-
Eλπιζω να ειναι καλυτερα τωρα
-
Ναι μια χαρα ειναι, ευχαριστω!
Τωρα που το ξαναβλεπω, ποτε ηταν η τελυταια φορα που καποιος οδηγος πηρε μια σημαια στον γυρο του θριαμβου; Αχρωμα τυπακια οι σημερινοι γμτ...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ναι μια χαρα ειναι, ευχαριστω!Τωρα που το ξαναβλεπω, ποτε ηταν η τελυταια φορα που καποιος οδηγος πηρε μια σημαια στον γυρο του θριαμβου; Αχρωμα τυπακια οι σημερινοι γμτ...
Νομίζω πως αυτό απαγορεύεται . Όπως απαγορέψανε και τα σκουλαρίκια και τα λοιπά... διακοσμητικά. Λες και οι πιλότοι είναι φλώροι
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Άκουσα 1 (ναι ένα) λεπτό μόνο και ο Διατσίδης είπε πάλι τη συνήθη (συγγνώμη κιόλας) μ@λ@κία του. 'Άυτό είναι τα MotoGP. Δεν υπάρχουν προσπεράσματα στα πιτ όπως στην F1...' .Και η μαλακία ποιά ακριβώς είναι;
E, μετά ο ήχος πήγε στο mute ώσπου να τελείωσουν οι διαφημίσεις του Eurosport.
Πολύ ευαίσθητα αυτιά έχουν μερικοί (μαγκιά τους βέβαια!)
Ειλικρινά, και χωρίς ίχνος ειρωνίας, πόσο ενοχλητική μπορεί να είναι η περιγραφή οποιουδήποτε ωστε να πατήσεις το mute και να χάσεις τον φυσικό ήχο (έστω και στο background) Τι παθαίνει κανείς αν ακούσει και 5-10 μαλακίες; (που μπορεί και να μην είναι και όλες σε τελική ανάλυση)
Για να μην πω οτι το καλύτερό μου είναι ποδοσφαιρικός αγώνας με Παύλο Γερακάρη! Αν υπήρχε ένα κανάλι που να μεταδίδει 24/7 αθλητικά γεγονότα, από ποδόσφαιρο και κολύμβηση μέχρι φόρμουλα 1 και πρέφα με τον Γερακάρη μόνιμο σχολιαστή θα πλήρωνα συνδρομή όσο όσο!!!
-
Κανά δυο MotoGP έχω παρακολουθήσει και παρόλο που το θέαμα είναι εκπληκτικό ποτέ δεν απορροφήθηκα όπως στην F1 (ίσως επειδή F1 παρακολουθώ από μωρό).. Πάντως ο σχολιασμός στην ΕΤ3 δεν μου άρεσε καθόλου..
-
Όταν έχεις ένα προϊόν, δεν το προωθείς για το τι ΔΕΝ είναι, αλλά για το τι είναι.-
Και ο σχολιαστής της ΕΤ3 μόνο αυτό κάνει...
-
ότι τα ελληνικά του είναι άθλια (για παρουσιαστή τηλεόρασης)
-
ότι η προετοιμασία του για τον αγώνα είναι μηδαμινή, καμία σχέση με την αντίστοιχη του ΤΠ. (τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου δίνει)
Υ.Γ. Δεν είναι δυνατόν να περιφανεύεται επειδή δεν έχει διαφημίσεις (=κανείς δεν αγοράζει το προϊόν του)...
-
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
o Alpha κάνει διακοπές περίπου 6-8 φορές ανά αγώνα. Το θέμα είναι πότε θα τις κάνει. Αυτό μας καίει. Παρατήρησα ότι προς το τέλος κόβουν το σποτάκι και πάνε απ'ευθείας για για διαφημίσεις. Αν αυτό γίνεται για να κερδίσουν χρόνο και όχι για να προσθέσουν περισσότερες διαφημίσεις, τότε καλό είναι να γίνεται σε όλο τον αγώνα.Σωστος και στα δυο. Επιπλεον, ο Πουρναρακης προσπαθει να κανει οτι καλυτερο μπορει. Εμενα μου αρεσε που κρατησε τις διαφημισης μεχρι να μπει ο Αλονζο. Φυσικα, μετα πρεπει να το περιμενουμε οτι θα 'φαμε' δυο breaks απανωτα. Δε μ' αρεσει, καλα κανουμε και διαμαρτυρομαστε, αλλα ετσι εχουν τα πραγματα δυστυχως...
