-
υπάρχουν από Αγγλία Ιαπωνία και Τουρκία..ανάλογα τι είναι, 3πορτο 5πορτο ή sedan..Το προηγούμενο Corolla sedan που δείχνει και η φωτό απο την αγγελία είναι κατασκευασμένο στην Τουρκία, το ξέρω γιατί έχω το ίδιο..το καταλαβαίνεις από τον αριθμό πλαισίου. Χωρίς να σημαίνει ότι είναι ποιοτικά πιο σκάρτο, όλα ίδια είναι, με γιαπωνέζικες προδιαγραφές και αξιοπιστία..
-
Ο χρήστης athos s έγραψε:
Αν βλεπω καλα το 1600 φοραει εργοστασιακες ζαντες;
Απο την εμπειρια σας εχουν διαφορα στις τιμες των ελαστικων σε σχεση με τα απλα, με τις μεταλλικες;Βασικα 1400 προτιμω και γω, απλα απο αυτα το 1600αρι της φωτο φαινεται καλυτερο
Θα κανονισω να τα παμε για ελεγχο αγορας σε καποιο εξουσιοδοτημενο.Εαν θελεις την γνωμη μου παντως καλυτερα να μην πας σε 1400 σε sedan...
Και γιατι στο λεω αυτο..Εγω εχω το hatchback του 2007 1400 με 52.382 χιλιομετρα (για να ειμαι ακριβεις)και βλεπω οτι το 14αρι το μοτερ ειναι λιγο βαρυ γιαυτο το σκαφος,ναι μεν το κουναει αρκετα καλα το αυτοκινητο αλλα σε μια προσπεραση αν ανοιξεις κλιματισμο αν ειναι πολυ φορτωμενο ζοριζεται,ασε που εχει και λιιιιγο τσιμπιμενες τιμες στην καταναλωση μεσα στην πολη τουλαχιστον..Για μενα το 1600 θα ειναι πολυ ποιο ανετο σε ολα .. -
Ο χρήστης Cinquis έγραψε:
Εαν θελεις την γνωμη μου παντως καλυτερα να μην πας σε 1400 σε sedan...
Και γιατι στο λεω αυτο..Εγω εχω το hatchback του 2007 1400 με 52.382 χιλιομετρα (για να ειμαι ακριβεις)και βλεπω οτι το 14αρι το μοτερ ειναι λιγο βαρυ γιαυτο το σκαφος,ναι μεν το κουναει αρκετα καλα το αυτοκινητο αλλα σε μια προσπεραση αν ανοιξεις κλιματισμο αν ειναι πολυ φορτωμενο ζοριζεται,ασε που εχει και λιιιιγο τσιμπιμενες τιμες στην καταναλωση μεσα στην πολη τουλαχιστον..Για μενα το 1600 θα ειναι πολυ ποιο ανετο σε ολα ..Το σκαφος ειναι βαρυ για το μοτερ
-
Όχι ρε φίλε! Η μηχανή είναι βαριά και βουλιάζει το σκάφος!
-
Η νέα 'αμερικάνικη' Κορόλα.
http://www.thetorquereport.com/2013/02/ ... la_ph.html
All-New 2014 Toyota Corolla Photos Leaked
-
2 ερωτήσεις,
ο 1.4 d4d έχει θέματα;
ο 1.33;; -
Ο 1.4 d-4d είχε παλιότερα κάτι θεματάκια με προβληματικές τουρμπίνες και κατανάλωση λαδιού σε ορισμένες παρτίδες. Στα τωρινά μοντέλα έχουν διορθωθεί. Ο 1.33 δε νομίζω να έχει κάτι(πέρα από το ότι δεν έχει το τράβηγμα του diesel ).
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ευχαριστώ, κάτι ακόμα για τον 1.33.
Αλλαγή ιμάντα βρήκα ότι θέλει κάθε 150.000χλμ. Δεν έχει κάποιο περιορισμό στα χρόνια; -
Ποιον ιμάντα; όλα τα τογιότα έχουν καδένα για χρονισμό, αρκετά χρόνια τώρα. Μήπως αναφέρει τίποτα για απλό έλεγχο στις 150 χιλ. χλμ;
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Ποιον ιμάντα; όλα τα τογιότα έχουν καδένα για χρονισμό, αρκετά χρόνια τώρα. Μήπως αναφέρει τίποτα για απλό έλεγχο στις 150 χιλ. χλμ;Μηπως βοηθητικο ιμαντα ac κλπ;
-
Σόρρυ λάθος έκανα ο βλάκας. Για ιμάντα χρονισμού έλεγα, αλλά τελικά έχει κάδενα
-
Εφτασε ο καιρος να αλλαξω δισκοπλακες και τακακια μπροστα σε Auris 1.6 του 2008. Επειδη στην αντιπροσωπια θελουν 285 Ευρω ψαχνομαι για κατι aftermarket. Αυτα που βρηκα μετα απο ψαξιμο ειναι:
-Δισκοι Brembo 110 Ευρω και οι δυο
-Δισκοι Ferodo 100 Ευρω και οι δυο
-Δισκοι Bosch 150 Ευρω και οι δυο
-Τακακια Bosch 45 Ευρω και για τις 2 δισκοπλακες
-Τακακια Pagid 54 Ευρω και για τις 2 δισκοπλακες
Οι δισκοι Bosch ξεφευγουν σε τιμη σε σχεση με τους αλλους δυο. Ολες οι εταιριες ειναι κορυφαιες στο ειδος τους.
Επειδη οι τιμες ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους (εκτος απο τους Bosch) η ερωτηση μου ειναι: Εχει δοκιμασει κανεις καποιον απο τους παραπανω συνδιασμους για να μου πει εντυπωσεις ? Για παραδειγμα Brembo με Bosch ή Ferodo με Pagid κτλ και να μου πει ποσο του κρατησαν, αν σφυριζαν κτλ κτλ...
-
Brembo, ευχαριστημένος.
Εχουν και εγγύηση την οποία χρησιμοποίησα, γιατί στράβωσαν λόγω του θέματος που είχε το πρώτο αβένσιςΕίναι πολύ καλό vfm
-
brembo δισκοπλακες, μια χαρα!
ferodo κατακια, καλά, αλλά τελειώνουν γρηγορα
-
Ευχαριστω για τις απαντησεις.
-
Ξέρει κανείς τι προβλήματα βγάζει, αν βγάζει, το mmt? Για γιαρις ρωτάω
Sent under heavy fire
-
το mmt σε αουρις (1ης γενιας) καποια στιγμη ειχε ενα θεμα με τις ταχυτητες, ακουγοντουσαν με την αλλαγη αρκετα περισσοτερο ενω κλωτσαγε περισσοτερο απ οτι συνηθως. Αλλαχτηκε εγκεφαλος μεσα στην εγγυηση.
Δεν εχει εμφανισει κατι αλλο -
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!
Σε λίγες μέρες ετοιμάζομαι για το 6ο ετήσιο σέρβις(μοντέλο 2007)(90000 χλμ) στο yaris.Μήπως θα σας ήταν εύκολο να μου πείτε τι περιλαμβάνει για να ξέρω;Επειδή βγαινω από την εγγύηση αυτές τις μέρες θα το πάω σε μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο(μου συνέστησαν κάποιον πολύ καλό που έχει γενικό),όσο καιρό ήμουν στην εγγύηση πήγαινα εκεί & πλήρωνα τ'άντερά μου .Σκεφτομαι τώρα να πάω αλλου,& είναι & πιο οικονομικός.Θα βάλω τα γνησια ανταλλακτικά,θα μου σφραγίσει κανονικά το βιβλιαράκι των σέρβις.Αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι ότι θέλω να ξέρω τι ακριβώς αλλάζεται για να είμαι & γω εντάξει.Σε άλλη μάρκα π.χ στην ford ξέρω ότι υπάρχει έντυπο για το τι περιλαμβάνει κάθε σέρβις.Εδω πως θα γίνει να βρούμε κάτι τέτοιο;Ή αν έχει κάποιος φίλος κάποια εμπειρία,η βοήθεια του θα μου ήταν πολύτιμη.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
Για κοίτα εδώ:
http://toyotaggelos.gr/dat/659F57F7/file.pdf -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Για κοίτα εδώ:
http://toyotaggelos.gr/dat/659F57F7/file.pdfΝα'σαι καλά!Σ'ευχαριστώ!
TOYOTA FORUM