-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
απο κει και περα, επιχειρηματα δεν εχεις, μονο ειρωνια εχεις. Ουτε τα cohones να απαντησεις σε αυτα που σε ρωτησα και εχουν να κανουν με το θεμα μας δεν εχεις. Για αυτο αντε εσυ στις αναβασεις σου (μπας και πατησεις καμμια μπανανοφλουδα και driftαρεις κι εσυ να γουσταρουμε), ασε εμας να κυνηγιομαστε στους δρομους και να το παιζουμε Schumi, και κανε την παπια αφηνοντας ασχολιαστες τις μλκιες του 4Τροχιτη δημοσιογραφου...
tazio έτσι θα ήταν καλύτερα;
-
Ρε παπάρα Κώστα, σου ρίξανε δόλωμα και τσίμπησες, εδώ και 2 σελιδες περίπου μιλάτε για το tfrc μπανανόφλουδες αναβάσεις κλπ κλπ, άλλο δεν ήταν το θέμα?
-
Ετσι ειμαι εγω, τσιμπαω...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τωρα, που να το βαλω και πως να το γραψω, ας μπει εδω.'ΟΙ 4Τ δεν κανουν κοντρες, αλητες κοντρακηδες δολοφονοι' (σκατομαγκες που τρωνε μαυρα χρηματα στις βελτιωσεις μας ελεγε ο Καβαθας σε εκεινο το περιφημο editorial?) και κατι αλλα τετοια ωραια?
Πειτε το κ. Καβαθα στον (αν ειδα καλα λιγο χοντρουλη και λιγο καραφλουλη) δημοσιογραφο σας, που 'στα πλαισια της δοκιμης' της ασημι SLK 55 AMG με αυτοκολλητα του περιοδικου, κυνηγιοταν μαζι μου (ξερεις, εμενα τον αλητη κοντρακια...) απο την Μεταμορφωση μεχρι την Πειραιως στον Κηφισο, ξετρυπωντας την κινηση με 160-180+.
επισης, sorry μεγαλε που σε εκλεισα, καταλαθος το εκανα, αλλα οταν πηγαινω με +60 απο την κινηση και εσυ πας να με περασεις σαν σταματημενος αλλαζοντας 3 λωριδες (απο την αριστερη και πισω μου, στην δεξια μου) χωρις φλας, δεν μπορω να ξερω που θα πας. Εγω τουλαχιστον εβγαζα φλας οταν αλλαζα λωριδες...
για να μην ξεχναμε απο που ξεκινησε η κουβεντα....
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
οσο και να γινεται μια συντονισμενη προσπαθεια κατευθυνσης του τοπικ σε αλλο θεμα συζητησης....(αραγε ειναι τυχαια η συμπεριφορα-γραφομενα καποιων και η προσπαθεια δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων και έντασης?)ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΕΜΕΝΕΙ ΕΝΑ
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ-ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ ΟΠΩς ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥς ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΜΑΤΑ.-
ας μην ακουσω δικαιολογιες (που υποβιβαζουν πρωτιστος την νοημοσυνη αυτων που τις διατυπωνουν) του τυπου σιγα μην ασχολουνται ή διαβαζουν φορουμ οι συντακτες ή η διευθυνση των 4Τ... εκτος και αν διαβαζουν και απαντα κατα βουληση σε οτι τους συμφερει....
-
Αγαπητοί κύριοι καλημέρα σας!
Θα μπορούσα άνετα να σας παρομιάσω με ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ και μάλιστα πελαγίσιες, που όχι μόνο τσιμπάνε, αλλά τρώνε και όλο το δολωματάκι τους για να χορτάσουν...
**Τσούζει η υπόθεση TFRC εεεε; **
Πραγματικά πολύ μ'αρέσει να ασχολούμαι μαζί σας για να περνάω ευχάριστα την ώρα μου, έχετε πολύ πλάκα!!!
Πάω τώρα να προπονηθώ, μήπως και γλιτώσω τον γκρεμό...
Υ.Γ.: Σας ικετεύω, συνεχίστε να μου απαντάτε, σας πάω απίστευτα, είστε τέλειοι!
Κ. Κασιμάτης
-
oxi μονο εισαι γελιος αλλα δεν φορας ουτε παντελονια (μαλλον για ροζουλι ζαρτιερες σε κοβω) αφου δεν εχεις λογο...και αποδεικνυεις οτι εισαι μονο λογια.....
**anavasakias
Ένταξη: 17 Απρ 2003
BILL33 έγραψε:
Boring.Έχεις απόλυτο δίκιο. Συγνώμη από την μεριά μου!
Καλημέρα! Το σταματάω εδώ. **
να μας τσουξει το TFRC?
μαλλον αυτοι που τσουχτηκαν ηταν ολοι εκεινοι οι δη8εν, οι αγαμητοι και οι κομπλεξικοι που πηραν ποδι.....(δυστυχως μαζι με τα ξερα καηκαν και καποια χλωρα...δεν ηταν ολοι Μ@ΛΑΚΕΣ....οπως dεν σημαινει οτι μονο οσοι ανηκουν τωρα στο TFRC ειναι οκ παιδια...υπαρχουν και αλλοι που ηταν καποτε TFRC και τωρα δεν ειναι που ειναι γαμω τα παλικαρια...)
οσο περι τσιπουρας...
αν εμεις ειμαστε ψαρια εσυ εισαι γελοτοποιος και πρωταγωνιστης του θεατρου σκιων και σε ευχαριστουμε απλοχερα για το γελιο που μας προσφερεις....σκεψου βεβαια το ενδεχομενο να μην ψαρωνεις εσυ εμας αλλα να σου δινουμε εμεις αυτη την εντυπωση για καποιο λογοβεβαια μια ζωντανη παρασταση 8α μας ενδιεφερε πιο πολυ...αλλα που τετοια τυχη.....
Κ. Μαρεσης
-
**Τσίμπησε πάλι! **
Αυτή είναι η σημασία του forum Κύριοι, η συζήτηση, το χιούμορ και οι πλάκες. Φυσικά πάντα χωρίς βρισιές, εσάς μάλλον σας διαφεύγουν όλα τα παραπάνω γι'αυτό είχατε και μεγάλη επιτυχία με τα δικά σας site και forum χαχαχα.
Υ.Γ.: Συνεχίζετε να αναφέρετε http://WWW.TFRC.GR έχει ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΙΠΑΜΕ!
-
-
τσαμπα μαγκας.......στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι....
δεν κοιτας καλυτερα την καμπουρα σου....
by the way keep talking ... troll
αλλαξε και κανα καλσον γιατι αυτο σου σκιστηκε.....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
taurus, Κανε ρε λιγο δεξια να κατσω κι εγω, επιασες ολοκληρο καναπε μονος σου, μοναχοφαη.
-
-
kacey έγραψε:
Τωρα, που να το βαλω και πως να το γραψω, ας μπει εδω.'ΟΙ 4Τ δεν κανουν κοντρες, αλητες κοντρακηδες δολοφονοι' (σκατομαγκες που τρωνε μαυρα χρηματα στις βελτιωσεις μας ελεγε ο Καβαθας σε εκεινο το περιφημο editorial?) και κατι αλλα τετοια ωραια?
Πειτε το κ. Καβαθα στον (αν ειδα καλα λιγο χοντρουλη και λιγο καραφλουλη) δημοσιογραφο σας, που 'στα πλαισια της δοκιμης' της ασημι SLK 55 AMG με αυτοκολλητα του περιοδικου, κυνηγιοταν μαζι μου (ξερεις, εμενα τον αλητη κοντρακια...) απο την Μεταμορφωση μεχρι την Πειραιως στον Κηφισο, ξετρυπωντας την κινηση με 160-180+.
επισης, sorry μεγαλε που σε εκλεισα, καταλαθος το εκανα, αλλα οταν πηγαινω με +60 απο την κινηση και εσυ πας να με περασεις σαν σταματημενος αλλαζοντας 3 λωριδες (απο την αριστερη και πισω μου, στην δεξια μου) χωρις φλας, δεν μπορω να ξερω που θα πας. Εγω τουλαχιστον εβγαζα φλας οταν αλλαζα λωριδες...
για να μην ξεχναμε απο που ξεκινησε η κουβεντα....
και που επιδιώκουν να την οδηγησουνMAD-MAX-13 έγραψε:
οσο και να γινεται μια συντονισμενη προσπαθεια κατευθυνσης του τοπικ σε αλλο θεμα συζητησης....(αραγε ειναι τυχαια η συμπεριφορα-γραφομενα καποιων και η προσπαθεια δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων και έντασης?)ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΕΜΕΝΕΙ ΕΝΑ
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ-ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ ΟΠΩς ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥς ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΜΑΤΑ.-
ας μην ακουσω δικαιολογιες (που υποβιβαζουν πρωτιστος την νοημοσυνη αυτων που τις διατυπωνουν) του τυπου σιγα μην ασχολουνται ή διαβαζουν φορουμ οι συντακτες ή η διευθυνση των 4Τ... εκτος και αν διαβαζουν και απαντα κατα βουληση σε οτι τους συμφερει....
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
taurus, Κανε ρε λιγο δεξια να κατσω κι εγω, επιασες ολοκληρο καναπε μονος σου, μοναχοφαη.
ΟΚ. Αν φέρεις και pop-corn, θα κεράσω μπύρα!
-
Καλέ μου άνθρωπε πάλι δεν εννοείς να καταλάβεις...
Μπαίνεις στο Φόρουμ,που δεν είναι το περιοδικό (αφού πολλοί από εδώ μέσα δεν το διαβάζουν,όπως εσύ φαντάζομαι) ρουφιανεύεις έναν υπάλληλο ότι έπαιζε κυνηγητό με τον ΚC,και ζητάς τα ρέστα και την εξήγηση από τη σύνταξη του περιοδικού,σωστά?
Τι μου δείχνει εμένα τώρα το γραπτό σου...
-Σύνδρομο ηθελημένης περιθωριοποίησης που 'θέλει',αλλά δεν θέλει κιόλας να νομιμοποιηθεί...
-Ανάγκη διακαίωσης
-Αλητεία,βλακεία και αναλγησία όταν καταγγέλεις έναν υπάλληλο σε μια εργοδοσία που δεν τα επικροτεί αυτά,ότι έκανε μαλακίες με εσένα που τα πιστεύεις αυτά (δεν έχεις καν τη συνομωτική αλληλεγγύη)..
Η βλακεία έγκειται στο γεγονός ότι απαιτείς να τον ελέγχουν 24 ώρες το 24ώρο και σε οποιαδήποτε χιλιομετρική απόσταση από το χώρο εργασίας του.Έχεις,κατά συνέπεια,μια παράλογη και φασιστική στο μεδούλι της απαίτηση...
(Διάβασε το '1984' του Όργουελ θα σου κάνει καλό.Η ζωή δεν είναι μόνο ρόδα τσάντα και κοπάνα.Αν τώρα το έχεις διαβάσει και επιμένεις στην άποψή σου,τότε είσαι διπλά κατάπτυστος σε σημείο ανοησίας...)Όλα αυτά γιατί?
Για να αναθεωρήσει ο Καββαθάς τις απόψεις του για τις κόντρες?
Δεν πρόκειται,γιατί προφανώς δεν τις πιστεύει..
Για να μας δείξετε εμάς των 'καθώς πρέπει' ότι όλοι το κάνουν,αλλά εμείς τα καλά και τίμια παιδιά έχουμε τους 'όρχεις' και το παραδεχόμαστε,ενώ οι άλλοι είναι κότες?
Ότι είστε όντως καλά παιδιά,και όχι αλήτες-κοντράκηδες (κατά δικό σας, ηδονικά επαναλαμβανόμενο,χαρακτηρισμό)?
