-
Ναι σε αυτό αναφέρομαι αλλά τα 7800 που ζητούσε ή τα 7500 που ζητάει είναι πολλά λεφτά για σήμερα.
Όταν είχα το ρχ8 είχα κατεβάσει το EPC 2007 της mazda, τώρα που έψαχνα για μχ5 κατέβασα του 10, βάζοντας το vin σε βγάζει πολλά στοιχεία όπως:
ημερομηνία κατασκευής, κινητήρας, κιβώτιο,διαφορικό, φρένα, είδος ανάρτησης,A/C, ABS,εξωτερικό και εσωτερικό χρώμα, είδος καθισμάτων, σειρά παραγωγής και κάποιους άλλους κωδικούς παραγωγής.
Οπότε αφού το είδε μηχανικός (για τους σαλονικιούς ο Πόντιος ) και ήταν ΟΚ, πήρα το VIN και είδα ότι είναι από τα πρώτα sporty nbfl (που τα nbfl ξεκινούν από το JZMΝΒ _ _ _ _ _ _200001 και πάνω) το παιδί που το είχε το νόμιζε για 2004 αλλά ήταν νοέμβριος του 2000 το οποίο δεν με χάλασε γιατί το αυτοκίνητο είναι ατρακάριστο σε πολή καλή κατάσταση με σχετικά λίγα ΚΜ και άψογο μηχανικά με καινούργια λάστιχα (ER300 χμ...), ανάρτηση (koni HR χμ...) + A/C θερμενόμενα δερμάτινα καθίσματα + ξένον που μάλον θα πάρουν τον πούλο.
Σήμερα είχε πλύσιμο, συμάζεματάκια (τον κολογιαπονέζο τι σκατολάμπες βάζει στα πίσω μπλόκ, έχω καμένη της ομίχλης), το τιπ με τα κλείστρα ώστε να ασφαλίζουν, και πέρασμα του scangauge, και το απόγεμα ανοιχτή βόλτα με την κόρη. -
Ποια κόρη μωρέ; Την εγγονή/εγγονό να βγάλεις βόλτα.
-
Τι κόρες και εγγονές. Μόνος να χτυπάς γκομενάκια!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ποια κόρη μωρέ; Την εγγονή/εγγονό να βγάλεις βόλτα.Εγγονή, μετά το φαί μια βόλτα με τις μπάντες για να ρευτεί.
-
Mε αφορμή αυτό
Σοβαρά η Mazda δηλώνει τελική 230+ για το δίλιτρο?
-
Όχι. 210 για αυτό με την μαλακή και 215 με την σκληρή λένε. Η Mazda εξάλλου είναι πάντα συντηρητική με τα νούμερα που ανακοινώνει. Τα αυτοκίνητα συνήθως είναι λίγο ταχύτερα από τα εργοστασιακά νούμερα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όχι. 210 για αυτό με την μαλακή και 215 με την σκληρή λένε. Η Mazda εξάλλου είναι πάντα συντηρητική με τα νούμερα που ανακοινώνει. Τα αυτοκίνητα συνήθως είναι λίγο ταχύτερα από τα εργοστασιακά νούμερα.ειδα 220 παρα κατι...στο κοντερ, με 2λιτρο ΜΧ5 στην ευθεια της θηβας, απο Αθηνα, κλειστος softop, Μ.Σαβατο περυσι μετα την ανασταση (ανοιχτος δρομος). Εκοψα λογω αερα-θορυβου. Ισως το κοντερ να μου χαριζε και κανα 10-αρικο...
Στο ιδιο σημειο, κοντερισια 240 με focus ST..αλλα σχετικα ανετος..(απο θορυβο)
-
αφού δεν πήρα ακόμα mx5 ας ασχοληθώ με αυτό του φίλου μου...
δεν ξέρω αν φαίνεται η φωτογραφία που ανέβασα.Έχει ένα θέμα με αυτά τα κλιπς που στηρίζουν την κουκούλα...
Μόλις πέσει σε μια λακούβα πέφτουν όπως βλέπετε (χωρίς να ανοίγουν βέβαια)υπάρχει θεραπεία ;
-
Υπάρχει, αλλά την αναζητάς σε λάθος φόρουμ.
-
εντάξει δεν αφήνεις εύκολα το φόρουμ των 4τροχών !
-
Καποια μοντελα απαιτουν εξειδικευμενες γνωσεις ομως
-
-
το δευτερο
-
Να διαφωνήσω μόνο για το θέμα της κατανάλωσης με τον 106s16, βασισμένος στην εμπειρία του οικονομικότερου NC και του πεταλουδάτου clio ii 1.4. Έξω η διαφορά δεν είναι όντως μεγάλη (σε σχέση ειδικά με αυτό που ζεις) αλλά μέσα στην πόλη έχεις θέμα. Αν για κάποιο λόγο αναγκάζεσαι να οδηγείς σε αστικό περιβάλλον, θα νιώθεις την αντλία βενζίνης να σου κάνει vacuum στην τσέπη.
Κατά τ' άλλα, go for it και σκέψου μόνο τι μοντέλο θα πάρεις.
Το κλιο σου το έπαιρνα χθες αν είχα σχέδιο να μείνω εδώ.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
αφού δεν πήρα ακόμα mx5 ας ασχοληθώ με αυτό του φίλου μου...
δεν ξέρω αν φαίνεται η φωτογραφία που ανέβασα.Έχει ένα θέμα με αυτά τα κλιπς που στηρίζουν την κουκούλα...
Μόλις πέσει σε μια λακούβα πέφτουν όπως βλέπετε (χωρίς να ανοίγουν βέβαια)υπάρχει θεραπεία ;
Όταν είναι ανοιχτό το κλείστρο φαίνεται μέσα μια πολύγωνη βίδα με ενα ελατήριο σφυξτη αυτή και μάλλον θα είναι ΟΚ.
-
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3648697/
Αυτό πως σας φαίνεται;;;;
-
Το δικό σου δεν είναι αυτό; Αν θες μπορεις να το βάλεις στις 'Μικρές Αγγελίες' του φόρουμ
Υ.Γ. πολύ ωραίο
-
Αν δεν εχει κανα κουσουρακι σοβαρο (το μπαλωμα τεντας-γρατζουνιες και φυσικες φθορες ειναι αμελητεα, χοντρη στουκα η μηχανιλογικο εννοω) ειναι μια χαρα .
Εαν δε, εισαι 1ο χερι με τα σερβισ του ολα, αν τα λαστιχα εχουν ψωμι για κανα 10000 χιλιομετρα και δεν χρειαζεται κατι αμεσα πρεπει να φυγει σε ιδιωτη σχετικα ευκολα. Σε καλοσυτηρημενο ΜΧ5 στα 100000 χλμ αρχιζει να στρωνει-γλυκαινει το μοτερ...
Απο τα πρωτα που θα κυτταζα αν εψαχνα κατι τετοιο....μου αρεσει, και θα το κραταγα.
εννοεις οτι το πηρες καινουργιο απο τον γνωστο καλο εμπορα που εκανε ανεξαρτητες εισαγωγες απο γερμανια η οτι ειχε πρωτοκυκλοφορησει στη γερμανια?
εισαι σιγουρος οτι εχει ESP οπως λες?...αν το εβαλες-κλικαρισες κατα λαθος, σβηστο, διοτι ενω το αμαξι αξιζει ο πελατης θα νομιζει οτι πας να τον παραμυθιασεις, οι ΜΧ5-ηδες τα ψαχνουν αυτα. Με αυτες τις ζαντες στο εδωσε η εχεις και 16-αρες?...(εχει σημασια στην ανεση και στο κοστος των ελαστικων)
Επειδη οι φωτογραφια ειναι λιγο θολη για πες ο λεβιες-χουφτα ειναι ο δικος του?...ειναι 5-αρι η 6-αρι?...η λαβη του χειροφρενου ειναι αλλαγμενη? Τιμονι και σαλονι φαινονται πολυ καλα για 100000 χλμ.
-
Λογικά είναι από τον Μπούτση που έφερνε γερμανικά και όλα είχαν DSC.
Mazda MX-5