-
Είναι όντως ο Hulme με Μ19, χρονιά 72. Στο τέλος ο Montoya αγκαλιάζει τον Fangio;
-
Ο χρήστης morbid death έγραψε:
Είναι όντως ο Hulme με Μ19, χρονιά 72. Στο τέλος ο Montoya αγκαλιάζει τον Fangio;Νομίζω τον Stirling Moss αγκαλιάζει.
-
Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι ο Moss. Πάντως αν είναι ο Fangio είναι στα γεράματά του...
-
Ρε παιδια ποιον χαιρετάει στο τέλος ο Fangio;
-
Γιατί δεν ανοίγετε ενα θέμα για συζήτηση για την διαφήμιση του Johny Walker και το συζητάτε στα σχόλια για την μετάδοση και το σχολιασμό?
-
...απο ιστορία, πάτε όλοι καλα!..
Οτι η Mercedes, πήρε στο λαιμό της Mclaren και Kimi,
πότε θα το κατανοήσετε??? -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
πότε θα το κατανοήσετε???Που κολλαει τωρα αυτο εδω...;;;
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
πότε θα το κατανοήσετε???Που κολλαει τωρα αυτο εδω...;;;
Δεν φαίνεται να κολλάει αλλά όντως έχει καταντήσει κωμωδία η ιστορία με τους κινητήρες της Mercedes
-
καλα, η μερσεντες δεν ειναι ποιοτικη εταιρεια?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καλα, η μερσεντες δεν ειναι ποιοτικη εταιρεια?Eλα ελα, κακοβουλα σχολια απο κακοβουλους ανθρωπους!!!
-
Ας μεινουμε στο θεμα pls
mod
-
δικιο εχεις!
οι μεταδοσεις των γερμανων και των ισπανων δε συγκρινονταιι με τις δικες μας,λιγο ασχετο αλλα επειδη ειδα το ιντερλαγκος στην ισπανια το απολαυσα πραγματικα!
-
Προσωπικά 'χαλάστηκα' με την αναφορά της δήλωσης του Μπαρικέλο κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του, και μάλιστα στο πρώτο κομμάτι. Καταλάβαμε κατευθείαν την πορεία της υπόλοιπης προσπάθειάς του, και (το βασικότερο) ότι μετά από αυτόν η κατάσταση της πίστας χειροτέρεψε. Καταστροφή του όποιου κλίματος αγωνίας, κρίμα
-
να μαζέψουμε λεφτα να τους παρουμε καπελάκια και φορμες του Ραικόνεν να εμφανίζονται να μην μας ζαλίζουν πια
Τόσο μ@@@κες?
μέχρι και ότι ο Φιζικέλα πέρασε τον Αλόνζο γιατί είχαν για πρώτη φορά ίδια μονοθέσια!!!!!!!!!!!!!
δεν είδαν τι έγινε στις κατατακτήριες?
έχει και η βλακεία τα όρια της..... -
...για μένα, ο σημερινός Αγώνας, ήταν ο,τι καλύτερο έχω δεί
ολοκληρη τη χρονιά!!!
Τα 'σχόλια' του κ. Τ. Πουρναράκη, όπως πάντα πικρόχολα
και πλήρη εμπάθειας!
Οντως, ήταν τόσο παραΔΙΑκινδυνευμένο, το προσπέρασμα του Αlonso
στον Webber??? -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
ολοκληρη τη χρονιά!!!
και πλήρη εμπάθειας!
στον Webber???Ούτε εμένα μου φάνηκε παρακινδυνευμένο... περισσότερο παρακινδυνευμένο ήταν αυτό που έκανε στον ΜΣ.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ολοκληρη τη χρονιά!!!
και πλήρη εμπάθειας!
στον Webber???Ούτε εμένα μου φάνηκε παρακινδυνευμένο... περισσότερο παρακινδυνευμένο ήταν αυτό που έκανε στον ΜΣ.
Διασχύζει σχεδόν ολόκληρη την γραμμή των πιτ και πατάει και γρασίδι και μπαίνει από εσωτερική. Κυρίως το 1ο ήταν το πιο επικίνδυνο. Πάντως θέλει πολύ μαγκιά για κάτι τέτοιο
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
ολοκληρη τη χρονιά!!!
και πλήρη εμπάθειας!
Διασχύζει σχεδόν ολόκληρη την γραμμή των πιτ και πατάει και γρασίδι και μπαίνει από εσωτερική. Κυρίως το 1ο ήταν το πιο επικίνδυνο. Πάντως θέλει πολύ μαγκιά για κάτι τέτοιο
Θα ήταν παρακινδυνευμένο αν υπήρχε πιθανότητα να βγαίνει κάποιος από τα πιτς... αλλά αν το θυμάμαι καλά είχαν ήδη γίναι όλα τα pit-stops. Από μαγκιά δεν το συζητάμε, ήταν μεγάλη.
Ακόμα μεγαλύτερη όμως ήταν πάνω στον ΜΣ, γιατί εκεί σε μια στραβή τα πράγματα θα ήτνα πολύ (μα πολύ) πιο επικίνδυνα... ενδεχομένως μάλιστα να είχε δίκιο ο Πουρναράκης που είπε πως ίσως συναίνεσαι και ο ΜΣ σε εκείνο το σημείο (ως πιο έμπειρος, προσθέτω εγώ).
-
Γενικοτερα εχω παρατηρησει οτι στις μεταδοσεις που γινονται πυρνο-πουρνο το επιπεδο ειναι πολυ χαμηλοτερο απο οτι συνηθως και τα προσχηματα ειναι ακομη για υπνο. Ετσι ενδεικτικα αναφερω:
- Ακουσαμε: 'Η αλλοπροσαλλη στρατηγικη της Τογιότα εφερε το Ραλφ απο πολμαν να παλευει για βαθμο'. Η ιδια στρατηγικη δεν τον εκανε πολμαν;;;;;;;;; Θα ηταν καλυτερο για το τμημα μερκετινγκ της φιρμας να εχει καταταγει 8ος και να τερματισει καπου εκει;
- Ακουσαμε: 'Γιατι δεν εβαζε λιγα καυσιμα ακομη η ΜακΛαρεν στον Κιμι ωστε να μην κανει πιτ-στοπ;'. Μηπως γιατι θα εβγαινε πισω και απο τον Αλονσο με τετοιο βαρος, αρα θα εμενε πισω ΚΑΙ απο τον Σουμ, με πιθανοτερη καταταξη του την 3η θεση;
- Ακουσαμε: 'Λετε να του εβαλαν καυσιμα για μονο 1 πιτ-στοπ;'. Εδω δεν ειχε καυσιμο ουτε για 1 γυρο επιπλεον χωρις το ΜΣ μπροστα του!!! Και εκατσε στα πιτς μολις 1' παραπανω!
- Ακουσαμε: 'Κερδισε απο την τελευταια θεση!'. Μηπως οχι;
- Ακουσαμε: 'Ατυχοι ο Τρουλι και ο Μοντέιρο που ειχαν εξοδο στις κατατακτηριες' Εδω μπορεις να πεις τοσα, που καλυτερα να μη λες τιποτα! Απλα, για αλλη μια φορα πηραμε τον ορισμο της λεξης 'ατυχια'
Παω τωρα να δω το θριαμβο του Ηρακλη στο μπασκετ και τα υπολοιπα μετα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Παω τωρα να δω το θριαμβο του Ηρακλη στο μπασκετ και τα υπολοιπα μετα
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη