-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Νομίζω φρένα έχουν τα ίδια. ebc κίτρινα1.8 και 2.0 έχουν τα ίδια φρένα.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πρώτα απ όλα να πούμε με γεια, καλοτάξιδα τα νέα σας μξ.Αν είχες μέση 6,6, τι να πω? Κάτω από 8+ δεν έχω δει ποτέ. Είσαι σίγουρος?
Μια συμβουλή που ίσως σας φανεί αστεία αλλά δεν είναι ==>κάντε μια ευθυγράμμιση.
Φχαρστούμ!
Ναι, ήμασταν σίγουροι και έκπληκτοι με τον νταχτιρντίνο. Γέμισμα στην Κυλλήνη 1ο km από λαμπάκι, διαδρομή μέχρι την Πάτρα, πέρασμα με κίνηση μέσα από την Πάτρα, στάση ρελαντί κάνα 10λεπτο, άνοδος από Αντίρριο και μέχρι τα Γιάννενα (στην διασταύρωση της Εγνατίας) χρειάστηκε να ξαναγεμίσουμε 20 λίτρα (ακριβώς 30 ευρώ) για 302 km. Στο δε επόμενο ρεζερβουάρ δεν είδα πολύ υψηλό νούμερο για να πω ότι κάτι δεν γέμισε σωστά στο προηγούμενο. 9,1λτ/100km ήταν και περιείχε το Γιάννενα-Θεσ/νίκη και καμιά 150αρα ακόμα μέσα στην πόλη λίγο βίαια. Είπαμε, ξεκινούσα με 3000σαλ και πατινάρισμα.
Για την ευθυγράμμιση, όπως γνωρίζεις , ψάχνω λάστιχα και θα το κάνω μια και καλή. Ελπίζω μέχρι το τέλος του μήνα να έχω βρει κάτι σωστό.
Σε 205/50/16 καμιά πρόταση έχετε εδώ;
-
Τι σχέση έχει η ευθυγράμμιση με την ζυγοστάθμιση ρε συ?
ΠΡΟΣΟΧΗ στα advan, είναι δολοφονικά!
Στα λάστιχα δεν μπορώ να σου πω γιατί ο καθένας βάζει ότι να ναι και λέει το μακρύ κ το κοντό του! (μέσα και εγώ). Μόλις αλλάξεις τα advan κ κάνεις ευθυγράμμιση... Προσοχή στα νούμερα επίσης. Και εγώ ήμουν σε κάτι ψιλοστάνταρ αλλά έχω αλλάξει γνώμη... -
Δεν έχει καμιά σχέση, εγώ δεν έχω την άνεση να τρέχω σε συνεργεία/βουλκανιζατέρ κάθε μέρα. Μια λάδια-μπαλμπολίνες στον puntofato, μια ακόμα λάστιχα και ευθυγράμμιση και σε 2 μέρες έτοιμο! Προς το παρόν είμαι σε ένα ρεζερβουάρ κάθε τρεις εβδομάδες...
Για τα νούμερα της ευθυγράμμισης, έχεις δοκιμάσει κάτι καλό εσύ;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Για τα νούμερα της ευθυγράμμισης, έχεις δοκιμάσει κάτι καλό εσύ;
Tην επόμενη που θα κάνω θα προσπαθήσω:
μπροστά: κάμπερ -1 μοίρα (τόσο παίρνει μαξ με μαμά ύψος), toe: -0.2/-0.2 (τόσο έχω τώρα), κάστερ όσο παίρνει
πίσω: κάμπερ -1 μοίρα και 30', toe: +0.4/+0.4 (κάπου τόσο έχω τώρα)Αν είχα ελατήρια θα το έκανα μάλλον:
μπροστά: κάμπερ -1 μοίρα και 30', toe: -0.2/-0.2, κάστερ όσο παίρνει
πίσω: κάμπερ -1 μοίρα και 30', toe: +0.4/+0.4 -
http://www.newsbomb.gr/autokinito/story ... mazda-mx-5
Έχω την εντύπωση (και από τις δυο προηγούμενες γενιές ΜΧ) ότι η Mazda αντιγράφει στοιχεία από την Jaguar. Προσέξτε τα mk2 και mk3 πόσα κοινά στοιχεία έχουν με τις αντίστοιχες xkr. Και τώρα αυτό...
-
Η εικόνα είναι photoshop όμως.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.newsbomb.gr/autokinito/story/etoimazetai-to-neo-mazda-mx-5Έχω την εντύπωση (και από τις δυο προηγούμενες γενιές ΜΧ) ότι η Mazda αντιγράφει στοιχεία από την Jaguar. Προσέξτε τα mk2 και mk3 πόσα κοινά στοιχεία έχουν με τις αντίστοιχες xkr. Και τώρα αυτό...
ωραιο ειναι. Αμα το φορτωνανε και καμια 500αρια αλογα θα ταν πρωτο
-
Μαζί με τα 500 άλογα, θα του φορτώνανε και 80-100 χιλιάδες στην τιμή...
-
Και με κάτω από 1000 κιλά βάρος και 500 αραβικά άτια άμα πάταγες γκάζι, ο κινητήρας θα πεταγόταν μπροστά και το αμάξι θα έμενε στη θέση του.
-
Όλα τα μικρά roadsters εξάλλου έχουν τουλάχιστον 500 άλογα...
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Και με κάτω από 1000 κιλά βάρος και 500 αραβικά άτια άμα πάταγες γκάζι, ο κινητήρας θα πεταγόταν μπροστά και το αμάξι θα έμενε στη θέση του.σωπα μωρε...εδω ετοιμαζεται TVR με τον κινητηρα της Κορβετ των 647 ιππων
-
Ποια ΤVR? Αυτη που έκλεισε; Εξάλλου τι σχέση έχουν οι TVR που ήταν supercars με το MX5?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ποια ΤVR? Αυτη που έκλεισε; Εξάλλου τι σχέση έχουν οι TVR που ήταν supercars με το MX5?θα επιστρεψει στο 2012, ακουγεται.
και δε νομιζω οτι θα εκτοξευτει ο κινητηρας επειδη θα ζυγιζει 1000 κιλα και θα χει 650 αλογα -
Α ακούγεται... ΟΚ... Πάντως μιας και μιλάμε για TVR, να είσαι σίγουρος ότι θα εκτοξεύεται ο κινητήρας και θα διαλύεται το αυτοκίνητο...
-
-
παντως δε βρισκω το λογο να μη βγει και μια εκδοση του mx-5 βαρβατη. Ζ3,Ζ4, SLK και φανταζομαι ουτε η νεα Alfa Spider θα μεινει στα 150 αλογα
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
παντως δε βρισκω το λογο να μη βγει και μια εκδοση του mx-5 βαρβατη. Ζ3,Ζ4, SLK και φανταζομαι ουτε η νεα Alfa Spider θα μεινει στα 150 αλογαΓιατι θα κοστιζει αρκετα ακριβοτερα απο τωρα και στα χρηματα αυτα θα το επιλεξουν οσοι επελεξαν κ το 350Ζ
Οσοι θα το θελουν δε θα εχουν τα χρηματα, κι αυτοι που τα εχουν δε θα γυρισουν να κοιταξουν μαζντα
Α, πριν το cobra ψαχνατε
-
Το Miata δε στηρίχθηκε στα άπειρα άλογά του για να γίνει αγαπητό, αλλά στην αίσθηση που προσφέρει στην οδήγηση. Όμως, οι Miatάκηδες πάντα θέλαμε πιο δυνατές εκδόσεις. Όχι 500 ίππων, όπως αναφέρθηκε παραπάνω (όχι πως δεν έχουν φτιαχτεί Miata με 500+ άλογα, αλλά δεν είναι ο κανόνας), αλλά κάτι πιο πικάντικο βρε αδερφέ. Εκεί στα 200κάτι ας πούμε.
Να αναφέρουμε βέβαια ότι δεν έρχονται όλες οι εκδόσεις στην Ελλάδα. Στο Μκ2.5 για παράδειγμα υπήρχε έκδοση 1.8 τούρμπο, αλλά και ατμοσφαιρική με τετραπετάλουδη εισαγωγή. Τα 211 άλογα ήταν το μέγιστο που είδε εκείνη η γενιά εργοστασιακά. Πάρτε και φωτογραφία.
Σήμερα, υπάρχει το Super 20 (πληροφορίες) το οποίο φοράει κομπρέσορα της Cosworth και είναι αρκετά προσεγμένο στα σημεία.
Άρα, ο αγοραστής ΜΧ-5 έχει περισσότερες επιλογές από τον Έλληνα αγοραστή, ο οποίος αναγκάζεται να καταφύγει σε τουρμπίσματα για να καλυφθεί. Όχι πως αυτό είναι τραγικό πρόβλημα, αφού το μπλοκ των Μκ1-2-2.5 προέρχεται από τις εργοστασιακά τουρμπάτες εκδόσεις 323 GTX και GTR και δεν υπήρχε ζήτημα αξιοπιστίας. Απλά κάποιοι θέλουν τα άλογά τους απολύτως εργοστασιακά. Φαντάζομαι ότι αυτοί θα βρήκαν παρηγοριά στο S2000, που ουσιαστικά είναι ένα Miata γυρισμένο στο 150%... -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Φαντάζομαι ότι αυτοί θα βρήκαν παρηγοριά στο S2000, που ουσιαστικά είναι ένα Miata γυρισμένο στο 150%...Πολυ πιο αποτομο ομως ε Δημητρη? Δεν ειναι το αμαξι που το παιρνεις πρωτη μερα κ γυριζεις με το πλαϊ συνεχεια οπως το mx...δεν το χω οδηγησει αλλα συμφωνα μ αυτα που διαβαζω. Εσυ που νομιζω οτι το χεις οδηγησει κ μαλιστα απαιτητικα ξερεις καλυτερα
Και γω θα ηθελα ενα mx5 με εργοστασιακα 200 αλογα, ελαφρυ οπως τα na κ nb κ με το ιδιο φιλικο στησιμο
Mazda MX-5