-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
To topic αυτό ανοίχτηκε πριν από τέσσερα χρόνια με σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας μας αλλά και της προβολής της F1. Διαβάζοντας τον τελευταίο καιρό τα σχόλια αισθάνομαι ότι μόνο αυτό το σκοπό δεν εξυπηρετεί.
Κυριε Πουρναρακη,
Καταρχην η επικοινωνία είναι ένα πραγμα αμφίδρομο. Τον τελευταιο καιρο εγώ απάντηση δεν έχω δει σε όλα τα σχόλια αυτα. Και εξ'οσων θυμαμαι τον προηγουμενο καιρό όταν απαντουσατε στα σχόλια μας και πιθανως εξηγουσατε καποια πράγματα, σιγουρα κι εμεις καταλαβαιναμε εσας, και εβγαιναν συμπερασματα. Τον τελευταιο καιρό, αισθανομαι, το θεμα έχει αφεθει στην τυχη του.
Η τηλεόραση είναι προφανως ενα δυσκολο πραγμα, και ειδικα μια live μεταδοση. Πολλοι απο μας δεν κατανοουν τις δυσκολιες αυτες, οπως επισης τα πραγματα που σας επιβάλλονται και δεν ειναι στο χέρι σας (όπως οι διαφημίσεις). Παρόλα αυτα αισθανομαι ότι και εσείς από πλευρα σας δεν κάνετε κάποια προσπάθεια να διορθωσετε καποιες λεπτομερειες οι οποιες ενοχλουν. Οπως:
-Το οτι ειναι live μεταδοση δεν σημαινει λεμε οτι ναναι για να γεμισουμε τον κενο χρόνο
-ΔΕΝ βγαζουμε αυθαιρετα συμπερασματα συνεχεια. Οταν το κανουμε και βγαινουμε λαθος (αρκετα συχνα δυστυχως) ενημερωνουμε και δεν το αφηνουμε να πλαναται..
-Το ότι εχετε γνωσεις πολλες δεν το αμφισβητει κανεις. Ισως όμως μια πιο καλη οργανωση για την παρουσιαση των θεματων θα εκανε πιο δομημενη την εκπομπη και λιγοτερο κουραστικη για τον τηλεθεατη. Με την εξαιρεση των ρεπορταζ (που ειναι πολυ καλες δουλειες) οι πληροφοριες ειναι μπερδεμενες, δεν ξερουμε τι ειναι ενημερωση και τι εικασιες.
-Δεν κανουμε κοροιδευτικα σχολια για τους οδηγους-ομαδες. Συγγνωμη αλλα αυτο ειναι (τουλαχιστον) εκνευριστικό! Φανταστειτε σε αγωνες ποδοσφαιρου να γινοταν κατι αντιστοιχο.. Θα χε ξεσηκωθει το συμπανΘα έλεγα κι αλλα μα εφοσον δεν βρισκεται πλεον απαραιτητο το τόπικ αυτο, μαλλον δεν εχει νοημα!
Φιλικα, Ηλεκτρα
Ηλέκτρα τι να πω , απλά περίπου αυτά θα ήθελα να πώ ....
Τάκη με ολο το θάρρος και στον α΄ενικό θα ήθελα να σου πω πως σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, που στο σπόρ που αγαπάμε κυριαρχεί ο ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ, είσαι αυτός που τηλεοπτικά δίνει απαντήσεις καθε δεύτερο σαββατοκύριακο και γι αυτό θέλω να σε ευχαριστήσω
Νιώθω οτι αυτές οι καταχωρήσεις, τα 4 τελευταία χρόνια εξηπηρετούν στη βελτίωση του επιπέδου της Φόρμουλα 1 στην Ελλάδα και θα ήθελα να συνεχίσουμε ....
Γράψε όλους τους ΚΙΤΡΙΝΟΛΟΓΟΥΣ στα παλιά σου τα παπούτσια .... Εγώ είμαι ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
φάουλ!πεναλτι ηταν βασικα γιαυτο και το post διαγραφηκε τελειως
modΔεν καταλαβα γιατι διαγραφηκε το τοπικ μαλλον ο καραφλας ειναι και μοντερειτορ ε αυτο ειναι φασισμος
Κακη αρχη εκανες και βλεπω συνεχιζεις. Αυτη τη φορα αντι αν σβησουμε τη δημοσιευση, θα σε κανουμε ban
mod
-
Ο χρήστης platopc έγραψε:
φάουλ!
πεναλτι ηταν βασικα γιαυτο και το post διαγραφηκε τελειως
modΔεν καταλαβα γιατι διαγραφηκε το τοπικ μαλλον ο καραφλας ειναι και μοντερειτορ ε αυτο ειναι φασισμος
Κρίμα δεν είναι η πρώτη σου δημοσίευση να είναι σε αυτό το πνεύμα. Κρίμα!!!
Ούτε ο Τάκης έχει την ιδιότητα που λες ούτε θα έκανε κάτι τόσο ποταπό όπως υπαινίσσεσαι!!!!
Ελπίζω στο μέλλον να διαβάσουμε ποιο εποικοδομητικά σχόλια από σένα. -
Η μετάδοση, για εμένα, ώρες ώρες είναι καλή αλλά συνήθως κυμαινεται στο μέτριο και πολλές φορές μου έρχεται να σπάσω την τηλεόραση. Φυσιολογικά πράγματα δηλαδή, αν και τελικά, ποτέ δεν έχω μείνει ευχαριστημένος. Θα αναφερθώ όμως σε μερικά τραγικά
Αγαπητέ Τάκη, είσαι τελείως απαράδεκτος όταν αναφέρεσαι στην 'περίεργη' (εξαιρετική) φυσική κατάσταση (όπως είδατε από ένα φιλικό ματς ποδοσφαίρου και από άλλα) του 37χρονου Σουμάχερ και μετά αναφέρεσαι στο ντόπινγκ. Μην με παρεξηγήσεις, αλλά έλα σε κανένα γήπεδο ποδοσφαίρου ή μπάσκετ για να δεις ΠΑΛΑΙΟΥΣ επαγγελματίες αθλητές που δεν το έχουν βάλει κάτω, στα 45 τους να ξεθεώνουν αξιόλογους πιτσιρικάδες (ΟΚ, απλοποίηση).
Πόσο μάλλον στα 37. Επειδή το σχόλιο σου ήταν προκλητικό και εμφανώς προήλθε από την παντελή άγνοια σου για το τι εστί καλή διατροφή, καλή φυσική κατάσταση και καθημερινή άθληση με σκοπό να μην έχεις λίπος και να βγάζεις 20 γύρους, να παίζεις 3 ώρες μπάσκετ ή να ανεβοκατεβαίνεις τον Ταύγετο με ποδήλατο με χρονόμετρο στο ανέβασμα και στο κατέβασμα, καλά θα κάνεις να καλύψεις λίγο το σχόλιο σου στην επόμενη μετάδοση. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στα ελαφρά βάρη του μποξ από είναι 38+ ετών (αν δεν απατώμαι) και εδώ και χρόνια μεσουρανεί. Δε λέω, είναι εμφανές ότι διαβάζεις και έχεις αξιόλογο τεχνικό και γνωστικό υπόβαθρο, αλλά πρέπει να είμαστε ΠΟΛΥ προσεκτικοί σε θέματα που δεν γνωρίζουμε. Για παράδειγμα, θα πρεπε να γνωρίζετε ότι υπάρχουν φάρμακα που αναπτερώνουν τα ανακλαστικά σε απίστευτο βαθμό, απλά όταν περάσει η δράση τους πας για ύπνο και να μη λέτε ότι τα ντοπαρίσματα μειώνουν την ταχύτητα των αντιδράσεων. Κάνε μια βόλτα από ένα προπονητήριο τζούντο, ελληνορωμαικής ή κικ μπόξινγκ και ρώτα (λέω τώρα). Σχεδόν θα το παραδεχθούν.
Επίσης, θα έπρεπε να είχατε καταλάβει και σχολιάσει ότι η εξαιρετική άνοδος των Φερράρι οφείλεται και στην Μπρίτζεστον η οποία συνεχίζει να εξελίσσει τα ελαστικά της σε αντίθεση με τη Μισλέν που φεύγει. Επίσης, στον τελευταίο αγώνα όπως και στον προτελευταίο, ο Σουμάχερ οδηγούσε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Το να βλέπεις ένα μονοθέσιο να 'μπιστάει' (να χάνει την πρόσφυση εμπρος με αναπηδήσεις) για όσους ξέρουν δείχνει οδήγηση ΕΞΩ από τα όρια και το περίφημο +5% από την απώλεια πρόσφυσης.
Επίσης, ένα άλλο απίστευτο σχόλιο (δεν θυμάμαι σε ποιον αγώνα) ότι οι άσπρες γραμμές στο πέλμα των ελαστικών έχουν αισθητήρες θερμοκρασίες ήταν τελείως κουκουρούκου (δεν μπορώ να βρω άλλη λέξη).
Επίσης, μην λέτε ότι ο Χάκινεν είναι άτυχος συνεχώς. Σκεφτήκατε ότι απλά είναι νευρικός? Και ο φίλτατος γκαστόνε (άλλη φοβερή αστειότητα και αυτή) έχει όλη τη Ρενώ μαζί του. Τα έχω ξαναπεί: Όλα στον Φίσι σπάνε κολλάνε χαλάνε γιατί απλά: μπορούν και βλέπουν που είναι κάθε εξάρτημα από πλευράς υπολοίπου ζωής και τα κάνουν τράμπα.
Λίγη περισσότερη προσοχή και να έχετε και κανέναν καλό καλεσμένο να βοηθά (πχ Τεμπερίδης!) ειδικά όταν πέφτει και βαρεμάρα
Φιλικά
Κώστας -
Αγαπητέ Κε Πουρναράκη
Η μετάδοση κατάντησε ένας λίβελος εναντίον του Σουμάχερ-Φερράρι. Γιατί???
Μιλάτε για το παραμικρό για Τοντ-Σουμάχερ-Μάσα και δε λέτε τπτ για Αλόνζο-Φίζι και τον πλέον βλαχοκουραδόμαγκα εραστή των ΓΠ, Μπριατόρε και Σύμοντς.Με φρένα και καθυστερήσεις κερδίζονται ΓΠ??? ή με μάχες!!
Δεν κοιτάτε που όταν κυνηγούσε ο Σουμάχερ ήταν 1,5' πιό αργός!!!???
Όπως στη Μόντζα... Μεγάλη μονομαχία!!! Εκείνος ο παράξενος Ινδός ήταν πιό γρήγορος και κανένας δεν το πήρε χαμπάρι!! Όλοι μιλούσαν για 'όρια'. Των νεύρων μας ίσως. Του Αλόνζου μπορεί. Του Σούμι όμως ΟΧΙ.Ο Αλόζνος είναι ένα κακομαθημένο παιδάκι που τον έκανε μάγκα ο μπαμπάς Μπριατόρε. Θα τον δούμε next year!
Ο Ράικο μπορεί να είναι επιπόλαιος ή και κακός 'εξελικτής', μπορεί να μήν έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει συναισθήματα και πάθη, το ίδιο και η ομάδα του.
Όμως, θεωρώ ότι είναι ο μόνος άξιος πιλότος μετά τον Σούμι.Όλα αυτά χιουμοριστικά, καλοπροαίρετα και με δόση υπερβολής.
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Συνεχίστε.Το λάθος που κάνετε είναι ότι δεν ξαναβλέπετε στο βίντεο την περιγραφή, ώστε να δείτε τα λάθη σας και να βελτιωθείτε.
Λίγη αυτοκριτική και περισσότερη προσοχή δε βλάπτει!Α! Θέλω και στατιστικά και τεχνικά, πολύ περισσότερα και στην ώρα τους. Αυτό θα ήταν καλύτερο από το να θάβετε την Φερράρι.
Ελπίζω κάτι να αλλάξετε.
Με ειλικρινή εκτίμηση, Γιάννης
-
Γιατί πέφτουμε σε επίπεδο γηπέδου;;;
Έχω ακούσει 1000 απόψεις για το ποιον υποστηρίζει ο ΤΠ...Προσωπικά δεν έχω καταλάβει...
Ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα με την τυχόν υποστήριξη κάποιου πιλοτου/οδηγού...
