-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ρε πάνω που θα ρωταγα για αυτο΄το πράγμα.
Είδα ένα σήμερα εδώ, τί στο καλό είναι?
μεταξύ IQ kai aygo??Άσε ρε τώρα. Urban cruiser και αδερφιλίκια . Ένα είναι το εργαλείο που θα αντικαταστήσει την ΕΥΑ.
-
έχει lean engine
-
Με προκαλείς. Θα σε αρρωστήσω τώρα .
-
τί μοτερούκλα ρε πστ μου
Μήπως πρέπει να φέρουμε ένα τέτοιο όταν πάμε Јаpan
-
Mπα. Δεν θα προλάβουμε. Τα έχουν σηκώσει όλα οι κοκκινόκωλοι εγγλέζοι και πήρανε οι τιμές όλων των παλιών καλών μοτέρ τον ανήφορο
-
Kαι οι Νεοζηλανδοί το ίδιο
-
Αν τα 381 αλόγατα του Tundra V8 σας φαίνονται λίγα, μην ανησυχείτε η Tουότα ας είναι καλά. Ήδη προσφέρει κιτ υπετροφοδότησης με εξελιγμένους κομπρέσσορες δύο στροβίλων, κατασκευής της ιδίας , που ανεβάζει την ισχύ στους 504 ίππους.
Κατά τα άλλα, στα χαμηλά κυβικά, επιμένει σε ατμόσφαιρα για να μας κάνει οικονομία. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ρε πάνω που θα ρωταγα για αυτο΄το πράγμα.
Είδα ένα σήμερα εδώ, τί στο καλό είναι?
μεταξύ IQ kai aygo??Ένα μικρό crossover που έχει μήκος λίγο κάτω απο τα 4μ,2κίνητο ή 4κίνητο με
βενζίνη 1.33 101hp ή diesel 1.4 90hp αντίστοιχα.Μου αρέσει εμφανισιακά,δείχνει funky.Είχα ακούσει όμως για ελαφρώς τσιμπημένη τιμή.
Άντε να δούμε.@Καλά ρε απίθανοι ,το Tundra TRD το σχολιάσαμε τις προάλλες (τι ροπές θεέ μου )
@BEAMS,δεν σε βλέπω για το νέο FT-86 να σχολιάζεις/προτείνεις.Για πες....
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
@Καλά ρε απίθανοι ,το Tundra TRD το σχολιάσαμε τις προάλλες (τι ροπές θεέ μου )
@BEAMS,δεν σε βλέπω για το νέο FT-86 να σχολιάζεις/προτείνεις.Για πες....
Φίλε georgetz το θυμάμαι που το είχαμε σχολιάσει. Απλώς, επειδή ο αμείλικτος δρίφτερ έχει πάρει τα σώβρακα από τους ολλανδούς ψάχνουμε το αυτοκίνητο που θα διαλύσει τον ενδοπανεπιστημιακό ανταγωνισμό που αντιμετωπίζει αυτό το άξιο τέκνο (ή μήπως τεκνό ) της πατρίδας μας
Στο άλλο που λες για την FT, έχω ποστάρει ένα δυο σχόλια στο θέμα με τα μελλοντικά μοντέλα. Δεν έχω χρόνο τελευταία γαμώτο και θα ήθελα να γράψω πιο πολλά. Έχεις το λόγο μου πάντως, πως μόλις βρω μια ευκαιρία θα σου στείλω εκτενές πμ διά το εν λόγω αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης cooler έγραψε:
Γεια χαρα σε ολους.
Εχω ενα toyota aygo του 2006. Η 3ετης εγγυηση εληξε το καλοκαιρι.
Το φθινοπωρο, δηλαδη με τα πρωτα κρυα, παρατηρησα στο δεξι φαναρι υγρασια. Αλλοτε ειναι πιο εντονη, αλλοτε λιγοτερο.
Δεν ξερω αν μιλαμε για σοβαρο προβλημα ή οχι. Βασικα το αυτοκινητο το χρησιμοποιει κυριως η γυναικα μου και δεν θελω καμια ωρα να ειναι πουθενα μονη της και να βρεθει με καμενο φαναρι.
Περασα απο αντιπροσωπεια, και η αντικατασταση θελει...200 ευρω!!!! Γιατι δεν καλυπτεται πλεον απο την 3ετη εγγυηση μετα την αγορα του αυτοκινητου. Πιθανως να υπηρχε το προβλημα πριν το καλοκαιρι και πριν τη ληξη της εγγυησης, αλλα τωρα που το διαπιστωσαμε, με τις βροχες, τωρα ειναι αργα...
Ειπαν οτι αν και σαν αντιπροσωπεια κανονικα θα συνιστουσαν αλλαγη, ωστοσο καλυτερα να το αφησουμε, κι οταν χαλασει τελειως το αλλαζουμε.
