-
Την παροιμία 'το μεν πνεύμα πρόθυμο, η δε σαρξ ασθενής', τη γνωρίζεις ή όχι;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Την παροιμία 'το μεν πνεύμα πρόθυμο, η δε σαρξ ασθενής', τη γνωρίζεις ή όχι;Σαρξ λέει ή τσέπη;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ïé (óßãïõñïé) ìåëëïíôéêïß ìåôñÜíå;;;Èá ãßíåéò miata-man êáé åóý 'ÐÜôåñ' ??
**ü÷é åãþ äåí Ý÷ù óêïðü íá ãßíù
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σαρξ λέει ή τσέπη;Κάτσε να δω και θα σου πω !
-
Την παροιμία 'το μεν πνεύμα πρόθυμο, η δε σαρξ ασθενής', τη γνωρίζεις ή όχι;Δεν κατάλαβα;;;
-
Έχει να κάνει με το πόσο πρόθυμοι να αποκτήσουν ΜΧ5 είναι κάποιοι, που λέγαμε παραπάνω με το Θέμη. Άλλο θέλω, άλλο μπορώ.
-
ΟΚ, νόμισα πως εννοούσες άλλο πράμα. Η επιλογή παροιμίας πάντως δεν ήταν κι η καλύτερη για αυτό που εννοούσες, έτσι δεν είναι Δημήτρη;
-
Εμένα μου φάνηκε κατάλληλη, για αυτό και την χρησιμοποίησα. Από την απάντηση του Charmak66, καταλαβαίνω ότι μάλλον το ίδιο πιστεύει κι αυτός.
Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι καταλάβαμε τι ήθελα να πω. -
Η σαρξ είναι πρόθυμη...το δε πνεύμα είναι του τύπου αντιλογίας...
Πολλά είπα όμως...
Υ.Γ. dimsabas, ελπίζω να το έχεις σε garage...αλλιώς, άσε τα κλειδιά κάτω από τη γλάστρα, να το κάνω ένα test-drive το δικό σου...
-
Εμένα μου φάνηκε κατάλληλη, για αυτό και την χρησιμοποίησα. Από την απάντηση του Charmak66, καταλαβαίνω ότι μάλλον το ίδιο πιστεύει κι αυτός.
Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι καταλάβαμε τι ήθελα να πω.Ο charmak66 πάντα συμφωνεί με τον πάνσοφο αρχηγό dismsabas!
Κερδίζω βόλτα ή να γλύψω κι άλλο;
-
Βρε κουτά, ελάτε και στην Κεφαλονιά και θα κερδίσετε βόλτα (στο βρεγμένο περικαλώ), φιλοξενία, μαγειρική από τα χεράκια μου, μέχρι και νύφη θα σας βρω !
-
dimsabas=εγγύηση στο ντριφτ.
Δάσκαλε μαθήματα υπερστροφής παραδίδεις;
Σε πισωκίνητα πάντα. -
Προς το παρόν παραδίδω μαθήματα Γλώσσας, Μαθηματικών, Ιστορίας, Γεωγραφίας, Θρησκευτικών, άντε και Εμείς κι ο Κόσμος. Το νέο αναλυτικό πρόγραμμα και τα νέα βιβλία που θα ισχύσουν από το Σεπτέμβρη περιλαμβάνουν και μάθημα drift; Τα βλέπω τα ελληνόπουλα αντίστοιχα των Σκανδιναβών σε μερικά χρόνια .
-
Προς το παρόν παραδίδω μαθήματα Γλώσσας, Μαθηματικών, Ιστορίας, Γεωγραφίας, Θρησκευτικών, άντε και Εμείς κι ο Κόσμος. Το νέο αναλυτικό πρόγραμμα και τα νέα βιβλία που θα ισχύσουν από το Σεπτέμβρη περιλαμβάνουν και μάθημα drift; Τα βλέπω τα ελληνόπουλα αντίστοιχα των Σκανδιναβών σε μερικά χρόνια . -
Παιδιά μετακομίζουμε, πάμε νησί! Εμπρός λοιπόν όλοι να γραφτούμε στο καλό σχολείο με τον καλό δάσκαλο!
Θα τω πέξουμαι αγράματη κέ αναλφάββοιτει για να μας πάρρουν!!! -
Ο άνθρωπος ο ορθογραφημένος δεν κρύβεται. Χάθηκε ο κόσμος να μη βάλεις τόνους;
-
θα βγει στην παραγωγή;
-
Ετσι λένε..
[url]htttp//www.newcarssinproductioninapril.com[/url]
-
Συνεχίζω εδώ τη συζήτηση που είχα με τον skye σε άλλο thread.
Ο χρήστης skye έγραψε:
αδερφέ γιατί δεν πήρες ένα mr-2;
Επειδή δεν ντριφτάρει αρκετά...!
Δεν ειρωνεύομαι, απλώς, προφανώς δεν έχεις καταλάβει καθόλου τι θέλω να πω στην απάντησή μου στο Δημήτρη...
δε με πειράζει αν ειρωνεύεσαι έτσι και αλλιώς
εξήγησέ μου όμως αν δεν έχω καταλάβει: εγώ κατάλαβα ότι ήθελες να του πεις ότι πρώτον το miata δεν είναι μόνο για drift, και δεύτερον, όπως τη βρίσκει ο καθένας. άλλος γουστάρει το ένα, άλλος το άλλο. Σύμφωνοι.
Αν ήθελες να πεις κάτι άλλο, ζητάω συγνώμη προκαταβολικά, αλλά θα ήθελα να μου το πεις.Καταρχήν, το εννοώ ότι δεν ειρωνεύομαι
Δεύτερον, καλώς κατάλαβες τι ήθελα να πω στο Δημήτρη. Γιατί όμως μου έκανες την ερώτηση για το MR-2;
Αν συμφωνούμε σ'αυτά, πες μου κάτι. διαφωνείς ότι κάποια αυτοκίνητα κάνουν περισσότερο για drift ή για οδήγηση με γραμμές (εξ'αιτίας πολλών παραγοντων που δεν είναι της παρούσης) ;
δεν είναι όλα τα αυτοκίνητα το ίδιο, έτσι δεν είναι;Η οδήγηση με γραμμές δεν είναι ιδανικότερη σε κάποια αυτοκίνητα. Η οδήγηση με γραμμές είναι όλα αυτά τα πράγματα που χρειάζονται να κάνεις για να περάσεις από μια διαδρομή στο μικρότερο δυνατό χρόνο. Μία Ferrari είναι ιδανικότερη από ένα MR-2 για οδήγηση με γραμμές; Μα, δεν υπάρχει απάντηση, γιατί η ερώτηση είναι...λάθος. Καθένας μπορεί να οδηγήσει με γραμμές όποιο αυτοκίνητο θέλει
Αντιθέτως, φυσικά και συμφωνώ με αυτό που λες για το drift. Μερικά αυτοκίνητα είναι ιδανικότερα για drift και οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί. Το το σημαίνει ιδανικότερο για drift νομίζω το καταλαβαίνουμε όλοι (πχ πιο εύκολο να driftάρεις ακόμα κι αν δεν είσαι οδηγάρα, ή κρατάει drifts για περισσότερη ώρα κλπ).
Και τέλος πάντων, για να μη σε ζαλίζω, αυτό που μου χτύπησε λίγο άσχημα ήταν ο τρόπος με τον οποίο έκανες την ερώτηση, πού ήταν σα να λέει 'γιατί δεν έπαιρνες ένα MR-2 να πηγαίνεις με τις γραμμές σου και δεν αφήνεις εμάς στην ησυχία μας να driftάρουμε τα μιάτα μας'. Αυτό στο λέω με κάθε ειλικρίνεια και εντελώς καλοπροαίρετα, χωρίς καμία διάθεση για τσακωμό.
Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος έχει χωρίσει σε στρατόπεδα με αυστηρούς κανόνες μερικά πράγματα. Δηλαδή το MR-2 είναι για όσους γουστάρουν τις γραμμές και το ΜΧ-5 για όσους γουστάρουν τα drift; Εγώ που γουστάρω τις γραμμές, δε θα άλλαζα το ΜΧ-5 μου για κανένα MR-2...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
dimsabas=εγγύηση στο ντριφτ.Δάσκαλε μαθήματα υπερστροφής παραδίδεις;
Σε πισωκίνητα πάντα.Που να δεις το ραντομ με πισωκουνα να παθεις πλακα....
Mazda MX-5