-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
τι ρολο βαραει το ESP στο ΜΧ5? Για να το τιθασευσει?Εσύ το βιολί σου trolloeb...
-
Διάβαζα τις τελευταίες σελίδες που γινόταν σύγκριση μεταξύ του NB και του NC 1.8.
Μπορείτε να μου πείτε αποτελέσματα δυναμομετρησεων από ΝΒFL 1.8 γιατί όταν το ειχε μετρήσει το Drive δεν είχε βγάλει 146, για την ακρίβεια ήταν κάτω απ´τα 140 Ήταν τυχαίο μόνο για εκείνη την περίπτωση (λίγα χλμ αυτοκινήτου δοκιμής) η είναι συνηθισμένο φαινόμενο να βλέπετε τέτοια νούμερα ; -
Aπ'οτι λένε...
το nb ήταν λιγότερα, το nc περισσότερα απ ότι δήλωνε η εταιρία. Κάπου στη μέση συναντάς και τα 2.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
τι ρολο βαραει το ESP στο ΜΧ5? Για να το τιθασευσει?
Εσύ το βιολί σου trolloeb...
σορυ που θιξαμε τον πυραυλο
-
**mikegr, σταμάτα το τρολλαρισμα και το flaming. **
-
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
αυτο παντως δεν εχει τιποτα. και ειναι μολις 500 αλογα πιο δυνατο...δεν ειναι περιεργο?
Είναι περίεργο... για αυτό και στο CD παίζει ο Μητροπάνος (Ο Χάρος βγήκε, βγήκε παγανιά, μες στη δική μας, δική μας γειτονιά κι από τον πολύ τον συλλογισμό έχασε τον λογαριασμό...).
αφου οδηγειται αυτο και γραφει τρελλους χρονους δε μπορω να φανταστω γιατι ενα ΜΧ5 χρειαζεται ενα καρο βοηθηματα. Εκτος κι αν απευθυνεται σε γυναικειο κοινο μονο
-
Όταν περάσεις τα 18 και κόψεις τον αυνανισμό... θα καταλάβεις τις διαφορές τους
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Όταν περάσεις τα 18 και κόψεις τον αυνανισμό... θα καταλάβεις τις διαφορές τουςτην ξερω. το ενα ειναι αυτοκινητο
-
Δεν βλεπω πολλα facelift. Ουτε συζητησεις γι'αυτο. Λογικο ειναι βεβαια λογω συγκυριων αλλα εχετε ακουσει καμια αποψη? Για το αυτοματο κιβωτιο του?
-
Το αυτόματο είναι τελείως εκτός φιλοσοφίας Miata... αλλά έχει κι αυτό το κοινό του.
Το FL δεν έχει τραγικές διαφορές, αλλά ούτε το έχουμε πολυδεί από κοντά... -
Nαι συμφωνω αλλα ελεγα μηπως ηταν τοσο καλο που 'συμπληρωνε τον χαρακτηρα του', 'ειναι πιο γρηγορο', 'στο μελλον θα πωλουνται μονο αυτοματα', οπως εχουμε δει κι αλλου.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Nαι συμφωνω αλλα ελεγα μηπως ηταν τοσο καλο που 'συμπληρωνε τον χαρακτηρα του', 'ειναι πιο γρηγορο', 'στο μελλον θα πωλουνται μονο αυτοματα', οπως εχουμε δει κι αλλου.Πολύ πιο αργό το αυτόματο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Nαι συμφωνω αλλα ελεγα μηπως ηταν τοσο καλο που 'συμπληρωνε τον χαρακτηρα του', 'ειναι πιο γρηγορο', 'στο μελλον θα πωλουνται μονο αυτοματα', οπως εχουμε δει κι αλλου.
Πολύ πιο αργό το αυτόματο.
+1
όχι και η μιατάρα με αυτόματα ... -
Xtkz, δεν έχεις άδικο. Αν η Mazda έβαζε κάνα σοβαρό αυτόματο, στιλ DSG, μπορεί να ήταν αξιόλογη προσθήκη. Αλλά και πάλι, σε τέτοια αυτοκίνητα, θες τον μέγιστο έλεγχο και ολόκληρη την αίσθηση ελέγχου του αυτοκινήτου, όχι στο περίπου όπως με τα κιβώτια του τύπου αυτού. Οπότε, καλά κάνει η Mazda και βγάζει ένα αυτόματο για τις κομμώτριες (ειδικά της Αμερικής) και αφήνει στους υπόλοιπους ένα οδηγοκεντρικό κιβώτιο.
-
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για αυτή την αγγελία.http://www.car.gr/classifieds/cars/view/815303/
Γενικά πώς είναι η τιμή το συγκεκριμένο μοντέλο αν γνωρίζεται τι προβλήματα έχει παρουσιάσει γενικά διάφορα.Άν αξίζει σαν αγγελία απ την πείρα σας, τι θα πρέπει να προσέξω γενικότερα και στην αγγελία αλλα και γενικά στην αγορά μεταχειρησμένου κλπ.Σκέφτομαι στους επόμενους μήνες αν καταφέρω να μαζέψω τα λεφτά να γίνει η κίνηση για το 1ο μου αυτοκίνητο.Και έχω θέσει στο μυαλό μου το όριο των 4000 ευρώ να καταφέρω να τα μαζέψω.
ΥΓ:είμαι 20 και φοιτητής.
ΥΓ2:σόρρυ στους μοντεράτορες αν το έγραψα σε λάθος γωνιά του φόρουμ είμαι καινούριος.
-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για αυτή την αγγελία.http://www.car.gr/classifieds/cars/view/815303/Γενικά πώς είναι η τιμή το συγκεκριμένο μοντέλο αν γνωρίζεται τι προβλήματα έχει παρουσιάσει γενικά διάφορα.Άν αξίζει σαν αγγελία απ την πείρα σας, τι θα πρέπει να προσέξω γενικότερα και στην αγγελία αλλα και γενικά στην αγορά μεταχειρησμένου κλπ.Σκέφτομαι στους επόμενους μήνες αν καταφέρω να μαζέψω τα λεφτά να γίνει η κίνηση για το 1ο μου αυτοκίνητο.Και έχω θέσει στο μυαλό μου το όριο των 4000 ευρώ να καταφέρω να τα μαζέψω.
ΥΓ:είμαι 20 και φοιτητής.
ΥΓ2:σόρρυ στους μοντεράτορες αν το έγραψα σε λάθος γωνιά του φόρουμ είμαι καινούριος.
γεια σου φιλε μου (πρεπει να εχουμε συναντηθει κι αλλου στο ιντερνετ λογω των i5 μας ) , λοιπον η τιμη φαινεται αρκετα χαμηλη αλλα τα χλμ και κυριως τα χρονια ειναι παρα πολλα
θα σου προτεινα για αρχη να κοιταξεις σε κατι πιο καινουριο ή να κανεις υπομονη για να ανεβει το budget σου και να πας σε κατι καλυτερο
-
Το κάθισμα του οδηγού έχει ένα μπάλωμα από το μπες - βγες που για 90Κ χλμ που γράφει δεν είναι λογική φθορά. Δεν έχει και καμιά άλλη φωτογραφία από μέσα για να κρίνουμε, όσο γίνεται τέλος πάντων μέσα από φωτογραφίες.
Προσοχή πάντως! -
γεια σου φιλε μου (πρεπει να εχουμε συναντηθει κι αλλου στο ιντερνετ λογω των i5 μας ) , λοιπον η τιμη φαινεται αρκετα χαμηλη αλλα τα χλμ και κυριως τα χρονια ειναι παρα πολλα
θα σου προτεινα για αρχη να κοιταξεις σε κατι πιο καινουριο ή να κανεις υπομονη για να ανεβει το budget σου και να πας σε κατι καλυτερο
χαχαχα όχι ρε παιχταρά μου τι γίνεται;όλα καλά το θηρίο σου;(η μήπως να πώ το κωλόφαρδο θηρίο σου με τα
απειροελάχιστα βόλτ )Απλά επειδή το budget δεν πρέπει για κανένα λόγο να ξεπεράσει τα 4000(εδώ αυτά και να δώ πως θα τα βρώ) και επειδή οι άλλες αγγελίες είναι κάτι σαξόραλα που δεν με πολυψήνουν ή μετά πάμε σε 80-90 άλογα που ψιλοξενερώνω.Να σημειώσω ότι τώρα βγάζω δίπλωμα και θα γυρίσει κάποιος σωστά και θα μου πεί 'εδώ καλά-καλά δεν ξέρεις να οδηγείς θές και γρήγορο αμάξι;'. Απλά σκέφτομαι ότι το αμάξι είναι επένδυση πιστέυω και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα ξενερώσω με 60-70-80 άλογα οπότε για να μην τα βρώ μπροστά μου γι αυτό θα ήθελα κάτι με περισσότερα.Πάντως το budget είναι πολύ περιορισμένο...
Άν και σήμερα στο car.gr πήρε το μάτι μου και κάτι ibiza απο 2000 και μετά με 115 άλογα κ με 101 που είναι αρκετά μέσα στο μπάτζετ.Αλλά 1ον τα μισώ σε εμφάνιση και 2ον έχουν όλα αρκετά πάνω απο 100.000 κμ.(Καλά έτσι κι αλλιώς στο μυαλό μου το χω ότι σίγουρα θα χουν παραπάνω αλλά δεν τα λένε).Δηλαδή δεν λέει το mazda ε;Το κάθισμα του οδηγού έχει ένα μπάλωμα από το μπες - βγες που για 90Κ χλμ που γράφει δεν είναι λογική φθορά. Δεν έχει και καμιά άλλη φωτογραφία από μέσα για να κρίνουμε, όσο γίνεται τέλος πάντων μέσα από φωτογραφίες.
Προσοχή πάντως!Όντως μια λεπτομέρια που μου κακοφάνηκε αρκετά στις φώτος.
Mazda MX-5