ελλατωματικος και να μην του δινω σημασια.Του καναμε και σερβις,εσβησε για λιγα χλμ και παλι τα ιδια.Γνωριζει κανεις επ΄αυτου? -
abc
-
Θέλω να κάνω μια ερώτηση:Το Yaris, όχι το τελευταίο, τι offset έχει?
το καρέ νομίζω ότι είναι 100 αλλά δεν είμαι σίγουρος.Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Eγω αυτον τον καιρο τυχαινει να οδηγω συχνα ενα εταιρικο corolla 1.6 2003.
Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι αναβει σχεδον παντα το λαμπακι του κινητηρα ,και οι τεχνικοι μου ειπανε οτι ειναι ενας αισθητηρας λαδιου ο οποιος ειναι μανισια ελλατωματικος και να μην του δινω σημασια.Του καναμε και σερβις,εσβησε για λιγα χλμ και παλι τα ιδια.Γνωριζει κανεις επ΄αυτου?Απαράδεκτοι!!
Αν θέλεις στείλε μου με pm ποια αντιπροσωπεία είναι.
Από το corollaclub πάντως δεν έχω ακούσει ούτε έναν με το ίδιο πρόβλημα..
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και πρέπει να το φτιάξουν γιατί το check engine ανάβει για 1002 πράγματα, αν χαλάσει κάτι από τα υπόλοιπα;Στο service έκαναν reset τον εγκέφαλο ή απλά έσβησαν τα 'errors', αφού δεν διορθόθηκε το πρόβλημα άναψε παλι...
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
το καρέ νομίζω ότι είναι 100 αλλά δεν είμαι σίγουρος.Ευχαριστώ.Κανείς?
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
το καρέ νομίζω ότι είναι 100 αλλά δεν είμαι σίγουρος.Ευχαριστώ.Κανείς?
-
Σύμφωνα με τη σελίδα αυτή http://www.pimpmywheels.com/fitment.asp το γιαρις έχει οφσετ 35-38.
-
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Yaris Diesel 1.4, 90 ps (D-4D), κάτοικος επαρχίας γαρ. Υπάρχει κάποιος που να το έχει οδηγήσει; Τι διαφορά σε αίσθηση έχει ο μικρός D-4D σε σχέση με τον 1.3 VVTi και γενικά αξίζει την διαφορά των 1.000 €;
-
Και σύμφωνα με αυτήν οι ζάντες για το Yaris έχουν offset 37.
-
[quote='eurkon']Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Yaris Diesel 1.4, 90 ps (D-4D), κάτοικος επαρχίας γαρ. Υπάρχει κάποιος που να το έχει οδηγήσει; Τι διαφορά σε αίσθηση έχει ο μικρός D-4D σε σχέση με τον 1.3 VVTi και γενικά αξίζει την διαφορά των 1.000
-
[quote='eurkon']Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Yaris Diesel 1.4, 90 ps (D-4D), κάτοικος επαρχίας γαρ. Υπάρχει κάποιος που να το έχει οδηγήσει; Τι διαφορά σε αίσθηση έχει ο μικρός D-4D σε σχέση με τον 1.3 VVTi και γενικά αξίζει την διαφορά των 1.000
-
Ευχαριστώ...
-
Οι πρώτες εντυπώσεις από το νεο-αποκτηθέν Avensis 1.8 είναι ΑΡΙΣΤΕΣ!!!
Το αυτοκίνητο κυριολεκτικά 'κούμπωσε' στις απαιτήσεις μου: ευκολοδήγητο, άνετο, δυνατό και ταυτόχρονα πολιτισμένο. Και όλα αυτά με μεγάλους χώρους για την οικογένεια.
Θα ήθελα να τονίσω ιδιαίτερα το θέμα του πόσο ευκολοδήγητο είναι ένα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας, γιατί είναι κάτι που δεν διάβασα σε κανένα test του ειδικού τύπου. Συνηθισμένος στο Peugeot 307 που είχα, το Avensis μου φαίνεται παιχνίδι...
Να επιβεβαιώσω απλώς την ελαφρά αίσθηση/ψευδαίσθηση 'ανασφάλειας' που σου δίνει η ανάρτησή του σε δρόμους με διαδοχικές καμπές ή εναλλαγές ανηφόρας-κατηφόρας, η οποία όμως σε καμιά περίπτωση δεν μεταφράζεται σε κάτι περισσότερο (μάλλον είναι θέμα συνήθειας).
Περιμένω να φύγει ο αρχικός ενθουσιασμός για να δηλώσω ότι με βλέπω φανατικό Τογιοταίο...
TOYOTA FORUM