Δεν ξερω ομως αν κι αυτο ειναι λογικη σκεψη. Δηλαδη τι θα κερδισουμε? Οταν ερθει η ωρα παλι 200αρι δεν θα πρεπει να δωσουμε?Απο τι μπορει να χαλασε το φαναρι? Φταιμε καπου εμεις?
Τι πρεπει να γινει? Μπορει να το εχω για καιρο ετσι με την υγρασια?
Και τελικα δεν θα πρεπει να αλλαχτει?
Καποιοι μου ειπαν για μετχειρισμενο, δεν ξερω ομως ποσα γλυτωνεις, ποιος μπορει να την κανει αυτη τη δουλεια, αν αξιζει να το παρεις μεταχειρισμενο κλπΕσεις τι προτεινετε για αυτο το φαναρι με την υγρασια?
Μηπως εχει κανεις την καλοσυνη, αν γνωριζει, να μου απαντησει?
Αν οχι, μηπως καποιος moderator μπορει να μου πει που να ποσταρω, ωστε να ειναι πιθανο να έχω μια απαντηση? -
Η γνώση παρακαλώ να μοιράζεται απλόχερα και δημόσια, όχι πμ
(αλλιώς θα βγάλω τα πμ με τις προσφορές για τον blacktop στη φόρα )
@cooler: δυστυχώς δεν ξέρω τπτ για να σε βοηθήσω
Γνώμη μου είναι να το καθυστερήσεις αν είναι δυνατόν έως ότου μάθεις ότι οι καινούργιες παρτίδες το έχουν λύσει το πρόβλημα..
Ή εναλλακτικά, το βγάζεις κιαι βλέπεις τί παιζει και αν μπορείς να κάνεις κάποια πατέντα -
Cooler δεν θα ανησυχούσα για μια απλή υγρασία, πολλά αυτοκίνητα έχουν παρόμοιο θέμα. Από κάπου παίρνει υγρασία απλά. Μικρό το κακό.
-
Η υγρασια, αν συνεχιστει, με τις βροχες κλπ, δεν θα καψει τελικα το φαναρι?
-
Ο χρήστης cooler έγραψε:
Η υγρασια, αν συνεχιστει, με τις βροχες κλπ, δεν θα καψει τελικα το φαναρι?Mπροστινο ή πισω φαναρι;
-
θα ερθει το urban cruiser στην ελλαδα???????
γνωριζουμε κατι παραπανω???? -
Ο χρήστης cooler έγραψε:
Η υγρασια, αν συνεχιστει, με τις βροχες κλπ, δεν θα καψει τελικα το φαναρι?Καλησπέρα. Υπάρχουν υγρασίες που απλώς φαίνεται θολωμένο το πλαστικό και υπάρχουν υγρασίες που μέσα στο φανάρι έχει λιμνούλα με βατράχια
Συμφωνώντας λοιπόν με τον Αλέξανδρο (REALZEUS), θα σου πω πως καμιά ανησυχία δεν πρέπει να έχεις. Εάν τώρα το κακό χειροτερέψει και μειωθεί αισθητά η απόδοση του φαναριού ή τελικά πάψει να δουλεύει, τότε το αλλάζεις και απλώς έχεις την εγγύηση που έχει το καινούριο φανάρι ως νέο ανταλλακτικό.
Κανείς όμως δεν μπορεί να σου υποσχεθεί, πως 6 μήνες μετά την λήξη αυτής της εγγύησης το πλαστικό δεν θα ξαναβάλει νερά. Από τότε που τα κρύσταλλα γίναν πλαστικά, τα ίδια σχεδόν προβλήματα έχουν όλα τα φανάρια ανεξαρτήτως κατασκευαστή. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
θα ερθει το urban cruiser στην ελλαδα???????
γνωριζουμε κατι παραπανω????Mπορεί ναι, μπορεί όχι. Από το αρχικό πάντως ξερό όχι, φαντάζομαι θα συμφωνείς πως υπάρχει μια πρόοδος
-
beams μιας κ σε βλεπω οτι γνωριζεις αρκετα πραγματα για τογιοτα..ξερεις μηπως να μου πεις γιατι το 1.4 πετρελαιο iq κ το 1.4 πετρελαιο urban cruiser δεν φερουν αυτοματο κιβωτιο οπως φερει το αντιστοιχο 1.4 πετρελαιο γιαρις?ο ιδιος κινητηρας ακριβως ειναι..
εκτος κ αν μπορεις να το παραγγειλεις ως επιπλεον εξοπλισμο.. -
Αυτό φίλε CLAB που με ρωτάς, δεν το γνωρίζω. Θα ρωτήσω όμως τους κατάλληλους ανθρώπους τους οποίους θα δω σε 2 μέρες και θα σου δώσω μια απάντηση
-
Nα βρείς χρόνο να γράψεις για την FT
TOYOTA FORUM