-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Και μην ξεχάσουμε το θυμιατό.... λιβάνι εκλεκτό και μυρωδάτο φτιαγμένο από τα θεικά χεράκια των συντακτών που έγραψαν αυτό το τεύχος 'ΘΕΟΣ'.
Και παρακαλώ τη διεύθυνση των 4Τροχών από αύριο να 'ράψει' και να διαθέσει στο πιστό '4τροχικό' ποίμνιο ράσα κεντημένα με το σηματάκι '4Τροχοί 35 χρόνια'...χαχαχαχα....
μιλαμε αυτο το τελευταιο ξεπερασε καθε προσδοκια μου! δεν λεω κατι αλλο, γιατι θα ειναι ποταπο μπροστα στο τελευταιο! Εχω ξεκαρδιστει στα γελια μονος μου στο δωματιο μου, σαν τον ηλιθιο! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εχμ... παίζει κι ένα σινεμά στη μέση, οπότε δεν θα ανοιχτεί μέχρι αύριο τελικά... ευχαριστώ για το ενδιαφέρον φίλοι μου, δεν είμαι όμως τόοοοοοσο, άρρωστοςΣπύρος
Τί έργο παίζει; Άσε...ξέρω, ξέρω.....'4Τροχοί τεύχος συλλεκτικό 35 χρόνια'.
1η προβολή, ταινία θρησκευτικού περιεχομένου... -
Συγχαρητήρια και από εμένα.
Άντε και στα 40, 50 χρόνια!!!Γιάννης
ΥΓ Εύχομαι σε όλους μας, στη δική μας πορεία εργασίας, το προσωπικό μας συλλεκτικό 'τεύχος' (απολογισμός) να είναι το ίδιο πλούσιο σε εμπειρίες και επιτυχίες.
-
Ο περιπτεράς προς εμένα, πριν από λίγο:
'Χορταστικό αυτόν τον μήνα, ε;'
-
Μόλις το τελείωσα!! Το διάβασα ΟΛΟ! Και ναι, δεν κάνω πλάκα! (πριν δυο μέρες τελείωσα την εξεταστική μου...).
Υπέροχο πάντως! Θα έδινα και 15 ευρώ για να το αποκτήσω! Και το τεύχος και το ένθετο υπέροχα! Αξίζουν μέχρι την τελευταία σελίδα (εκτός από μια μισή σελίδα που δεν θα αναφέρω για να μην μπούμε σε έριδες!:))! Πολλές φορές συγκινήθηκα, άλλες τόσες ανατρίχιασα...
Συγχαρητήρια, παιδιά!!! Και μια που είμαι ακόμα μικρός (20) παραμένω στην αναμονή για το επετειακό των 50 τευχών! Way to go, 4T!!! -
Τι θα λέγατε μια που έχουμε εορταστική ατμόσφαιρα να δημιουργούσαμε ένα topic που θα λέγαμε ποιές δοκιμές(ή ακόμα και ποιο τέυχος)σε όλη την 35χρονη ιστορία των 4Τ μας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση και μας έμειναν χαραγμένες στο μυαλό και γιατι?Πως σας φαίνεται η ιδέα?
-
Ο χρήστης polo_gti έγραψε:
Τι θα λέγατε μια που έχουμε εορταστική ατμόσφαιρα να δημιουργούσαμε ένα topic που θα λέγαμε ποιές δοκιμές(ή ακόμα και ποιο τέυχος)σε όλη την 35χρονη ιστορία των 4Τ μας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση και μας έμειναν χαραγμένες στο μυαλό και γιατι?Πως σας φαίνεται η ιδέα?Άνοιξέ το να δούμε πως θα πάει!
-
Α,ρε παιδια τι μου κανετε,φωτιες μου αναψατε.....!!
Εχω να διαβασω 4Τροχους τουλαχιστον δυο χρονια (ενταξει μη με ''παρετε με τις πετρες''),αλλα τι να κανουμε εχουμε αλλου το κολλημα μας....
Αυριο,πρωι πρωι στον περιπτερα της γειτονιας!
Οχι τιποτ'αλλο,να το βαλω στην ηλεκτρονικη ζυγαρια να δω ποσο ζυγιζει επιτελους! -
Χαχαχα, πριν από μία ώρα (όταν δηλαδή έφυγα από τη δουλειά) πάω στο περίπτερο, παρκάρω μπροστά, την ώρα που βγαίνω φωνάζω 'ήρθαν?' 'ήρθαν, και τους δίνω με το κιλό' μου απάντησε ο (γνωστός μου) περιπτεράς!
Συγχαρητήρια, πολύ καλό!
Tώρα πάω να γκρινιάξω στο Citroen forum.
