-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Corolaκιδες να ρωτησω κατι: το κλειδι του τηλεχειρισμου που εχετε απο ποσο μακρια πιανει; Και εξηγουμε. Εχουμε ενα yaris εδω και 5 χρονια και το κλειδι του(ενα μαλιστα) πιανει ακομα απο 30 μετρα τουλαχιστον(δεν το εχω δοκιμασει πιο πολυ. Το κλειδι βεβαια δεν εχει πολυχρησιμοποιηθει αλλα εστω 30 μετρα σε εστω καινουργιο κλειδι. Ο ξαδερφος μου εχει ενα mazda 6 και πιανει το κλειδι του μεσα απο club 30 μετρα πιο περα εξω απο το club! Εμενα ομως και τα 2 κλειδια δεν επιαναν ποτε πανω απο 10 μετρα και τωρα αυτο που χρησιμοποιω εγω με το ζορι 5 μετρα! Ειναι σπαστικο πολλες φορες που θελω αν ανοιξω απο το μπαλκονι για να βαλει κατι μεσα ο πατερας μου και δεν μπορω! Στην αρχη λεω οτι μπορει να ειναι πεσμενη η μπαταρια αν και καινουργιο αλλα και στα 2! Εσας ποσα μετρα πιανει;
Σε μερικά σημεία η συχνότητα που εκπέμπει το τηλεχειριστήριο μπορεί να μπλέκεται με άλλες συχνότητες (πλέον υπάρχουν άπειρες συχνότητες όλα εκπέμπουν και από κάτι) και γι αυτό σε ορισμένα αυτοκίνητα η απόσταση που πιάνει ο συναγερμός δεν είναι σταθερή!!!!!!
Σωστά! Τις προάλλες στο δρόμο που παρκάρω ήταν μια πρέσσα μπετού. Ξέρετε ότι ο χειρισμός σε αυτά τα μηχανήματα γίνεται με remote control. Αποτέλεσμα ήταν να μην μπορώ νε ξεκλειδώσω το Corolla μου. Απλά δεν άκουγε ο τηλεχειρισμός του κλειδίού. Κατάλαβα το τι συνέβαινε και είπα στο χειριστή του μηχανίματος να κλείσει για λίγο το remote control, και ώ! του θαύματος ο τηλεχειρισμός του κλειδιού άκουσε και ξεκλείδωσε το Corolla.
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Κατι ενδιαφερον
Το καπο του Yaris ειναι 40 περιπου ευρω φθηνοτερο απο το καπω του Seicento , τιμες εκτός αντιπροσωπειας.Ναι αλλά για να φτάσει να διπλώσει το καπό θα έχει γίνει τόση ζημιά που η διαφορά θα έιναι πολύ μεγάλη πρός τα πάνω στο yaris
Ακόμα κι έτσι συνεχίζει να έχει ενδιαφέρον...
-
Δεν ειναι οτι μια πιανει μακρια μια δεν πιανει. Συνεχως πιανει και λιγοτερο. Παντως θα εχω υποψι μου αυτο που λετε αν σταματησω διπλα σε καμια οικοδομη
-
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
Κατι ενδιαφερον
Το καπο του Yaris ειναι 40 περιπου ευρω φθηνοτερο απο το καπω του Seicento , τιμες εκτός αντιπροσωπειας.Ναι αλλά για να φτάσει να διπλώσει το καπό θα έχει γίνει τόση ζημιά που η διαφορά θα έιναι πολύ μεγάλη πρός τα πάνω στο yaris
Ακόμα κι έτσι συνεχίζει να έχει ενδιαφέρον...
!!!
-
Ποιά είναι η απορία σου interland; Το ότι το καπό του Yaris είναι φθηνότερο από του Sei είναι ένα ενδιαφέρον στοιχείο. Δεν ισχυρίστικα πουθενά ότι γενικότερη επισκευή του Yaris θα είναι φθηνότερη.
Πάντως έχοντας Seicento για 6 χρόνια έχω να πω ότι μαι μεν φθηνό στη συντήρηση αλλά όταν κάποια στιγμή χτυπήθηκε από πίσω (φανάρι - προφυλακτήρας) το κόστος ήταν το ίδιο τσουχτερό και με άλλα ακριβότερα αυτοκίνητα.
-
παιδια να ρωτησω κατι. Εχω ενα πουντο τωρα και τουχω βαλει ενα πολυ καλο mp3 player.
Σε 1-2 μηνες θα παρς το Corolla 1.6 sol. Θα μπορω να του βαλω εκει το mp3 player?
και επισης τα ηχεια που εχει εχουν καλη ποιοτητα; -
Θα μπορείς φίλε Hamurabi καταργόντας όμως το υπάρχον ηχοσύστημα το οποίο είναι κομμάτι της κονσόλας. Μαζί με αυτό καταργούνται και τα χειριστήρια του τιμονιού καθώς και η οθόνη του trip computer.
Για τα μεν χειριστήρια του τιμονιού θα πρέπει να βρεις αντάπτορα συμβατό με το σύστημά σου (πανάκριβος για pioneer που είχα ζητήσει να βάλω στο αυτοκίνητο της γυναίκας μου στοίχιζε 100 ευρώ) για τη δε οθόνη και το trip computer δε γνωρίζω αν υπάρχει πρόβλεψη να τοποθετηθεί αλλού.
Ότι γίνεται πάντως να βάλεις το συστηματάκι σου είναι σίγουρο επειδή το έχω δει. -
δηλαδη τι καταργηται στην οθονη του τριπ κομπιουτερ;;;
το τριπ κομπιουτερ δε θα δουλευει καθολου;; -
Μάλλον, εκτός κι αν υπάρχει πρόβλεψη για τοποθέτησή του αλλού. Δε βλέπω όμως που... Η οθόνη που χρησιμοποιεί το trip computer είναι κοινή με το ηχοσύστημα και αναγκαστικά θα φύγει προκειμένου να βάλεις το δικό σου, όπως θα φύγουν και όλα τα χειριστήρια.
Το καλύτερο για να είσαι σίγουρος είναι μα ερώτηση απ' ευθείας στην Toyota. -
Στο προηγούμενο Avensis το πράγμα είχε απλοποιηθεί αφού ο μηχανισμός του κασσετοφώνου ήταν ξεχωριστό κομμάτι απο το υπόλοιπο σύστημα. Ετσι όσοι θέλανε CD player αντί του κλασικού κασσετοφώνου μπορούσαν να το αγοράσουν απο την Toyota και πανεύκολα να τοποθετήσουν στην κονσόλα χωρίς να αλλάζει τίποτα απο το look. Το ίδιο αν θυμάμαι καλά μπορούσε να γίνει και στα Corolla μοντέλα του 2000. Στα σημερινά όμως Corolla, ουσιαστικά δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα απο το ηχοσύστημα χωρίς να θυσιάσεις κάτι απο το look την εργονομία (βλέπε χειριστίριο τιμονιού) και δυνατότητες (βλέπε οθόνη trip computer). Ας ελπίσουμε ότι η μαμά Toyota μπορεί στο άμεσο μέλλον να λανσάρει κάποιο εναλλακτικό ηχοσύστημα για τα Corolla.
-
Εχθές είχα την πρώτη μου εμπειρία από την TS!
Italian tuning!!!Ωραίο αυτοκίνητο!Στιβαρό!Καλό γκάζι ΧΩΡΙΣ σκαλοπάτια και υστερικά ξεσπάσματα!
Στις στροφές δεν ξέρουμε ακόμα τι κάνει αλλά σύντομα θα μάθουμε!
Ανοξείδωτη εξάτμιση!!!
Καλορίζικο Στέλιε!!!
-
Μπαα ..... γράφουμε και στο Τoyota forum τώρα !!!
Ωραίο αυτοκίνητο ..... μάλλον παρεξηγημένο
Στέλιο καλοτάξιδο
-
Ναστε καλά παίδες.
Πρώτες εντυπώσεις αργότερα... -
Ωραίο το αβαταρ
Καλορίζικο και καλοτάξιδο.
Ανυπομονώ να το δω από κοντά.
Προς κ. πρόεδρο: Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από εσάς
Τόσα καλά λόγια μαζεμένα
Όσον αφορά την εξάτμιση, έχω την εντύπωση ότι σε οποιοδήποτε Toyota η εξάτμιση δεν χαλάει Εμένα δεν μου προξενεί καμμία εντύπωση
Προς ΒΑΣΙΛΗ: Μάλιστα, να και ένας αντικειμενικός κριτής -
Η εξάτμιση είναι 70άρα ανοξείδωτη!!!
Ε πως να το κάνουμε!
Μπορεί να τον βρίζω αλλά το αμάξι είναι καλό!Πολύ καλό!Τον καλωσορίζουμε επιτέλους στο club των ισχυρών αυτοκινήτων!!!
Βέβαια θέλει 17άρες οπωσδήποτε!!!
Οχι όσο καλό είναι το 325 αλλά...καλό!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η εξάτμιση είναι 70άρα ανοξείδωτη!!!Ε πως να το κάνουμε!
Μπορεί να τον βρίζω αλλά το αμάξι είναι καλό!Πολύ καλό!Τον καλωσορίζουμε επιτέλους στο club των ισχυρών αυτοκινήτων!!!
Βέβαια θέλει 17άρες οπωσδήποτε!!!
Οχι όσο καλό είναι το 325 αλλά...καλό!!!
-
Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα!!!
-
Κάπου στο user manual του αυτοκινήτου, μιλάμε για την Corolla, αναφέρεται ότι πίσω απο το ντουλαπάκι του συνοδηγού υπάρχει κάποιο φίλτρο αέρος και το οποίο πρέπει να καθαρίζεται τακτικά.
Ερώτηση,
Το έχει δεί κανείς ποτέ αυτο το φίλτρο?
Πως φτάνουμε μέχρι εκεί για να το καθαρίσουμε? -
Ο χρήστης kilo έγραψε:
Κάπου στο user manual του αυτοκινήτου, μιλάμε για την Corolla, αναφέρεται ότι πίσω απο το ντουλαπάκι του συνοδηγού υπάρχει κάποιο φίλτρο αέρος και το οποίο πρέπει να καθαρίζεται τακτικά.Ερώτηση,
Το έχει δεί κανείς ποτέ αυτο το φίλτρο?
Πως φτάνουμε μέχρι εκεί για να το καθαρίσουμε?Μάλλον αναφέρεται στο φίλτρο γύρης!
Δεν καθαρίζεται,αλλάζεται!!! -
Στέλιο καλορίζικο και απο μένα!!!
Άντε και στα Μέγαρα με το καλό να του πιείς το αίμα!! (του Κούκου όχι του αυτοκινήτου, έτσι;.... )
TOYOTA FORUM