-
Ο χρήστης Ασπρουλης έγραψε:
NB εχω και στην ευθιγραμμιση εχω ενα προβλημα, οταν πηγα και εβαλα την αναρτηση και την εκανα ηθελα να βαλω -1.2,-1.3 καμπερ μπροστα και πισω το ιδιο αλλα ο μαστορας που κατα τα αλλα ειναι κορυφεος δεν μπορουσε να πιασει το καμπερ αυτο μπροστα και μου ειπε οτι παει μεχρι -0.5 μπροστα
κατα τα αλλα καστερ γυρω στο 6 και 0 συγκλιση μπροστα ειμαι πολυ ευχαριστιμενος απο το τιμονι.
Αλλα στην εισοδο της στροφης πολλες φορες εχω υποστροφη που δεν τη θελω με τιποτα.
Βεβαια τωρα ετοιμαζομαι να παω και σε αλλον για ευθηγραμμιση.
Εκτος απο το να ειναι ο μαστορας ασχετος με ευθηγραμμισεις ή με το συγκεκριμενο αυτοκινητο τι αλλο μπορει να παιζει?Tι ανάρτηση έβαλες?
Στο ΝΒ νομίζω θέλει περισσότερο κάμπερ πίσω σε σχέση με μπροστά. Τελικά τι έβαλες? -
Raceland εβαλα και τωρα ειμαι στην ευθηγραμμιση -0.5 μπροστα και -1.2 πισω.Οπως εχω διαβασει και σε αλλο φορουμ οταν ειναι το ιδιο πισω με μπροστα νομιζω ειναι ελαφρα υπερστροφικο το αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης Ασπρουλης έγραψε:
Raceland εβαλαΚαι δεν μπορεί να σου κατεβάσει κάμπερ???
...τωρα ειμαι στην ευθηγραμμιση -0.5 μπροστα και -1.2 πισω.
Μάλλον θέλει περισσότερο κάμπερ μπροστά (μην σου πω κ πίσω).
Οπως εχω διαβασει και σε αλλο φορουμ οταν ειναι το ιδιο πισω με μπροστα νομιζω ειναι ελαφρα υπερστροφικο το αυτοκινητο.
Εξαρτάται και το μοντέλο (nb, nc). Σε nb καλό θα ήταν να έχεις περισσότερο πίσω. Να σου πω, χωρίς να έχω διαβάσει ιδιαίτερα για το nb θα προτιμούσα κάτι σε -1 / -1.5 μοίρα (μπρος/πίσω αντίστοιχα).
-
Η Mazda παρουσίασε το MX-5 GT, το αγωνιστικό που θα λάβει μέρος στο Βρετανικό πρωτάθλημα αντοχής Britcar MSA. Η κατασκευή του έγινε με την βοήθεια της Jota Sport, η οποία θα είναι αυτή που θα τρέχει για λογαριασμό της Mazda στο πρωτάθλημα του 2011.
Περισσότερες από 400 ώρες χρειάστηκαν για να κάνουν το σασί 17 φορές δυνατότερο ώστε να πληροί τις προδιαγραφές της FIA. Χάρη στη χρήση carbon στις πόρτες και των πολυκαρβονικών παραθύρων το Mx5 ζυγίζει μόλις 850 κιλά. Το αμάξωμα εμβυθίστηκε σε οξύ ώστε να μειωθεί το βάρος του κατά 15 κιλά.
Το αγωνιστικό φορά ακόμη roll cage, καθίσματα, ζώνες, κουμπί διακοπής παροχής ηλεκτρικών, πυροσβεστήρα, ζάντες αλουμινίου, τιμόνι και ασφάλειες σε καπό και πορτμπαγκάζ εγκεκριμένα όλα από την FIA.
Ο δίλιτρος κινητήρας αποδίδει 275 ατμοσφαιρικά άλογα και συνδυάζεται με ένα σειριακό κιβώτιο 6-τάχυτο κιβώτιο με paddles. Τα 0-60 mph (96 χλμ/ώρα) τα κάνει σε 3 δευτερόλεπτα (δεν το πιστεύω ούτε με σφαίρες ) κι η τελική ταχύτητα 257.5 χλμ/ώρα. Θα ντεμπουτάρει το Σάββατο 26 Μαρτίου στον 3ωρο αγώνα του Silverstone.Για περισσότερες πληροφορίες, εδώ: http://www.autocar.co.uk/News/NewsArtic ... ?AR=256104
-
http://www.discovertasmania.com/__data/ ... _Final.pdf
τιποτε στη ζωη δεν ειναι τυχαιο....
-
Εννοείς το ότι έπεσες πάνω σε αυτόν τον οδηγό δεν είναι τυχαίο, έτσι;
-
λολ και πάλι λολ και για τους δύο!!!
-
Το μξ φταίει αν ο κώλος κάποιου είναι φινιστρίνι?
@ποπολάρε: να ζήσετε...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
110€ + κάτι ψιλά κάνει...
Τζάμπα είναι..
Περισσότερο χρεώνει ο Σ για το σώμα μόνο του καθρέπτη σε mitsu.
90χιλ δραχμές, είχα πληρώσει για τον καθρέπτη του Υ..καλησπέρα.. αυτη την τιμη την εχεις επιβεβαιωσει καπου? εαν ναι θα ηθελα να ξερω που.. εχεις πμ..
-
To NC 1.8 είχε ESP std, απλά δεν έχει κουμπάκι που το απενεργοποιείς, ή δεν έχει καν ESP;
Aν όντως δεν έχει esp, με παραξενεύει πολύ το γιατί.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
To NC 1.8 είχε ESP std, απλά δεν έχει κουμπάκι που το απενεργοποιείς, ή δεν έχει καν ESP;Aν όντως δεν έχει esp, με παραξενεύει πολύ το γιατί.
δεν εχει.. και ναι οντως ειναι ελεος σαν go-kart ειναι.. αλλα thats what makes it fun
οσον αφορα τον καθρεφτη μηπως εχεις εσυ ιδεα μαν για τιμη απο θεσσαλονικη?
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
To NC 1.8 είχε ESP std, απλά δεν έχει κουμπάκι που το απενεργοποιείς, ή δεν έχει καν ESP;Aν όντως δεν έχει esp, με παραξενεύει πολύ το γιατί.
Ένεκα που είμαστε χαρντοκοράδες. Υπήρχε και έκδοση με ESP πάντως.
-
Niseka, svp, .. ποια άλλη;
Δηλαδή ως έξτρα δεν έμπαινε;Και επεκτείνω την ερώτηση και στο lsd.
Υπήρχε 2lt nc που δεν έχει;
Έμπαινε ως έξτρα στο 1.8;Feel, δυστυχώς για το θέμα του καθρέπτη, δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Σόρρυ
Sent
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Niseka, svp, .. ποια άλλη;
Δηλαδή ως έξτρα δεν έμπαινε;Ελληνικής εισαγωγής = ελμα = καθόλου esp (dsc) σε nc 1.8, ούτε ως έξτρα
Ελληνικής εισαγωγής = ελμα = στάνταρ esp (dsc) σε nc 2.0Εισαγωγής = esp (dsc) σε nc 1.8/2.0
Εκδόσεις niseko/svp είχαν dsc σε 1.8
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Και επεκτείνω την ερώτηση και στο lsd.
Υπήρχε 2lt nc που δεν έχει;
Έμπαινε ως έξτρα στο 1.8;Στο 2.0 στάνταρ σε όλα
Στο 1.8 δεν υπήρχε, μόνο ως έξτρα (βέβαια κάτι έλεγαν για 3500ε, οπότε δε νομίζω να το συνέχισε κάποιος) -
για οποιον τον ενδιαφερει o καθρ. εχει 177Ε .. κ οχι 115..
για να μην ειμαστε και παρτακηδες
p.s δεν την εκανα εγω την ζημια αμαρτιες γονέων.. -
Κι εμένα εισαγωγής (καινούριο) NCFL 1.8 είναι με DSC (απενεργοποιούμενο πλήρως και... εντελώς πλήρως :-P). Και bluetooth και cruise control και trip computer (μέση lt/100).
Η αντιπροσωπεία η επίσημη κάθε extra που έβαζες σου χρέωνε... κι ένα σπίτι. Κρίμα τους.
Πάντως, στο NCFL έχουν κάνει επιπλέον δουλίτσα στην ανάρτηση και ειδικά στο RC, που έχει άλλα χαρακτηριστικά βάρους/ακαμψίας κτλ. Καταπληκτική δουλειά.
-
παιδια σκεφτομαι να παρω μχ5 του 1997 ομως.αξιζει?δε μου αρεσει το δευτερης γενιας τοσο και το τριτης κοστιζει ακομα.τι μου προτεινετε?
-
το πρωτης γενιας
-
Phaethon πόσο κόστισε;
Επίσης τα εισαγωγής πρακτικά πως τα βρίσκεις;Sent
Mazda MX-5