-
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Δύο διαφορετικοί κόσμοι με διαφορετικές αντιλήψεις λοιπόν ..Aκριβώς! ..και σε ότι με αφορά, θεωρώ τον ευατό μου πολύ τυχερό που ανήκει στον...υπόλοιπο κόσμο.
Πάρα πολύ τυχερό!Το θέμα αυτό προέρχεται από διαχωρισμό άλλου (Αντίληψη δυνατοτήτων του αυτοκινήτου μας) [Kouk]
-
Δύο διαφορετικοί κόσμοι με διαφορετικές αντιλήψεις λοιπόν ..Aκριβώς! ..και σε ότι με αφορά, θεωρώ τον ευατό μου πολύ τυχερό που ανήκει στον...υπόλοιπο κόσμο.
Πάρα πολύ τυχερό!Το θέμα αυτό προέρχεται από διαχωρισμό άλλου (Αντίληψη δυνατοτήτων του αυτοκινήτου μας) [Kouk]
-
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Δύο διαφορετικοί κόσμοι με διαφορετικές αντιλήψεις λοιπόν ..
Aκριβώς! ..και σε ότι με αφορά, θεωρώ τον ευατό μου πολύ τυχερό που ανήκει στον...υπόλοιπο κόσμο.
Πάρα πολύ τυχερό!Ζείς και εσύ USA?
-
Aκριβώς! ..και σε ότι με αφορά, θεωρώ τον ευατό μου πολύ τυχερό που ανήκει στον...υπόλοιπο κόσμο.
Oχι βρε συ Ελλαδα ζει ο ανθρωπος. Απλως το τι σημαινει κοσμος ειναι διαφορετικο μεταξυ καποιου που ζει Ελλαδα και καποιου που ζει ΗΠΑ. Ο καθενας μιλαει οπως εχει μεγαλωσει και εχει συνηθησει.
Στην πραγματικοτητα ειναι σποντα/πεσιμο που αργησε αλλα ηρθε.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Oχι βρε συ Ελλαδα ζει ο ανθρωπος. Απλως το τι σημαινει κοσμος ειναι διαφορετικο μεταξυ καποιου που ζει Ελλαδα και καποιου που ζει ΗΠΑ. Ο καθενας μιλαει οπως εχει μεγαλωσει και εχει συνηθησει.
Στην πραγματικοτητα ειναι σποντα/πεσιμο που αργησε αλλα ηρθε.
Νικος
Δε θα το έλεγα 'σπόντα'.
Απλώς εκφράζω την ικανοποίησή μου που δεν είμαι μέρος ενός κόσμου, που πέρασε από το βαρβαρισμό στον εκφυλισμό, χωρίς το σύνηθες διάλειμμα του πολιτισμού.
Βέβαια μάλλον 'κομίζω γλαύκα....' και αυτό γιατί το 98% περίπου των κατοικούντων στον ίδιο τόπο με μένα, εκφράζουν την ίδια άποψη. -
Μη βγαίνετε off-topic παρακαλώ!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
.......
Δε θα το έλεγα 'σπόντα'.
Απλώς εκφράζω την ικανοποίησή μου που δεν είμαι μέρος ενός κόσμου, που πέρασε από το βαρβαρισμό στον εκφυλισμό, χωρίς το σύνηθες διάλειμμα του πολιτισμού.
Βέβαια μάλλον 'κομίζω γλαύκα....' και αυτό γιατί το 98% περίπου των κατοικούντων στον ίδιο τόπο με μένα, εκφράζουν την ίδια άποψη.Είναι φυσικά απολύτος σεβαστή η άποψη σου, όχι όμως και δεκτή απο εμένα τουλάχιστον
Όσον αφορά το θέμα μας που συζητάμε τί γνώμη έχεις;Φιλικά,
Δημήτρης -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...
Γιατί χρειάζονται στην Αμερική αυτά τα τερατώδη σε διαστάσεις, κινητήρες, δύναμη και 'δίψα' αυτοκίνητα, για να ταξιδεύουν με 95 km/h ;Δεν ταξιδεύουν τα αυτοκίνητα με 95kmh μόνο
Η λάθος αντίληψη που έχουν αρκετοί στην Ελλάδα είναι οτι ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού είναι για να τρέξει περισσότερο. Αρκετοί μου έχουν ρωτήσει: Τι να τα κάνεις τόσα κυβικά όταν δεν τρέχεις.. Και εγώ με 1.6λτ πηγαίνω με 200! Προσωπικά εγώ με 5lt δεν πάω με 200 ποτέ!Απο εκεί και πέρα ένα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο παρέχει καλύτερες επιταχύνσεις και πολύ πιο άνετη διαδρομή. Και οι επιταχύνσεις χρειάζονται εδώ και ακόμα περισσότερο η άνεση αφού διανύουμε καθημερινά πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις απο κάποιον στην Ελλάδα.