Και ποιος σου είπε ότι συλλήβδην σας χαρακτηρίζουν έτσι...Η παραβατικότητα,ξέρεις, είναι έννοια πολύπλοκη και το πού και γιατί ο καθένας θα την εκδηλώσει αποτελεί πολυπαραγοντική συσχέτιση...
Μην προσπαθείς να τη νομιμοποιήσεις (όχι ότι το θέλεις κιόλας...σκοπός είναι να αποδειχτεί ότι 'εμείς' οι λεβέντες το παραδεχόμαστε ότι παρανομούμε,άλλο ένα tip 'μαγκιάς' και 'θάρρους',ενώ εσείς οι 'άλλοι' είστε φοβητσιάρηδες υποκριτές).Αν γινόταν αυτό,θα αναγκαζόσουν να βρεις αλλο τρόπο έκφρασης της υπερχειλίζουσας 'ντομπροσύνης'....
Αυτοπεριθωριοποιείστε γιατί το θέλετε....τα καρφώματα,οι μπηχτές,και οι ανοησίες περί μοδερατόρων,καημένων υπαλλήλων και συγκαλύψεων δεν προσθέτουν τίποτα στο όλον,εσάς κάνουν να δείχνετε μίζεροι,χαρέκακοι και συμπλεγματικοί
Σου τα γράφω πραγματικά καλοπροαίρετα,και χωρίς διάθεση τσακωμού,που τον βαριέμαι κιόλας....
-
Ωραίος ο τσίλης!!
-
Μας έβαλε τα γυαλιά ο tsilis και δεν κάνω καθόλου πλάκα τώρα.
Συμφωνώ σε όλα!
Κώστας
-
tsilis
Post of the year -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
tsilis
Post of the yearΠφφφφ... σιγά! Ξέρεις πόσα του έδωσαν για να τα γράψει αυτά?
ΟΥΟΥΟΥΟΥ tsilis!!!
OYOYOOYOYOYOY 4T 666!!! -
χωρις σκοπο να προσβαλω η να σε μειωσω...
σεβαστη η αποψη σου και 8α μπορουσε να ειναι σωστη ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..
κρινεις χωρις να γνωριζεις και να εχεις ζησει....σχολιαζεις καταστασεις με μονοπλευρη γνωση του αντικειμένου....
δεν θα δεχτω οτι ξερεις ή εχεις ζησει αυτα που σου προσαπτω....και επειδη σιγουρα τους 9 στους 10 εν τους ενδιαφερει αυτη η κουβεντα μπορουμε καλλιστα να κανονησουμε να ερ8εις για ενα καφε να ανταλλαξουμε αποψεις...και παλαιότερα ειχε γινει μια αντιστοιχη προταση για μια κουβεντα face 2 face επικοdομητικου χαρακτηρα (μιας και το νετ ειναι απροσωπο και ο κα8ενας πισω απο την σιγουρια του πληκτρολογιου τραγουδαει οτι 8ελει) αλλα το αποτελεσμα ηταν να κωφευσουν ολοι....
σαν ικαιολογια ακουστηκε το οτι τι να ερ8ουμε να πουμε με ατομα σαν εσας...τσαμπα χρονο 8α χασουμε...
εγω 8α πω οτι αν ηταν οντως ετσι οπως τα λεγανε τοτε dεν 8α ασχολουνταν και δεν 8α εχαναν το χρονο τους με το να απαντανε και ειρωνευονται στο συγκεκριμενο site....
αρα η παραπανω σταση υποδηλώνει ξεκαθαρα καποια πραγματα....και αυτα ειναι που κατακρινουμε...
αυτα απο μενα αν πραγματικα υπαρχει ενας δεκτικος ανθρωπος του διαλογου (που να ξερει να ακουει με κα8αρο μυαλο απαλλαγμενο απο θρομβωση) με χαρα να κουβεντιασουμε
things are simple
brainless people make them complicated
ΟΙ ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