-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πω πω!! Γεμισε η ασφαλτος trivial pursuit... -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Επίσης, μερικοί από εδώ, ανάμεσά τους θέλω να πιστεύω ότι συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ, προσπαθούμε να κάνουμε καλόπιστη και εποικοδομητική κριτική, και να κρατήσουμε αυτό το κανάλι επικοινωνίας ανοιχτό.Σωστό επιχείρημα. Είναι ένας πλάγιος τρόπος για να παρεμβαίνεις στο μέτρο του δυνατού εποικοδομητικά. Αρκεί να μην είμαστε κακοπροαίρετοι...
-
Εγώ το είπα με την έννοια ότι πλέον ανακυκλωνόμαστε στα ίδια και τα ίδια.
Ναι ρε παιδιά, εγώ όταν όλα είναι νεκρά και ο ένας πάει πίσω από τον άλλον για κανένα 10λεπτο θέλω να μάθω πόσο έχει ο καφές στο Μονακό. Σε μεταφέρει στο κλίμα του αγώνα, λέει λεπτομέρειες για να νιώσεις και εσύ εκεί.
Αν ο Τάκης κάνει λάθος και εγώ και εσείς οι 'ειδικοί' φαντάζομαι το καταλαβαίνουμε. Αν παραλείψει κάτι το ξέρουμε. Ερχόμαστε εδώ ή στέλνουμε email και το λέμε.
Ας μην λέμε μια φράση και να ακολουθούν 10-15 ειρωνικά (στην καλύτερη) και προσβλητικα σχόλια του στυλ 'α τον άσχετο δεν ξέρει τι του γίνεται' ή 'πωπω κλείνω τον ήχο να γλιτώσω από τις βλακείες του Πουρναράκη', γιατί έτσι ούτε συζήτηση επί της ουσίας γίνεται ώστε να συμμετάσχουμε όλοι στην βελτίωση της μετάδοσης, ούτε μας τιμά σαν 'κοινότητα' αυτό το πράγμα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εγώ πάλι νομίζω ότι καλύτερα να κλειδωθεί το τόπικ. Έχει χάσει το στόχο του που είναι χρήσιμη κριτική και συζήτηση.
Ο καθένας λέει ό,τι του κατέβει, ειρωνίες και προσωπικές προσβολές στο φουλ, εξυπνάδα όσο δεν πάει άλλο.
Βέβαια είμαι σίγουρος ότι όλοι όσοι κοροϊδεύουν θα έκαναν καλύτερη μετάδοση, αφού και όλα τα ξέρουν και ποτέ δεν κάνουν λάθος και πάντα θα έβρισκαν κάτι να πουν σε αγώνα 2 ωρών με πολλά νεκρά σημεία. Πάντα οι προβλέψεις τους θα έπεφταν μέσα.
Λίγος σεβασμός στη δουλεία του άλλου δεν βλάπτει.
Στη χωρα που εχει θεσμοθετηθει ιδεολογικα και νομικα το δικαιωμα (ή μαλλον υποχρεωση) στην αφασια, στη χωρα του 99%, δεν πρεπει να προκαλουν εντυπωση πλεον τετοια ποστ.
Δεν είμαστε η χώρα της αφασίας η χώρα της ΓΚΡΙΝΙΑΣ είμαστε.
-
afonic χαρακτηριζεις καθε ειδους κριτικη ως γκρινια και ζητας κλειδωμα (για 2η φορα) του σχετικου τοπικ. Αυτο λεγεται ΜΗ ανεκτικοτητα σε καθε κριτικη, με επιχειρηματα συνηθως 'τραβα εσυ και πες τα καλυτερα' ή 'αυτος ξερει τι κανει' και οδηγει στην αφασια.
Ο χρήστης avel έγραψε:
Συγγνώμη αλλά το topic το έχει ανοίξει, προς τιμήν του, ο ίδιος ο Τάκης. Επίσης προς τιμήν του δέχεται όλη την κριτική που γίνεται, και συνήθως σε επόμενη εκπομπή έχει το integrity ώστε να διορθώνει τις παραδρομές. Τέλος, είναι αρκετά έξυπνος ώστε να αγνοεί τα trolls που ρίχνουν ανυπόστατους ισχυρισμούς προς το μέρος του.Eχεις δικιο Αβελ και το παρατηρω συχνα. Στις σωστες παρατηρησεις συνηθως κανει καποιο σχόλιο στην πρωτη ευκαιρια στον επομενο αγωνα που θα αντιστρεψει τις οποιες εντυπωσεις και αυτο ειναι (οπως και ο διαλογος που κανει εδω χωρις να τον υποχρεωνει κανεις) προς τιμη του Τακη και σημαδια σωστου ανθρωπου.
