εγώ αγαπητέ μου onyx ! δεν ασχολούμε με τα συμπλέγματα του καθενός και δεν με ενδιαφέρει εάν ο δείνα ή ο τάδε θα αγόραζε έτσι και αλλιώς το ένα ή το άλλο.Έτσι και αλλιώς στην Ελλάδα υπάρχει ψυχοπαθολογικός έρωτας με τα BMW, μόνο και μόνο επειδή είναι BMW. Και Τράμπαντ να πούλαγε η BMW με το σήμα της, θα ήταν εμπορική επιτυχία στην Ελλάδα.
Αν διαβάζεις 4Τ επί χρόνια θα πρέπει να θυμάσαι το πρωταπριλιάτικο αστείο πριν από 10 χρόνια (1994 ή 1995 ήταν;).Τάχα μου λέει η BMW θα διέθετε τα ρόβερ 214/414 σαν σειρά 2 και 4 της BMW και η αντιπροσωπία θα διέθετε κιτ μετατροπής των σημάτων (!) των ήδη πωληθέντων ρόβερ. Ε, 'έσπασαν' τα τηλέφωνα των 4Τ από αφηνιασμένους νεοέλληνες που ήθελαν και αυτοί να ...ανέβουν κοινωνικά
Αυτό που εμένα με ενδιαφέρει είναι η ποιότητα των δύο αυτοκινήτων και αν και είναι νωρίς διότι ακόμα το νέο ΜΧ-5 δεν πωλείται.Έτσι και αλλιώς το παλαιό ΜΧ-5 ήταν πολύ καλύτερο αυτοκίνητο από την Ζ3 και απορώ για ποιο λόγο δε θα μπορούσε να συνεχιστεί και στις νέες γενιές αυτή η κατάσταση.Από αυτά που διαβάζουμε δε δείχνει να υστερεί το νέο ΜΧ-5 σε τίποτα από την αποτυχημένη Ζ4, τουναντίον, οπότε για ποιο λόγο να μην παρουσιαστεί και ένα 6δρο ΜΧ-5; Ίδωμεν.