-
Από το παιδικό καθισματάκι τη φτάνει. Αλλά και να μην έφτανε πάλι θα έβρισκε τρόπο να κάνει ζαβολιά!!! Δεν τα πιάνεις πουθενά!
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Αααα, τώρα εξηγούνται όλα
Είναι δυνατόν να χαλάσει η μπαταρία σε ένα χρόνο και με πολλά χιλιόμετρα σε 'Εθνική οδό' ;;:o
Καλά πώς φτάνει η κόρη σου την πλαφονιέρα;; Είναι ο θηλυκός Φασούλας;;Μην χάσεις εσυ! Είναι δύνατον?πρόβλημα σε To-ήτα!!!!
-
Οταν πηρα το Corolla ειχε στην εκδοση sol 4 αεροσακους και ζαντες αλουμινιου ενω αργοτερα αλλαξε ο εξοπλισμος και εχει 6 η 8 αεροσακους χωρις ζαντες. Φιλος μου τωρα ψαχνει να βρει αυτες ακριβως τις εργοστασιακες ζαντες αλουμινιου για να βαλει αλλα στην Toyota που ρωτησε του ειπαν οτι ερχονταν(-ερχονται ακομα δεν ξερω;) μονο στις εκδοσεις πανω στο αυτοκινητο και δεν τις δινουν ξεχωριστα!!!!!! Ξερετε που μπορει να τις βρει; Μηπως εναλακτικα ξερουμε ποιας εταιρειας ειναι οι ζαντες να τις παρει απο εκει και να βαλει τα σηματακια της toyota μετα; Γενικα παντως μου φαινεται πολυ παραξενο.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Οταν πηρα το Corolla ειχε στην εκδοση sol 4 αεροσακους και ζαντες αλουμινιου ενω αργοτερα αλλαξε ο εξοπλισμος και εχει 6 η 8 αεροσακους χωρις ζαντες. Φιλος μου τωρα ψαχνει να βρει αυτες ακριβως τις εργοστασιακες ζαντες αλουμινιου για να βαλει αλλα στην Toyota που ρωτησε του ειπαν οτι ερχονταν(-ερχονται ακομα δεν ξερω;) μονο στις εκδοσεις πανω στο αυτοκινητο και δεν τις δινουν ξεχωριστα!!!!!! Ξερετε που μπορει να τις βρει; Μηπως εναλακτικα ξερουμε ποιας εταιρειας ειναι οι ζαντες να τις παρει απο εκει και να βαλει τα σηματακια της toyota μετα; Γενικα παντως μου φαινεται πολυ παραξενο.Δεν τις δινει σαν ανταλλακτικο? Αν τρακαρεις και θες μια ζαντα τι θα κανεις?
-
Πιστεύω ότι τις δίνει ως ανταλλακτικό, αλλά δεν τις δίνει χωριστά.
Δηλαδή αν θέλει κάποιος να 'αναβαθμίσει' το μοντέλο του προσθέτοντας πράγματα που δεν έχουν τοποθετηθεί από το εργοστάσιο (πχ χρωμιωμένα τμήματα της έκδοσης Sol σε Terra), η Toyota αρνείται να τα τοποθετήσει. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πιστεύω ότι τις δίνει ως ανταλλακτικό, αλλά δεν τις δίνει χωριστά.
Δηλαδή αν θέλει κάποιος να 'αναβαθμίσει' το μοντέλο του προσθέτοντας πράγματα που δεν έχουν τοποθετηθεί από το εργοστάσιο (πχ χρωμιωμένα τμήματα της έκδοσης Sol σε Terra), η Toyota αρνείται να τα τοποθετήσει.Πρώτη φορά έχω ακούσει ανταλακτικό με απόσυρση του παλιού. Δηλαδή όταν πάς να πάρεις την ζάντα σου ζητάει την παλιά για να σου δώσει την νέα. Θα τρελαθούμε εντελώς!
-
Όχι ακριβώς. Πας πχ με ένα Corolla έκδοσης Sol και λες 'Θέλω αναρτήσεις από TS'. Καταγράφουν τον αριθμό πλαισίου, στέλνουν το αίτημα στην Ιαπωνία για το κομμάτι (που δεν το στέλνουν γιατί έχουν σαφείς οδηγίες, αλλά λέμε τώρα) και τους απαντάνε ότι σ'αυτό το αυτοκίνητο δεν αντιστοιχεί τέτοιο ανταλλακτικό, άρα δεν μπορούν να το πάρουν.
Φαντάζομαι ότι κάποιος ανεξάρτητος εισαγωγέας μπορεί να το φέρει, όχι όμως ο εξουσιοδοτημένος.
Τα παραπάνω δεν τα γράφω με απόλυτη βεβαιότητα, όμως θυμάμαι ότι κάποιος γνωστός μου είχε ζητήσει κάτι έξτρα μετά την αγορά και δεν του το έβαλαν γιατί 'δεν προβλεπόταν για την έκδοσή του'. -
Κάπως έτσι είναι.
Γνωρίζω για τις ζάντες της TS. Δεν τις δίνουν στην αντιπροσωπεία παρά μόνο ως ανταλλακτικό (σε TS πάντα). -
Αν πας με φίλο που έχει το TS και τους πει ότι θέλει άλλες ζάντες γιατί αυτές θάμπωσαν ή βρώμισαν και θέλει τις παλιές για να κρατάει όρθιες ομπρέλες στη βεράντα του , πάλι αρνούνται;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν πας με φίλο που έχει το TS και τους πει ότι θέλει άλλες ζάντες γιατί αυτές θάμπωσαν ή βρώμισαν και θέλει τις παλιές για να κρατάει όρθιες ομπρέλες στη βεράντα του , πάλι αρνούνται;Δεν το γνωρίζω αυτό, αλλά καλό
-
Αν παω και τους ζητησω δυο πχ για την corolla μου σαν ανταλακτικο δηλαδη δε θα μου τις δωσουν; πρεπει να δουν το αυτοκινητο;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Κάπως έτσι είναι.
Γνωρίζω για τις ζάντες της TS. Δεν τις δίνουν στην αντιπροσωπεία παρά μόνο ως ανταλλακτικό (σε TS πάντα).Καλά παιδιά δώστε μου εμένα τα χρήματα που κάνουν οι ζάντες του TS+μία μέρα άδειας απο την δουλειά και αν δεν σας τις φέρω να μη με λένε Τάκη.
Για τις αναρτήσεις μπορεί να έχουν άλλες βάσεις και να μην κάθονται στις άλλες εκδόσεις. Άλλο δεν κάνουν και άλλο δεν στις δίνω και ας κάνουν!
-
Μηπως ξερουμε ποια εταιρεια τις φτιαχνει να τις παρουμε απο εκει και μετα να κολλησει καποιος το αυτοκολλητακι της toyota;
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Ðñþôç öïñÜ Ý÷ù áêïýóåé áíôáëáêôéêü ìå áðüóõñóç ôïõ ðáëéïý. ÄçëáäÞ üôáí ðÜò íá ðÜñåéò ôçí æÜíôá óïõ æçôÜåé ôçí ðáëéÜ ãéá íá óïõ äþóåé ôçí íÝá. Èá ôñåëáèïýìå åíôåëþò!**Áíáêýêëùóç ãáñ!!! **
-
Εχω corolla 1.4 και εβαλα ΒΡ ultimate 100 και σαν να ακουω τον κινητηρα να μουγκριζει..... Τι ξερετε πανω σ' αυτο το θεμα??
-
Ότι δεν τη χρειάζεται.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ότι δεν τη χρειάζεται....Den nomizo kai pos xalietai o kinitiras me ta 100 oktania otan stin Iaponia exoume benzines me arketa 105 oktania....
Mipos sou ebale kana petrelaio kinisis???
-
Και οχι μονο μουγκριζει, αλλα μου φαινεται οτι κανει και κοψιματα..... Και ενα αλλο παραπονό μου με το corolla 1.4 ειναι το a/c. Το θεωρώ υποτονικό. Οταν εχω παρκαρει σε ανοιχτο χώρο και το χτυπαει το αυτοκίνητο ο ήλιος, μέχρι να δροσίσει μεσα στην καμπίνα περνάνε 15 λεπτά, και ο αερας από τις περσιδες δεν βγαινει παγωμένος.... Ευχαριστώ.....
-
Κάνει 15 λεπτά να δροσίσει ένα πυρομένο αυτοκίνητο δεν είναι υποτονικό αλλά λογικό. Καλό είναι να αφήνεις για πέντε λεπτά ανοιχτά τα παράθυρα. Αν παρόλα αυτά συνεχίσεις να πιστεύεις ότι υπάρχει πρόβλημα μπορείς να το πας να σου μετρήσουν την απόδοση κι εκεί θα φανεί πραγματικά τι βγάζει.
Έχεις την έκδοση με τον αυτόματο κλιματισμό; Αν ναι, για να βγάλει τη μέγιστη απόδοση πρέπει η ένδειξη της θερμοκρασίας να είναι στο κατώτερο δυνατό επίπεδο δηλαδή να δείχνει 'Low' -
Ο χρήστης dimitris67 έγραψε:
Και οχι μονο μουγκριζει, αλλα μου φαινεται οτι κανει και κοψιματα..... Και ενα αλλο παραπονό μου με το corolla 1.4 ειναι το a/c. Το θεωρώ υποτονικό. Οταν εχω παρκαρει σε ανοιχτο χώρο και το χτυπαει το αυτοκίνητο ο ήλιος, μέχρι να δροσίσει μεσα στην καμπίνα περνάνε 15 λεπτά, και ο αερας από τις περσιδες δεν βγαινει παγωμένος.... Ευχαριστώ.....Κοιτα, αν εχεις παρκαρει σε ηλιο πλεον, εστω και για μιση ωρα, η θερμοκρασια στο εσωτερικο εχει παει πανω απο 50 βαθμους.
Σε αυτη την περιπτωση ξεκινας με αναμμενη την αρκουδα και κατεβασμενα τα τζαμια, και ο ανεμιστηρας σε μεγαλη σκαλα για να φυγει ο ζεστος αερας απο το εσωτερικο, και στην συνεχεια κλεινεις παραθυρα και αν εχει μεγαλη ζεστη ή εισαι σε μποτιλιαρισμα, παντα βαζεις ανακυκλωση.
Αυτο που λες οτι δεν βγαζει κρυο αερα , ελεγξετο ως εξης... βαλτο να δουλευει και βαλε ενα θερμομετρο στον αεραγωγο, αν κατεβαζει περιπου 5 βαθμους την θερμοκρασια στον αεραγωγο εισαι ΟΚ αν οχι πας στην τουοτα για επισκευη, δεν ειναι και σπανιο καποιοα διαρροει φρεου απο σωληνα.. προσοχή με το ματι δεν φαινεται.
TOYOTA FORUM