Αντιθέτως είχα (και έχω) πρόβλημα με τις ανέμπνευστες ατάκες, το δήθεν χιούμορ και το 'μιλάμε απλώς για να μιλήσουμε'. Α, και με τον Παλομπαρίνι που πετάγεται για να πει χαζομάρες (μη ξεχνιόμαστε )
-
Ο χρήστης thund3r έγραψε:
Ο Ράικο μπορεί να είναι επιπόλαιος ή και κακός 'εξελικτής', μπορεί να μήν έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει συναισθήματα και πάθη, το ίδιο και η ομάδα του.
Όμως, θεωρώ ότι είναι ο μόνος άξιος πιλότος μετά τον Σούμι. -
-
Αυτο που εκανα ειναι αυτο που αισθανεσθαι σχεδον ολοι αλλα δεν το τολμουσατε λογω του φοβου της διαγραφης.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορω να ξεφονισω καποιον [που δεν ονομασα] και που εξαιτιας του παρολιγο να διαλυσω τηλεοραση 3000 ευρω.
Το φαινομενο αυτο κραταει χρονια και κανεις δεν κανει τιποτα.
Αληθεια ανοιξες αυτο το ποστ και τι περιμενες επικοδομιτικη κριτικη οταν συμπεριφερεσαι σαν Ιουλιος Καισαρ.
Αλαξε συμπεριφορα γιατι θα μεινεις μονος και ο ΑΛΦΑ δεν θα εχει αιωνια τις μεταδοσεις. ευχαριστωΗ αληθεια ειναι οτι ξεφυγα λιγο αλλα οχι τοσο για διαγραφη.
-
Αυτο που εκανα ειναι αυτο που αισθανεσθαι σχεδον ολοι αλλα δεν το τολμουσατε λογω του φοβου της διαγραφης.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορω να ξεφονισω καποιον [που δεν ονομασα] και που εξαιτιας του παρολιγο να διαλυσω τηλεοραση 3000 ευρω.
Το φαινομενο αυτο κραταει χρονια και κανεις δεν κανει τιποτα.
Αληθεια ανοιξες αυτο το ποστ και τι περιμενες επικοδομιτικη κριτικη οταν συμπεριφερεσαι σαν Ιουλιος Καισαρ.
Αλαξε συμπεριφορα γιατι θα μεινεις μονος και ο ΑΛΦΑ δεν θα εχει αιωνια τις μεταδοσεις. ευχαριστωΗ αληθεια ειναι οτι ξεφυγα λιγο αλλα οχι τοσο για διαγραφη.
δεν συμφωνούμε όλοι μαζί σου..μίλα μόνο για τον εαυτό σου.
Το ανέκδοτο της διαγραφής θα το διαβάσεις σε άλλο φόρουμ. Αυτό εδώ δεν φιμώνει κανέναν. -
Μαλλον δεν γραφω καλα ελληνικα ειπα σχεδον ολοι.
Διαβασε τι γραφει ο thund3r απλα τα γραφει ποιο εκλεπτυσμενα εγω που ειμαι και λιγο αγραμματος πρεπει να διαγραφω? -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Ανοίγω ένα καινούργιο topic ελπίζοντας να εγκαινιάσουμε έναν νέο τρόπο επικοινωνίας που είναι σημαντική για όλους μας.
Περιμένω με χαρά να διαβάσω τα σχόλια και τις παραινέσεις όλων σας...To topic αυτό ανοίχτηκε πριν από τέσσερα χρόνια με σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας μας αλλά και της προβολής της F1. Διαβάζοντας τον τελευταίο καιρό τα σχόλια αισθάνομαι ότι μόνο αυτό το σκοπό δεν εξυπηρετεί.
Θέλω να ευχαριστήσω όσους με τα σχόλιά τους και τις επισημάνσεις τους βοήθησαν και απ' την πλευρά μου 'κλείνω' αυτό το topic εδώ.
Ελπίζω για όσους είχαμε μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων να βρούμε τον τρόπο και τον τόπο να τη συνεχίσουμε.Τάκη ελπίζω να με συγχωρήσεις για τον ενικό, αλλά μετά από τόσα χρόνια παρακολούθησης μεταδόσεων στην ΕΡΤ αρχικά και έπειτα στον Άλφα, ομολογώ ότι σε αισθάνομαι σαν δικό μου/μας άνθρωπο. Αυτό γιατί (αν και όχι ο πρώτος) ήσουν ένας από αυτούς που έφεραν την Φ1 πιο κοντά στον Έλληνα και μέσα στο σπίτι του. Δεν είναι τυχαίο ότι η τηλεθέαση του σπορ έχει ανέβει κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Αν και αυτό έχει και τα αρνητικά του... Αυτό οφείλουμε ΟΛΟΙ, νομίζω να αναγνωρίσουμε ότι οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην παρουσία σου. Ωστόσο, ως άνθρωπος που εργάζεται υπέπεσες και εσύ σε λάθη (μόνο όσοι δεν κανουν τίποτα είναι αλάνθαστοι).
Ελπίζω να αναιρέσεις την απόφαση σου αυτή και να συμμετάσχεις ξανά στη δημόσια συζήτηση, για το καλό των μεταδόσεων και μόνο. Νομίζω ότι η πλειονότητα των posts εδώ μέσα σε αυτό αποσκοπούσαν, έστω και αν κάποιες φορές ήταν λίγο ακραία. Όσο για τα κακόβουλα και εμπαθή σχόλια κάποιων εδώ μέσα δεν θα τα σχολιάσω καθως έτσι θα τους ικανοποιούσα στην προσπάθεια τους να κερδίσουν τα 15 λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογεί (;) Αυτά τα ολίγα από μένα και καλή συνέχεια στο έργο σου.
-
Μαλλον δεν γραφω καλα ελληνικα ειπα σχεδον ολοι.
Διαβασε τι γραφει ο thund3r απλα τα γραφει ποιο εκλεπτυσμενα εγω που ειμαι και λιγο αγραμματος πρεπει να διαγραφω?Ποιος σου είπε ότι θα διαγραφείς ρε φίλε?
Διάβαζε καλύτερα και μην φανφαρολογείς για λόγους εντυπωσιασμού.
-
Δεν μου απαντησες διαβασες ναι η οχι τι γραφει ο thund3r γραφουμε τα ιδια πραγματα απλα αυτος ειναι σε ποιο πολιτισμενο επιπεδο.
Οσο για τον προηγουμενο σε ευχαριστω πολυ φιλε μου ειχα να γελασω τοσο πολλα χρονια δηλαδη οποιος γραφει εδω βρισκεται στην δημοσιοτητα?
Νασαι καλα φιλε μου
Και δεν φανφαρολογω την αγανακτησι μου θελησα να εκφρασω -
πφφφ κάνε ότι θες αλλά μην προκαταλαμβάνεις αυτόν που σε διαβάσει ! Αυτό πάει στα περι διαγραφής που μόνος σου είπες και κανένας άλλος δεν έθεσε.
ΥΓ. το γέλιο δείχνει ανωριμότητα στην περίπτωση σου. Χαρά μου να σε ψυχαγωγώ.
-
Το οτι συνεχιζεις να μην απαντας το εκλαμβανω οτι στο συγκεκριμενο σημειο
τουλαχιστον δεν διαφωνεις.Ο προηγουμενος με ψυχαγωγησε οχι εσυ
-
Στέκομαι μόνο στο θέμα της διαγραφής που δεν μου άρεσε...στα άλλα ο καθένας έχει την άποψή του. Δεν είναι όμως και λόγος διαγραφής το να μην συμφωνεί κάποιος με τον κ. Πουρναράκη.
-
Ποιος έθεσε τέτοιο θέμα. Θα τρελαθούμε τελείως; Κάνει ο καθένας εικασίες χωρίς καθόλου έρεισμα και γίνονται μάλιστα θέμα; Δεν φτάνει που τον εμφάνισε σαν κρυφό mod που σβήνει ότι δεν του αρέσει χωρίς αυτό να ισχύει!!!!!
Δεν σοβαρευόμαστε λέω εγώ; -
Καλα γιατι τρελαθηκατε με το θεμα της διαγραφης?
Με το κυριως θεμα θα ασχοληθει κανεις?
Ειναι η δεν ειναι δικαιολογημενη η αγανακτησι μου ειναι η δεν ειναι η μεταδοση [λιβελος εναντιον Σουμαχερ και Φεραρι?] τα τελευταια χρονια εδω εχω κρατησει μεχρι και ηχητικα ντοκουμεντα -
Καλά τώρα τι να πω; Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι!!!!!
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη