-
Ακριβώς. Ειδικά ο κανονισμός για τα λάστιχα συμφωνήθηκε πολύ καιρό πριν ομόφωνα από όλες τις ομάδες και τους λαστιχάδες.
Καλό είναι προτού βάζουμε ταμπέλες και κατηγορούμε αριστερά και δεξιά να κάνουμε και μια στοιχειώδη έρευνα.
-
Παιδιά εδώ γράφουμε υποτίθεται για την τηλεοπτική κάλυψη της Formula 1 και όχι τα σχόλιά μας για τους κανονισμούς και για τα ελαστικά...
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Παιδιά εδώ γράφουμε υποτίθεται για την τηλεοπτική κάλυψη της Formula 1 και όχι τα σχόλιά μας για τους κανονισμούς και για τα ελαστικά...Oκ , σόρρυ για το οφ τόπικ . Επί του θέματος λοιπόν να πω πως δεν μπορώ με τίποτα να ακούω την φωνή του Πάλο , με εκνευρίζει αφάνταστα . Όχι το τι λέει δεν έχω υπομονή να ακούσω άλλωστε τι λέει , η φωνή του και μόνο . Γιαυτό παρακολουθώ την F1 , δορυφορικά .
-
Το πρόβλημα του Παλομπαρίνι είναι ότι, έχοντας συνηθίσει από τους αγώνες ποδοσφαίρου όπου η δράση είναι σχετικά αργή, μιλάει πολύ αργά. Μέχρι να τελειώσει μια φράση έχουν γίνει 1-2 προσπεράσματα, 5 μπλοκαρίσματα και 3 εγκαταλήψεις!
Λευτεριά στον Πάνο Σεϊτανίδη!
-
Ο χρήστης Forza_MS έγραψε:
Κατεβάστε τον Πάνο Σεϊτανίδη από το control και βάλτε τον στο σχολιασμό!!!!Ναι! Συμφωνώ απόλυτα.
Όσων αφορά τον Πουρναράκη νομίζω ότι πραγματικά είναι ακατάλληλος γι'αυτή τη δουλειά. Η χροιά της φωνής του και τα ατελείωτα σχόλια (πολλές φορές άσχετα με τη δράση που παρακολουθούμε) είναι πραγματικά εκνευριστικά. Προσθέστε και το γεγονός ότι ρίχνουν τον live ήχο για να ακούμε καλύτερα το σχολιασμό από το στούντιο και η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη!3 μήνες τώρα προσπαθώ να βρώ τρόπο να σβήσω την φωνή του από τα captures σε mpeg και ν'ακούω μόνο τους V10 αλλά δεν έχω αποτέλεσμα...
-
Φανταστειτε να κατεβασουν τον Σειτανιδη και να βαλουν τον Παλομπαρινι να κανει τα διαφορα ρεπορταζ της Φορμουλα 1,τι εχουμε να δουμε ενας θεος ξερει!!!
-
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω κι εγώ τι δουλειά έχει ένας «ποδοσφαιρικός» δημοσιογράφος στην F1...ειλικρινά!
Σεϊτανίδη ζούμε στο πάνελ να σε δούμε!
-
Eνταξει ρε παιδια! Δεν εχει κανει και καποιο εγκλημα! Εχει και πολλα πλεονεκτηματα:
- Μαθαινεις τα πραγματικα ονοματα των ομαδων: Φερρρρρρρρραρι, Μπαρόντα, Τοϊότττα κλπ
- Μαθαινεις τα πραγματικα ονοματα των προσωπων: Λουκα κορρρντερο ΝΤΙ!! μοντετζεμολο
- Ειναι καλυτερος απο τον Σκευοφύλακα
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Το πρόβλημα του Παλομπαρίνι είναι ότι, έχοντας συνηθίσει από τους αγώνες ποδοσφαίρου όπου η δράση είναι σχετικά αργή, μιλάει πολύ αργά. Μέχρι να τελειώσει μια φράση έχουν γίνει 1-2 προσπεράσματα, 5 μπλοκαρίσματα και 3 εγκαταλήψεις!Μία φράση ανά αγώνα δηλαδή;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ειναι καλυτερος απο τον ΣκευοφύλακαΑν δεν το λες ειρωνικά, νομίζω ότι είσαι πολύ λάθος εδώ.....
-
Ρε παιδια ...ειδικα για τον Τ. Πουρναρακη ειστε λιγο αδικοι νομιζω ...
Ο ανθρωπος και γνωσεις εχει , και μεταδοση ξερει να κανει (αν τον αφησουν).
Εχετε ακουσει τις μεταδοσεις που κανουν οι σχολιαστες π.χ στο RTL ή στο ORF ? Νομιζετε οτι ειναι ΤΟΣΟ πολυ καλυτεροι ???
Το προβλημα ειναι το καναλι ...τι εφοδια δινει στον παρουσιαστη ...
Μη ξεχναμε οτι και η παρουσιαση ενος αγωνα F1 ειναι αλλη μια παραγωγη για τον ΑLPHA και υπαρχει καποιος προυπολογισμος ...
Για ποιον λογο νομιζετε οτι ειδαμε κονσεβρα φετος ολα τα δοκιμαστικα ??
Ο Τ.Π. φταιει??
Ας στειλει ο ΑLPHA απεσταλμενους στις πιστες ή εστω ας αγορασει συνεντευξεις απο καναλια του εξωτερικου....και για να μην το 'κουραζουμε' πολυ ....ας ριξει λεφτα στο θεμα F1 .... -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Ειναι καλυτερος απο τον Σκευοφύλακα
Αν δεν το λες ειρωνικά, νομίζω ότι είσαι πολύ λάθος εδώ.....
Οχι, το εννοω! Το τι ξερει και τι δεν ξερει ο καθενας δεν με απασχολει εφόσον μιλαμε για μεταδοση στην TV. Αλλα ο Σκευοφύλακας που φωναζει με φωνη μπεκρή, δεν πιστευω οτι κανει για τηλεοραση. Επαναλαμβανω οτι δεν τους συγκρινω ως δημοσιογραφους.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Η εμπάθεια τους για την RENAULT αγγίζει πια τα όρια του φαιδρού για να μην πω τίποτα χειρότερο.Και αφού είναι επαγγελματίες, δεν έχουν καταλάβει ότι από τους καλύτερους πελάτες του καναλιού τους την ώρα των gp είναι η RENAULT;
Ότι το κανάλι τους δηλαδή κονομάει από την RENAULT εκείνη την στιγμή;
Και εν τέλει δεν ζητάμε να γλύφουν την RENAULT, άλλωστε οι αριθμοί λένε ότι αυτή την στιγμή η RENAULT και ο Alonso είναι πρώτοι στα πρωταθλήματά τους.Να προσπαθήσουν να είναι αντικειμενικοί.Να μετράνε τα μετρούμενα.
Φοβάμαι ότι στο μέλλον θα μας κόψουν και την απονομή, αν νικάει η RENAULT.
ΈλεοςEμπαθεια σε Renault-Alonso?Xμμμ...Δε ξερω αν θεωρειται εμπαθεια το σχολιο στον τερματισμο 'λεγαμαι αν θα νικησει στα ισια ο Alonso.Και τα καταφερε.....'(τη στιγμη που αυτοι που ηταν μπροστα στο grid DC-TRULLI εφαγαν ποινη.Weber εκτος απο πρωτο γυρο, Kimi σε τελευταια στροφη).Γελια στην εξοδο του Αλονσο δεν ακουστηκαν οπως αναφερθηκε,αντιθετως στην εξοδο κιμι'να ενα σοβαρο λαθοσ.Γιατι ο Φιλανδος κλπ....'.Προς το παρον παντως μονο το βαθρο στο μονακο του κιμι εχουμε χασει και οχι ρενο....................
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
- Μαθαινεις τα πραγματικα ονοματα των ομαδων: Φερρρρρρρρραρι, Μπαρόντα, Τοϊότττα κλπ
Ναι ρε παιδιά, αυτό με εκνευρίζει κι εμένα (και τα νεύρα μου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση τελευταία). Καλά όλα τα Ferrari, Luca κτλ που είναι ιταλικά, αλλά το BAR-Honda, γιατί το λέει έτσι ο... τύπος;;; Έλεος δηλαδή, μαζέυτε τον!!!
EDIT: Άκουσα και το άλλο με το 'καλημέρα' της μετάδοσης: Μον' ρεάλ...
Ε, άντε τώρα!!!
-
Το λέει γιατί είναι η προφορά του έτσι του ανθρώπου!
Παρεμπιπτόντος, να θυμίσω ότι υπάρχει το ράλι Ακρόπολις και περιμένουμε κάποια πράγματα. Υπάρχουν ακόμα 2 αγώνες και σίγουρα θα υπάρχει κάποιος νεκρός χρόνος 4-5 λεπτά για να κάνετε μια καλή αναφορά στο γεγονός.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Το λέει γιατί είναι η προφορά του έτσι του ανθρώπου!Ε όχι κι έτσι!!! Τι θα πει είναι η προφορά του έτσι του ανθρώπου; Μία χαρά τα μιλάει τα ελληνικά ο 'ιταλός'. Στο BAR-Honda και στο Montreal έχει πρόβλημα; Και να σου πω κάτι; Το BAR-HONDA είναι σε άλλη γλώσσα, οπότε όπως και να είναι η προφορά του, BAR-HONDA έπρεπε να το λέει!!!
-
Νομίζω ότι στα Ιταλικά το 'Χ' δεν τονίζεται στην αρχή της λέξης, εξ' ου και το πρόβλημα στη συγκεκριμένη ομάδα.
Μοιραία τα ονόματα εξελληνίζονται και προφέρονται γενικά όπως βολεύει, κατά την ίδια έννοια που ο κλασικός Εγγλέζος θα προφέρει: 'ΣούμαΚερ'
-
Γελάστε με τον Παλομπαρίνι...
Όμως ΑΥΤΟΣ θα έχει δίκιο όταν σας ακούσει να αναφέρεστε στον Φιζικέλα (στα Ιταλικά το 'κ' στο 'κε' προφέρεται αλλιώς...), το όδιο δίκιο θα έχει όταν κρατάει την κοιλιά του όταν λέτε πως αγαπάτε ή μισείτε την Φεράρι (με ΔΥΟ 'ρ' γράφεται, ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ στα Ιταλικά).
Και η πλάκα είναι πως αυτός θα γελάει ΔΙΚΑΙΩΣ, γιατί ΟΝΤΩΣ προφέρει τις ιταλικές λέξεις στα Ιταλικά...
Όσο για τις άλλες; Ε, τι να κάνουμε, Ιταλός είναι, ιταλοπροφορά θα έχει.
Ούτως ή άλλως τις υπόλοιπες λέξεις, των άλλων γλωσσών και αυτός λάθος τις λέει, αλλά και εμείς που ξεκαρδιζόμαστε το ίδιο χάλια τις λέμε!!!
Και έτσι ενώ κοροϊδεύουμε κάτι που ακούστηκε Μον Ρεάλ, αν πάμε στο Μόντρεαλ και το πούμε Μόντρεαλ θα γελάνε όλοι όπως εμείς γελάμε με τους 'χαζοτουρίστες' που έρχονται στην 'Ατινά' για να δούνε τον 'Πάρτενον'.
Υ.Γ. Ούτε τον ξέρω τον Παλομπαρίνι, και ελάχιστα τον έχω δει, μιας και όταν άρχισε στις εκπομπές ήμουν στρατό και μετά έφυγα έξω... Αλλά όχι και να κοροϊδεύουμε μια ΞΕΝΗ προφορά!!! Μας φαίνεται (και είναι) τόσο αστεία, όσο η δική μας σε όλο τον άλλο κόσμο. Ας μείνουμε στις κατηγορίες/παρατηρήσεις/υποδείξεις/παράπονα που έχουν ΟΥΣΙΑ...
-
Το Dream Show αναφέρθηκε...
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ μας αγώνας;!; Μπαααααααααααααααααα...
Περιμένω στην επόμενη μετάδοση...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Το Dream Show αναφέρθηκε...Ο ΕΘΝΙΚΟΣ μας αγώνας;!; Μπαααααααααααααααααα...
Περιμένω στην επόμενη μετάδοση...
ποτε ειναι η επομενη μεταδοση ?
περσι στο τελος του αγωνα ειπε για το ακροπολις
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη