-
Το τελευταίο σχέδιο, μάλιστα. Αξίζει
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αυτές είναι οι επίσημες φωτογραφίες (με κλασική οροφή). Επίσημη παρουσίαση Γενεύη, στους δημοσιογράφους λίγο αργότερα. Κινητήρες 1.8-125 και 2.0-160. Το μικρό με πεντάρι το δίλιτρο με εξάρι.CC για την ώρα δεν θα υπάρξει
Απογοήτευση αν βγει με τους κινητηρες που λες...
1800 125??
Και ο 'γρηγορος' 160??? Νομιζω πως αυτοι οι κινητηρες ταιριαζουν καλυτερα στο mazda 6 ή σε κανα αλλο οικογενειακο παρα σε αυτο το αμαξι.....
....Εκτος αν αλλαξε τελειως το 'target group' και στοχευει σε κοινο αναλογο με τις Ζ3 κλπ.... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ετοιμάσου (προλαβαίνεις μέχρι το καλοκαίρι να μαζέψεις 25Κ+ )
Λίγο δύσκολο
Ελπίζω να τα μαζέψω να πάρω το ανανεωμένοhttp://www2.gol.com/users/roy/NC1.jpg
http://img159.exs.cx/img159/7787/mesimages014gw.jpg -
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Απογοήτευση αν βγει με τους κινητηρες που λες...
1800 125??
Και ο 'γρηγορος' 160??? Νομιζω πως αυτοι οι κινητηρες ταιριαζουν καλυτερα στο mazda 6 ή σε κανα αλλο οικογενειακο παρα σε αυτο το αμαξι.....
....Εκτος αν αλλαξε τελειως το 'target group' και στοχευει σε κοινο αναλογο με τις Ζ3 κλπ....Γιατί το λες αυτό?Αν τα κιλά του είναι σχετικά κοντά στα 1100,τότε θα είναι μια χαρά!
Το σημερινό με λιγότερα άλογα είναι από τα πιο fun to drive αυτοκίνητα,γιατί να αλλάξει κάτι στο επόμενο,αν είναι στημένο με βάση το fun?
Δεν νομίζω ότι το δυνατό σημείο του MX-5 ήταν ποτέ οι επιδόσεις...
(Εκτός αν εννοείς να είχε και πιο προσιτό κυβισμό και δεν κατάλαβα!) -
Οι τελευταίες με τη σκληρή οροφή μαζεμένη και κλειστή είναι μελλοντικό και με αρκετό ίσως. Αρχικά θα πουλιούνται στην Ευρώπη από τον Αύγουστο με μαλακή οροφή.
1,8 με 126 άλογα και 167Nm ροπή
2,0 με 160 άλογα και 184Nm ροπή και 6 ταχύτητες
3995χ1720χ1250 με μεταξόνιο 2330 άρα λίγο αύξηση σε διαστάσεις με χαμήλωμα. -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Γιατί το λες αυτό?Αν τα κιλά του είναι σχετικά κοντά στα 1100,τότε θα είναι μια χαρά!
Το σημερινό με λιγότερα άλογα είναι από τα πιο fun to drive αυτοκίνητα,γιατί να αλλάξει κάτι στο επόμενο,αν είναι στημένο με βάση το fun?
Δεν νομίζω ότι το δυνατό σημείο του MX-5 ήταν ποτέ οι επιδόσεις...
(Εκτός αν εννοείς να είχε και πιο προσιτό κυβισμό και δεν κατάλαβα!)Θα προτιμουσα τους υπαρχοντες, 1600 115 και 1800 153....
Πλεον ο 1800 θα ειναι χειροτερος απο τον παλιο 1800 και ο 2000 (και πιο βαρυς) με τα σχεδον 160 θα εκτινασει το συνολικο βαρος στα 1200 κιλα!Εκτος των αλλων διαβασα πως θα εχουμε και καποια ηλεκτρονικα.....Ας ελπισουμε να μην αφαιρεσουν το fun to drive......
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Θα προτιμούσα τους υπάρχοντες, 1600 115 και 1800 153....
Πλεον ο 1800 θα ειναι χειροτερος απο τον παλιο 1800 και ο 2000 (και πιο βαρυς) με τα σχεδον 160 θα εκτινασει το συνολικο βαρος στα 1200 κιλα!Υποθέτω οι νέοι κινητήρες θα είναι πιο καθαροί, πιο οικονομικοί και με εύχρηστοι. Οπότε δεν είναι χειρότεροι, η αντικυβική πολιτική στην Ελλάδα απλά μας έχει δημιουργήσει περίεργα αντικυβικά συμπλέγματα. Η μέγιστη ισχύς ή η ισχύς ανά λίτρο δεν είναι το παν, δεν οδηγάμε συνέχεια στις 6000 στροφές οπότε με μεγαλύτερους κινητήρες πιο ήπιας ρύθμισης έχουμε διαθέσιμη περισσότερη ροπή (άρα και ισχύ) στις στροφές που χρησιμοποιούμε συνέχεια δηλαδή 2000-4500. Και η ροπή στις μεσαίες στροφές είναι αυτή που ξεκολλάει το αυτοκίνητο και προσφέρει τη διασκέδαση! Με περισσότερη ροπή και ομαλότερη καμπύλη απόδοσης αυξάνεται η ρυθμισιμότητα στο γκάζι και η φιλικότητα στη συμπεριφορά που σου δίνει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και ασφάλεια.
Τα ηλεκτρονικά πρέπει να υπάρχουν για λόγους ανταγωνισμού και marketing και για political correctness! Επίσης στην πιο σημαντική αγορά, αυτής της Αμερικής είναι απαραίτητα. Επιπλέον πολλοί φοβούνται την πίσω κίνηση ειδικά γυναίκες. Αυτό που έχει σημασία είναι να είναι απενεργοποιούμενα. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Τα ηλεκτρονικά πρέπει να υπάρχουν για λόγους ανταγωνισμού και marketing και για political corectness! Επίσης στην πιο σημαντική αγορά, αυτής της Αμερικής είναι απαραίτητα. Επιπλέον πολλοί φοβούνται την πίσω κίνηση ειδικά γυναίκες. Αυτό που έχει σημασία είναι να είναι απενεργοποιούμενα.
To παράδειγμα του RX-8 μας δείχνει ότι θα είναι απενεργοποιούμενα
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Τα ηλεκτρονικά πρέπει να υπάρχουν για λόγους ανταγωνισμού και marketing και για political corectness! Επίσης στην πιο σημαντική αγορά, αυτής της Αμερικής είναι απαραίτητα. Επιπλέον πολλοί φοβούνται την πίσω κίνηση ειδικά γυναίκες. Αυτό που έχει σημασία είναι να είναι απενεργοποιούμενα.
To παράδειγμα του RX-8 μας δείχνει ότι θα είναι **απενεργοποιούμενα **
-
2-3 εβδομάδες ακομη υπομονή. Μέχρι τότε:
http://barbaratours.com/ext/auto1.jpg
http://users.skynet.be/mx5turbo/tmp/ncx.jpg -
http://img2.imagevenue.com/loc226/662_front.JPG
http://img4.imagevenue.com/loc140/37e_back.JPGΕυτυχώς τίποτα απο τα παραπάνω δεν είναι επίσημα.
-
Και όμως οι φωτογραφίες παραπάνω είναι επίσημες τελικά.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Και όμως οι φωτογραφίες παραπάνω είναι επίσημες τελικά.
H ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ DEN Μ ΑΡΕΣΕΙ , καλυτερα ηταν οταν εμοιαζε σαν rx8 ο κολος του καλος ειναι . μονο που ειναι πισωκουνα μου φτανει
-
Και εμένα αυτή είναι η κυριότερη ένστασή μου. Το μπροστινό μέρος.
Στο εσωτερικό θα ήθελα απλώς το τιμόνι να μη μοιάζει με αυτό της Ζ4. Το πίσω μέρος είναι όπως το περιμέναμε,πολύ καλό
Μήκος και πλάτος μεγάλωσαν κατά 40 χιλιοστά. Το πλαίσιο είναι κτά 47% πιο στιβαρό και παρ'όλο τον πλουσιότερο εξοπλισμό το νέο MX-5 έχει βαρύνει μονάχα 10 κιλά σε σύγκριση με το υπάρχον μοντέλο. Ο κινητήρας (1.8 με 126 άλογα και 2.0 με 160 άλογα)έχει μετατοπιστεί 14 εκατοστά πιο πίσω με σκοπό την καλύτερη κατανομή. Στο εσωτερικό τέλος υπάρχουν καλύτερα υλικά. Κοντά μας το φθινόπωρο.
-
Μόνο 10 κιλά?
Τότε έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά!Είμαι σίγουρος πως όταν το δούμε από κοντά θα μας αρέσει!
-
μια χαρά είναι!
-
Το τιμονάκι δεν μου πολυαρέσει, αλλά κατά τ' άλλα μια χαρά είναι. Μπαμ δεν κάνει, αλλά το ίδιο πίστευα και για το πολύ επιτυχημένο απερχόμενο μοντέλο. Με το καλό να το δούμε σύντομα μπροστά μας με το πλάι! Το προφίλ άλλωστε είναι η πιο σημαντική πλευρά αυτού του αυτοκινήτου.
-
Γιατι ρε Παύλο, φερνει πολυ στο ibuki μπροστα, νομιζω οτι ειναι μια χαρα ξεχωριστο και δειχνει απογονος του ΜΚ1 δεν ειναι γιαπωνεζια
-
εμενα παντως μου αρεσ πολυ
-
Μόνο σέ εμένα αρέσει (πολύ) τό μπροστινό μέρος;
Mazda MX-5