-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
Α, και επισης για μια ακομη φορα παρατηρησαμε τα Νεα Δοκιμαστικα της F1 (Alpha TV εκδοση) με τα δυο πρωτα 12λεπτα και το τελευταιο 15λεπτο...
-
καλά ρε γαμώτο.... τα δείχνετε κονσέρβα και περιμένω μετά το τελευταίο διάλειμμα να δείξετε το τρόπο που πανηγύρησε ο ΜΣ τη pole του και τι βλέπω?... lol
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
καλά ρε γαμώτο.... τα δείχνετε κονσέρβα και περιμένω μετά το τελευταίο διάλειμμα να δείξετε το τρόπο που πανηγύρησε ο ΜΣ τη pole του και τι βλέπω?... lolΤι είδες;
-
Να λέμε και τα καλά - Συγχαρητήρια στον Άλφα που έδωσε live την συνέντευξη των νικητών αμέσως μετά τον τερματισμό του GP στο Σαν Μαρίνο
-
Πάντως είδαμε και μια συνέντευξη τύπου , ζωντανά στον Άλφα !!!!
Επιτέλους γιατι δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε την συνέντευξη τύπου στον επόμενο αγώνα .......
Ελπίζω να γίνει παράδοση στο Άλφα ...... -
είδαμε και τους πανηγυρισμούς πριν το βάθρο! Πάλι καλά γιατί φοβόμουν πως δε θα τους δείξει....!
-
είδαμε και τους πανηγυρισμούς πριν το βάθρο! Πάλι καλά γιατί φοβόμουν πως δε θα τους δείξει....!
Σωστός .... !!!!!!
-
Σήμερα ήταν από τις πιο καλες εκπομπές και μπράβο! Χωρις πολλές βλακειες και κρυάδες (σορρυ αλλά αλλες φορες μας λυσσάτε) με ωραια σχόλια που κρατουσαν και την αγωνια (από την μύτη μου βγηκε το κατσικι με τον Αλόνσο ).
Μια ωραια κάλυψη σε εναν πολυ ωραιο αγώνα!
Τι καλύτερο? -
Εγω παλι αναρωτιεμαι πως ο Τακης ανεχεται τον Παλ(ι)ομπαρίνι.
Λέει συνέχεια αθλητικές κοινοτυπίες, μιλάει αργά και εκνευριστικά, μιλάει πολές φορές λάθος ελληνικά και - το κερασάκι στην τούρτα - διακόπτει συνέχεια τον Τάκη με τρόπο φανερά αγενή, και καταλήγουν να μιλάνε ταυτόχρονα.
Αν ήμουν στη θέση του Τάκη, ο Αντρέα μετά από λίγο θα ήταν έτσι:
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εγω παλι αναρωτιεμαι πως ο Τακης ανεχεται τον Παλ(ι)ομπαρίνι.Λέει συνέχεια αθλητικές κοινοτυπίες, μιλάει αργά και εκνευριστικά, μιλάει πολές φορές λάθος ελληνικά και - το κερασάκι στην τούρτα - διακόπτει συνέχεια τον Τάκη με τρόπο φανερά αγενή, και καταλήγουν να μιλάνε ταυτόχρονα.
Έλα υπερβολές! Μια χαρά είναι τα παιδιά!
-
Καλά αν και δε φταίει ο Α σ'αυτό αλλά επειδή έχει σχέση με τη μετάδοση το γράφω εδώ.
Εντάξει είπαμε κοντά στη Ιταλία είναι να δείξουν λίγο περισσότερο MS το καταλαβαίνω αλλά ο Ιταλός σκηνοθέτης το έβγαλε τα μάτια σήμερα μόνο το MS είδαμε.
Ούτε το πως εγκατέλειψε ο JT ούτε τα μισά πιτ στοπ ενδεικτικά αναφέρω πως από τα δύο του JV δεν είδαμε κανένα ούτε καν την κόντρα KR Vs FM.
Εντάξει δεν τρέχει μόνος του ...
-
θα συμφωνήσω και εγώ, αφού σε κάποια φάση πίστευες ότι στη πίστα έτρεχαν μόνο 2 μονοθέσια και κανένας άλλος!
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Πάντως είδαμε και μια συνέντευξη τύπου , ζωντανά στον Άλφα !!!!
Επιτέλους γιατι δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε την συνέντευξη τύπου στον επόμενο αγώνα .......
Ελπίζω να γίνει παράδοση στο Άλφα ......Σιγά μην έβλεπες ζωντανή τη συνέντευξη, αν ήταν κάποιος άλλος,
ο τελικός νικητής!!! -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εγω παλι αναρωτιεμαι πως ο Τακης ανεχεται τον Παλ(ι)ομπαρίνι.Λέει συνέχεια αθλητικές κοινοτυπίες, μιλάει αργά και εκνευριστικά, μιλάει πολές φορές λάθος ελληνικά και - το κερασάκι στην τούρτα - διακόπτει συνέχεια τον Τάκη με τρόπο φανερά αγενή, και καταλήγουν να μιλάνε ταυτόχρονα.
Και διακόπτει στα χειρότερα σημεία που προσπαθεί να πει κάτι που ενδιαφέρει τον κόσμο... ...για να μας πει τις γενικολογίες του.
Δεν τον στέλνουν ξανά στο ποδοσφαιρικό τμήμα..;
-
Δεν ξέρω,,,
Βαριούνται, δεν παρατηρούν καλά τον αγώνα, δεν ξέρουν... τι να πω. Ώρες ώρες απορώ με την απώλεια κρίσιμων φάσεων (πχ κανείς του δεν έβλεπε να πει κάτι για να πει για το τόσο διαφορετικό στυλ οδήγησης Σούμι-Αλόνσο που φαινόταν και απέξω;) Ή ότι η Φερράρι γλίστραγε συνεχώς και ο Σουμάχερ οδηγούσε τελείως διαφορετικά πριν το τελευταίο πιτ στοπ; Κανείς τους δεν σηκώθηκε από την καρέκλα του με incar πλάνα από τον εξαιρετικό Μοντόγια για να πει κάτι; Η υπερπροσπάθεια του Μπαρικέλλο πήγε στα αζήτητα;Δυστυχώς λείπει ο ... φανατισμός από τους δύο.
-
Σορρυ για το off-topic αλλά μήπως ξέρει κανένας αν μπορώ να βρω κάπου τον αγώνα, μιας και λόγω του οβελία τον ξέχασα?
-
Τι ακούσαν τα αυτάκια μας πάλι σήμερα!
Συγγνώμη, αλλά εγώ άλλον αγώνα έβλεπα;
Ήταν αυτός ο αγώνας συναρπαστικός-εκπληκτικός-σούπερ ουάου;;;
Πέρα από τους 3 γύρους του ΜΣ και την αγωνία για το που θα βγει ο Αλόνσο + μερικές μονομαχίες ήταν, όπως συνήθως, ύπνος...
Λίγη μετριοπάθεια στις μεταδόσεις, κύριοι!
-
Γιατρε ο αγωνας ηταν οντως πολυ καλος (in my opinion)
Και η μεταδοση μια χαρα.. ε?
Ολα καλα ρε παιδια, αλλά επιτρεπεται διαγωνισμός του καναλιου που τον δειχνετε ανα 5 λεπτα επι 2 ολοκληρες μερες και να εχετε αυτο το μαμημενο Ραικκονεν γραμμενο λάθος?? Ημαρτον!! Raikkonen!!! 2 k 1 n!!
Ελεγα τωρα θα το διορθωσουν, τωρα θα το διορθώσουν!!! Αλλά μπα.....
-
Σε κάποια φάση έδειξε μία κάρτα με 3 γύρους από FA & MS με τον FA να μείωνει την μεταξύ τους απόσταση. Τότε ο ΤΠ είπε ότι ο MS κινούταν πιο γρήγορα ή είχα ήδη αρχίσει να ψιλοκοιμάμαι?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σε κάποια φάση έδειξε μία κάρτα με 3 γύρους από FA & MS με τον FA να μείωνει την μεταξύ τους απόσταση. Τότε ο ΤΠ είπε ότι ο MS κινούταν πιο γρήγορα ή είχα ήδη αρχίσει να ψιλοκοιμάμαι?Ναι, κι εγώ το είδα. Έχεις δίκιο!
@Funis: Στείλε κι εσύ κανα email, αφού το βλέπεις!!!
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη