-
Το είδα σήμερα τυχαία σ'ένα περίπτερο και το πήρα αμέσως. 4-5 κιλά ζυγίζουν τα δύο περιοδικά και η ύλη είναι βαριά κι ασήκωτη. Ειδικά το συλλεκτικό τεύχος έχει θέση στη βιβλιοθήκη του σαλονιού. Πολύ καλή δουλειά.
-
ελπιζω να υπαρχει ακομα σε κανα δυο βδομαδες που ερχομαι και εγω.
Την συνδρομη την εχω σκεφτει και εγω αλλα μα νομιζεις οτι περνει καιρο στην Ελλαδα δεν θελω ουτε να ξερω ποσο καιρο παιρνει στην αλλη ακρη του κοσμου.
Νικος
-
Το διαφήμισαν και στην tv, είδα σποτ στο Alter...
Θα πάω να το αγοράσω.. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το είδα σήμερα τυχαία σ'ένα περίπτερο και το πήρα αμέσως. 4-5 κιλά ζυγίζουν τα δύο περιοδικά και η ύλη είναι βαριά κι ασήκωτη. Ειδικά το συλλεκτικό τεύχος έχει θέση στη βιβλιοθήκη του σαλονιού. Πολύ καλή δουλειά.Oντως ήταν πολύ βαριά,αλλά άξιζε
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
ελπιζω να υπαρχει ακομα σε κανα δυο βδομαδες που ερχομαι και εγω.Την συνδρομη την εχω σκεφτει και εγω αλλα μα νομιζεις οτι περνει καιρο στην Ελλαδα δεν θελω ουτε να ξερω ποσο καιρο παιρνει στην αλλη ακρη του κοσμου.
Νικος
Οταν έρθεις...κερνάμε καφεδάκι στο γνωστό μέρος Νίκο!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ελπιζω να υπαρχει ακομα σε κανα δυο βδομαδες που ερχομαι και εγω.
Την συνδρομη την εχω σκεφτει και εγω αλλα μα νομιζεις οτι περνει καιρο στην Ελλαδα δεν θελω ουτε να ξερω ποσο καιρο παιρνει στην αλλη ακρη του κοσμου.
Νικος
Οταν έρθεις...κερνάμε καφεδάκι στο γνωστό μέρος Νίκο!!
Αν είναι σίγουρο το καφεδάκι, μπορούμε να σου πάρουμε και το τρέχον τεύχος από τώρα!
-
Λίγες φωτό που φέρνουν αναμνήσεις,
αλήθεια πόσο να τις αποτιμήσεις?Για μάς που μεγαλώσαμε , ανδρωθήκαμε και 'παιδευτήκαμε' με τους 4Τ δεν υπάρχει τιμή .... είναι ένα 'ακριβό' στολίδι σε 'τσάμπα' τιμή!!!
Κάπου μέσα σε αυτό το χρονικό των σελίδων διακρίνω κάτι από μένα,κάτι από σένα , κάτι απ'όλους μας!
Μπράβο σε όλους!
-
Μπορει να ειμαι απο αυτους που εχουν κρινει αρνητικα καποιες φορες το περιοδικο, αλλα το συγκεκριμενοι τευχος μου αρεσει.
Συγχαρητηρια και απο μενα. -
Χαίρομαι που η δουλειά μας τελικά χαίρει τέτοιας εκτίμησης. Δεν γίνεσαι κάθε μέρα 35 ετών, πόσο μάλλον αν είσαι περιοδικό. Η προσπάθεια και το μεράκι όλων φαίνεται -πιστεύω- με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τόσο στο τεύχος όσο και στο λεύκωμα. Υδρώσαμε, ξενυχτήσαμε, κουραστήκαμε για να σας πούμε με αυτόν τον τρόπο ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μας στηρίζεται εδώ και 35 χρόνια και θέλουμε-ευχόμαστε να συνεχίσετε να ταξιδεύετε μαζί μας για πολλά περισσότερα χρόνια ακόμη.
Με τιμή,
Κ.Φ. -
Α,δέν κρατιέμαι!!!
Αυριο πρέπει νά έρθει καί στή Θεσσαλονίκη. -
Και εγώ αύριο πρωί πρωί βουρρρρρρρρ για περίπτερο......
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
ελπιζω να υπαρχει ακομα σε κανα δυο βδομαδες που ερχομαι και εγω.Την συνδρομη την εχω σκεφτει και εγω αλλα μα νομιζεις οτι περνει καιρο στην Ελλαδα δεν θελω ουτε να ξερω ποσο καιρο παιρνει στην αλλη ακρη του κοσμου.
Νικος
Ρώτα τον gavriil1. Θυμάμαι κάποτε έκανε κριτική σε ένα τεύχος τουλάχιστον 3 μήνες παλιότερο, και όταν του είπαν 'τι πας και ψειρίζεις τώρα στο παρελθόν' απάντησε πως τότε του ήρθε.
Πάντως πιστεύω πως κάτι καλύτερο μπορεί να γίνει στις συνδρομές... Σύμφωνα με το τεύχος Αυγούστου 2004 (το πιο πρόσφατο που έχω), για Ελλάδα - Κύπρο κοστίζει 53 ευρώ το χρόνο (με αποστολή φυσικά), για την υπόλοιπη Ευρώπη 136 (με αποστολή φυσικά).
Δηλαδή 7 ευρώ στο τεύχος η διαφορά στην αποστολή Ελλάδας, Κύπρου με Ευρώπη... Ψιλομπόλικο, αλλά και άλλα περιοδικά το ίδιο κάνουν...Επίσης αν όντως οι χρόνοι παράδοσης είναι τοσο μεγάλοι όσο έλεγε ο gavriil1, είναι ψιλοπαράλογο... Τα γράμματα που στέλνω στην οικογένειά μου από εδώ (και τούμπαλιν) φτάνουν από 3-5 εργάσιμες ημέρες με απλό ταχυδρομείο (75 λεπτά ο φάκελος).
Για να μην λέω αερολογίες όμως, θα τους ζητήσω να μου ταχυδρομήσουν κανένα τεύχος, να δω κοστος και χρόνο παράδοσης.
Υ.Γ. Πάντως θα μπορούσε η παράδοση στους συνδρομητές ΕΣωτερικού να γίνεται λίγο νωρίτερα...
-
Το ένθετο πάει 'αέρα πατέρα' στη βιβλιοθήκη.
Μακάρι να υπάρξει έκδοση με κανονικό εξώφυλλο χωρίς διαφημίσεις κλπ.
-
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΩΡΑ!!!!!!
Είναι όντως τόσα κιλά; Να πω να μου το στείλουν ως... δέμα;;
-
Eξαιρετικό! Μπραβο σε όλους. Ουτε μια βδομάδα δεν φτανει για να το διαβάσεις...
-
ΟΚ, υπερβάλαμε λιγάκι. Είναι 2 κιλά παρά κάτι (σύμφωνα με τη ζυγαριά της κουζίνας).
Δεν είναι πάντως και λίγο αυτό. Σκεφτείτε πόσο ζυγίζει ένα δίλιτρο μπουκάλι κόκα-κόλα. Κάτι τέτοιο.
-
Πάρα πολύ καλό !!! Μπράβο σε όλους τους συντελεστές.
Αυριο πάω να πάρω κι άλλο ένα για να το αφήσω μέσα στη ζελατίνα
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Πάρα πολύ καλό !!! Μπράβο σε όλους τους συντελεστές.Αυριο πάω να πάρω κι άλλο ένα για να το αφήσω μέσα στη ζελατίνα
Δεν βολευεται το κερατενιο!!!!Σκεπτομαι αμα γεμισει το ραφι να το βαλω σαν οροφη μιας και ειναι και top.
-
Ρε παίδες στον Ωρωπό δεν έχει φτάσει ακόμα το τεύχος!!!
Τέλος πάντων!Εύχομαι στο περιοδικό που όλοι αγαπήσαμε,αγαπάμε και θα συνεχίσουμε να αγαπάμε,στο περιοδικό που μας γέμιζε και μας γεμίζει σε κάθε τευχος του με συναισθήματα θαυμασμού,εντυπωσιασμού ίσως κάποιες φορές και προβληματισμού,που μας έκανε να ονειρευτούμε και να χαμογελάμε στην κάθε γραμμή κειμένου που διαβάζουμε,στην κάθε φωτογραφία που βλέπουμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και χαρά(στα στελεχη και στους συντελεστες)με την δημιουργικότητα και την ζωντάνια που τους χαρακτιρίζει όλα αυτά τα χρόνια να συνεχίζουν να διδάσκουν τι εστί αυτοκίνητο και γενικότερα αυτοκίνση στα παιδία μας και στα εγγόνια μας!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!4ΤΡΟΧΟΙ FOR EVER!!!!!!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Πάρα πολύ καλό !!! Μπράβο σε όλους τους συντελεστές.Αυριο πάω να πάρω κι άλλο ένα για να το αφήσω μέσα στη ζελατίνα
Tα είπαμε αυτά το τεύχος είναι ήδη συλλεκτικό....
Εγώ πάντως πήρα 3
Ένα για την 'γυάλα',ένα για επένδυση,όπως τα έργα τέχνης και ένα για το σαλόνι του σπιτιού........ Κάτι σαν τα περιοδικά που έχουν στα ιατρεία.Όποιος επισκέπτης έρχεται να ξεφυλλίζει και να διαβάζει ΤΟ τεύχος.
35 χρόνια 4 τροχοί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και συνεχίζουνε-με.
Ω ! ΤΙ ΤΕΥΧΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ! 35 ΧΡΟΝΙΑ 4ΤΡΟΧΟΙ