-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Ευχαριστουμε πολυ κε jazzoura μας εφειξες ποσο δημοκρατικος και εγκρατης εισαι.Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα.
Πάντα στη διάθεση σας για να σας πώ τη γνώμη μου αφού γνωρίζετε πώς να συνδιαλέγεστε και να μην τσακώνεστε (δεν είναι του χαρακτήρα σας, άλλωστε...)
-
Δεχομαι τις γνωσεις σου 'παντογνωστη. Δεν περιμενα κατι αλλο απο ατομο που βαζει σε jazz αεροτομες και σποιλερ'
-
Εεεπ!...Ηρεμα ρε παίδες!!!...Χαλαρά!!...Κουβέντα είναι!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εεεπ!...Ηρεμα ρε παίδες!!!...Χαλαρά!!...Κουβέντα είναι!!Όχι kouk, άφησέ τον. Κατά βάθος είναι φιλικός και καλοπροαίρετος. Δεν τσακώνεται (δεν είναι του χαρακτήρα του είπαμε) και είναι εγκρατής...
Άλλωστε αυτοί που βάζουν αεροτομές σε Jazz, καθάρματα δεν είναι? Ε? Τι περιμένεις, αλήτες...
Α, και κάτι που δεν ήξερα: Γνώμη = γνώση.
-
Ποτε μη σωσει κανενας να ξαναπαρει 307... Θα αποκτησουν και συλλεκτικη αξια τα δικα μας! Αν γινεται θεμα το οτι ανοιξε σε ενα 307 ο αεροσακος και το εμαθε καποιος επειδη εχει γνωστο μεσα σε συνεργειο της peugeot και ταυτοχρονα βγαινει το συμπερασμα οτι τα peugeot ειναι κακα αυτοκινητα τι να πω...;
Πολυ κοντινο μου προσωπο το 1998 ειχε ενα ατυχημα... Μετωπικη με 120km/h και δεν ανοιξε ο αεροσακος του συνοδηγου οπου καθοταν η συζυγος του και δυστυχως εσπασε ενα σπονδυλο (ασχετα με το αν θα την εσωζε ο αεροσακος).
Το αυτοκινητο...; BMW 528i... Απο τοτε πηρε αλλη μια 528 εφοσον η συγκεκριμενη καταστραφηκε και αλλαξε και 2 X5.Τoyota starlet... O ιδιοκτητης και φιλος μου ενω εστριβε ανοιξε ο αεροσακος...
Τι συμπερασματα πρεπει να βγαλουμε δηλαδη απο 2 παραδειγματα που ετυχε να ξερω; Οτι οι BMW και TOYOTA ειναι θανασιμα αναξιοπιστα αυτοκινητα;;;
Δεν νομιζω!!!
-
Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας αν και ειμαι ακόμη μπερδεμένος. Αντι για το 307 σκεφτομαι επίσης για το νεο Οπελ Αστρα και το Φορτ Φουσιον. Τι λέτε για αυτά? Ειναι αξιοπιστα τα οπελ, φορτ?απο ανταλλακτικα τι πεζετε στις τιμες?. Τέλος για το κορόλλα τι λετε?
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Αν γινεται θεμα το οτι ανοιξε σε ενα 307 ο αεροσακος και το εμαθε καποιος επειδη εχει γνωστο μεσα σε συνεργειο της peugeot και ταυτοχρονα βγαινει το συμπερασμα οτι τα peugeot ειναι κακα αυτοκινητα τι να πω...;Να διευκρινίσω δύο πράγματα.
1ον Δεν είπα ότι τα 307 είναι κακά αυτοκίνητα άλλωστε και εγώ 206 έχω.
2ον Τα κρούσματα των ανοιγμένων αερόσακων είναι 3 τον τελευταίο 1 χρόνο σε καινούρια αυτοκίνητα πουλημένα από συγκεκριμένη αντιπροσωπεία. Επομένως μπορεί να υπάρχουν πολύ περισσότερα πανελλαδικά (μπορεί όμως και όχι και να είναι τυχαίο και μεμονωμένο φαινόμενο)
Γενικά το 307 κατά τη γνώμη μου είναι αρκετά καλό αλλά υποφέρει από 'χαζά' προβλήματα που η εταιρεία αρνείται να διορθώσει και προτιμά τις συνεχείς επισκευές αμαυρώνοντας έτσι το όνομα της. -
Ο χρήστης nkoumo έγραψε:
Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας αν και ειμαι ακόμη μπερδεμένος. Αντι για το 307 σκεφτομαι επίσης για το νεο Οπελ Αστρα και το Φορτ Φουσιον. Τι λέτε για αυτά? Ειναι αξιοπιστα τα οπελ, φορτ?απο ανταλλακτικα τι πεζετε στις τιμες?. Τέλος για το κορόλλα τι λετε?Εγώ παραλίγο να πάρω το Opel Astra. Το βρήκα πολύ καλό συνολικά αυτοκίντητο και πολύ ποιοτικό. Δεν το οδήγησα κι έτσι δεν μπορώ να σου πω για την οδηγική του συμπεριφορά. Πάντως ξέρω από άτομα ότι τα προηγούμενα μοντέλα εμφάνιζαν κάποιες ζημιές (έμπαινε νερό στα φώτα, κρεμαγιέρα, κ.α) και ότι δεν είχαν και τόσο καλή οδηγική συμπεριφορά, αλλά όλοι λένε ότι το νέο Astra το βελτίωσαν. Το μόνο μειον που είδα εγώ είναι ότι έχει μεγάλο ταμπλό (υποκειμενικό βέβαια θέμα). Δεν το αγόρασα τελικά γιατί αποφάσισα να μείνω λίγα χρόνια ακόμη με το 406 μου από το οποίο είμαι υπερ-ευχαριστημένος
Πέρα από αυτό, τα 307 έχουν χαρακτηριστεί πολύ 'γερμανικά' με ότι συνεπάγεται αυτό σε ποιότητα υλικών και οδήγησης (κρίμα που δεν βγαίνουν πια αυτοκίνητα σαν τα 306 και 406).
Το Corolla το είδα από κοντά και δεν μου άρεσε η ποιότητα των υλικών στο ταμπλό. Πάντως έχω ακούσει ότι όσοι παίρνουν corolla μετά από χρόνια το πουλάνε και παίρνουν πάλι corolla
Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με τα Peugeot και τα Ford.
Όσον αφορά το θέμα με τους αερόσακους που συζητήθηκε παραπάνω, μπορώ να πω πολλές περιπτώσεις από αυτοκίνητα που άνοιξαν οι αερόσακοι από μόνοι τους ή που δεν άνοιξαν όταν χρειάστηκε και δεν ήταν μόνο Peugeot αλλά και άλλες μάρκες!
Αποτέλεσμα; Πάρε όποιο θες. Το καθένα έχει τον χαρακτήρα του και τις ιδιοτροπίες του. Ποιο σου ταιριάζει καλύτερα; Σκέψου το και πήγαινε και πάρε το. -
Έχω ένα 307 1.4 XS , δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα ότι μικρό μέχρι στιγμής παρουσιάστηκε ρυθμίστηκε με ανταλλακτικό χωρίς να χρεωθώ τίποτα, ακόμα κι όταν ήμουν εκτός εγγύησης. Πάντως τώρα σκέφτομαι να το πουλήσω για να πάρω το 307 1.6 XS.
-
ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ΄..... ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΛΑΙΝΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΩΣΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ..................ΕΧΩ 307.1,6
-
Ο χρήστης makis2001 έγραψε:
ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ΄..... ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΛΑΙΝΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΩΣΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ..................ΕΧΩ 307.1,6Μηπως φταει η βενζινη?
Πηγαινε σε αλλη αντιπροσωπεια.
-
ειμαι σίγουρος οτι φταίει ο ΟΤΕ...
-
στην οικογενεια εχουμε ολα σχεδον τα συγχρονα καλα πεζο! το 307 το οδηγω καθε μερα σχεδον!!1 το αυτοκινητο ειναι παρα πολυ καλο
και αυτα τα λεω την γνωμη μου και διαβαζω περιοδικα αφηστε τα!! λοιπον .ειναι πολυ ησυχο μεχρι τα 120 μετα ακουγονται λιγο οι καθρεφτες.το κιβωτιο σκαλωνει στις πολυ γρηγορες αλλαγες....εχει παρα πολυ καλη ανεση αλλα ο ημιακαμπτος οταν ειναι φορτωμενος ακουγεται λιγο! το τιμονι ειναι εξαιρετικο για την κατηγορια και το κρατημα ειναι απο τα καλλυτερα!!! μιλαμε κοντραρεις bmw και οτι αλλο θες πανω σε στροφη αλλα ο κινητηρας δεν εχει δυναμη να σε βγαλει με πολλα απο τις στροφες!! η ποιοτητα ειναι 1 κλικ πιο κατω απο το golf 4 και τα προβληματα αξιοπιστιας που ειχαν τα πρωτα λυθηκαν!!! ειναι εξαιρετικος ταξιδευτης αλλα δεν ειναι sport εχεις αισθηση μικρης γαλλικης λιμουζινας και γενικα η ατμοσφιαρα του σε ανεβαζει!!! ειναι πολυ δεμενο και το νιωθεις!!! διαβαστε και λιγο για ακαμψια!!! εχει απο τις 3 ,4 καλλυτερες στρεπτικες ακαμψιες στην κατηγορια ακομα και σημερα...γενικα μην ακουω μ@@@@ς -
ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ΄..... ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΛΑΙΝΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΩΣΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ..................ΕΧΩ 307.1,6Πρέπει να ανησυχώ δλδ;
Πλαϊνοί=καθισμάτων ή και οι κουρτίνες; Μόνο της μία πλευράς;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πρέπει να ανησυχώ δλδ;Πλαϊνοί=καθισμάτων ή και οι κουρτίνες; Μόνο της μία πλευράς;
Γρήγορα Κωνσταντίνε! Δευτέρα πρωί-πρωί να ξαναβάλουμε τα μαμά ελατήρια!
-
ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ΄..... ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΛΑΙΝΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΩΣΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ..................ΕΧΩ 307.1,6Πες μας λεπτομέρειες...
Τι αναρτήσεις φοράς; Ηλικία του αυτοκινήτου, χιλιόμετρα και ότι άλλο μπορείς...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Πρέπει να ανησυχώ δλδ;
Πλαϊνοί=καθισμάτων ή και οι κουρτίνες; Μόνο της μία πλευράς;
Γρήγορα Κωνσταντίνε! Δευτέρα πρωί-πρωί να ξαναβάλουμε τα μαμά ελατήρια!
Και έλεγα να βάλω και χαμηλότερο προφίλ. Ρε τι ακούμε...
-
με ποιο σκεπτικο ειπε κατι τετοιο ο μαστορας αν το ανεβασω δηλ πανω στο πεζοδρομιο απο την μερια του οδηγου θα ανοιξουν και οι κουρτινες απο την μερια του οδηγου η και απο τον συνοδηγο!
-
μηπως υπηρξε κανα προβλημα με τιποτα αισθητηρες;
Peugeot307 και όχι μόνο