Για παραδειγμα ενω συνηθως ελεγε τον Ναντο 'τυχερακια' νετα σκετα, στο Μονακο τον ειπε 'ταχυτατο, ικανοτατο, κορυφαιο αλλα και οταν χρειαζεται Γκαστονε'. Περισσοτερα δε θα ζητουσα απο καποιον σχολιαστη, (αν και διαφωνω και το ειπα) γιατι δε θα λοβοτομησουμε και την προσωπικη γνωμη του καθενος ωστε να πει οτι εμεις θελουμε! -
Ο χρήστης greo έγραψε:
afonic χαρακτηριζεις καθε ειδους κριτικη ως γκρινια και ζητας κλειδωμα (για 2η φορα) του σχετικου τοπικ. Αυτο λεγεται ΜΗ ανεκτικοτητα σε καθε κριτικη, με επιχειρηματα συνηθως 'τραβα εσυ και πες τα καλυτερα' ή 'αυτος ξερει τι κανει' και οδηγει στην αφασια.Όπως είπα το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει με αυτούς που κάνουν πραγματική κριτική αλλά με όσους ψάχνουν 1 φράση για να βρίσουν, να ειρωνευτούν και να το παίξουν έξυπνοι με απαράδεκτο τρόπο.
Το που χαρακτήρισα κάθε κριτική ως γκρίνια δεν κατάλαβα.
-
Oταν ζητας κλειδωμα, αυτο δεν ειναι μετρο εναντιον καθε κριτικης;
Τελος παντων μπορει να καταλαβα και λαθος... -
Σύμφωνα με μία στατισττική της Focus με πολλαπλές επιλογές.
Νο 1 άθλημα στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο με 50%
Νο 2 το μπάσκετ με 35%
Νο 3 η F1 με 17%Το άκουσα στο ραδιοφωνο σήμερα το πρωί.
-
Σύμφωνα με μία στατισττική της Focus με πολλαπλές επιλογές.
Νο 1 άθλημα στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο με 50%
Νο 2 το μπάσκετ με 35%
Νο 3 η F1 με 17%Αυτό σίγουρα το ξέρουν στον ALPHA, και να είστε σίγουροι ότι θα μας φλομώσουν στην διαφήμιση.
-
**Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!! **
Και Live μετάδοση KAI συνέντευξη τύπου!!
(ΚΑΙ διαφημίσεις όπου έπρεπε!)
-
Ο χρήστης iron_gr έγραψε:
**Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!! **Και Live μετάδοση KAI συνέντευξη τύπου!!
(ΚΑΙ διαφημίσεις όπου έπρεπε!)
Aς ειναι καλα το Μουντιαλ και το Αγγλια - Παραγουαη
Γιατι κυριε Πουρναρακη δεν βαζετε τα δοκιμαστικα live μεχρι τωρα?
E ...ειναι πολιτικη του Σταθμου
σσ: ετσι το λεμε το οτι πρεπει να γεμισουμε σχεδον 2 ωρες προγραμματος και αν δειξουμε live τα δοκιμαστικα μετα κανεις δεν θα θελει να δει τα υπολοιπα 'ποιοτικα' θεματα, ενω αν τα δειξουμε πρωτα τα 'ποιοτικα' θεματα και μετα τα δοκιμαστηκα κονσερβα μας ερχετε κουτι.
Σημερα ομως τι νουμερα θα επιαναν αν τα εδειχναν οπως συνηθως?
τεσπα ας σταματησω την γκρινια και να πω και 'γω ενα
μπραβο που αποφασισαν να τα δειξουν live και να μας βγαλουν απο την δυσκολη θεση και να μπορεσουμε να δουμε το ματς μετα με την ησυχια μας. -
Μια ερώτηση μόνο....
Που μπορώ να βλέπω Live F1 εκτός από το Alpha ????Σε κάποιο δορυφορικό κανάλι μήπως (έστω κ μετά πληρωμής) ????
-
Ο χρήστης konnidis88 έγραψε:
Μια ερώτηση μόνο....
Που μπορώ να βλέπω Live F1 εκτός από το Alpha ????Σε κάποιο δορυφορικό κανάλι μήπως (έστω κ μετά πληρωμής) ????
Μια σιγουρη λυση ειναι το RTL...που το εχει και η ΝΟVA...
Τους αγωνες απο'κει τους βλεπω συνηθως... -
Ε δεν γίνετε άλλο αυτό το πράγμα....
Κάθε τρεις κ λίγο διαφημίσεις χωρίς καμία προειδοποίηση!!!!
Αυτοί στον Alpha δεν το καταλαβαίνουν ότι μας σπάνε τα νεύρα ???Αλήθεια το προσπέρασμα του MS στον kimi το έδειξε η ήταν στην ώρα που με πήρε ο ύπνος??
-
Ήταν η ώρα που είχε διαφημίσεις. Στο RTL το έδειξε, καλούτσικο ήταν και μάλλον το έδωσαν οι μηχανικοί της Φερράρι παρά το κέρδισε ο Σούμι. Νομίζω έκανε περίπου 1.5 sec πιο γρήγορο stop.
-
Ο χρήστης konnidis88 έγραψε:
Ε δεν γίνετε άλλο αυτό το πράγμα....
Κάθε τρεις κ λίγο διαφημίσεις χωρίς καμία προειδοποίηση!!!!
Αυτοί στον Alpha δεν το καταλαβαίνουν ότι μας σπάνε τα νεύρα ???Αλήθεια το προσπέρασμα του MS στον kimi το έδειξε η ήταν στην ώρα που με πήρε ο ύπνος??
Συμφωνώ με τον Δημήτρη, στα pit ήταν, αλλά φυσικά ο Alpha: 'Τίποτα το συνταρακτικό κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος'... Τουλάχιστον μη μας δουλεύετε μέσα στα μούτρα μας!!!
-
Αααααα... να μην το ξεχάσω κιόλας... Ειλικρινά συγχαρητήρια για τη συνέντευξη τύπου. Ελπίζω να καθιερωθεί και σας ευχαριστώ που την δείξατε. Μόνο αν γίνεται μια παράκληση, μην κόβετε τόσο πολύ τον original ήχο για να μπορούν αυτοί που ξέρουν αγγλικά να ακούνε από την πηγή.
Νάσο, νομίζω στο συγκεκριμένο stop δεν είπαν το (καθιερωμένο) 'δε χασατε τίποτα το συνταρακτικό' . -1 πάντως που δεν έδειξαν replay της όλης διαδικασίας. -
Ο χρήστης MOnoimoi έγραψε:
Αααααα... να μην το ξεχάσω κιόλας... Ειλικρινά συγχαρητήρια για τη συνέντευξη τύπου. Ελπίζω να καθιερωθεί και σας ευχαριστώ που την δείξατε. Μόνο αν γίνεται μια παράκληση, μην κόβετε τόσο πολύ τον original ήχο για να μπορούν αυτοί που ξέρουν αγγλικά να ακούνε από την πηγή.
Νάσο, νομίζω στο συγκεκριμένο stop δεν είπαν το (καθιερωμένο) 'δε χασατε τίποτα το συνταρακτικό' . -1 πάντως που δεν έδειξαν replay της όλης διαδικασίας.Όχι, όχι! Δεν το είπαν στο συγκεκριμένο! Αλλά σαρκάζω την όλη διαδικασία! Το τι είναι σημαντικό για τον καθένα, δεν το ξέρουν! Αναμενόμενο και λογικό να είναι απαραίτητα τα διαφημιστικά, αλλά δεν θα παίζουν και με την κρίση μας! Γενικά μιλάω!
-
προσωπικό σχόλιο:
Αποθέωση και για τρελό γέλιο ο σχολιασμός του ΤΠ στον 2ο ανεφοδιασμό του FA ...'τώρα παίζεται η 1η θέση...'
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
προσωπικό σχόλιο:Αποθέωση και για τρελό γέλιο ο σχολιασμός του ΤΠ στον 2ο ανεφοδιασμό του FA ...'τώρα παίζεται η 1η θέση...'
Καλά, είστε απίστευτοι! Κι αυτό λάθος ήταν; Αν τον έπιανε κόψιμο δηλαδή και κατέβαινε να πάει τουαλέτα και η πόρτα ήταν σφινωμένη και δεν μπορούσε να ανοίξει εύκολα, δεν θα έχανε την πρώτη θέση;
Δεν σας καταλαβαίνω ώρες-ώρες...
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη