-
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
θα αγοραζα ΜΚ3 και αυριο (Το 2.0 ομως )
και θα το παραλάμβανα μετα από 3 μήνες
να σου θυμισω κυρ Μανο, οτι το δικο μου το ειχα παραγγειλει 2/99 και το παρελαβα 1/7/1999.
Σε λεει κατι αυτο??? -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
θα αγοραζα ΜΚ3 και αυριο (Το 2.0 ομως )
και θα το παραλάμβανα μετα από 3 μήνες
να σου θυμισω κυρ Μανο, οτι το δικο μου το ειχα παραγγειλει 2/99 και το παρελαβα 1/7/1999.
Σε λεει κατι αυτο???Εσύ κύριε συνήγορε πήρες αυτοκίνητο όμως
όχι χρέπι -
Εσύ κύριε συνήγορε πήρες αυτοκίνητο όμως
όχι χρέπι...Ασε ρε με την 'νταλικα' .....
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Επιτρέψτε μου ένα άσχετο post...!Απλώς θέλω να πω ότι είμαι ερωτευμένος! Κάθε μέρα όλο και πιο πολύ!!
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Εσύ κύριε συνήγορε πήρες αυτοκίνητο όμως
όχι χρέπι...Ασε ρε με την 'νταλικα' .....
αφού δεν την είδες.......μη μιλάς
εδενες τις βοηθητικές μάλλον -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Ποιος κάτοχος ΜΚ2 θα μου δωσει μια βόλτα????Παντελή, από 20/6 και μετά, θα μπορείς να κάνεις όσες βόλτες θες με το δικό μου. Εκτός αν έρθεις νωρίτερα στην Κεφαλονιά
!
-
Αλήθεια, Δημήτρη, πώς ήταν η βόλτα με το Ford ΜΧ-5 που καταδέχτηκες να πας;
-
Μια χαρά, αλλά θα προτιμούσα να μιλήσω για τη βόλτα με το τουρμπάτο Μκ1 του Βασίλη, που απλώς μου πήρε το μυαλό .
-
Ε, αυτό δεν είναι νέο. Βασικά απορώ πώς δεν είχες μπει τόσο καιρό!!
Και να σου πω και κάτι; Με ένα τέτοιο εργαλείο, το drift αποκτά άλλο νόημα!! Αξίζει και παραξίζει να driftάρεις ΟΛΗ μέρα με το αμάξι του Βασίλη, γιατί το ευχαριστιέσαι 10 φορές παραπάνω απ' ό,τι με ένα απλό miata.
Και επιπλέον, ο Βασίλης μπορεί να κάνει και time attacks, και ο ίδιος αλλά και το αμάξι του. Δε θα με παραξένευε καθόλου αν τον έβλεπα να φλερτάρει με 1:13s
Ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο που η τουρμπίνα ΔΕΝ έχει μεταβάλλει το χαρακτήρα του miata! Το υποψιαζόμουν ότι θα ήταν τόσο καλός ο ίδιο και το αμάξι, αλλά αλλιώς είναι όταν το διαπιστώνεις ιδίοις όμασι
-
Αφιερωμενο με αγαπη σε ολους τους κατοχους Μιατα
http://videos.streetfire.net/hottestvid ... 25839C.htm
-
The fast and the luxurious...!! Καλό!!
Το original video είναι παλιά διαφήμιση του Panda σε κάποια χώρα της λατινικής Αμερικής, και στη θέση του ΜΧ-5 έχουν ένα MG. Το video είναι ΑΚΡΙΒΗΣ αντιγραφή, αλλά έχει πλάκα!
-
καλησπερα και χρονια πολλα και απο εμενα. πραγματικα ο βασιλης κανει απιθανα πραγματα με το μκ1.το μεγαλο σαββατο μπηκαμε σε μια εγκαταλελιμενη πιστα καρτ στην ακρατα οπου γυριζε το αμαξι οπου και οπως ηθελε.η πιστα ηταν ιδιαιτερα στενη κα χωρις ορατοτητα αφου τα χορταρια εκρυβαν το οπτικο μας πεδιο αλλα και παλι δεν αισθανθηκα καμια ανασφαλεια ως συνοδηγος του. επισης για μια ακομη φορα εξυμνησα την αξιοπιστια του αυτοκινητου αναλογιζομενος την χρηση που εχει υποστει!! το δικο μου πλανο προβλεπει την αγορα ενος μτχ μκ2,5 1.8 του χρονου το χειμωνα αν και ακομα προσπαθω να βρω πως θα χωρεσω το δεξι μου ποδι λιγο πιο ανετα γαμω το υψος μου γαμω(1,93)αν και ο βασιλης μου λεει οτι θα το συνηθισω!!!βεβαια στου βασιλη δεν ειχα προβλημα αφου εχει τραβηξει το τιμονι λιγο πιο εξω με την χρηση κωνου,ειδωμεν..
-
Καλώς ήρθες, Σόσο (νόμιζα ότι διάβαζα post του Σόκου μέχρι που είπες ότι θες να αγοράσεις ΜΧ-5 )!
Το NB έχει όντως το πιο στενό εσωτερικό από όλες τις γενιές miata, όμως στο τέλος συνηθίζεται, δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα!
-
Να ευχαριστήσω και μέσα από το φόρουμ των 4Τ το Θέμη-opterios-
για την πολύ ωραία βόλτα με το sporty του στο 3ο track day που διοργάνωσε με επιτυχία ο σύλλογος φίλων mx-5 στα Μέγαρα το Σάββατο.Ο Θέμης με καθαρές γραμμές με πήγε 2-3 αρκετά γρήγορους γύρους και παρότι έχει το αυτοκίνητο λίγους μήνες έδειχνε σαν να το οδηγούσε χρόνια.
Επιφυλάσσομαι Θέμη
-
καλησπερα και χρονια πολλα και απο εμενα. πραγματικα ο βασιλης κανει απιθανα πραγματα με το μκ1.το μεγαλο σαββατο μπηκαμε σε μια εγκαταλελιμενη πιστα καρτ στην ακρατα οπου γυριζε το αμαξι οπου και οπως ηθελε.η πιστα ηταν ιδιαιτερα στενη κα χωρις ορατοτητα αφου τα χορταρια εκρυβαν το οπτικο μας πεδιο αλλα και παλι δεν αισθανθηκα καμια ανασφαλεια ως συνοδηγος του. επισης για μια ακομη φορα εξυμνησα την αξιοπιστια του αυτοκινητου αναλογιζομενος την χρηση που εχει υποστει!! το δικο μου πλανο προβλεπει την αγορα ενος μτχ μκ2,5 1.8 του χρονου το χειμωνα αν και ακομα προσπαθω να βρω πως θα χωρεσω το δεξι μου ποδι λιγο πιο ανετα γαμω το υψος μου γαμω(1,93)αν και ο βασιλης μου λεει οτι θα το συνηθισω!!!βεβαια στου βασιλη δεν ειχα προβλημα αφου εχει τραβηξει το τιμονι λιγο πιο εξω με την χρηση κωνου,ειδωμεν..
-
Επιφυλάσσομαι ΘέμηThanks, Μάνο!! Περιμένω πώς και πώς συνοδήγηση με το χρέπι Ford σου μόλις το παραλαβεις!!!
-
Ο χρήστης nimer έγραψε:
http://rapidshare.de/files/19359608/Movie_0002.wmv.htmlΈτσι!!!
-
Ρε σεις, μας είδε κανείς στις ειδήσεις του (ma)STAR; Δεν το είδα γμτ...!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ρε σεις, μας είδε κανείς στις ειδήσεις του (ma)STAR; Δεν το είδα γμτ...!όχι ρε σούστη
έδειξε του Τζί το τετακε
και ένα υπέροχο drift σου
-
Ας ελπίσουμε ότι θα το ανεβάσει κανείς στο site ή έστω ότι θα το φέρει κάποιος την Τετάρτη στα γραφεία...!
Mazda MX-5