Είναι πολλές οι περιπτώσεις που ένας κινητήρας μεγάλος θα φανέι χρήσιμος σε σχέση με έναν μικρό , ενώ το αντίθετο δεν σημβαίνει.
Γενικά για εμένα είναι κανόνας οτι άν κάποιος μπορεί να έχει μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο είναι καλό να το έχει.
Όσο για την κατανάλωση (επειδή αναφέρθηκες στη δίψα ) ίσως να πληρώνω λιγότερο σε βενζίνη (αναφέρομαι σε κόστος) απο έναν Ευρωπαίο και άς οδηγώ αυτοκίνητο με διπλάσιο τουλάχιστον κιβυσμό. Μην ξεχνάμε τους παράλογους φόρους στην Ευρώπη στο θέμα των καυσίμων
Με εκτίμηση,
Δημήτρης -
....Είναι πολλές οι περιπτώσεις που ένας κινητήρας μεγάλος θα φανέι χρήσιμος σε σχέση με έναν μικρό , ενώ το αντίθετο δεν σημβαίνει.Γενικά για εμένα είναι κανόνας οτι άν κάποιος μπορεί να έχει μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο είναι καλό να το έχει. ....
Αγαπητέ Δημήτρη,
Κινητήρες 2 - 3 lt δεν είναι μικροί, αποδίδουν δε αρκετά. Για επιδόσεις και άνεση ας μη μιλήσουμε πολύ, χρειάζεται τεράστια δύναμη για να στρίψεις,
να επιταχύνεις η να επιβραδύνεις αυτοκίνητα με διπλάσιο βάρος. Τα έξοδα επίσης είναι για την άκρη, εδώ συζητάμε εάν καταλαβαίνουμε τις δυνατότητες των αυτοκινήτων μας. Για μένα, η Ευρώπη υπερβάλλει, η Αμερική το ίδιο. Με άλλο τρόπο, αλλά υπερβάλλουμε. Στην Ελλάδα βάζουμε αεροτομές και ζαντολάστιχα στο 1,1, στην Αμερική αγοράζει η κυράτσω SUV 5 lt για να πάει για ψώνια. Μία φορά μόνο έβαλα μια διακριτική αεροτομή σε Uno Turbo και το μετάνιωσα την ίδια μέρα, αφού, λόγω στροβιλισμών, με την παραμικρή ψιχάλα το πίσω τζάμι γέμιζε λάσπη από το δρόμο.
Έχω συμβιώσει επί χρόνια με Αμερικάνικο 3,8 lt, αυτή τη στιγμή οδηγώ 2,5 lt diesel & 2 lt βενζίνη, αλλά το 1,2 Πάντα δεν το αλλάζω στην πόλη και γύρω - γύρω με τίποτα! -
Όσο για την κατανάλωση (επειδή αναφέρθηκες στη δίψα ) ίσως να πληρώνω λιγότερο σε βενζίνη (αναφέρομαι σε κόστος) απο έναν Ευρωπαίο και άς οδηγώ αυτοκίνητο με διπλάσιο τουλάχιστον κιβυσμό. Μην ξεχνάμε τους παράλογους φόρους στην Ευρώπη στο θέμα των καυσίμων
Με εκτίμηση,
ΔημήτρηςΧμ χμ χμ. Μάλιστα πότε είπαμε τελέιώνουν τα αποθέματα μάυρου χρυσού στον πλανήτη? Νομίζω σε 20-25 χρόνια.
Τότε θέλω να δω τις τιμές σε Αμερική και Ευρώπη για τα όποια νέα κάυσιμα (νομίζω Υδρογόνο θα είναι) όπου δεν θα επηρεάζονται απο το αν ο Κος Μπόυς (ο όποιος Μπούς) θα χτυπήσει ή όχι το Ιρακ.Είδατε τι παθαίνει κανείς όταν δεν θέλει να κατακτήσει τον πλανήτη ;
Πληρώνει πιο ακριβά τα κάυσιμα !!!Αλήθεια εκεί στις ΗΠΑ έχουν καταλάβει γιατί πληρώνουν λιγότερο τα κάυσιμα απο εμας. Ας μας το εξηγήσει κάποιος.
dimitrios2004 δεν απευθύνομαι σε εσένα απλά αφορμή ήταν ότι πράγματι εσύ πληρώνεις λιγότερο την βενζίνη και ας οδηγείς αυτοκίνητο με 2πλάσιο εώς και 5πλάσιο κυβισμό απο τον μέσο Ευρωπαίο.
-
.......
Δε θα το έλεγα 'σπόντα'.
Βέβαια μάλλον 'κομίζω γλαύκα....' και αυτό γιατί το 98% περίπου των κατοικούντων στον ίδιο τόπο με μένα, εκφράζουν την ίδια άποψη.Είναι φυσικά απολύτος σεβαστή η άποψη σου, όχι όμως και δεκτή απο εμένα τουλάχιστον
Δεν τίθεται θέμα αν είναι οι απόψεις του καθένα μας σαβαστές ή όχι.Ούτε σου είπα εγώ να είναι ντε και καλά δεκτή από σένα η αποψή μου.
Σημασία έχει τι δείχνει η πορεία του καθενός(απο τους διαφορετικούς κόσμους, που έγραψες) στην πορεία του χρόνου.
Aπό εκεί 'κρίνετε' ο καθένας.Όσον αφορά το θέμα μας που συζητάμε τί γνώμη έχεις;
Μα ...στο θέμα είμαι, δεν βγήκα ποτέ. Νομίζω ότι αυτό εδώ > Δύο διαφορετικοί κόσμοι με διαφορετικές αντιλήψεις λοιπόν ..
εσύ το έγραψες. Εγώ το εξέλαβα όπως με «βόλευε» και έγραψα την άποψή μου. Απλό είναι.
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Με εκτίμηση,
ΔημήτρηςΧμ χμ χμ. Μάλιστα πότε είπαμε τελέιώνουν τα αποθέματα μάυρου χρυσού στον πλανήτη? Νομίζω σε 20-25 χρόνια.
Τότε θέλω να δω τις τιμές σε Αμερική και Ευρώπη για τα όποια νέα κάυσιμα (νομίζω Υδρογόνο θα είναι) όπου δεν θα επηρεάζονται απο το αν ο Κος Μπόυς (ο όποιος Μπούς) θα χτυπήσει ή όχι το Ιρακ.Είδατε τι παθαίνει κανείς όταν δεν θέλει να κατακτήσει τον πλανήτη ;
Πληρώνει πιο ακριβά τα κάυσιμα !!!Αλήθεια εκεί στις ΗΠΑ έχουν καταλάβει γιατί πληρώνουν λιγότερο τα κάυσιμα απο εμας. Ας μας το εξηγήσει κάποιος.
dimitrios2004 δεν απευθύνομαι σε εσένα απλά αφορμή ήταν ότι πράγματι εσύ πληρώνεις λιγότερο την βενζίνη και ας οδηγείς αυτοκίνητο με 2πλάσιο εώς και 5πλάσιο κυβισμό απο τον μέσο Ευρωπαίο.
Aγαπητέ μου Scientist,
Η μεγάλη διαφορά στις τιμές καυσίμων οφείλονται στους φόροι που επιβάλει το κράτος. Μήν το επεκτίνουμε λοιπόν σε επεκτατικές στρατηγικές της χώρας γιατί ούτε αρμόζει στο forum ούτε είμαι διατεθιμένος σε παρακαλώ να κάνω τέτοια συζήτηση.
Σε 20-25 χρόνια θα υπάρχουν εναλλακτικές πηγές ενέργειας και στα αυτοκίνητα. Δεν νομίζω να μας απασχολεί τότε το πρόβλημα αυτό.
Ερευνητικά η Ευρώπη αυτή τη στιγμή δεν χρηματοδοτεί αρκετά projects για εναλλακτικές πηγές ενέργειας όσα χρηματοδοτούνται εδώ USA.
Αναφέρομαι καθαρά στον τομέα του research. Aυτό δείχνει μία διαφορετική νοοτροπία λοιπόν στο αν μεμονομένες εταιρείες που κάνουν χρηματοδοτήσεις ενδιαφέρονται για άλλες πηγές ή όχι. Απο το nick σου υποθέτω οτι ασχολείσαι με κάποια επιστημη, επομένως θα το γνωρίζεις ήδη αυτό.Αγαπητέ Δημήτρη,
Κινητήρες 2 - 3 lt δεν είναι μικροί, αποδίδουν δε αρκετά. Για επιδόσεις και άνεση ας μη μιλήσουμε πολύ, χρειάζεται τεράστια δύναμη για να στρίψεις,
να επιταχύνεις η να επιβραδύνεις αυτοκίνητα με διπλάσιο βάρος.Aγαπητέ μου Ililias,
η άνεση ενός μεγάλου αυτοκινήτου δεν συγκρίνεται με την άνεση ενός μικροότερου. Ακόμα και άν είναι βαρύτερο, πάντα θα σου παρέχει ασύγκριτα μεγαλήτερη άνεση.
Συμφωνώ οτι ένας κινητήρας 2-3lt αποδίδει αρκετά , αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να αποτελεί το threshold. Αυτή τη στιγμή έχω στην κατοχή μου αυτοκίνητα απο 3λτ μέχρι 6λτ και η διαφορά στην αίσθηση είναι αρκετά μεγάλη.
Όσο για το θέμα της υπερβολής συμφωνώ απόλυτα μαζί σου οτι γίνονται τρομερές υπερβολές και εδώ και στην Ευρώπη. Με τα παραπάνω επηχειρήματα δεν προσπαθώ να υποβαθμίσω την καθημερινή υπερβολή που συναντάμε και εδώ, αλλά να ενισχύσω την άποψη οτι και τα 5lt κάποιες φορές είναι χρήσιμα και ευχάριστα και ας μην οδηγούμε με 200Δύο διαφορετικοί κόσμοι με διαφορετικές αντιλήψεις λοιπόν ..
Πάρα πολύ τυχερό!.......
........Όσον αφορά το θέμα μας που συζητάμε τί γνώμη έχεις;
Μα ...στο θέμα είμαι, δεν βγήκα ποτέ. Νομίζω ότι αυτό εδώ > Δύο διαφορετικοί κόσμοι με διαφορετικές αντιλήψεις λοιπόν ..
εσύ το έγραψες. Εγώ το εξέλαβα όπως με «βόλευε» και έγραψα την άποψή μου. Απλό είναι.
Aκριβώς για αυτό ρώτησα την άποψη σου. Εξέλαβες το θέμα όπως σε βόλευε χρησιμοποώντας μία δική μου πρόταση. Όμως επειδή δεν ξέρω πως σε βολεύει και τι έχεις στο μυαλό σου, ρώτησα αν θέλεις να το αναλύσεις.
Oύτε καν το που ζείς δεν γνωρίζω (άν είσαι Ελλάδα η USA ) επομενος πώς περιμένεις να ξέρω τι εννοούσες; Άν το κρίνεις ώς κόπο να πεις την άποψη σου κανένα πρόβλημα.Φιλικά και με εκτιμηση,
Δημήτρης -
Αρχισαμε παλι τις αιχμες μεταξυ εμας και των 'Αμερικανων'.
Γιατι ξαφνικα πρεπει να αποδειξουμε γιατι μπορουμε και γιατι εχουμε την δυνατοτητα να κυκλοφορουμε με 5αλιτρα αυτοκινητα και SUV;
Γιατι πρεπει να αποδειξουμε και να δικαιολογησουμε την πραγματικοτητα στις ΗΠΑ;Εσεις το θεωρειτε λαθος εσεις πρεπει να μας αποδειξετε γιατι το θεωρειτε λαθος. Εσεις ξερετε γιατι πληρωνετε ενα ευρω το λιτρο; Γατι πρεπει να σας εξηγησουμε και να δικαιολογηθουμε γιατι δεν πληρωνουμε τεκμηρια, γιατι δεν φορολογουμαστε με βαση τα κυβικα τους αυτοκινητου η γιατι πληρωνουμε τα μισα λεφτα το λιτρο της βενζινας.
Αμαν πια αντι να επαναστατησετε και να μην ψηφισετε αυτους που τα νομοθετουν ολα αυτα στην Ελλαδα ψαχνοσαστε τι κανουν οι ΗΠΑ. Το προβλημα δεν ειναι τι εχουν οι ΗΠΑ το προβλημα ειναι τι εχουν οι Ελληνες. Οταν καπου η κατασταση ειναι καλυτερη δεν ειναι προβλημα ειναι προτερημα.
Επισης εχω βαρεθει το σε στυλ οδοστρωτηρα οτι ολοι οι Αμερικανοι κανουν αυτο ολοι κανουν το αλλο. Υπαρχουν πολλοι που εχουν διαφορετικη γνωμη και πολλοι που συμφωνουν. Ετσι γινεται σε μια δημοκρατικη κοινωνια. Οι πολιτικες αποφασεις δεν σημαινουν οτι 300 εκατομυρια Αμερικανοι πολιτες συμφωνουν.
Αν εχετε προβλημα με την Αμερικανικη πολιτικη ανοιξτε ενα θεμα.
Ασχετο στην θαλασσα των ασχετων θεματων του φορουμ.
Αμα ομως το ανοιξετε για να μας πειτε τι ειναι το σωστο που εσεις το ξερετε ηδη, να μας λειπει.Και μια και μιλαμε για διαστασεις ελαστικων. Τα περισσοτερ αυτοκινητα εχουν μια διασταση απο τον κατασκευαστη που παντα ειναι ενας μεσος ορος. Για οικονομια βενζινης, για να γλυτωσουν οι εταιριες χρηματα κτλ.
Αν θελουμε πιο ομορφες ζαντες τοτε βαζουμε αλλες ζαντες. Αν θελουμε πιο σπορ συμπεριφορα βαζουμε χαμηλοτερο προφιλ. Οταν το κανουμε αυτο αμεσως θυσιαζουμε κατι και να κερδισουμε κατι αλλο.
Προσωπικα πιστευω το 90% των οδηγων δεν εχουν ιδεα πια ειναι τα ορια του αυτοκινητου τους και τα ορια αυτα ειναι παρασαγκες πιο ψηλα απο τις ικανοτητες τους. Αλλα ακομα βαζουν ροδαρες και ζανταρες και αναρτησεις και τουρμπα κτλ (και δεν αποτελω εξαιρεση σε πολλα απο αυτα).Νικος
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Με εκτίμηση,
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Αρχισαμε παλι τις αιχμες μεταξυ εμας και των 'Αμερικανων'.Χωρίς καμία απολύτως διάθεση ειρωνείας, θα σου πω κάτι που πιστεύω: Είμαστε όλοι Αμερικάνοι. Το θέμα μας είναι, συγνώμη για την επανάληψη, αν καταλαβαίνουμε τις δυνατότητες των αυτοκινήτων που οδηγούμε. Τι λες, τις καταλαβαίνουμε;
...η άνεση ενός μεγάλου αυτοκινήτου δεν συγκρίνεται με την άνεση ενός μικροότερου. Ακόμα και άν είναι βαρύτερο, πάντα θα σου παρέχει ασύγκριτα μεγαλήτερη άνεση.
Κάνε την ακόλουθη σύγκριση: Ταξίδι με 100 χλμ/ω με bmw 520 και με οποιαδήποτε limo. Αν δεις διαφορά στην άνεση, να με χ........
ΥΓ Μόνο μη μου μιλήσεις για τη δυνατότητα να ταξιδεύεις ξάπλα, η μέσα σε μπανιέρα η.... Μιλάμε για άλλου τύπου άνεση, οκ; -
Αρχισαμε παλι τις αιχμες μεταξυ εμας και των 'Αμερικανων'.
Χωρίς καμία απολύτως διάθεση ειρωνείας, θα σου πω κάτι που πιστεύω: Είμαστε όλοι Αμερικάνοι. Το θέμα μας είναι, συγνώμη για την επανάληψη, αν καταλαβαίνουμε τις δυνατότητες των αυτοκινήτων που οδηγούμε. Τι λες, τις καταλαβαίνουμε;
...η άνεση ενός μεγάλου αυτοκινήτου δεν συγκρίνεται με την άνεση ενός μικροότερου. Ακόμα και άν είναι βαρύτερο, πάντα θα σου παρέχει ασύγκριτα μεγαλήτερη άνεση.
Κάνε την ακόλουθη σύγκριση: Ταξίδι με 100 χλμ/ω με bmw 520 και με οποιαδήποτε limo. Αν δεις διαφορά στην άνεση, να με χ........
ΥΓ Μόνο μη μου μιλήσεις για τη δυνατότητα να ταξιδεύεις ξάπλα, η μέσα σε μπανιέρα η.... Μιλάμε για άλλου τύπου άνεση, οκ;Ti limo? Και σε Maybach και σε Rolls Royce που έχω ταξιδέψει ήταν πιο άνετα απο S600 Μercedes.
Limo με limo διαφέρει
Όπως επίσης η 535 που έχω οδηγήσει έχει πολή μεγάλη διαφορά σε αίσθηση ως οδηγός και ώς επιβάτης απο μία της σειράς 7 ή μία S.Φυσικά είνια και υποκειμενικό τι ζητάει κάποιος ώς άνεση. Προφανώς μία Maybach είναι υπερβολή !! Άλλα άν κάποιος μπορει να αποκτήσει την 745 το ίδιο άνετα με την 520 , η διαφορά θα είναι πολύ μεγάλη.
Έγραψες¨
Εγώ που είδα τι γίνεται τώρα;
Με σεβασμό,
Δημήτρης -
Φυσικά είνια και υποκειμενικό τι ζητάει κάποιος ώς άνεση. Προφανώς μία Maybach είναι υπερβολή !! Άλλα άν κάποιος μπορει να αποκτήσει την 745 το ίδιο άνετα με την 520 , η διαφορά θα είναι πολύ μεγάλη.Έγραψες¨
Με σεβασμό,
ΔημήτρηςDefine 'άνεση', γιατί δε με βλέπω καλά...
745 και 520, σοβαρά τώρα, δεν έχουν για μένα ουσιαστική διαφορά στην άνεση σε ταξίδι με 100 χλμ/ω. Εκτός και μιλάμε για το (λίγο) μεγαλύτερο διαθέσιμο χώρο. Οπότε, δοκίμασε τράκτορα.
Επίσης με σεβασμό κι εκτίμηση (κι ας μην το αναφέρω πάντα),
Ηλίας -
Φυσικά είνια και υποκειμενικό τι ζητάει κάποιος ώς άνεση. Προφανώς μία Maybach είναι υπερβολή !! Άλλα άν κάποιος μπορει να αποκτήσει την 745 το ίδιο άνετα με την 520 , η διαφορά θα είναι πολύ μεγάλη.
Έγραψες¨
Με σεβασμό,
ΔημήτρηςDefine 'άνεση', γιατί δε με βλέπω καλά...
745 και 520, σοβαρά τώρα, δεν έχουν για μένα ουσιαστική διαφορά στην άνεση σε ταξίδι με 100 χλμ/ω. Εκτός και μιλάμε για το (λίγο) μεγαλύτερο διαθέσιμο χώρο. Οπότε, δοκίμασε τράκτορα.
Επίσης με σεβασμό κι εκτίμηση (κι ας μην το αναφέρω πάντα),
ΗλίαςAγαπητέ Ηλία ,
γέλασα πολύ με το post σου Μήν φοβάσαι απο εμένα δεν κινδυνεύεις
Λοίπον άνεση.. Είναι σίγουρα κάτι πολυ γενικό , ένα feeling που παίρνεις. Σίγουρα χώροι, αθόρυβο αυτοκίνητο, τα καθίσματα να είναι αναπαυτικά, η ποιότητα στα πάντα μέσα στο αυτοκίνητο, πόσο όμορφα ακούγεται η classical music που μου αρέσει να βάζω οταν ταξιδεύω, οι ευκολίες που παρέχει στον οδηγό το αυτοκίνητο, πόσο εύκολα επιταχύνει άν χρειαστεί κάνοντας το ομαλά ώστε να μήν ταλαιπωρεί τους επιβάτες,.
Φυσικά δεν είναι μόνο τα 100khm αλλα και τα 130-140 που θα πας. Επίσης πόσο άνετα είναι πίσω για τα παιδιά για παράδειγμα το αυτοκίνητο.. .. είναι πάρα πολλά..
Το γενικό αίσθημα είναι όμως που μένει στο τέλος για την άνεση. Δεν μπορώ να το συγκεκριμενοποιήσω δυστηχώς περισσότερο
Πάντως η 520 που αναφέρεσαι προσωπικά πιστεύω οτι θα είναι υπερβολικά αργό αυτοκίνητο, άρα σίγουρα όχι άνετο. Η 535 που έχω εμπειρία ήταν απλά οκ σε επιτάχυνση.Με εκτίμηση,
Δημήτρης -
εντάξει τωρα? ησύχασες?
-
Δεν είναι καθόλου προσβλητικό λεβέντη μου.
Λάθος κάνεις. Μια πραγματικότητα περιγράφει.Μια πραγματικότητα που -δυστυχώς για σένα-υφίσταται.Τώρα εάν εθελοτυφλείς, δικαίωμά σου είναι και αν η δημοκρατικότά σου εξαντλείται σε ανούσια ..ραβασάκια του τύπου 'φιλικά', 'με εκτίμηση' πάλι δικαιωμα σου είναι.
Αλλά μην λες ότι πρόσβαλλα!!!Κάνεις μέγιστο λάθος.
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών (αντε πάλι!!!)