-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
και βολίδα και πύραυλος! και ο vasilakis μου είπε τώρα ότι έλεγαν για τον Hakkinen ότι πάει σαν μετεωρήτης! Πολύ γρήγορα δηλ. LOLκανει και ζεστη στην κυπρο...αλλα τακη δεν εχουνε ρε γιαννη....
-
άλλο ένα που θυμήθηκα.....όταν ο Φίσικο μπήκε στα πιτς για το 'πέναλτυ' ο Τάκης είπε ότι ο Φίσικο έχει χάσει σίγουρα 30 δευτ. looooooooooooooooool που? στο Μικρότερο pit lane στη Φόρμουλα 1. LOL
Έχεις δίκιο σ' αυτό 15 έχασε!
-
Τακη εγω παντος αυτο που θελω ειναι να μη γινονται τετοια λαθη οπως το παραπανω , και γινονται αρκετουτσικα.δεν ειναι αναγκη να μιλατε ολη την ωρα. σκεφτειτε λιγο παραπανω πριν μιλησετε. στο κατω κατω ειναι περιπλοκο πραγμα η φορμουλα 1 και πρεπει να σκεφτεις αρκετους παραγοντες για να βγαλεις σωστο συμπερασμα.
-
Ο Τάκης επειδή έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης της εκπομπής λόγω του ότι είναι ο κύριος πρωταγωνιστής προσπαθεί να καλύπτει τα πάντα και σίγουρα λάθη θα γίνονται. Αλλά εδώ να τονίσω ότι λείπει η παρουσία του Σειτανίδη που τον διόρθωνε από το κοντρόλ. Αυτή τη φορά είχαν πάει στον Καναδά και φαντάζομαι επηρεάστηκαν από το όλο κλίμα και 'βοήθησε' στο να γίνουν περισσότερα λάθη. Πάντως ειδικά αυτό με τις τελικές ταχύτητες, το ακούμε συνέχεια για το slip stream. Οι max τελικές που βλέπαμε στον αγώνα, ήταν αποτέλεσμα των slip stream που είχε ο ΜΣ από τον Τρούλι και ο Κίμι από τον Αλόνσο! Γι'αυτό και ο Αλόνσο ήταν εκτός 6αδας αν θυμάμαι καλά! Επειδή δεν είχε μπροστά του μονοθέσιο να πάρει slip stream!
-
Πάντως ειδικά αυτό με τις τελικές ταχύτητες, το ακούμε συνέχεια για το slip stream. Οι max τελικές που βλέπαμε στον αγώνα, ήταν αποτέλεσμα των slip stream που είχε ο ΜΣ από τον Τρούλι και ο Κίμι από τον Αλόνσο! Γι'αυτό και ο Αλόνσο ήταν εκτός 6αδας αν θυμάμαι καλά! Επειδή δεν είχε μπροστά του μονοθέσιο να πάρει slip stream! -
Ημερομηνία Grand Prix Live ώρα μετάδοσης Μαγνητοσκόπηση
Σάββατο (1/7) Δοκιμαστικά (ΗΠΑ) ... 00:30
Κυριακή (2/7) Grand Prix ΗΠΑ (ΗΠΑ) 19:45 -
Τουλάχιστον ελπίζω να μην παει παράταση το Βραζιλία-Γαλλία , γιατι θα χάσουμε την εκπομπή πριν την κονσέρβα ...
Η περιγραφή θα γίνει από το Ίντι ;;;;;
Οχι τίποτα , τα παιδια καλόμαθαν στα live .... Ουτε ο Γουόκερ τέτοια μεγαλεία επι BBC !!!!! -
...τα μονοθέσια της formula1 είναι ό,τι πιο ασφαλή υπάρχει στο μηχανοκίνητο αθλητισμό...
Τρίτη κλίση κύριε Πουρναράκη. Ύλη γυμνασίου! Μη βιάζετε τη γλώσσα μας!
-
...Πέρα από τα αναπόφευκτα σαρδάμ λόγω ταχύτητας και συνεχούς ροής πληροφοριών, ειδικά σε GP της φόρμουλα ένα, θεωρώ σοβαρή και καλή συνολικά την μετάδοση
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
...Πέρα από τα αναπόφευκτα σαρδάμ λόγω ταχύτητας και συνεχούς ροής πληροφοριών, ειδικά σε GP της φόρμουλα ένα, θεωρώ σοβαρή και καλή συνολικά την μετάδοσηΣυμφωνώ! Μπράβο στα παιδιά!
**
Έλεος** με μερικούς εδώ! -
ναι συμφωνώ και εγώ, και ο Τάκης σχολίασε και το πως 'βγαίνουν' οι τελικές ταχύτητες των μονοθεσίων (όπως είχα αναφέρει παραπάνω) έτσι ώστε να μην μπερδεύεται ο κόσμος.
ωστόσο δε μου άρεσε 1 μόνο......
Είδε τον Αλόνσο να αφήνει τον Φισικέλα να περνάει..... και δε τον χάλασε, αλλά θα τον χαλούσε το τι... μπορεί να γινόταν ανάμεσα στις 2 Φεράρι και ότι δε θα άρεσε στους Αμερικανούς? Λίγο υπερβολικό νομίζω, όταν στη Ρενώ υπήρχε team order ξεκάθαρα......
-
Δλδ ο Αλονσο δεν θα μπορουσε να καταλαβει οτι δεν θα εβγαινε σε καλο και για αυτον (στο μονοθεσιο του) αλλα και για την ομαδα γιατι θα μπορουσαν να ειχαν χτυπησει αν ο Αλονσο ηταν πεισματαρης και δεν αφηνε τον Φισι να περασει.
Το ξεκαθαρα που το ειδες δεν μπορω να καταλαβω παντως
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Δλδ ο Αλονσο δεν θα μπορουσε να καταλαβει οτι δεν θα εβγαινε σε καλο και για αυτον (στο μονοθεσιο του) αλλα και για την ομαδα γιατι θα μπορουσαν να ειχαν χτυπησει αν ο Αλονσο ηταν πεισματαρης και δεν αφηνε τον Φισι να περασει.Το ξεκαθαρα που το ειδες δεν μπορω να καταλαβω παντως
O Alonso είχε 2 γύρους παραπάνω από τον Φισικέλα στο 1ο ανεφοδιασμό. Αν δε τον άφηνε να περάσει, ίσως και να τον κρατούσε πίσω του (η διαφορά των best laps ήταν μικρή μεταξύ των 2). Ωστόσο ο Αλόνσο έκανε στην άκρη φανερά να περάσει ο φίσι. Όπως και να έγινε, δε μπορεί λίγο μετά να λέει ο Τάκης το τι μπορεί να γίνει στη Φεράρι και ότι δε θα αρέσει στους Αμερικανούς.
-
Δλδ ο Αλονσο δεν θα μπορουσε να καταλαβει οτι δεν θα εβγαινε σε καλο και για αυτον (στο μονοθεσιο του) αλλα και για την ομαδα γιατι θα μπορουσαν να ειχαν χτυπησει αν ο Αλονσο ηταν πεισματαρης και δεν αφηνε τον Φισι να περασει.
Το ξεκαθαρα που το ειδες δεν μπορω να καταλαβω παντως
O Alonso είχε 2 γύρους παραπάνω από τον Φισικέλα στο 1ο ανεφοδιασμό. Αν δε τον άφηνε να περάσει, ίσως και να τον κρατούσε πίσω του (η διαφορά των best laps ήταν μικρή μεταξύ των 2). Ωστόσο ο Αλόνσο έκανε στην άκρη φανερά να περάσει ο φίσι. Όπως και να έγινε, δε μπορεί λίγο μετά να λέει ο Τάκης το τι μπορεί να γίνει στη Φεράρι και ότι δε θα αρέσει στους Αμερικανούς.
Η διαφορα μεταξυ των καλυτερων χρονων τους ειναι περιπου 2 δεκ. εμενα δεν μου φαινεται μικρη παντως. Μικρη διαφορα ειναι των οδηγων της ΤΟΥΟΤΑ
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Η διαφορα μεταξυ των καλυτερων χρονων τους ειναι περιπου 2 δεκ. εμενα δεν μου φαινεται μικρη παντως. Μικρη διαφορα ειναι των οδηγων της ΤΟΥΟΤΑ
κοίτα και ο ΜΣ στη Ίμολα ήταν πιο αργός αλλά νίκησε στους ανεφοδιασμούς. Η ουσία είναι πως αν ο Αλόνσο ή η Ρενώ ήθελαν πίσω το Φισικέλα θα μπορούσαν..... ωστόσο μάλλον είδαν ότι ο Μάσα καθυστερούσε τον ΜΣ και πίστεψαν ότι ο Φισικέλα θα μπορούσε να τους πιάσει πριν τους ανεφοδιασμούς, και στη ευθεία έκοψε, γιατί ήθελε να κόψει είτε μετά από εντολή της ομάδας είτε μετά από δική του απόφαση.
-
ναι συμφωνώ και εγώ, και ο Τάκης σχολίασε και το πως 'βγαίνουν' οι τελικές ταχύτητες των μονοθεσίων (όπως είχα αναφέρει παραπάνω) έτσι ώστε να μην μπερδεύεται ο κόσμος.ωστόσο δε μου άρεσε 1 μόνο......
Είδε τον Αλόνσο να αφήνει τον Φισικέλα να περνάει..... και δε τον χάλασε, αλλά θα τον χαλούσε το τι... μπορεί να γινόταν ανάμεσα στις 2 Φεράρι και ότι δε θα άρεσε στους Αμερικανούς? Λίγο υπερβολικό νομίζω, όταν στη Ρενώ υπήρχε team order ξεκάθαρα......
Η καλοπροαίρετη κριτική βοηθά. Εξάλλου όταν ξεκίνησε αυτή η συζήτηση χρόνια πριν, αυτός ήταν ο σκοπός και όχι να δημοσιεύουμε κατηγορίες και μπηχτές.
Είπα ότι ο Αλόνσο άφησε φανερά. Σχολιάσαμε για τα Ιταλικά του Μπριατόρε. Είπαμε ότι έπρεπε να γίνει και νωρίτερα. Ο Μάσα έχασε 3 δευτ. στο γύρο εξόδου, γλίστραγε λέει ο συμπλέκτης. -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Ο Μάσα έχασε 3 δευτ. στο γύρο εξόδου, γλίστραγε λέει ο συμπλέκτης.Μάλλον γλίστραγε, και γλιστράει η θέση του στη φερράρι, γιαυτό έκοψε ταχύτητα....
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
ναι συμφωνώ και εγώ, και ο Τάκης σχολίασε και το πως 'βγαίνουν' οι τελικές ταχύτητες των μονοθεσίων (όπως είχα αναφέρει παραπάνω) έτσι ώστε να μην μπερδεύεται ο κόσμος.
ωστόσο δε μου άρεσε 1 μόνο......
Η καλοπροαίρετη κριτική βοηθά. Εξάλλου όταν ξεκίνησε αυτή η συζήτηση χρόνια πριν, αυτός ήταν ο σκοπός και όχι να δημοσιεύουμε κατηγορίες και μπηχτές.
Είπα ότι ο Αλόνσο άφησε φανερά. Σχολιάσαμε για τα Ιταλικά του Μπριατόρε. Είπαμε ότι έπρεπε να γίνει και νωρίτερα. Ο Μάσα έχασε 3 δευτ. στο γύρο εξόδου, γλίστραγε λέει ο συμπλέκτης.Ο Καρκίνος ήταν ανάδρομος στον Ερμή κλπ. Φοβερή δικαιολογία
Συγγνώμη για το off-topic.
-
κι απο μενα μπραβο γιατι εγιναν πολυ λιγα λαθη .αλλα τελικα ηταν βαρετο γκραν πρι.ελεγε ο τακης για τον ραλφ που μπορει να βρεθει μπροστα και τι θα γινει με τον τρουλι καιγω ειχα χασει τη μπαλα απτην υπνηλια δεν καταλαβαινα τιποτα.
μαλλον ηταν που ειχα δει moto gp το μεσημερισυγχαρητηρια και στον παλομπαρινι που βελτιωνεται σε καθε αγωνα.
-
βλέποντας το replay αν ο Μάσσα έχασε χρόνο, τότε μιλάμε για 1 δευτ. το πολύ όταν βρέθηκε στη 1η στροφή, διότι από εκείνο το σημείο και μετά ο Albers τον κρατάει πίσω του (δε κάνει στην άκρη) μέχρι και τη στροφή 8 (!!) όπου ο ΜΣ είχε ανοίξει τη διαφορά αρκετά.
Q: (Matthias Brunner – Motorsport Aktuell) This is for Felipe: on the first stop, both Ferraris were in pit lane for 24 seconds. So does that mean because you lost three seconds on the out lap that the difference between the tyres is that much?
FM: No, I lost time when I was out from the pit stop because of my clutch. I don’t know what to say. I was just going out of the pits and Michael was passing me on the straight.μη ξεχνάμε ότι ο ΜΣ από τη στροφή 12 και μέχρι το τέλος της ευθείας επωφελήθηκε πολύ από το slip stream πιο αργού μονοθεσίου, όπου και το προσπέρασε λίγο πριν τα φρένα για να κερδίσει και το τελευταίο χιλιοστό.
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη