-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Απλά διάβασαν το δελτίο τύπου πριν από καιρό.Do you really need further proof that they are cattle?
-
Και έτσι να'ναι, έχει βρει το κουμπί τους.Τόσα δε πουλάει η Άλφα σε όλο τον πλανήτη. Το νούμερο είναι τρελλό για ειδικό όχημα.
έδιτ
Έστω έρχονται δύο προτάσεις για ψήφιση στο προσεχές ΔΣ της εταιρείας, μια για ένα υβριδικό βανάκι και μια για ένα Ώρις GTI για την αγορά της Ευρώπης. Μαντέψτε ποια θα φάει πόρτα και δούλεμα. -
Εγώ το γνωρίζω αγαπητέ... γιατί νομίζεις ότι σιχαίνομαι την Ψυγεία-Πλυντήρια-Στεγνωτήρια Τογιότα; Αν και με το GT 86 πάνε κάτι να κάνουν οι σχιστομάτηδες!
-
Αυτό τους ξέφυγε και δεν πρόλαβαν να το κόψουν. Ας τα λουστούν τώρα.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Και έτσι να'ναι, έχει βρει το κουμπί τους.Τόσα δε πουλάει η Άλφα σε όλο τον πλανήτη. Το νούμερο είναι τρελλό για ειδικό όχημα.έδιτ
Έστω έρχονται δύο προτάσεις για ψήφιση στο προσεχές ΔΣ της εταιρείας, μια για ένα υβριδικό βανάκι και μια για ένα Ώρις GTI για την αγορά της Ευρώπης. Μαντέψτε ποια θα φάει πόρτα και δούλεμα.Εγώ θα έλεγα το 2ο, τουλάχιστον για JDM, απο την Gazoo.Ψάχνονται αρκετά τελευταία
για το πως θα τα μπολιάσουνε αυτά τα 2 (old school sport-new age ecofriendliness). -
Nτρίφτη σου βρήκα αντικαταστάτη για την ΕΥΑ ρε
-
Πγοπέλα έχει;
-
Διπλή
-
τί βαρκάρα είναι αυτή
αυτό που κρέμεται από πίσω παραγάδι είναι?
-
καπετανιοοοο!!
το παραγαδι δε κρεμεται ρε!
κανα τσαπαρι θα ειναι (συρτη) -
πλάκωσαν οι καπετανιοι του γλυκού νερού
-
Ντάξει δεν είναι όλοι σαν κι εσένα μεγαλοκαπετανέοι.
-
σα να έχουμε πάρει λίγο κλίση
-
Τσέκαρε το λίγο με την υπογραφή σου.
-
καλησπερα , καλημερα...
ερωτηση....
τι γνωμη εχετε για το yaris 1000cc;;;; το αυτοκινητο το θελω μονο για ενα ατομο, αντε το πολυ δυο, και για μετακινηση μεσα στην πολη...συν κανα ταξιδακι το καλοκαιρι...αξιζει;;;;
σημειωστε ειμαι νεος οδηγος και επομενως δεν θα εχω πολλες απαιτησεις απο το αυτοκινητο...επισης δεν μπορω να παρω πανω απο 1000cc στην περιπτωση που μου πειτε για το 1300cc... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Nτρίφτη σου βρήκα αντικαταστάτη για την ΕΥΑ ρε
Είναι πολύ της μοδός τα βαρκάκια τελευταία!
Η FT-86 είναι εξαιρετικά ποθητή:
http://www.youtube.com/watch?v=romf-G6C ... r_embeddedΑναφορικά με τη γενιά του Playstation και τις αηδίες της, μαζί με τα κακά που θα επιφέρει, ίσως καταφέρει να σουλουπώσει λίγο και το καρακιτσαριό των Ιαπωνών. JDM look να 'ούμε...
Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον προς το χειρότερο θα πάει η υπόθεση.
-
τσουλάει αυτό το πράμα;;
-
Γιατι οχι?Καθολου αρνητικη camber δεν εχει
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πγοπέλα έχει; -
Σχεδόν Toyota...
TOYOTA FORUM