-
Ρε παιδια, μερικες φορες ξεφευγουμε τελειως. Για το mute με καλυψε ο Αλεφας (hrdoukas) παραπανω. Πολλοι experts μαζευτηκαμε, που ξερουμε περισσοτερα απο τον Πουρναρακη και το Διατσιδη και μας χαλανε τα σχολια τους...
Για το Διατσιδη: Η ΕΤ3, τοσο με το Διατσιδη, οσο και με τους καλεσμενους του, εχει επιλεξει ενα πιο αναλαφρο στυλ σχολιασμου. Κατα τη γνωμη μου καλα κανει, γιατι για το προιον τους δεν υπαρχει το σχετικα μεγαλο κοινο που ειναι εξοικειωμενο με τη Φ1.
Επιμενει στις συγκρισεις με τη Φ1. Μα, εμεις εχουμε γεμισει εκατονταδες σελιδες λεγοντας τα ιδια πραγματα (ελλειψη θεαματος, μονοτονια, μαλακισμενοι κανονισμοι κλπ). Μας πειραξε που τα λεει ο Διατσιδης;;; Ή μηπως δεν ειναι αληθεια;
Μας πειραξε ακομα και το οτι περηφανευεται που δεν εχει διαφημισεις! Αμα ομως βαλει, θα ακουσει κι αυτος τα μπινελικια που ακουει και ανεχεται ο Πουρναρακης. Ημαρτον! -
ΟΚ νομιζω οτι και για τους ανθρωπους που κανουν την περιγραφη στα MotoGP πρεπει να ειμαστε λιγοτερο αυστηροι. Ποσο μαλλον επειδη εχουν απεναντι τους τη φανταστικη ομαδα του Eurosport που κατα τη γνωμη μου κανει την καλυτερη περιγραφη που εχω ακουσει για αγωνα μηχανοκινητου γενικως.
Βεβαια η μανια τους με την F1 ειναι αστοχη (σωστα λεει ο Ανδρεας, πουλας ενα προιον γιαυτο που ειναι, οχι για αυτο που δεν ειναι) αλλα ειπαμε ας ειμαστε λιγοτερο αυστηροι.
-
Βεβαια η μανια τους με την F1 ειναι αστοχη (σωστα λεει ο Ανδρεας, πουλας ενα προιον γιαυτο που ειναι, οχι για αυτο που δεν ειναι) αλλα ειπαμε ας ειμαστε λιγοτερο αυστηροι.Δε συμφωνω. Παντου γυρω μας πωλουνται προιοντα για το τι ΔΕΝ ειναι. Aυτο ειναι βασικη αρχη του marketing. Φανταστειτε ας πουμε μια διαφημιση για τα MotoGP (με αφορμη την περσινη σεζον της Φ1):
Ενας τυπος αποκοιμισμενος επι του καναπεος του σπιτιου του και η τηλεοραση να δειχνει το Σουμαχερ μονο πρωτο. Και μετα πλανα απο τις μαχες ροδα-ροδα του MotoGP και ενα σλογκαν του τυπου: 'Moto GP - θα χασετε τον υπνο σας' (ή κατι τετοιο τελος παντων).
Ασχημη θα ηταν για προωθηση του προιοντος; (τα παραπανω δεν διεκδικουν κανενα βραβειο δημιουργικοτητας, απλα τα αναφερω σαν παραδειγμα αρνητικης διαφημισης).
Βεβαια, σε αντιθεση με το κλασικο marketing, εδω δεν εχουμε δυο απολυτα ανταγωνιστικα προιοντα (θα αγορασω ή τo A ή το Β αυτοκινητο), αφου το κοινο που παρακολουθει τα δυο σπορ πιθανοτατα ταυτιζεται σε μεγαλο βαθμο. Δεν βλεπω ωστοσο κατι κακο, ειδικα οταν, οπως ηδη εγραψα, αυτα που λεει αποτελουν κοινο τοπο, εχουν γραφτει στο forum εκατονταδες φορες και ειναι απολυτα αληθη. Εγω προσωπικα θα απεφευγα αυτα τα σχολια, δεν με χαλανε ομως καθολου.
Τεσπα, ειμαστε και off-topic. -
Ναι μια χαρα ειναι, ευχαριστω!Τωρα που το ξαναβλεπω, ποτε ηταν η τελυταια φορα που καποιος οδηγος πηρε μια σημαια στον γυρο του θριαμβου; Αχρωμα τυπακια οι σημερινοι γμτ...
mod, είσαι εκτός θέματος.
Σε παρακαλώ αν έχεις κουίζ να τα γράψεις στο αντίστοιχο θέμα.
Άντε γιατί πολύ αέρα πήραμε, και θα σου στείλω τον adminBro!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Άκουσα 1 (ναι ένα) λεπτό μόνο και ο Διατσίδης είπε πάλι τη συνήθη (συγγνώμη κιόλας) μ@λ@κία του. 'Άυτό είναι τα MotoGP. Δεν υπάρχουν προσπεράσματα στα πιτ όπως στην F1...' .
Και η μαλακία ποιά ακριβώς είναι;
Κοίτα, η πρόταση είναι σωστή και λογική αλλά μου τη δίνει που το λέει συνέχεια. Έχετε δίκιο όλοι που λέτε πως πρέπει να διαφημίζει τα +, αλλά όχι να υποβαθμίζει την F1 επειδή οι μηχανές είναι πιο στενές....
E, μετά ο ήχος πήγε στο mute ώσπου να τελείωσουν οι διαφημίσεις του Eurosport.
Πολύ ευαίσθητα αυτιά έχουν μερικοί (μαγκιά τους βέβαια!)
Ειλικρινά, και χωρίς ίχνος ειρωνίας, πόσο ενοχλητική μπορεί να είναι η περιγραφή οποιουδήποτε ωστε να πατήσεις το mute και να χάσεις τον φυσικό ήχο (έστω και στο background) Τι παθαίνει κανείς αν ακούσει και 5-10 μαλακίες; (που μπορεί και να μην είναι και όλες σε τελική ανάλυση)Δεν λέει άλλες βλακίες πέραν τούτου. Απλά αν μπορούσες να παρακολυθήσεις Eurosport θα καταλάβαινες. Επίσης, πατώντας σε αυτό που είπε ο A-Viper7, η προετοιμασία του Διατσίδη δεν είναι στο ύψος των παρουσιαστών του Eurosport. Αποψή μου όλα αυτά βέβαια...
Α, επίσης ρώτησες πόσο ενοχλητική μπορεί να είναι μια περιγραφή. Το ίδιο έλεγα και εγώ για όσους έκλειναν τον ήχο όταν είχε F1 για να μην ακούσουν τα υποτίθεται μαργαριτάρια... Τουλάχιστον εγώ το κλείνω για να μην ακούσω μία φράση!!! -
Μαλακία ήταν οι κάρτες.
-
Τα μισά νέα τα είχαν πει από την αρχή.
-
ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ
-
Εφόσον όταν έβγαιναν οι κάρτες καθόντουσαν και τις διάβαζαν τι διαφορά είχε; Ας τα ανέφεραν κανονικά χωρίς να πιάνουν σχεδόν το 1/4 της τηλεόρασης.
-
Ένα μικρό scroll στο πάνω μέρος της οθόνης δεν το συζητάω. Που τέτοια τεχνολογία στον Alpha...
p.s. Κοίτα ρε πούστη μου τώρα..., ολοκληρώνουν τους γύρους τους και δεν μπορούμε να δούμε τον χρόνο.
-
-
συμφωνώ μαζί σου FireBro.
