Αρχισαμε παλι τις αιχμες μεταξυ εμας και των 'Αμερικανων'.
Γιατι ξαφνικα πρεπει να αποδειξουμε γιατι μπορουμε και γιατι εχουμε την δυνατοτητα να κυκλοφορουμε με 5αλιτρα αυτοκινητα και SUV;
Γιατι πρεπει να αποδειξουμε και να δικαιολογησουμε την πραγματικοτητα στις ΗΠΑ;
Εσεις το θεωρειτε λαθος εσεις πρεπει να μας αποδειξετε γιατι το θεωρειτε λαθος. Εσεις ξερετε γιατι πληρωνετε ενα ευρω το λιτρο; Γατι πρεπει να σας εξηγησουμε και να δικαιολογηθουμε γιατι δεν πληρωνουμε τεκμηρια, γιατι δεν φορολογουμαστε με βαση τα κυβικα τους αυτοκινητου η γιατι πληρωνουμε τα μισα λεφτα το λιτρο της βενζινας.
Αμαν πια αντι να επαναστατησετε και να μην ψηφισετε αυτους που τα νομοθετουν ολα αυτα στην Ελλαδα ψαχνοσαστε τι κανουν οι ΗΠΑ. Το προβλημα δεν ειναι τι εχουν οι ΗΠΑ το προβλημα ειναι τι εχουν οι Ελληνες. Οταν καπου η κατασταση ειναι καλυτερη δεν ειναι προβλημα ειναι προτερημα.
Επισης εχω βαρεθει το σε στυλ οδοστρωτηρα οτι ολοι οι Αμερικανοι κανουν αυτο ολοι κανουν το αλλο. Υπαρχουν πολλοι που εχουν διαφορετικη γνωμη και πολλοι που συμφωνουν. Ετσι γινεται σε μια δημοκρατικη κοινωνια. Οι πολιτικες αποφασεις δεν σημαινουν οτι 300 εκατομυρια Αμερικανοι πολιτες συμφωνουν.
Αν εχετε προβλημα με την Αμερικανικη πολιτικη ανοιξτε ενα θεμα.
Ασχετο στην θαλασσα των ασχετων θεματων του φορουμ.
Αμα ομως το ανοιξετε για να μας πειτε τι ειναι το σωστο που εσεις το ξερετε ηδη, να μας λειπει.
Και μια και μιλαμε για διαστασεις ελαστικων. Τα περισσοτερ αυτοκινητα εχουν μια διασταση απο τον κατασκευαστη που παντα ειναι ενας μεσος ορος. Για οικονομια βενζινης, για να γλυτωσουν οι εταιριες χρηματα κτλ.
Αν θελουμε πιο ομορφες ζαντες τοτε βαζουμε αλλες ζαντες. Αν θελουμε πιο σπορ συμπεριφορα βαζουμε χαμηλοτερο προφιλ. Οταν το κανουμε αυτο αμεσως θυσιαζουμε κατι και να κερδισουμε κατι αλλο.
Προσωπικα πιστευω το 90% των οδηγων δεν εχουν ιδεα πια ειναι τα ορια του αυτοκινητου τους και τα ορια αυτα ειναι παρασαγκες πιο ψηλα απο τις ικανοτητες τους. Αλλα ακομα βαζουν ροδαρες και ζανταρες και αναρτησεις και τουρμπα κτλ (και δεν αποτελω εξαιρεση σε πολλα απο αυτα).
Νικος
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Όσο για την κατανάλωση (επειδή αναφέρθηκες στη δίψα ) ίσως να πληρώνω λιγότερο σε βενζίνη (αναφέρομαι σε κόστος) απο έναν Ευρωπαίο και άς οδηγώ αυτοκίνητο με διπλάσιο τουλάχιστον κιβυσμό. Μην ξεχνάμε τους παράλογους φόρους στην Ευρώπη στο θέμα των καυσίμων
Με εκτίμηση,
ΔημήτρηςΧμ χμ χμ. Μάλιστα πότε είπαμε τελέιώνουν τα αποθέματα μάυρου χρυσού στον πλανήτη? Νομίζω σε 20-25 χρόνια.
Τότε θέλω να δω τις τιμές σε Αμερική και Ευρώπη για τα όποια νέα κάυσιμα (νομίζω Υδρογόνο θα είναι) όπου δεν θα επηρεάζονται απο το αν ο Κος Μπόυς (ο όποιος Μπούς) θα χτυπήσει ή όχι το Ιρακ.Είδατε τι παθαίνει κανείς όταν δεν θέλει να κατακτήσει τον πλανήτη ;
Πληρώνει πιο ακριβά τα κάυσιμα !!!Αλήθεια εκεί στις ΗΠΑ έχουν καταλάβει γιατί πληρώνουν λιγότερο τα κάυσιμα απο εμας. Ας μας το εξηγήσει κάποιος.
dimitrios2004 δεν απευθύνομαι σε εσένα απλά αφορμή ήταν ότι πράγματι εσύ πληρώνεις λιγότερο την βενζίνη και ας οδηγείς αυτοκίνητο με 2πλάσιο εώς και 5πλάσιο κυβισμό απο τον μέσο Ευρωπαίο.