-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΌΧΙ! ΚΑΤΣΕ ΕΔΩ!Ε αφου μου το λες με καλο τροπο...δεν μπορω παρα να...
...
...
...ΦΥΓΩ!
-
Εντάξει, είσαι ό,τι δηλώσεις τότε. Πρόπερσι έλεγες ότι ήξερες τα πάντα από οικονομικά, λογιστικά και τέτοια, φέτος είσαι πολιτικός/διπλωματικός αναλυτής, του χρόνου θα γίνεις στρατηγός. Ξέρεις κι εμένα....
-
ενα τσιγαρο που 8ελω να το πιω για να ραπαρω
το λενε και γαρο
οπως φουγαρο
το λενε και φουντα
το λενε και μαυρο
μα οπως κι αν το λενε οταν πινω δε νταγκλαρωρε γαβριηλ ακους καθολου ραπ; west coast ή east coast ρε φιλε; ακους καθολου dirty south? 8ball και τετοια..
τι γνωμη εχεις για την κοντρα του biggie me ton tupac?
ασε τωρα τις πολιτικες μαλακιες να πουμε
χωσε κανα φρηστάιλ ρε μπροοοο -
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Σκέψου να γεννιόσουν στις ΗΠΑ...σε 13 χρόνια έγινες πιο σκληροπυρηνικός και από τους σκληροπυρηνικούς.
Αυτο που ονομαζεις εσυ 'σκληροπυρηνικός' το ονομαζω εγω 'ρεαλιστης'. 'Η, not living in the land of Oz. Like most of you.
Στο χωριό μου τους λένε .......... .
Πιάσαμε νέο σλόγκαν τώρα. Ρεαλιστής.
-
Τα συμφεροντα των ΗΠΑ σε μεγαλο βαθμο συμπιπτουν με τα συμφεροντα των ΗΠΑ.
Μπερδευτικα Μαλλον κατι αλλο ηθελες να γραψεις.
Δεν ηθελε να γραψει κατι αλλο καθολου. Το παραπανω δεν προκειτε ΠΟΤΕ να το καταλαβεται.
Μαλλον ειμαι ο χαζος του φορουμ
Εσεις το καταλαβαινετε το 'Τα συμφεροντα των ΗΠΑ σε μεγαλο βαθμο συμπιπτουν με τα συμφεροντα των ΗΠΑ. ' ως λογικο;Δεν θα επρεπε να ειναι τα ιδια και οχι σε ενα μεγαλο βαθμο;Εγω οταν το πρωτοδιαβασα, εγραφε 'τα συμφεροντα των ΗΠΑ σε μεγαλο βαθμο συμπιπτουν με τα συμφεροντα του Ιρακ'. Για αυτο εγραψα.
Δεν έγραφε έτσι, εσύ διάβασες έτσι.
Αλλά επειδή έχεις τα κοληματάκια σου απάντησες (έστω κι αν δε κατάλαβες ότι αυτό είναι λάθος φράση) μόνο και μόνο για να απαντήσεις. -
Το ποτε εγιναν οι ΗΠΑ υπερδυναμη το καταλαβαινει και η γατα μου. Ειναι μπροστα μου αυτη την στιγμη και την ρωτησα και σωστα μου απαντησε
.Να την πας σε τηλεπαιχνίδι τότε.
Ή να τη βάλεις σε μια γυάλα και να τη δείχνεις στο κόσμο. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Γιατι εχω την εντυπωση οτι ο gavriil1 απανταει ως αλλος red_army7 ?Φιλε σε αυτο το φορουμ εγω μονο εκνευριζω τους παντες. Δεν θα μου φας και την δουλεια τωρα. Να ξερεις μονο οτι σε επικειμενη κοντρα μας ,θα φας χωμα διοτι ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και πλεονεκτω απεναντι σου
Εγώ Γαβρίλη στο είπα. Την έκανες.
Red είναι βάζελος μέχρι κόκκαλο μου το έχει πει σε π.μ. .
-
tazio flame baiting στο χαλαρό ε;;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εγώ Γαβρίλη στο είπα. Την έκανες.
Red είναι βάζελος μέχρι κόκκαλο μου το έχει πει σε π.μ. .
ε ρε γελια που κανουμε
ειμαστε γαβροι απο τον πειραιααααααααααααα
λαλαλαααααααλαλαλαλαλαλαααααααα -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
tazio flame baiting στο χαλαρό ε;;Εγώ παιδί μου δε τα ξέρω αυτά. Απλά απαντώ στο ίδιο επίπεδο με τον συνομιλητή μου.
-
Παιδια πρεπει να παραδεχτειτε οτι ειναι χειμαρρος. Μιλαμε μπορει να καθεται να γραφει ωρες ατελειωτες για να αποδειξει οτι εχει δικιο. Ουτε εγω δεν θα αντεχα τοσο.(εκτος και αν μου πει καποιος κατι κακο για τον Σοφοκλα )
gavriil1
To οτι μερικοι Αμερικανοι πηγαν στο φεγγαρι δεν μου λεει τιποτα. Τι σχεση εχουν οι ελαχιστοι επιστημονες με την μαζα του Αμερικανικου λαου.
Σας παιρνουν τα λεφτακια και πανε διακοπες στο φεγγαριΕλεος. Πνιγηκατε στην Νεα Ορλεανη και ο Μπους σας εγραψε στα παλια του τα παπουτσια(εμ βεβαια οι φτωχοι να πανε να πνιγουν)
Δεν ειπα οτι ειστε βοδια επειδη μου το ειπαν οι θειοι μου. Ειπα οτι πηγα και εγω ο ιδιος και συμπερανα το ιδιο πραγμα. ΟΙ ΗΠΑμερικανοι ειναι υποχειρια των εκαστοτε κυβερνησεων και των Μ.Μ.Ε. Ξυπνηστε δεν ειναι αργα.
-
Ουτε εγω δεν θα αντεχα τοσο.(εκτος και αν μου πει καποιος κατι κακο για τον Σοφοκλα )Tα μαθες ότι ο Σοφοκλας χτύπησε;
-
gavriil1 θέλω μια απάντηση, αν γίνεται....
ΓΙΑΤΙ γράφεις σ' αυτό το φόρουμ;
Αφού βλέπεις ότι είμαστε 'φαφλατάδες και χίπις' και δεν καταλαβαίνουμε τι μας λες...
Άποψη δεν μπορείς να μας αλάξεις και συζήτηση δεν γίνεται...Ένα ολόκληρο φόρουμ (πλην μερικών ψύχραιμων εξαιρέσεων) σε κοροϊδεύει...
Είναι κάποιο βίτσιο, συνταγή γιατρού ή ένας τρόπος για να προσφέρεις στην χώρα που ζεις και προσπαθείς να την διαφημίσεις;
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ουτε εγω δεν θα αντεχα τοσο.(εκτος και αν μου πει καποιος κατι κακο για τον Σοφοκλα )
Tα μαθες ότι ο Σοφοκλας χτύπησε;
TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
ΔΩΣΕ LINK ΤΩΡΑ. [/list]
-
Πλάκα κάνω ρε...είναι δυνατόν;;;
-
Γιατι εχω την εντυπωση οτι ο gavriil1 απανταει ως αλλος red_army7 ?Φιλε σε αυτο το φορουμ εγω μονο εκνευριζω τους παντες. Δεν θα μου φας και την δουλεια τωρα. Να ξερεις μονο οτι σε επικειμενη κοντρα μας ,θα φας χωμα διοτι ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και πλεονεκτω απεναντι σου
funniest, ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ!!!
-
Το ανηψάκι του έγραφε δεν ήταν ο red αυτός...
-
σε οσους εχουν μηνει να ανναρωτιουντε εαν πραγματι υπαρχει αντιΗΠΑμερικανισμος στην Ελλαδα σε βαθμο ρατσισμου.Εμεις δεν ειμαστε ρατσιστες γκαμπυ.
Εσεις ειστε Αμερικανοι.....Bottom line, οι ΗΠΑμερικανοι ειναι βοδια και κακοι ανθρωποι, εσεις οι Ελληνες εισαστε ανωτεροι και εξυπνωτατοι and very very special.
Thank you, thank you, thank you.
Παρακαλω μανδαμ δε κανει τιποτες......
Τωρα να σε ρωτησω κατι απλο, εαν μπορεις να απαντησεις φυσικα:
(εκτος των αλλων χιλιων δυο επιτευγματων) Πως αυτα τα βοδια πηγα στο φεγγαρι οταν 'ειχαμε πηγαδια στην Ελλαδα' ακομη για νερο και υπηρχαν δυο καναλια στην τηλεοραση (για οσους ειχαν τηλεοραση)?
Το κακο δεν ειναι οτι πηγαν οι Αμερικανοι στο φεγγαρι.
Το κακο ειναι οτι πηγαν μονο κανα δυο....
Θα επρεπε να πανε ολοι και ο τελευταιος να καταστρεψει το διαστημοπλοιο....Εγω λεω παντως οτι ηταν στημενο, κινηματογραφημενο στο Χολυγουντ. Εσυ?
Eσυ λες κι αλλες μαλακιες πολυ πιο χοντρες.....
Aς μη το κανουμε θεμα λοιπονΕ φυσικα ειναι ετσι. Απο βοδια τι περιμενεις να ψηφισουν? Ενα βοδι φυσικα.
Μπραβο γκαμπυ...
Αρχιζεις να αποκτας αυτογνωσια....
(Κατι ειπε ο TRAVELLER για κτηνιατρο.....)Βοδια τα αμερικανακια, το αντιθετο εσεις. Οι σουπερ Ελληνες.
Σωστα?
Aμπσολουτλυ
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εντάξει, είσαι ό,τι δηλώσεις τότε. Πρόπερσι έλεγες ότι ήξερες τα πάντα από οικονομικά, λογιστικά και τέτοια, φέτος είσαι πολιτικός/διπλωματικός αναλυτής, του χρόνου θα γίνεις στρατηγός. Ξέρεις κι εμένα....Ναι ετσι ακριβως εγραψα. Οτι ξερω ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο οικονομικα, λογιστικα οπως και οτιδηποτε υπαρχει γνωστο ή αγνωστο στον ανθρωπο.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ενα τσιγαρο που 8ελω να το πιω για να ραπαρω
το λενε και γαρο
οπως φουγαρο
το λενε και φουντα
το λενε και μαυρο
μα οπως κι αν το λενε οταν πινω δε νταγκλαρωρε γαβριηλ ακους καθολου ραπ; west coast ή east coast ρε φιλε; ακους καθολου dirty south? 8ball και τετοια..
τι γνωμη εχεις για την κοντρα του biggie me ton tupac?
ασε τωρα τις πολιτικες μαλακιες να πουμε
χωσε κανα φρηστάιλ ρε μπροοοοNice avatar.
The more time goes by the more my points become clearer and clearer to all here.
Thank you.
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών (αντε πάλι!!!)