δεν είχαν μετά τι να πούμε στα δοκιμαστικά και συζητούσαν για ποδόσφαιρο! -
Δεν ήταν,η αληθεια είναι, από τις καλύτερες μεταδόσεις αυτή των κατατακτήριων δοκιμών. Για 2 λόγους: 1ον οι παρουσιαστές ήταν λίγο στον κόσμο τους ελέω καλοκαιριού ίσως και μου φαίνονταν σα να προτιμούσαν κάποια παραλία παρά να σχολιάσουν τί θα γίνει με το φορτίο καυσίμου του Button...Απολύτως λογικό από μια άποψη 2ον και κυριότερο:αρκετή ώρα πριν λήξουν οι δοκιμές παίρνω 2 μήνυματα στο κινητό.ποιός ήταν;; Η TOYOTA HELLAS και με ενημέρωνε για τα αποτελέσματα των δοκιμών που εγώ έβλεπα...ΆΣΧΕΤΟ αλλά ξενέρωσα... Αλήθεια πήρε κανείς σας αυτό το 'σπαστικό' μήνυμα;;
-
Μια απορία.. Πως όταν βλέπουν από μακριά κάποιο μονοθέσιο ξεχωρίζουν ποιος από τους δύο οδηγούς της ομάδας είναι?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μια απορία.. Πως όταν βλέπουν από μακριά κάποιο μονοθέσιο ξεχωρίζουν ποιος από τους δύο οδηγούς της ομάδας είναι?διαφορετικα κρανη οδηγων νομιζω.
-
Άλλο ένα εκνευριστικό είναι που όταν Τάκης λέει συνέχεια για το free practice πως το κάνουν για να βοηθήσουν τους φίλους του στοιχήματος.
Ε, βέβαια πότε νοιάστηκαν γι' αυτούς που αγαπάνε πραγματικά το άθλημα...
p.s. σε λίγο θα λέμε πως καλά που υπάρχει το στοίχημα και βλέπουμε το FP.
Κάθομαι και παρακολουθώ 10:00 με 12:00 τα FP στο internet, μετά 12:00 με 13:00 βλέπω το FP sto RTL και κάθομαι μετά και το παρακολουθώ και στον Alpha για να βγαίνει να μου λέει για το στοίχημα και τον ΟΠΑΠ...
Η ηλιθιότητα όμως χτυπάει τις 18000 στροφές την ώρα που τελειώνει την μετάδοση του FP στον Alpha και είναι η κανονική ώρα που ξεκινάνε τα δοκιμαστικά. Πότε να προλάβει ο άλλος να πάει να ποντάρει ρεεεεεεε;
Αυτοί είναι ικανοί να νομίζουν ότι επειδή τα δείχνουν τα δοκιμαστικά στις 16:00 ότι μπορεί ο άλλος να ποντάρει στον ΟΠΑΠ στις 15:30.
Και μην μου πείτε πως είναι και αυτοί που παίζουν online... γιατί αυτοί μπορεί να μάθουν τα αποτελέσματα και ξέρουν τι να παίξουν. Δεν περιμένουν από τον Alpha.
ΧΟΥ ΡΕ!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μια απορία.. Πως όταν βλέπουν από μακριά κάποιο μονοθέσιο ξεχωρίζουν ποιος από τους δύο οδηγούς της ομάδας είναι?Αυτο ειναι το πιο ευκολο πραγμα νομιζω...
Εκτος απο τα κρανη,υπαρχει και μια ευκλοτερη περιπτωση...η FIA απο το 2003 εχει επιβαλει σε ολες τις ομαδες να τοποθετουν στο 1ο μονοθεσιο της καθε ομαδας (π.χ Schumi,Button,Alonso κ.λ.π...),ενα πορτοκαλι αυτοκολλητο πανω στην onboard καμερα,ετσι ωστε να μπορουμε να τους ξεχωριζουμε ευκολοτερα,αλλα και γρηγοροτερα... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η TOYOTA HELLAS και με ενημέρωνε για τα αποτελέσματα των δοκιμών που εγώ έβλεπα...ΆΣΧΕΤΟ αλλά ξενέρωσα... Αλήθεια πήρε κανείς σας αυτό το 'σπαστικό' μήνυμα;;κάνε unsubscribe
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη