-
Μπράβο που καλοπερνάτε, όντως έχασα. Άντε Sok, καιρός να αφήσεις τις γραμμές για τις πάντες .
Το κακό είναι ότι πλέον το ΜΧ με συνοδεύει στην Κεφαλονιά αλλά δεν μπορώ να κάνω και πάρα πολλά πράγματα γιατί όλοι με ξέρουν. Είναι που είναι λίγα τα αυτοκίνητα και όλοι γνωστοί μεταξύ τους, είναι και το ΜΧ μοναδικό στο Ληξούρι, είμαι και ο 'δάσκαλος'... Έννοια σου όμως και περιμένω τη βροχή για να ξεχυθώ για απομακρυσμένες (και παντελώς ερημικές) περιοχές . -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τα πλαστικά μού φάνηκαν πολύ σκληρά και φτηνιάρικα. Τώρα, αν είναι ίδια με του Polo το ξέρεις καλύτερα από μένα. Δε μου ακούγεται πάντως και σα φοβερό κομπλιμέντο για ένα roadster των 23-33Κ ευρώ.Αν έχεις τα πλαστικά από το πιο ποιοτικό μικρό, αυτό σαν καλό μου ακούγεται. Σύμφωνοι είναι σκληρά, αλλά γιατί τα ποιοτικά πλαστικά πρέπει ντε και καλά, να είναι μαλακά???
-
Τα πλαστικά μού φάνηκαν πολύ σκληρά και φτηνιάρικα. Τώρα, αν είναι ίδια με του Polo το ξέρεις καλύτερα από μένα. Δε μου ακούγεται πάντως και σα φοβερό κομπλιμέντο για ένα roadster των 23-33Κ ευρώ.δεν ενδιαφέρουν τα πλαστικά στα roadster άλλωστε με το πλάι δεν τα βλέπεις
στο συγκεκριμένο 'συγκριτικό', δεν τίθεται θέμα, ΜΧ-5 ΠΟΛΥ χαλαρά κι όλας και δεν είναι η διαφορά τιμής μόνο. Έχω κι ένα αγγλικό συγκριτικό αν σ'ενδιαφέρει
-
Μα καλά, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Ακόμα κι ο πρόεδρος του Polo Club (υπάρχει; ) θα προτιμούσε ένα ΜΧ5 από ένα Polo. Έκαναν οι Αγγλάρες τέτοιο συγκριτικό;
Όταν πηγαίνεις με το πλάι, ασφαλώς και βλέπεις τα πλαστικά, αλλά αυτά της πόρτας, όχι της κονσόλας . -
Μήπως μιλάς για το γνωστό συγκριτικό Handling που το ΜΧ-5 βγήκε πρώτο;
-
:lol: Μα καλά, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Ακόμα κι ο πρόεδρος του Polo Club (υπάρχει; ) θα προτιμούσε ένα ΜΧ5 από ένα Polo. Έκαναν οι Αγγλάρες τέτοιο συγκριτικό;
Όταν πηγαίνεις με το πλάι, ασφαλώς και βλέπεις τα πλαστικά, αλλά αυτά της πόρτας, όχι της κονσόλας .όχι βέβαια... ΜΧ-5 - Ζ4 2.0
ε όχι και Polo!!!
-
Είπα και γω... Και επικρατεί το ΜΧ; Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος...
-
Είπα και γω... Και επικρατεί το ΜΧ; Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος...γιατί ποιο ήθελες να επικρατεί; πιο αργή, πιο ακριβή και λιγότερο διασκεδαστική η Ζ4. Επειδή είναι BMW δεν σημαίνει τίποτα
Βέβαια έχει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και καλύτερα πλαστικά (και +50% της τιμής του ΜΧ στην Ελλάδα)
-
Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος...Πώς και δε σχολιάστηκε αυτό;
-
Η αλήθεια έιναι ότι μου γυαλισε λίγο, αλλά δεν ήμουν σίγουρος ότι κατάλαβα τι θες να πεις
-
Κάποια στιγμή που θα βαριέμαι πολύ και δε θα έχω τι να κάνω, θα κάτσω να αντιγράψω κάποια αποσπάσματα από το άρθρο Car of the Year 2005 του βρετανικού EVO, στο οποίο το δίλιτρο επετειακό ΜΧ5 βγαίνει με μεγάλη διαφορά τελευταίο και καταϊδρωμένο , αποσπώντας πολύ υποτιμητικά σχόλια. Προς το παρόν.......... βαριέμαι .
-
Βαριέσαι να γράψεις και μια περίληψη των όσων λέει μέσα το περιοδικό για το αμάξι; Ό,τι θυμάσαι...
-
το 1.8 θέλεις να πεις μάλλον...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Βαριέσαι να γράψεις και μια περίληψη των όσων λέει μέσα το περιοδικό για το αμάξι; Ό,τι θυμάσαι...Ναι ρε Θέμη, βαριέμαι . Δεν προτιμάς να γίνει καλή δουλειά μια και καλή; Είναι πολλά αυτά που θέλω να γράψω...
-
Κάποια στιγμή που θα βαριέμαι πολύ και δε θα έχω τι να κάνω, θα κάτσω να αντιγράψω κάποια αποσπάσματα από το άρθρο Car of the Year 2005 του βρετανικού EVO, στο οποίο το δίλιτρο επετειακό ΜΧ5 βγαίνει με μεγάλη διαφορά τελευταίο και καταϊδρωμένο , αποσπώντας πολύ υποτιμητικά σχόλια. Προς το παρόν.......... βαριέμαι .απο πολυ ελαφρια αναγνωση (δηλαδη περιπου 30 δευτερα) οντως τρωει θαψιμο...αλλα δε λεω τιποτα! μηπως το χω διαβασει πολυ επιφανειακα και δε καταλαβα καλα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Κάποια στιγμή που θα βαριέμαι πολύ και δε θα έχω τι να κάνω, θα κάτσω να αντιγράψω κάποια αποσπάσματα από το άρθρο Car of the Year 2005 του βρετανικού EVO, στο οποίο το δίλιτρο επετειακό ΜΧ5 βγαίνει με μεγάλη διαφορά τελευταίο και καταϊδρωμένο , αποσπώντας πολύ υποτιμητικά σχόλια. Προς το παρόν.......... βαριέμαι .
απο πολυ ελαφρια αναγνωση (δηλαδη περιπου 30 δευτερα) οντως τρωει θαψιμο...αλλα δε λεω τιποτα! μηπως το χω διαβασει πολυ επιφανειακα και δε καταλαβα καλα...
Βρε μή διώχνετε τους πελάτες, θα κλείσει το club
-
Λες να μας κόψουν το μισθό;
-
τρωει θαψιμο πολυ!
'the last mx5was a close rival of the brilliant mr2...without these changes the new one would struggle to match an mgf'
-
Θα δείξει. Ακόμα ίσως είναι νωρίς και αν η Mazda δει ότι το NC συνεχίζει να παίρνει αρνητικά σχόλια, τότε όλο και κάποιο μαγικό facelift θα βγει.
Μην ξεχνάτε, η Mazda δεν ξέχασε ξαφνικά να φτιάχνει αυτοκίνητα
-
το περιοδικο γραφει οτι η μαζντα θα πρεπει να ξανατσεκαρει το συστημα διευθυνσης, τιμονι και αναρτηση...επισης οτι θελει ακομα πιο ζωηρο κινητηρα!
γραφει οτι εγινε ενα ακομα μαζντα στη γκαμα της εταιρειας...
αν ηθελα να παρω μχ5 δε θα ηθελα σιγουρα να διαβασω τετοια αναφορα σε περιοδικο...
πιθανολογω οτι με βαση και τα ελληνικα γραφομενα καπου θα χουν δικιο αλλα οι βρετανοι το θαψαν...μολις διαβασα mg επαθα!
Mazda MX-5