-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Καλέ μου άνθρωπε πάλι δεν εννοείς να καταλάβεις...Μπαίνεις στο Φόρουμ,που δεν είναι το περιοδικό (αφού πολλοί από εδώ μέσα δεν το διαβάζουν,όπως εσύ φαντάζομαι) ρουφιανεύεις έναν υπάλληλο ότι έπαιζε κυνηγητό με τον ΚC,και ζητάς τα ρέστα και την εξήγηση από τη σύνταξη του περιοδικού,σωστά?
Τι μου δείχνει εμένα τώρα το γραπτό σου...
-Σύνδρομο ηθελημένης περιθωριοποίησης που 'θέλει',αλλά δεν θέλει κιόλας να νομιμοποιηθεί...
-Ανάγκη διακαίωσης
-Αλητεία,βλακεία και αναλγησία όταν καταγγέλεις έναν υπάλληλο σε μια εργοδοσία που δεν τα επικροτεί αυτά,ότι έκανε μαλακίες με εσένα που τα πιστεύεις αυτά (δεν έχεις καν τη συνομωτική αλληλεγγύη)..
Η βλακεία έγκειται στο γεγονός ότι απαιτείς να τον ελέγχουν 24 ώρες το 24ώρο και σε οποιαδήποτε χιλιομετρική απόσταση από το χώρο εργασίας του.Έχεις,κατά συνέπεια,μια παράλογη και φασιστική στο μεδούλι της απαίτηση...
(Διάβασε το '1984' του Όργουελ θα σου κάνει καλό.Η ζωή δεν είναι μόνο ρόδα τσάντα και κοπάνα.Αν τώρα το έχεις διαβάσει και επιμένεις στην άποψή σου,τότε είσαι διπλά κατάπτυστος σε σημείο ανοησίας...)Όλα αυτά γιατί?
Για να αναθεωρήσει ο Καββαθάς τις απόψεις του για τις κόντρες?
Δεν πρόκειται,γιατί προφανώς δεν τις πιστεύει..
Για να μας δείξετε εμάς των 'καθώς πρέπει' ότι όλοι το κάνουν,αλλά εμείς τα καλά και τίμια παιδιά έχουμε τους 'όρχεις' και το παραδεχόμαστε,ενώ οι άλλοι είναι κότες?
Ότι είστε όντως καλά παιδιά,και όχι αλήτες-κοντράκηδες (κατά δικό σας, ηδονικά επαναλαμβανόμενο,χαρακτηρισμό)?
Και ποιος σου είπε ότι συλλήβδην σας χαρακτηρίζουν έτσι...Η παραβατικότητα,ξέρεις, είναι έννοια πολύπλοκη και το πού και γιατί ο καθένας θα την εκδηλώσει αποτελεί πολυπαραγοντική συσχέτιση...
Μην προσπαθείς να τη νομιμοποιήσεις (όχι ότι το θέλεις κιόλας...σκοπός είναι να αποδειχτεί ότι 'εμείς' οι λεβέντες το παραδεχόμαστε ότι παρανομούμε,άλλο ένα tip 'μαγκιάς' και 'θάρρους',ενώ εσείς οι 'άλλοι' είστε φοβητσιάρηδες υποκριτές).Αν γινόταν αυτό,θα αναγκαζόσουν να βρεις αλλο τρόπο έκφρασης της υπερχειλίζουσας 'ντομπροσύνης'....
Αυτοπεριθωριοποιείστε γιατί το θέλετε....τα καρφώματα,οι μπηχτές,και οι ανοησίες περί μοδερατόρων,καημένων υπαλλήλων και συγκαλύψεων δεν προσθέτουν τίποτα στο όλον,εσάς κάνουν να δείχνετε μίζεροι,χαρέκακοι και συμπλεγματικοί
Σου τα γράφω πραγματικά καλοπροαίρετα,και χωρίς διάθεση τσακωμού,που τον βαριέμαι κιόλας....
Πάρα πολύ ενδιαφέρον μήνυμα.
Να προσθέσω και κάτι άλλο:
Οι βρισιές στον δημόσιο διάλογο **δεν **δείχνουν ειλικρίνεια. Μόνο έλλειψη επιχειρημάτων και επιπέδου.
Μου κάνει πάντως εντύπωση ότι οποιοσδήποτε θα ευχόταν κάποιος να πάθει ατύχημα επειδή διαφωνεί μαζί του σε ένα δημόσιο forum…
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μου κάνει πάντως εντύπωση ότι οποιοσδήποτε θα ευχόταν κάποιος να πάθει ατύχημα επειδή διαφωνεί μαζί του σε ένα δημόσιο forum…Δεν πειράζει, κάπως έτσι δείχνουν μερικοί την 'μαγκιά' τους (Κύριοι το γκάζι δεν είναι προέκταση...) και χάνουν το δίκιο τους ακόμη και να έχουν. ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ...
Πάντως ενημερωτικά αναφέρω, ότι ζω ακόμη... και δεν γράφω από το υπερπέραν.
-
tsilis
τα ειπες ολα.
Παρακαλω το ποστ του tsilis να γινει επικολλημενο, θα μας χρειαστει στο μελλον σαν παραπομπη σε παααρα πολλα threads. -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Καλέ μου άνθρωπε πάλι δεν εννοείς να καταλάβεις...Κι όμως, μου φαίνεται ότι κάπου κάνεις κάποιο λάθος. Εξηγούμαι:
Οι 4Τ εδώ και κάμποσα χρόνια έχουν αρχίσει και διατυμπανίζουν προς πάσα κατεύθυνση ότι η γρήγορη οδήγηση είναι μόνο για τις πίστες κι ότι όποιος πάει πιο γρήγορα ή σβέλτα είναι 'αλήτης, κοντράκιας κλπ'. Μια νοοτροπία που τη βλέπω κι εδώ πέρα, έτσι και τολμήσει κάποιος να πει ότι πήγε γρήγορα σε κάποιο στροφιλίκι. Μας έπιασε όλους βλέπεις η τρέλα της 'ασφάλειας' και του 'μηδενικού ρίσκου'.
Σημειωτέον ότι δεν μιλάμε για 'εταιρικό αυτοκίνητο', αλλά για αυτοκίνητο ΔΟΚΙΜΗΣ, το οποίο είχε επάνω του φαρδιά-πλατιά τα σήματα των 4Τ. Τι σημαίνει να έχεις τα σήματα του περιοδικού στο οποίο δουλεύεις; Μα, απλούστατα, ότι εκείνη τη στιγμή κινείσαι βάσει της φιλοσοφίας του περιοδικού. Πώς είναι δυνατό να βγαίνεις και να μιλάς για 'αλήτες κοντράκηδες κλπ' όταν εσύ, με τα σήματα του περιοδικού - που έχει ταυτισθεί μ'αυτό το κήρυγμα - πας και κάνεις μεγάλες καφρίλες; Μου κάνει μάλιστα εντύπωση το πώς κάτι τέτοιο δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό.
Η αξιοπρεπής κίνηση εκ μέρους του Κ.Κ. θα είναι να ζητήσει συγγνώμη για το γεγονός, να επιπλήξει τον συντάκτη του που εξέθεσε το περιοδικό και, επιτέλους, να αναθεωρήσει το νεοπαγές δόγμα 'γρήγορη οδήγηση; μόνο στην πίστα', γιατί και με το παρελθόν του δεν συνάδει και δεν το εφαρμόζουν ούτε καν οι άνθρωποι του περιοδικού. Γιατί δεν είναι θέμα 'ρουφιανιάς' ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο θα μπορούσε κανείς να σκαρφιστεί για να περάσει στο ντούκου αυτή η ιστορία. Ο άνθρωπος αυτός, οδηγώντας με τρόπο εντελώς αντίθετο με όσα κηρύσσει το ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ακυρώνει ακριβώς την τρέχουσα οδηγική ιδεολογία των 4Τ.
-
Δεν θα'ταν καλυτερα πριν βγαλουμε την ετυμηγορια να ακουσουμε και τον κατηγορουμενο;Λεω.
-
η ενημερωση απο τον kacey εγινε 11/10
σημερα εχουμε 19/10
9 μερες and keep waiting8υμαμαι καποτε για ενα αθρο που ειχε γραψει ενας συντακτης στους 4Τ και για το οποιο υπηρχαν ενστανσεις απο ατομο που συμμετεχει στο 4ΤΦ υπηρξε αμεση αντιδραση και μια ολοκληρωμενη και τεκμηριωμενη (κατα τα γραφομενα του συντάκτη) απαντηση στα διαφορα ερωτηματα και ενστασεις μεγεθους 1-2 Α4 σελιδες, μεσα σε πολυ συντομο χρονικό διάστημα.....
μην τυχον λετε να μην το εχουν παρει ειδηση εκει στο περιοδικο....
μηπως λεω εγω μηπως δεν τους το εχει ηδη σφυριξει καποιος να τους το εμεις?
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Η αξιοπρεπής κίνηση εκ μέρους του Κ.Κ. θα είναι να ζητήσει συγγνώμη για το γεγονός, να επιπλήξει τον συντάκτη του που εξέθεσε το περιοδικό και, επιτέλους, να αναθεωρήσει το νεοπαγές δόγμα 'γρήγορη οδήγηση; μόνο στην πίστα', γιατί και με το παρελθόν του δεν συνάδει και δεν το εφαρμόζουν ούτε καν οι άνθρωποι του περιοδικού. Γιατί δεν είναι θέμα 'ρουφιανιάς' ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο θα μπορούσε κανείς να σκαρφιστεί για να περάσει στο ντούκου αυτή η ιστορία. Ο άνθρωπος αυτός, οδηγώντας με τρόπο εντελώς αντίθετο με όσα κηρύσσει το ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ακυρώνει ακριβώς την τρέχουσα οδηγική ιδεολογία των 4Τ.
αμα ειναι να αναθεωρησει (που για μενα δεν πρεπει), τοτε γιατι να επιπληξει τον υπαλληλο?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αμα ειναι να αναθεωρησει (που για μενα δεν πρεπει), τοτε γιατι να επιπληξει τον υπαλληλο?Και αν επιπλήξει τον υπάλληλο γιατι θεωρείται δεδομένο ότι θα το μάθουμε? Μεγαλα παιδιά είμαστε και ο καθένας κανει τις επιλογές του..
Εξάλλου έτσι ισχυρίζονται μερικοι πως έγιναν τα πράγματα, κάποιοι άλλοι μπορεί να έχουν αντιθετη γνωμη.. Οποιος δεν ήταν παρων στο περιστατικό ποιον πρέπει να πιστεψει και ποιος ειναι αρμόδιος να αποφασίσει για το είναι σωστό και τι όχι?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
αμα ειναι να αναθεωρησει (που για μενα δεν πρεπει), τοτε γιατι να επιπληξει τον υπαλληλο?
Και αν επιπλήξει τον υπάλληλο γιατι θεωρείται δεδομένο ότι θα το μάθουμε? Μεγαλα παιδιά είμαστε και ο καθένας κανει τις επιλογές του..
Εξάλλου έτσι ισχυρίζονται μερικοι πως έγιναν τα πράγματα, κάποιοι άλλοι μπορεί να έχουν αντιθετη γνωμη.. Οποιος δεν ήταν παρων στο περιστατικό ποιον πρέπει να πιστεψει και ποιος ειναι αρμόδιος να αποφασίσει για το είναι σωστό και τι όχι?
Που είναι οι κάποιοι άλλοι να πουν την αντίθετη γνώμη τους;;;;
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
χωρις σκοπο να προσβαλω η να σε μειωσω...σεβαστη η αποψη σου και 8α μπορουσε να ειναι σωστη ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..
κρινεις χωρις να γνωριζεις και να εχεις ζησει....σχολιαζεις καταστασεις με μονοπλευρη γνωση του αντικειμένου....
δεν θα δεχτω οτι ξερεις ή εχεις ζησει αυτα που σου προσαπτω....και επειδη σιγουρα τους 9 στους 10 εν τους ενδιαφερει αυτη η κουβεντα μπορουμε καλλιστα να κανονησουμε να ερ8εις για ενα καφε να ανταλλαξουμε αποψεις...και παλαιότερα ειχε γινει μια αντιστοιχη προταση για μια κουβεντα face 2 face επικοdομητικου χαρακτηρα (μιας και το νετ ειναι απροσωπο και ο κα8ενας πισω απο την σιγουρια του πληκτρολογιου τραγουδαει οτι 8ελει) αλλα το αποτελεσμα ηταν να κωφευσουν ολοι....
σαν ικαιολογια ακουστηκε το οτι τι να ερ8ουμε να πουμε με ατομα σαν εσας...τσαμπα χρονο 8α χασουμε...
εγω 8α πω οτι αν ηταν οντως ετσι οπως τα λεγανε τοτε dεν 8α ασχολουνταν και δεν 8α εχαναν το χρονο τους με το να απαντανε και ειρωνευονται στο συγκεκριμενο site....
αρα η παραπανω σταση υποδηλώνει ξεκαθαρα καποια πραγματα....και αυτα ειναι που κατακρινουμε...
αυτα απο μενα αν πραγματικα υπαρχει ενας δεκτικος ανθρωπος του διαλογου (που να ξερει να ακουει με κα8αρο μυαλο απαλλαγμενο απο θρομβωση) με χαρα να κουβεντιασουμε
things are simple
brainless people make them complicatedΤι ακριβως να γνωριζει ? Για ποιο αντικειμενο τον κατηγορεις οτι εχει μονοπλευρη γνωση ?
Ειναι απολυτως απαραιτητο το face 2 face ?
Εμενα με ενδιαφερει η κουβεντα, οχι τοσο για το θεμα του υπαλληλου και το κατα ποσον ασπαζεται την νοοτροπια που περναει το αφεντικο του μεσα απο τις σελιδες του προιοντος του, οσο για την δικη σου/σας νοοτροπια και το κατα ποσον την καταλαβαινουν οι αλλοι (οπως ο tsilis), και αν συμφωνουν ή την δεχονται σαν λογικη.
Αν θες συνεχιζουμε σε αλλο topic, αν θες εδω, δεν εχω προβλημα. Μονο μην με κατηγορησεις ετσι απλα οτι δεν εχω αποψη, αν θεωρεις οτι συμβαινει αυτο, φωτισε με. Να εισαι προετοιμασμενος ομως να ακουσεις και τις δικες μου απαντησεις. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Και αν επιπλήξει τον υπάλληλο γιατι θεωρείται δεδομένο ότι θα το μάθουμε? Μεγαλα παιδιά είμαστε και ο καθένας κανει τις επιλογές του..
Τι να γινει που εκεινη τη βραδια οι φορουμαδες δεν ηταν στο ποταμι παρα μονο ο kacey; Αλλιως το δικαστηριο θα ηταν εν πληρει απαρτια.
-
αν θες ελα και εσυ για καφεδακι και οποιος αλλος πραγματικα ενδιαφερετε και εχει διαθεση (αντι να φλυαρολογει) να κουβεντιασουμε οτι θελετε...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Τι να γινει που εκεινη τη βραδια οι φορουμαδες δεν ηταν στο ποταμι παρα μονο ο kacey; Αλλιως το δικαστηριο θα ηταν εν πληρει απαρτια.
Γιατί δε βγαίνει κάποιος από το περιοδικό να πει κάτι;;;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
***Που είναι οι κάποιοι άλλοι να πουν την αντίθετη γνώμη τους;;;; ***:roll:
ή εισαι χαζος ή παριστανεις τον χαζο....
bold: ειναι εμφανεστατο οτι αναφερετε (κατά κυριο λόγο) στους ανθρωπους που εργαζονται ή διοικούν το περιοδικο και οχι στους φορουμαδες
τωρα ειdα το ποστ του angel.....
αργησα λιγο -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
αν θες ελα και εσυ για καφεδακι και οποιος αλλος πραγματικα ενδιαφερετε και εχει διαθεση (αντι να φλυαρολογει) να κουβεντιασουμε οτι θελετε...Θεωρω οτι το λες για μενα.
Δεν εχω καταλαβει ακομα σε ποιο πραγμα αναφερεσαι και γιατι πρεπει να ερθω απαραιτητα για καφε. Θα δω κατι διαφορετικο εκει ?
Θεωρεις οτι το να μιλαμε εδω ειναι ασκοπο ? Τι εννοεις 'αντι να φλυαρολογει' ? -
Έξοχος ο ιατρός tsilis, θα μπορούσε να είναι και ψυχίατρος!
Για να πούμε και κάτι ουσιαστικό, πέρα από βρισιές, έχω να προσθέσω σε όσα έγραψα πριν σελίδες, το εξής, περί Καβαθά.
Ο άνθρωπος αυτός, τον οποίον γνωρίζω, όπως και τους περισσοτερους συμφορουμίτες, μονον μέσα από τα γραπτά του, έχει γράψει το εξής, στο μνημειώδες βιβλίο 'Οδηγώντας', στο τέλος μιας ανάλυσης περί υπό-υπέρ-στροφής:
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΣΗ, ΠΑΕΙ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑ ΤΟΥΗ ΑΡΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΒΒΑΘΑ:
-
Με εμπόδισε να γίνω καλύτερος οδηγός όσο δεν υπήρχε πίστα, αφού σχεδόν ποτέ δεν πειραματίστηκα στο όριο, σε δημοσιο δρόμο.
-
Μου έσωσε τη ζωή.
-
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Όλα αυτά γιατί?Bλέποντας όλα αυτά εντελώς ψυχρά-ως γραπτά σε ένα φόρουμ-μπορεί να πει κάποιος ότι έχεις δίκιο.
Εσύ όμως δεν έχεις ζήσει καταστάσεις, δεν έχεις ζήσει τον ''πόλεμο'' κατά των ατόμων που προσπάθησαν να έρθουν στις πίστες και έβρισκαν εμπόδια με σκοπιμότητες, υπέρογκα κόστη και εισέπραταν άσχημους χαρακτηρισμούς είτε σε πρώτο πρόσωπο είτε μέσα από τα άρθρα του περιοδικού του Κυρίου Καββαθά.
Δηλαδή όλοι εμείς είμαστε παράλογοι, έχουμε εμμονές με τον Καββαθά και τα λέμε αυτά; Σκεφτείτε λίγο...Μπορεί να έχουμε τόσοοοοο άδικο; Μπορεί κάποιες απόψεις να εκφράζονται ακραία λόγω του απρόσωπου φόρουμ, αλλά δεν νομίζω να είμαστε τόσο λάθος...
Είναι λογικό μετά από όλα αυτά να βγαίνει από τα ρούχα του ο kacey ή ο κάθε kacey βλέποντας ότι ο Καββαθάς ή το περιβάλλον του άλλα λέει και αλλα κάνει.
Όλα αυτά τα λέει άνθρωπος που είναι οικογενειακός φίλος με άτομο/συνέταιρο που έστησε/ξεκίνησε τους 4Τροχούς μαζί με τον εν λόγω κύριο, αλλά για προσωπικούς του λόγους το εγκατέλειψε στα πρώτα τεύχη.
Σκεφτείτε το λιγάκι...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Έξοχος ο ιατρός tsilis, θα μπορούσε να είναι και ψυχίατρος!Για να πούμε και κάτι ουσιαστικό, πέρα από βρισιές, έχω να προσθέσω σε όσα έγραψα πριν σελίδες, το εξής, περί Καβαθά.
Ο άνθρωπος αυτός, τον οποίον γνωρίζω, όπως και τους περισσοτερους συμφορουμίτες, μονον μέσα από τα γραπτά του, έχει γράψει το εξής, στο μνημειώδες βιβλίο 'Οδηγώντας', στο τέλος μιας ανάλυσης περί υπό-υπέρ-στροφής:
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΣΗ, ΠΑΕΙ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑ ΤΟΥΗ ΑΡΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΒΒΑΘΑ:
-
Με εμπόδισε να γίνω καλύτερος οδηγός όσο δεν υπήρχε πίστα, αφού σχεδόν ποτέ δεν πειραματίστηκα στο όριο, σε δημοσιο δρόμο.
-
Μου έσωσε τη ζωή.
Ο Καββαθάς που έμαθε να διορθώνει εκτροπές πέρα από την πρόσφυση; Στην πίστα;
-
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
αν θες ελα και εσυ για καφεδακι και οποιος αλλος πραγματικα ενδιαφερετε και εχει διαθεση (αντι να φλυαρολογει) να κουβεντιασουμε οτι θελετε...
Θεωρω οτι το λες για μενα.
Δεν εχω καταλαβει ακομα σε ποιο πραγμα αναφερεσαι και γιατι πρεπει να ερθω απαραιτητα για καφε. Θα δω κατι διαφορετικο εκει ?
Θεωρεις οτι το να μιλαμε εδω ειναι ασκοπο ? Τι εννοεις 'αντι να φλυαρολογει' ?γενικα αναφερομουνα
ασκοπο δεν ειναι...
δεν ειναι ομως τοσο ουσιαστικο οσο θα ηταν απο κοντα....- οτι αλλο το υφος γραφης και αλλο το να βλεπεις ακομα και τις ρυτιδες εκφρασης...+ το F2F δεν αφηνει περιθωρια για παρερμηνειες κλπ κλπ
anyway για αλλη μια φορα βλέπω να χανω το χρονο μου ασκοπα ελπιζοντας οτι θα σταματησουν πλεον καποιοι να κρυβονται πισω απο το πληκτρολογιο τους και θα τολμησουν να συμμετεχουν σε ενα διαλογο
και επειδη δεν εχω ορεξη να στηνομαι και να περιμενω εγω ή καποιοι αλλοι (οπως ειχε γινει την τελευταια φορα πριν 1++ χρονο οποτε και εσκασε μυτη μονο ενα παλικαρακι....)
το στεκι μου/μας ειναι το καφε στην θεση της παλιας express service στην Α. Μαρινα.... -
Καταρχην, εγω δεν κρυβομαι πισω απο κανενα πληκτρολογιο.
Πολυ απλα ρωτησα, τι ειναι αυτο που κατηγορεις τον tsilis οτι δεν ξερει ή το ξερει μονοπλευρα ? Και για να στο κανω πιο λιανα, σου λεω οτι, σε ρωταω για να απαντησεις εδω, ωστε να φανει γενικοτερα μια νοοτροπια που πρεσβευεις και να συζητηθει. Αν δεν θελεις, ειναι δικαιωμα σου, ομως διαλογος γινεται καλυτερα απο δω, γιατι δεν μπορει να κατεβει ολο το forum (και μιλαω για υπαρκτα προσωπα, οχι για πολλαπλα nickname) στην Αγ. Μαρινα. Κατα τα αλλα, τι πιο ευκολο για μενα, απο τη στιγμη που εχω και σπιτι προς τα εκει. Δεν ειναι αυτος ο σκοπος ομως...
Διαφωνεις ?
ΟΙ ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