-
Μπράβο για το υλικό ! Πάντα τέτοια !!!
Σε λίγες μέρες θα έχουν ξεσκονιστεί και τα δύο.
Για τις επόμενες 3+ εβδομάδες, τί θα διαβάζω ?
-
Πραγματικα πολυ καλο αλλα μην τρελαινεστε κιολας
Θα ακολουθησει αναλογο αφιερωμα στα 500 τευχη (τωρα 409), στα 40 χρονια, στα 600 τευχη, στα 50 χρονια και ουτω καθ'εξης.Περα απο την ποιοτητα της δουλειας, εμενα δεν παυουν να με πειραζουν 2 πραματα. Το ενα ειναι οτι εχουν γινει πολλα τετοια αφιερωματα (για την ακριβεια καθε 5 χρονια και καθε 100 τευχη) και σε ολα μα ολα δινεται η εντυπωση οτι η αυτοκινηση ξεκινησε το 1970. Το αλλο ειναι οτι σε ενα περιοδικο που ασχολειται με τεχνολογια, δινεται μικροτερο (σχετικα) βαρος στο μελλον και την προοπτικη, ενω δεν χανεται ευκαιρια να προβαλλεται το παρελθον τοσο της αυτοκινησης οσο και το προσωπικο των συντελεστων.
Παντως εξαιρετικη η ποιοτητα και πανω απο ολα το γεγονος οτι οι διαφημισεις ειναι μαζεμενες και οχι μεσα στο αφιερωμα.
-
Εγώ πάντως θα ήθελα μια βιογραφική αναφορά στα εξέχοντα στελέχη που κάνανε τους 4Τ:
Κώστα Καββαθά
Άρη Σταθάκη (αν δεν απατώμαι)
Πάνο Φιλιππακόπουλο
Κλεάνθη Τριανταφυλλίδη
Διονύση Χοϊδάκλπ.
-
Εμένα πάντως το εξώφυλλο (και κυρίως το οπισθόφυλλο) μου φαίνεται λίγο gay
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Εμένα πάντως το εξώφυλλο (και κυρίως το οπισθόφυλλο) μου φαίνεται λίγο gayit's what's inside that counts
Σπύρος
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ πάντως θα ήθελα μια βιογραφική αναφορά στα εξέχοντα στελέχη που κάνανε τους 4Τ:Κώστα Καββαθά
Πάνο Φιλιππακόπουλο
Κλεάνθη Τριανταφυλλίδη
Διονύση Χοϊδάκλπ.
...Νίκο Δήμου...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εγώ πάντως θα ήθελα μια βιογραφική αναφορά στα εξέχοντα στελέχη που κάνανε τους 4Τ:
Κώστα Καββαθά
Πάνο Φιλιππακόπουλο
Κλεάνθη Τριανταφυλλίδη
Διονύση Χοϊδάκλπ.
...Νίκο Δήμου...
Ναι, αν και έχω στραβώσει τελευταία με την αφεντιά του και το ξερολίστικο υφάκι του. Πάντως, από επιστημονικής πλευράς και μόνον, αυτός που δεν δικαιολογεί κάποια αναφορά είναι ο Μάργαρης. Ψάξτε για επιστημονικές δημοσιεύσεις του και κρίνετε... Όσον αφορά δε τους Σωμερίτη και Αναστασιάδη, χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Δεν τους αξίζει καν να τους δίνει χώρο το περιοδικό αυτό.
Στο καθαυτό τεύχος, ο Λιάπης έλεγε ασυναρτησίες (βγάλτε τον και βάλτε τον Σταθάκη επιτέλους), ενώ ο 'Αντίλογος', αν εξαιρέσουμε τον ίδιο τον pilot, ήταν μια απογοήτευση, όπως συμβαίνει άλλωστε τους τελευταίους αρκετούς μήνες.
-
Γιατί, τον Ρουμελιώτη που τον πας;
-
Κάποτε πρέπει να το καταλάβουν ότι τον 'Αντίλογο' τον θέλουμε όπως ήταν παλιά, όχι πασαρέλα για επώνυμες πέννες.
-
Η τέλος πάντων να διατηρήσουν τον υπάρχοντα Αντίλογο (γιατί έτσι κι αλλιώς το όνομά του κάτι τέτοιο σημαίνει) και να προσθέσουν ονόματα που πραγματικά να έχουν θέσεις αξιανάγνωστες.
-
Εγώ έχω κάνει κατά καιρούς προτάσεις... Ποιος τις ακούει όμως.
Ω ! ΤΙ ΤΕΥΧΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ! 35 ΧΡΟΝΙΑ 4ΤΡΟΧΟΙ