-
Το θέμα ζαντών κλιματισμού όπως και γενικά εξοπλισμού είναι εντελώς προσωπικό. Εγώ θεωρώ χρήσιμο τον κλιματισμό στην Ελλάδα περίπου 7-8 μήνες τον χρόνο (από μέσα Μαρτίου μέχρι τέλη Οκτωβρίου). Γενικά όποτε πιάνει πάνω από 22-23 βαθμούς ή και με λιγότερο αν σε χτυπάει ο ήλιος. Άλλοι πρέπει να πάει 35+ για να το ενεργοποιήσουν.
Αντίθετα μπορώ να δεχτώ τις σιδερένιες (ακόμα καλύτερα χωρίς τάσια που χάνονται-κλέβονται). Ανθεκτικές, δεν θα τις αφήσω σε καμιά λακούβα και μπορώ να παρκάρω πιο άνετα, δεν προκαλούν και δεν τις κλέβουν. Αν θελήσω να τις αλλάξω θα διαλέξω εγώ τι θα βάλω, κάτι που να μην το έχουν όλοι όσοι πήραν τις μαμά ζάντες, θα έχω τη χαρά της βελτίωσης και μάλλον θα μου κοστίσει και λιγότερο! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η βασική δεν έχει ΚΑΝ τάσια παίδες... σκέτο σίδερο... επίσης δεν παρατήρησε κανείς το άλλο: όλες οι εκδόσεις πλην της βασικής, έχουν κουκούλα υφασμάτινη. Η βασική, έχει από βινύλιο, πλαστική δηλαδή...Σπύρο οι ζάντες καλύτερα που δεν έχουν τάσι. Άσπρες θα τις έβαφα εγώ...
Όσο για την κουκούλα, απο ό,τι υλικό και να είναι κατασκευασμένη εγώ έτσι θα κυκλοφορύσα... -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Η βασική δεν έχει ΚΑΝ τάσια παίδες... σκέτο σίδερο... επίσης δεν παρατήρησε κανείς το άλλο: όλες οι εκδόσεις πλην της βασικής, έχουν κουκούλα υφασμάτινη. Η βασική, έχει από βινύλιο, πλαστική δηλαδή...
Σπύρο οι ζάντες καλύτερα που δεν έχουν τάσι. Άσπρες θα τις έβαφα εγώ...
Όσο για την κουκούλα, απο ό,τι υλικό και να είναι κατασκευασμένη εγώ έτσι θα κυκλοφορύσα...Μαζί σου! Hard-top uber alles!
Για τις ζάντες, αν έμοιαζαν πχ. με του ραλί και ήταν άσπρες από το εργοστάσιο, ΟΚ. Αλλά τις είδα στην έκθεση, είναι κακάσχημες ρε γμτ
-
Για τις ζάντες, αν έμοιαζαν πχ. με του ραλί και ήταν άσπρες από το εργοστάσιο, ΟΚ. Αλλά τις είδα στην έκθεση, είναι κακάσχημες ρε γμτ
Eίναι κακάσχημες όντως. Λες και είναι απο βανάκι.
-
Ηard top έκδοση θα υπάρξει;
-
Σαν εξτρά εξοπλισμός,σίγουρα!
-
Δεν νομίζω ότι το λανσάρουν ως αυτοκίνητο πόλης πλέον. Εξ ου και το 'grande'. Πρόκειται για ένα μικρό μικρομεσαίο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν νομίζω ότι το λανσάρουν ως αυτοκίνητο πόλης πλέον. Εξ ου και το 'grande'. Πρόκειται για ένα μικρό μικρομεσαίο.ΨΙΤ κύριος! Το grande MX5 δεν υπάρχει ούτε στα χαρτιά ακόμη!
-
EDIT-EDIT-EDIT!!!
Τώρα κατάλαβα ότι πόσταρα σε λάθος θέμα. -
Όντως παιδιά με τις σιδερένιες φαίνεται ψιλοάθλιο...
Θα έπρεπε να έχει stadard όμως A/C και ας ήταν λίγο ακριβότερο...
H κοπελιά μου που το είδε (πάλι γιατί την είχα πάει και στα Ster ) το ερωτεύτηκε αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα... Το κάθισμα δε σηκώνεται και επειδή είναι κοντούλα δεν βλέπει μπροστά.... . Για την ώρα περιμένουμε να πάει σε αντιπροσωπείες για να δούμε τι 'πατέντες' θα μας προτείνουν...
Άλλη βάση για το κάθισμα? Ταπετσέρης να 'σηκώσει' το κάθισμα... ? Θα δούμε...
Επίσης το ασημί δεν το δείχνει τόσο όμορφο, ενώ το κόκκινο και το ανθρακί είναι όλα τα λεφτά!!!! -
Η βασική δεν έχει ΚΑΝ τάσια παίδες... σκέτο σίδερο... επίσης δεν παρατήρησε κανείς το άλλο: όλες οι εκδόσεις πλην της βασικής, έχουν κουκούλα υφασμάτινη. Η βασική, έχει από βινύλιο, πλαστική δηλαδή...
Σπύρο οι ζάντες καλύτερα που δεν έχουν τάσι. Άσπρες θα τις έβαφα εγώ...
Όσο για την κουκούλα, απο ό,τι υλικό και να είναι κατασκευασμένη εγώ έτσι θα κυκλοφορύσα...Μαζί σου! Hard-top uber alles!
Και γω άλλος ένας! Νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που δεν του αρέσουν τα cabrio, αλλά έκανα λάθος...
Πολύ προσεγμένο και όμορφο το hardtop. Ειδικά με αυτό το τζάμι, φαίνεται σαν κανονικό coupe...
-
το hardtop δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης
οι ζάντες είναι όντως χάλια..
δε μπορώ να θυμηθώ, κάτι μου θυμίζουν.. έχω σπάσει το κεφάλι μου και δε μπορώ να θυμηθώ..
σκαραβαίο;..χμχμχ ίσως..
παλιό φορτηγάκι; δεν είμαι σίγουρος
κάτι παλιό πάντως.. -
ελικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι κάποιος κοιτάει να πάρει Roadster με hardtop! Καλύτερα RX8 να τελειώνετε..
και στην πίστα ειναι πιο κ@βλα ανοιχτό, αλλα και σε βραδυνή βολτούλα χαλαρή να βλέπεις τα άστρα απο πάνω σου
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
ελικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι κάποιος κοιτάει να πάρει Roadster με hardtop! Καλύτερα RX8 να τελειώνετε..Απλά καμία σχέση! Είναι το ίδιο ένα ΜΧ5 με hardtop με ένα RX8;; Δεν νομίζω...
-
ποιος τα συγκρινε?
Λέμε αν θέλεις να κάνεις κουπέ το ΜΧ5 με το hardtop, καλυτερα πάρε RX8 -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
ποιος τα συγκρινε?
Λέμε αν θέλεις να κάνεις κουπέ το ΜΧ5 με το hardtop, καλυτερα πάρε RX8Αυτό λέω ότι ο άλλος θέλει συγκεκριμένα το ΜΧ5 με hardtop. Aπό την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Μazda ας πούμε (πόσο μάλλον με το RX8) γιατί να μην προτιμήσει αυτή την λύση;
Μια χαρά είναι και πολύ όμορφο μάλιστα.
-
Δεν σε πιάνω..
λέμε αν θα δώσεις 25+2(hardtop) για ενα ΜΧ5 οπου δεν θα ειναι ΜΧ5 πια αλλα ενα ΜΧ5 coupe, γιατι δεν δίνεις 30 να πάρεις αλλα 60 άλογα και πιο στιβαρό αυτοκίνητο αληθινό κουπέ?Το MX5 ειναι R-O-A-D-S-T-E-R ..
τα λοιπά το μπασταρδεύουν..
Για τους φάν πάντως του Hardtop ας περιμένουν λίγο γιατι απο του χρόνου το MX5 θα βγαίνει με μεταλλική οροφή αλα SLK.
Πάει το βάρος στο διάολο και τέρμα το καθαροαιμό light sportscar.. -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Για τους φάν πάντως του Hardtop ας περιμένουν λίγο γιατι απο του χρόνου το MX5 θα βγαίνει με μεταλλική οροφή αλα SLK.
Πάει το βάρος στο διάολο και τέρμα το καθαροαιμό light sportscar..Για ολα 8α ισχυει αυτο ή 8α ειναι επιλογη?
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Πάει το βάρος στο διάολο και τέρμα το καθαροαιμό light sportscar..Νiceee!
Πιστεύω με αλα 206cc οροφή θα πουλήσει τρελά! Δεν αρέσει σε όλους η υφασμάτινη και σίγουρα έχει αρκετά μειονεκτήματα. -
επιλογή, οπου θα την πληρώνεις βέβαια..
Κρίμα βέβαια γιατι το αυτοκίνητο θα βάλει και άλλο βάρος και θα χαλάσει την τέλεια κατανομή που ήδη έχει.. βέβαια κάθε target market είναι διαφορετικό και ο οδηγός που ξέρει τι θέλει, θα πάρει το σωστό μοντέλλο
Εδω εμείς πάμε χωρίς ρεζέρβα και μοκέτες στο πόρτ-παγκάζ για καλύτερο zoom-zoom The lighter, the better ισχύει στο ΜΧ5. Να το θυμάστε
Mazda MX-5